36 thoughts on “Päivän kuva: Antisemitismi

 1. Kyllä on rasistinen ja antisemiittinen elokuva ja sarja, kun selvästi rasistisesti ja antisemiittisesti vihjaillaan!

  1. Juu, hiusraja korvasta korvaan, huonot hampaat, epänormaali kallon rakenne ja poikkeava nenä. Ei kai siinä muita tunnusmerkkejä tarvita. Saunassa nuo ei vielä ole käyneet.

 2. Vakoilukameraa hämäävä vaatetus

  Italialainen vaatefirma hakee joukkorahoitusta vakoilukameraa hämääville vaatteille.
  –    AI Surveillance Defiant Clothing
  –    https://archive.today/GaqRg

  Äkkiseltään ajatellen tämä on jokin DeepState-projekti, jolla kerätään sellaisten ihmisten henkilötietoja, jotka haluavat välttää kameroita.
  –    Yksi massavalvonnan ongelma on kerättävän datan suuri määrä. Niinpä pitää keksiä menetelmiä, joilla poimia «epäilyttävät tyypi» suuresta massasta.

  Yhden narratiivin mukaan TOR-selaimen vapauttaminen avoimeksi projektiksi johtui siitä, että alun perin sitä käyttivät vain «salaiset agentit».
  –    Siitä seurasi, että KAIKKI TOR-verkon liikenne oli vihollisen kannalta mielenkiintoista.

  Tulevaisuudessa voi henkilö joutua valtion suorittaman 5G-murhan kohteeksi pelkästään käyttämänsä vaatetuksen vuoksi.
  –    Parempi murhata sata epäiltyä kuin päästää vapaalle jalalle yksi väärinajattelija, sillä ajatukset leviävät tietoverkon nopeudella.
  –    Suunnitelmana käyttää 5G:tä jälleen ihmisten tappamiseen
  –    https://archive.is/Hrkz1

  1. Monesti asia on juuri näin. ”Älykkäiksi” väitetyt, sekä yksi ryhmä perustavat usein projekteja nähdäkseen ketkä ihmiset heidän pitää seuraavaksi tuhota ja ketä pitää vainota. He eivät kykene mihinkään muuhun kuin loisimaan ja haittaamaan oikean kansan elämää.

 3. Voisiko ajatella, että LaitonLehti poimisi esittelyyn yhden ehdokkaan jokaisesta vaalipiiristä:
  –    Sellaisen ehdokkaan, jota Marco deWitt äänestäisi.

  1. Kiitos ideasta, mutta ikävä kyllä se ei olisi kovin rehellistä. Ne hyvät on vajailla listoilla, joilta on täysin mahdotonta päästä läpi. Nämäkin vaalit on siis James Hirvisaari saanut sabotoitua pelastaakseen persukaverinsa. Ainoa mitä voi suositella on Uusimaa, jossa ehdottomasti kannattaa äänestää Vapauden Liiton ehdokkaita. Tästä kirjoitettiin muutama päivä sitten juttu: https://laitonlehti.net/2023/03/05/vapausmielisten-puolueiden-vaalilistat-vajaita-onko-viela-toivoa-vaalivoitosta/

   1. Ihmiset EDELLEEN uskovat, että Naton tiedustelupalveluiden agentteja ja erilaisia vasikoita kannattaa äänestää. Huhhuh…

  1. Israelissa on nyt ”ÄÄÄÄÄÄRRRRIOIKEISTOLAINEN” hallitus, joten KOMMARI – KOLONIALISTINEN USA, joka haluaa SEKOITTUA jokaikisen MAAILMAN valtion SISÄISIIN ASIOIHIN! EI siis diggaa nykyistä Israelin hallintoa, vaan tekee rahoittamalla oppositiovoimia MYYRÄNTYÖTÄ aivan kuten UNKARISSA ja GEORGIASSA. NYT jopa USA haluaa tehdä SOTILAALLISEN INTERVERTION Meksikoon ”huumekartellien” VERUKETTA” käyttäen. Etiopia, Somalia ja joku Haitin lähellä ollut saarivaltio on myös JO ollut USA:N suuren HANSKAN alla ”turvaten” ”lakia ja järjestystä” ! Siis BIDENIN USA?!?!?!!!

 4. Olette varmaan huomanneet, että kurkkujen tuonti EU:n alueelta Suomeen on estetty.
  –    Voiko vapaakauppa enää olla vapaampaa!

 5. Ei pidä tuijottaa vain ulkonäköön. On olemassa myös sisäinen kauneus
  –   Jos lainaat rahaa jollekin minun, kansastani, jollekin köyhälle, joka on sinun luonasi, niin älä menettele koronkiskurin tavoin häntä kohtaan. Älkää panko korkoa hänen maksettavakseen.

 6. Ovathan he saaneet huijattua ukrainalaisia tekemään kansan-itsemurhan. Ukrainalaiset sotivat heidän etujensa tähden, kuten natsi-Saksa aikoinaan. Historia näyttää unohtuneen.
  Ukrainan kansanmurha tapahtui juutalaistaustaisen Lazar Kaganovitsin johdolla.
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Lazar_Kaganovit%C5%A1
  Juutalaisten ja natsien yhteistyö:
  https://english.almayadeen.net/articles/analysis/one-of-historys-ugly-pages:-nazi-zionist-cooperation
  Ukrainaa johtavat juutalaiset:
  https://www.partisaani.com/news/zionism/2023/03/02/sionistijohtaja-ukrainaa-tuettava-koska-puolet-hallituksesta-juutalaisia/
  Ukraina hakaristipataljoona vieraili Israelissa:
  https://nationalvanguard.org/2022/12/ukraines-azov-regiment-visits-israel-mariupol-is-our-masada/

  1. Kiistaton tosiasia on myös se, että ukrainalaisten valenatsien esikuva Bandera ei ollut kansallissosialisti ja hän ei pitänyt saksalaisista. Myöhemmin sakut laittoivat Banderan keskitysleirille, koska he eivät enää kestäneet hänen sekoilua.

   Banderalla oli se sijaan koko ajan erittäin hyvät suhteet britteihin ja Lontoossa on edelleen yksityinen museo Banderan muistolle.

   Eli Bandera oli todellisuudessa liberaali, joka radikalisoitui. Nyt suvakismin kaatuessa monesta suvakista kuoriutuu Bandera 2.0!

   Tässä nyt pelolla odotetaan kuinka radikalisoitunut mm. Maria Ohisalosta tulee!
   Myös Jani Toivola on erittäin huolestuttava tapaus. Eräänlainen ”nukkuva solu”!

   Pääministeri Marinista on jo kuoriutunut kunnon nato-murhaaja ja valenatsien hännystelijä!

   Myös Halla-aho oli alkujaan liberaali!

   Banderan kasvonpiirteet herättää myös kysymyksiä! Suipot korvat, iso kyömynenä, luiska otsa, jyrsijämäinen leuka jne…Oliko Banderalla esinahkaa?!!

   1. ”Kiistaton tosiasia on myös se, että ukrainalaisten valenatsien esikuva Bandera ei ollut kansallissosialisti ja hän ei pitänyt saksalaisista. ”

    Tässä on nyt jo niin monta vaikeaa yhtälöä, että Marco ei ainakaan pysy enää kärryillä vaikka keskimääräiselle suomalaisellekin näiden erottaminen on lasten leikkiä.

    ”Banderan kasvonpiirteet herättää myös kysymyksiä! ”

    Halliksen esi-isiä?

 7. Se koira älähtää johon kalikka kalahtaa. Koiravihaajan aforismi. Selvästi vihapuhetta, joka ei sovi tähän aikaamme, tässä hetkessä, tässä ajassa. Aamen.

 8. Juutalainen sika!!

  The Georgia Bill would be a huge precedent to check all of the interventions, infiltrations, and deceptions being committed by any power over any people.
  Great video presentation – showing more absolute lies and stealth from the UK and the US. The government of Georgia and its people want a transparency law where foreign funding (particularly into the media, and supporting any organization) must be registered and publicly disclosed as foreign funded interests. They want honesty in their nation for their own self determination and freedom from the meddling Western powers and in fact from any foreign power. In response, those very “Western” interests pour more stealth money and CIA agents into the nation to mount the protests and to try to unseat the government.
  The general attitude throughout the Western establishment is clearly that any real honesty and transparency imposed on our power moguls serving to expose and check their interests is anathema and must be stomped out. Also, in the West people tend to think that what the money-power, their governments, and the major corporations do in foreign nations to advance their interests must be good for them, and therefore they ought to turn a blind eye to their methods. Otherwise, they obviously fear that some kind of childish Christian morality would curtail their efforts to advance or maintain their foreign interests, and especially if our power elites could not use stealth, deception, bribery, fear, coercion and even murder as they deemed those methods as “necessary”. They tend to think that without these means we would be fighting against those we deem as our enemies with one arm tied behind our backs in a very dog-eat-dog world. The general thinking is that we owe these people in foreign nations no duty of care, honesty or disclosure. They think that if we do not take what we can by hook or crook then someone else will.
  Such is the thinking that might-makes-right and the history of all of the empire building of the West, or any empire building for that matter. The problem here with this way of thinking is not just that it leads to all of these proxy wars or even perhaps to a WW3, but that it has infected and justified every deception, every lie, psyop, and crime committed by the same powers against the people in the host nations of the power moguls. In fact, it is by the lack of honesty and transparency, that they have gained and maintained their powers over us, and which so clearly characterizes the manner of their governance over us in these times. They hide their stealth and crimes to gain their powers over us, and then make us accomplices in their exploits over foreign peoples, but it is by that license and tacit permission we have given them they have institutionalized their criminal ruthless control methods over us, and now are blatantly open about their right to deceive us and use any form of stealth over us to advance their interests.
  The “might-makes-right” principle adhered to by the Western powers is what defines the top-down order and is what sustains all of the fake perils behind their UN Agendas and WEF reset machinations. By the suppression of the truth and the actual interests at work they have given us the Covid plandemic and now billions of people are infected with their toxic vaccines. We do not know if the harms were planned of if they are mainly a result of the fact that truth and honesty have no real currency in our corrupt government corridors and judicial courts anymore. Certainly, there no longer is any duty for those in positions of authority in any of our institutions to be open and honest about anything.
  Now they are creating the peril of a WW3, and we await some false flag operation if they are earnest, or if not we await some geopolitical deal, the interests of which we are not allowed to know, lest the candor would cause everything to blow up in their filthy lying faces.
  The policy of lying and cheating allows for a tremendous advantage over all people considered as outsiders, over anyone considered “unwanted”, or “non-essential”, and especially over anyone the dishonest power elites can deem as “the enemy” – such as Russians, traditionalists, or even “truthers” – i.e., whomever those in power want to dehumanize or marginalize in the way to their ends. The handmaid of the principle that might-makes-right is the pragmatic principle most hollowed by both the Zionist money power and the US establishment which is the principle that the ends-justify-the-means. Honest and decent people it seems can scarcely compete even for their own survival against the methods used against them and to control them, such that many people find they just have to comply, obey, and follow along with the leadership of people who are clearly liars, criminals and monsters.
  Yet, the might-makes-right principle as the policy of any organization carries with its own destructive seeds. Where the money and the legions of the power moguls are focused outward where even the people of a nation are led to believe that their sectarian religious, tribal, or constitutional rights and privileges do not extend to outsiders, that the neighbor principle does not apply beyond their family, friends, and tribe, or nation, they accordingly turn a blind eye to the evils of their own governments do to outsiders. However, from there and because of the lack of any resistance to the evil methods, it is only a matter of time that the same evils are turned even with more force upon themselves. Their acquiescence to the evils inflicted on others entails an openness and acceptance to the same evils being used on themselves. If might-makes-right is the accepted ultimate law at work and then ultimately and eventually there is no reason for anyone to be restrained by any neighbor principle demanding honesty and transparency in their dealings with anyone unless it is in their interests, and the dishonest and evil methods just become more institutionalized and acceptable in everything we do, and most certainly for anyone considered to be relatively powerless in our midst.
  It is not so much in the neighbor principle that we ought to do to others that which we would like done to ourselves that ought to be the focus, it is that if we don’t and allow evil to be done to others, then the evil spreads and flourishes and it eventually recoils and is done to ourselves. That is the practical aspect of the neighbor rule. What goes around comes around. That is what is what has happened in the West. What we do to others is eventually done to ourselves. There clearly is a much higher law than might-makes-right which you can find traces of in our law books and especially in our criminal and tort laws, which as we continue to lose our basic constitutional rights and freedoms, we lose those laws as well, and we find they end up only serving the interests of the rich and the powerful. It is the neighbor principle which has built into it the principle of real justice but we have allowed it to be replaced by the principle of might-makes-right were justice is simply the interests of the powerful, and the truth is what those in power say it is, regardless of the facts, as we have so clearly seen all through the Covid fraud and crimes against humanity.

 9. Kysymys vaan on että mihin? Missä olisi edullista ja mukavaa, jossa viihtyisi 10 vuotta..20????

   1. Intia on täysin saastunut likakaivo. Minä lähtisin johonkin eurooppalaiseen sivistysmaahan kuten Liechtensteiniin.

 10. Onneksi nykyään joka mainoksessa, joka tuotteessa, joka lehdessä, joka työpaikalla, joka ohjelmassa ja joka nettisivulla jne. on erittäin älykäs neekeri tai erittäin älykäs arabi tai erittäin älykäs homo. Todella upeaa.

 11. Kovasti tuo monien JUUTALAISTEN vainoharhaisuus on RAHAVETOISTA KASSAKONEEN kilinään. Tuo jokseenkin MERKILLINEN Jumalan kansa EI jaksa millään ODOTTAA HEIDÄN Messiastaan eli EI mitään AASILLA kopsottelevaa JEESUSTA, joka PESEE JALKOJA ja puhuu ITSENSÄ asettamisesta VIIMEISEKSI! Mutta juutalaisten MESSIAS EI olekkaan mikään NYHVERÖ vaan suuri KUNINGAS, jonka näyttämölle tulossa ei PYROTEKNIIKKAA säästellä.

  Kun tuo VARMASTI juutalaisille kelpaava HALLITSIJA myös HURMAA kaikki PAKANAKANSAT niin, että tuo SEKALAISTASEURAKUNTAA läpileikkaavasti EDUSTAVA kujakatti lauma. ILAHTUU niin, että aivan KILJUEN innosta HALUAVAT vapaasta tahdostaan REKRYTOITUA palvelemaan 24/7 juutalaista HERRAKANSAA aivan ILMATTEEKSI, mikä on kuin VARHAIS HERÄNNÄILLE kristityille kuin mitä KAUNEINTA ja HERKINTÄ harpun soittoa ENKELIN toimesta, joka on MILJARDIEN VALOVUOSIEN päässä ULKONÄKÖNSÄ puolesta SOITTOPELISTÄÄN. Ja mikä PARASTA. BIDENIÄ EI ole NENINEEN nuuhkimassa KOMPPIA jorpakoon ja hänen KANNATTAJANSA ovat TYYTEN jossain ”MUUALLA”!!!

 12. Liittyen nuihin kuvan heppuihin, korvat alkaa jo nenän tyvestä, veikkaisin että ainakin aikas hyvä kuulo on heillä.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*