Marco de Wit 11 maaliskuun, 2023
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

 

Laiton Lehti kannattaa rauhaa ja puolueettomuutta. Samalla se ei kuitenkaan sulje silmiään tosiasioilta: Kaikki suurvallat miettivät vain omaa etuaan. Venäjä on erittäin voimakas suurvalta, jolle ei todellakaan kannata isotella.

 

Onko Venäjä rauhanomainen, imperialistinen vai globalistinen? Putin ja Niinistö WEF:in agentteja?

 

Ukrainan sodassa lännen narratiivi on yksinkertainen:

 

1. Venäjän armeija on heikko

 

2. Venäjästä tulossa eristynyt hylkiövaltio

 

3. Pakotteet tuhoavat Venäjän talouden

 

4. Venäjällä syntyy vallankumous

 

5. Venäjä häviää Ukrainan sodan

 

6. Nato laajenee useilla mailla

 

7. Venäjä hajoaa palasiksi

 

8. Kiina valtaa Siberian

 

 

Tuo narratiivi on kuitenkin pettänyt joka kohtaa, joten oikea narratiivi meneekin päinvastoin:

 

1. Venäjä sotilaallisesti erittäin vahva

Venäjä on mobilisoinut sekä sotateollisuuden että lisännyt joukkojaan 300 000 värvätyllä sotilaalla ja noin 100 000 vapaaehtoisella/palkkasotilaalla. Samaan aikaan länsi ei ole mobilisoinut yhtään sotilasta eikä sotateollisuuttakaan ole merkittävästi lisätty.

Sen sijaan Natomaat tyhjentävät omia asevarastojaan ja budjettejaan lähettämällä Ukrainalle rahallista ja aseellista apua. Nyt kuitenkin asevarastot ja apubudjetit ovat loppumassa, vaikka sotaa on käyty vasta yksi vuosi. Tämän kaiken Laiton Lehti ennusti.

 

Varmistaako osittainen liikekannallepano Venäjälle voiton Ukrainan sodassa? Totta kai!

 

 

2. Maailmasta tuli moninapainen

Natovaltioita ja niiden muutamaa liittolaista lukuunottamatta KOKO muu maailma ei ole suostunut hylkimään Venäjää. Erityisesti kolme avainvaltiota eli Kiina, Turkki ja Intia eivät suostu saartamaan Venäjää lännen erittäin kovasta painostuksesta huolimatta. Tämänkin Laiton Lehti ennusti.

 

Yle vihdoin myöntää enemmistön maailman väestöstä tukevan Venäjää!

 

 

3. Pakotteet tuhoavat Euroopan

Nato-blokin ulkopuolinen maailma ja varsinkin Kiina, Intia ja Turkki ovat vain LISÄNNEET kauppaa Venäjän kanssa. Kaiken kukkuraksi pakotteet ja Ukrainan sota ovat vain nostaneet energian hintaa ja näin vain lisänneet Venäjän tuloja.

Pakotteet vahingoittavat ensisijaisesti Eurooppaa, kun taas USA hyötyy päästessään Euroopassa eroon energiakauppakilpailijastaan. Tämänkin Laiton Lehti ennusti.

 

 

Itä vs. länsi. Kumpi voittaa? PPP ratkaisee!

 

 

4. Putinismi entistä voimakkaampi

Ukrainan sodan alettua Venäjällä syntyi vain pieniä mielenosoituksia, mutta nekin kuihtuivat hyvin nopeasti Putinin kansansuosion ollessa nyt korkeampi kuin koskaan. Viime kesän mobilisaatio toki sai kymmenet tuhannet nuoret miehet ja heidän perheensä karkaamaan Venäjältä, mutta tämä opposition ytimen maasta poistuminen vain entisestään lisäsi Putinin valtaa.

Kaiken kukkuraksi pakotteet iskivät pahiten juutalaisoligarkkeihin, joista vain osa kääntyi Putinia vastaan ja pian karkasi maasta. Loput ovat täysin alistuneet Putinin ja FSB:n vallalle. Vallan palauttaminen juutalaisoligarkeille ei siis ole onnistunut, vaikka tämä on nimenomaan Ukrainan sodan tärkein päämäärä.

 

Tämänkin Laiton Lehti ennusti.

 

Valta- ja vaihtoehtomediat eivät uskalla kysyä: Kaatavatko Venäjän juutalaiset oligarkit Putinin?

 

 

5. Venäjä voittaa

Venäjä on jo saavuttanut tärkeimmän tavoitteensa eli Krimin maasillan liittäen sen lopullisesti Venäjään. Tämän lisäksi se etenee koko ajan maailman kovimpien puolustuslinjojen läpi. Kohta kaksi kolmesta puolustuslinjasta on murskattu ja sen jälkeen jäljellä on kolmas ja viimeinen puolustuslinja.

Samaan aikaan Venäjä vain koko ajan suurentaa armeijaansa ja asekalustoaan, jotta voisi mahdollisesti vallata koko Ukrainan ja taistella koko Natoa vastaan. Tästä huolimatta Natolla ei ole mitään mobilisaatiota, vaan ainoastaan farssimainen propagandakampanja, jolla yritetään saada varsinkin suomalaiset uskomaan Venäjän väistämättömään häviöön.

Laiton Lehti on alusta asti sanonut, että Venäjä tulee jyräämään Ukrainan. Lisäksi Laiton Lehti on alusta asti selittänyt miten tämä tulee tapahtumaan katkaisemalla Ukrainan kolme puolustuslinjaa ja valloittamalla niiden kolme avainkaupunkia: Lysychansk, Bakhmut ja Kramatorsk.

 

Ukrainan rintama romahtamassa? Kuinka tärkeää on Bakhmutin valtaus?

 

 

6. Naton laajeneminen pysäytetty

Nato on hajoamassa, koska sekä Turkki että Unkari käytännössä tukevat Venäjää ja estävät Ukrainan, Suomen, Ruotsin, Moldovan ja Georgian pääsyn Natoon.

Laiton Lehti sanoi alusta asti, että Turkki tulee estämään myös Suomen pääsyn Natoon. Laittoman Lehden piti jopa selittää geopolitiikan aakkosia.

 

Turkki esti Naton laajentumisen, koska Putin dumppasi lilliputtikolmikon. Dosentti Markku Salomaa pihalla!

 

 

7. Venäjä yhtenäisempi

Sodalla on Venäjällä erittäin suuri kannatus varsinkin sen jälkeen, kun ukrainalaisten kovimmat joukot ovat ihan selviä natsijoukkoja. Nyt venäläiset ja myös vähemmistökansallisuudet kuvittelevat käyvänsä uudelleen uutta maailmansotaa natseja vastaan ja näin koko maa on entistä yhtenäisempi. Tämän tunnustavat jopa Venäjällä käyneet ja ihmisiä haastatelleet suomalaiset toimittajat.

 

Laiton Lehti on alusta asti sanonut, että Ukrainassa on ihan oikea natsiongelma varsinkin, kun ne ovat yhdessä jihadistien kanssa liittoutuneet Israelin johtamien juutalaisten kanssa. Tämä kuvio on naiveille suomalaisille tietysti täysin mahdoton uskoa, koska eihän nyt sentään natsit ja juutalaiset liittoutuisi viholliseni vihollinen on ystäväni -periaatteella. Eihän?

 

Sitä paitsi vaikka liittoutuisivatkin, niin onhan sentään Venäjä paljon pahempi kuin Israelin Apartheid, Ukrainan natsit ja Syyrian jihadistit. Prioriteetit ennenkaikkea! Hyvä vaan, että ollaan vihdoinkin saatu suuri koalitio pahuutta vastaan!

 

Ovatko Ukrainan natsit oikeita natseja? Euroopan natsit Mossadin frontteja?

 

 

8. Kiina liitossa Venäjän kanssa

On helppo huomata, että koko läntinen narratiivi on pitkälle seissyt sen varassa, että Kiina kääntyisi Venäjää vastaan. Tämä olisikin Venäjälle todellinen katastrofi, koska Kiina voisi vakavasti vahingoittaa Venäjää sekä poliittisesti, taloudellisesti että sotilaallisesti. On kuitenkin käynyt täysin päinvastoin, kuten Laiton Lehti ennusti alusta asti.

 

Voittaako Venäjän ja Kiinan liitto U$rael-johtoisen länsiblokin?

 

 

 

Nyt jopa hidasälyisimmätkin suomalaiset natottajat ovat vihdoin tajunneet, että Kiina on oikeasti Venäjän liittolainen. Myös valtamedia näyttää vihdoin tämän myöntäneen. Koittakaapa natottajat spinnata tämä:

 

 

Kuvassa linkki juttuun

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

21 thoughts on “Kiina varoittaa USA:ta ”katastrofaalisista seurauksista”! Uhkaa lähettää Venäjän avuksi aseita ja joukkoja?

  1. Ja lupaavat Hormetit housut märkinä, kun Z lurputtaa silmiään kuin kulkukissa. Z osaa vedota suvakkinaisten tunteisiin.

   Uskaltaako Marinia ilman holhoojaa päästää ulkomaille? Ei voi. Sille pitää laittaa jalkapanta.

   Missä on Marinin ja Ohilaukauksen sotilaspassit?

  2. Huono yritys että kaikki vastaisivat innossaan koska olet suvakki-fake ja pilvessä kyllä, varisverkostossa se on enemmän kuin hyväksytty eli tapana näin la päivänä.

 1. Nuoruus ja tyhmyys viihtyvät samassa tynnyrissä, jonka kyljessä on tirkistysreikä. Kaikki mitä reiän kautta hetken vilahtaa on hyvää tai pahaa, mustaa tai valkoista. Kaikki rapparit ovat samassa juonessa. Ukrainan sota on suunniteltu sata vuotta sitten. Jokainen rappari noudattaa pelikirjaa tarkasti.
  Tämä juttu nyt haiskahtaa. Miksi maapalloja on kaksi tuolla ylhäällä? Eikös niitä pitänyt vain yksi olla`?

 2. Ensi viikolla USA:n pankit alkavat kaatua. Tuomas Malinen on ennustanut sitä jo 10 vuotta.

  Pandemiat, psykoosit, yleinen osaamattomuus ja perseily, sodat, korkojen nousut, inflaatio, pula tarvikkeista, vihreä siirtymä, mikään ei toimi kunnolla.

  Ja NYT TULEE SE PAHIN: GLOBAALI SUPERLAMA JA HYPERINFLAATIO.

  Nyt ne kaikki pahimmat PELOT TOTEUTUVAT yhdessä. Nälänhätä vielä puuttuu ja A-steroidin syöksyminen valtamereen.

 3. Suvakkien hätätila kiihtyy!

  Kiina ilmoitti jo, että heidän mahdolliset aseitten myynnit Venäjälle on rinnastettavissa Jenkkien asekauppaan Taiwanille!

  Mitä tekee suvakit? Venäläisten lisäksi pitäisi alkaa vihata myös kiinalaisia ja tähän ei suvakkien puhti riitä!

  Suvakit sekoavat lopullisesti, kun he yrittävät känselöidä Kiinaa!

 4. USA ja EU USA.n vasallina kyllä niin selkeesti kärttää isompaa sotaa (jossa Suomi vielä pikku typeryksenä mukana) että sota tästä vielä tulee.
  Kiitos kirotut siionistit ja muut pohjattoman ahneet jenkkien superrikkaat +tietty WEF -jengillä on omat paskaset näppinsä pelissä myös.

  1. Johan ne sotaa luennoivat varmana asiana maanpuolustusseminaareissa. Vaikeaa kuvitella tyhmempää porukkaa kuin sotilaat. Ei mitään arvoja eikä luovia ajatuksia löydy siitä porukasta. Täysurpoja.

  2. Hitler on pääsyy, se homo ei uskaltanut hillitä naimasta joka valtiota. Diktaattorien synti on ahmia maita, pitäisi olla kaksi että olisi hetero hillitsemässä. Yhdistyneet vallat.

 5. Martti Ahtisaari jäi Kosovon ja Bosnian merkeissä kiinni siitä, että hän sai salkut täyteen käteistä lahjuksina. Tästä oli Saksan tiedustelupalvelu saanut todisteet, jotka sittemmin pyyhittiin maton alle. Etteivät vain Pekka Toveri ja Martti Kari olleet myös sekaantuneet kuvioon?

  1. Kehtaatkin meidän kuuluisaa, ainoaa rauhan noopelin saajaa rienata. Martti oli kova poika lentämään. SDPeen mies, valitettavasti ja kalliin ”rauhan pirtin omistaja”, jossa neuvotteli rahas…rauhasta. onne deepeet kovia rahastamaan pakoloishaitoilla, kuten en koske s2-juttuun Sanna, mutta vaalimainostan spedeä peruskoululla. Keskustalla taas mitään sanomaton vaalimainos: Mennään eteenpäin. Ei kun jäädään paikalleen tai mennään taaksepäin.

  2. Solttupojut saaliinjaolla tietenkin…

   Lukekaa Pentti Haanpään Kenttä ja kasarmi ja muut sotanovellit. Hän paljastaa tarkasti millaisia oikeasti olivat nämä kansakunnan kaapin päälle median nostamat ”sotasankarit” sekä 1930-luvun sotahulluden. Mikään ei ole muuttunut.

 6. USA kommentoi ”KIINAN yrittävän YRITTÄMÄLLÄ saada SOTA aikaan Yhdysvaltain KANSSA”. Niinpä. USA, Iso-Britannia ja NATO kyllä ITSE haastamalla HAASTAA Kiinaa TAIWANILLA ryhtymällä intervertioon sitä vastaan. USA jättää JÄLLEEN kerran TAIWANIN kuin AFGANISTANIN yksin päivän parin PROXYKSI!!!

  Jos HERRAMME JUMALAMME Meitä säästä. Kun UKRAINA on JULISTETTU KUPOLLEEKSI! Sen jälkeen Ukrainan ”kunniakkaan” paikan ottaa SUOMI kokkeli SANNOINEEN ja IKIRIKOLLINEN Niinistöineen RIIDELLEN keskenään kuin presidentti Martti Ahtisaari ja pääministeri Esko Aho ”miltä lautaselta syödään ja MILLOIN”!!!

  1. Martti A. osasi pitää suustaan ja mahastaan huolen. Lakerikengillä liukastellen Tukholmassa laastari otsaan.

 7. ”Tämä kuvio on naiveille suomalaisille tietysti täysin mahdoton uskoa, koska eihän nyt sentään natsit ja juutalaiset liittoutuisi viholliseni vihollinen on ystäväni -periaatteella. Eihän?

  Sitä paitsi vaikka liittoutuisivatkin, niin onhan sentään Venäjä paljon pahempi kuin Israelin Apartheid, Ukrainan natsit ja Syyrian jihadistit.”

  Välillä sitä yllättää itsensä ihmettelemästä näitä Marcon kuvioita… Kai Marco ymmärrät että sodan molemmilla osapuolilla, niin Ukrainalla kuin Venäjälläkin, on yhteistyössä omat:

  – juutalaisensa
  – natsinsa
  – musliminsa

  Olen pitkään yrittänyt pyytää sinulta reilusti asiaa avaavaa kirjoitusta sisältäen muutamat avainasiat, niin tietäisi mikä lehti tämä LL oikein on…

  – Natsit
  – Uusnatsit
  – Fasistit
  – Kansallissosialistit
  – Quus miljoonaa

  1. Kiitos kysymästä. Yritän jossain välissä antaa tarkemmat määritelmät. Mutta mitä taas tulee siihen, että ”molemmilla puolilla” olisi omat juutalaisensa, niin se tietysti pitää triviaalilla tavalla paikkaansa, koska juutalaisia on moneen junaan. Ukrainan puolella on kuitenkin laajentumishaluiset *äärisionistiset* juutalaiset eli ne todellista valtaa omaavat Israelin ja Rothschildien kätyrit. Israelin suurin vihollinen on nimittäin kymmeniä vuosia ollut nimenomaan Venäjä. Tämä ja rahakone ovat ne kaksi avainta, jotta geopolitiikkaa voi ylipäätään ymmärtää. Niin keskeisessä roolissa Rothschildit ja Israel siinä ovat.

   Tämän vuoksi katson hyvin kieroon henkilöitä, jotka yrittävät väittää, että oikeasti vapaamuurarit, illuminati, paavi, tms. olisivat se todellinen vaikuttaja geopolitiikassa. Yleensä tällaiset tyypit vain haluavat tahallaan supoillen tai raukkamaisesti poliittisesta korrektiudesta välttää Rothschildien dominoimasta rahakoneesta sekä sionistien/Israelin keskeisestä roolista puhumista.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*