Marco de Wit 11 maaliskuun, 2023
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

 

Eilen kerrottiin miten jotkut lukijat näkevät myös Laittoman Lehden valeoppositiona.

 

Lukija: Laiton Lehti on osa valeoppositiota!

 

 

Toiset lukijat puolestaan eivät pidä Laitonta Lehteä valeoppositiona, mutta pitävät kansaa niin tyhmänä, ettei mikään auta:

 

Nimetön:

Toimitus voisi lopetella myös. Turhaa valistaa yhtä puoltaprosenttia kansasta kun loput meduusan tasolla. Kiitos työstä kuitenkin. Pidättäydyn nettimaailmasta ja keskityn toisaalle. Jenspalle tsemppiä, kulkekoon valo aina mukanasi.

 

 

Jotkut pitävät tilannetta jopa niin toivottomana, että ovat muuttamassa pois Suomesta:

Suomi on ansainnut johtajiensa työllä täydellisen hävityksen. Kuvottavan surkea valtio. Joo, ja jos joku ulisee jotain muuttamisista ym niin ole rauhassa. Suunnitelma a, p ja see on valmiina.

Tässä maassa ei nykyään ole mitään puolustettavaa, joten lämpöinen ilmastotyyppi kutsuu. Pärjäilkää virkamiehiä lipovat Lakuhanuri-Akut, siinä oikein normi suomikuona.

 

 

Onko lukija oikeassa? No, kieltämättä hänellä ovat premissit kunnossa. Fakta nimittäin on, että varsinkin konservatiivinen heteromies on nykyään vailla oikeuksia.

 

1. Sensuuri

Sanoo konservatiivinen mies oikeastaan mitä tahansa, niin se voidaan tulkita ”toksiseksi” ja ”vihapuheeksi”. Itse asiassa koko konservatiivisen valkoisen miehen olemassaolo on ”toksista”.

 

2. Ryöstö

Miehet ryöstetään verottamalla heidät kuoliaaksi samalla, kun verorahat käytetään nimenomaan naisten dominoimaan julkiseen sektoriin ja kolmanteen sektoriin.

 

3. Syrjintä

Miehiä vielä ihan virallisesti syrjitään mm. työmarkkinoilla positiivisella syrjinällä, jotta naisten kiintiöt saadaan täyteen.

 

Positiivinen syrjintä -sarjakuva

 

 

4. Lapsen murha

Miehillä ei ole mitään sanomista, jos nainen haluaa teurastaa lapsen abortilla. Amerikassa abortin satanistinen luonne ollaan tajuttu, mutta Suomessa se silti tehtiin entistä helpommaksi liukuhihna-aborttilailla, jota myös monet persut kannattivat.

 

Satanistit ahtaalla: Enemmistö USA:n osavaltioista poistamassa laajan aborttioikeuden!

 

 

5. Lasten kidnappaus

Miehet ryöstetään vielä toistamiseen avioeron aikana, jolloin he menettävät rahansa, talonsa ja loput lapsensa. Kaiken kukkuraksi lapset joka tapauksessa kidnapataan mentaalisesti aivopesemällä koulujen, sossujen ja valtamedian toimesta. Pahimmassa tapauksessa heidät vielä leikellään transuleikkauksilla.

 

Suvakkisatanistit leikkelevät lapsia

 

 

6. Miesten murhaaminen

Miehet ollaan nyt pistämässä rintamalle kuolemaan sekä suvakismin että länttä johtavien juutalaisoligarkkien puolesta.

 

Unz.com julkaisi pääsivullaan Laittoman Lehden World War Jew? -jutun! Joutui heti hyökkäyksen kohteeksi?

 

 

7. Perheiden myrkyttäminen

Viranomaiset yrittävät usein vaikeuttaa hengittämistä naamavaipoilla ja painostaa ottamaan kokeellinen geeni-injektio. Kaupan päälle vielä koronatyrannialla suljetaan firmakin. Pahinta on, että lähes kaikki suomalaiset luottavat ja tottelevat edelleen sekä poliitikkoja että lääkemafiaa. Suomi on ihan oikeasti lampaiden valtakunta.

 

Ihmisten luottamus lääkäreihin ja poliitikkoihin laskenut entisestään. Paitsi Suomessa!

 

 

8. Mielisairaiden maa

Vaikka jollain ihmeellä säilytät Suomessa henkilökohtaisen vapautesi, omaisuutesi, lapsesi, terveytesi ja henkesi, niin siitä huolimatta olet koko ajan vaarassa menettää kaiken. Niinpä joudut koko ajan nöyristelemään ja välttämään konfliktia feministien ja muiden suvakkien kanssa, ettet vaan joutuisi satanistisen valtion kanssa konfliktiin.

 

Kaiken kukkuraksi mielisairaudet lisääntyvät ja leviävät varsinkin sopuli-Suomessa eksponentiaalista vauhtia, joten Suomessa ollessasi joudut käytännössä elämään avomielisairaalassa.

 

Tohtori Dutton: Idiocracy-elokuva liian optimistinen. Romahdus jo muutamassa vuosikymmenessä!

 

 

Ei siis ihme, jos joku mies haluaa muuttaa pois Suomesta turvallisempaan ja edullisempaan maahan. Toisaalta samalla kannattaa muistaa, että myös Suomessa voi sekessioitua. Esimerkiksi monet uskovaiset järjestöt ovat varsinkin Pohjanmaalla luoneet vaihtoehtoisia yhteisöjä, joissa sekä konservatiiviset arvot että yrittäminen ovat kunniassa.

 

Onko hyviä antifeministisiä naisia olemassa? Kyllä: Kirkossa!

 

 

Toisaalta joutuisihan siellä kirkossakin sitten rintamalle taistelemaan Naton ja satanismin puolesta. Kirkko ei myöskään paljon auta ydinlaskeuman tullessa. Ei siis voi kovasti syyttää miehiä, jotka muuttavat ulkomaille rakentamaan parempaa elämää. Fakta nimittäin on, että Venäjän ja Kiinan ansiosta maailma muuttuu yhä moninapaisemmaksi. Tällöin on suhteellisen helppo KILPAILUTTAA valtioita. Tätä tekee mm. Nomad Capitalist.

 

 

 

 

Tällöinkin kannattaa kuitenkin muistaa, että voi Suomeen jääneitä vapausmielisiä silti tukea monin tavoin sekä rahallisesti että virtuaalisesti. Myös äänestämässä voi käydä ulkomailla tai sitten vierailla Suomessa useamman kuukauden vuodessa. Suomea voi siis yrittää pelastaa myös kaukomailta palmujen katveesta!

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

34 thoughts on “Suomi menetetty? Kannattaako suomalaisen miehen muuttaa pois Suomesta?

 1. Suomi on myös täynnä valkoisia suomalaisia satanistihuoria, jotka ovat sekä fyysisesti, että helvetisti helvetin rumia ja vastenmielisiä. Missään ei ole fyysisesti ja henkisesti niin helvetin rumia ja uskottomia naisia kuin Suomessa.

  Että ei voi muuta sanoa kuin hyi vittu… kaikki suomalaiset miehet tietävät tämän suomalaisista huorista ja ulkomaillakin sekä naiset, että miehet ovat ihmetelleet aivan samaa suomalaisista naisista!

  Miksi Laiton Lehti ei kerro näistä yleisesti tiedetyistä tosiasioista suomalaisista huorista?

   1. Haitallinen tasa-arvo saa olemaan kuin miehet.

    Ja nyt hyväksyt Marco takaisin minut pirttiin tai tulen jatkamaan Torrin kautta palstasi sotkemista. P.s. Oon läpiraitis nykyään. Menee viestitkin läpi. En mikään Lintilä enää.

    1. Lintilä on kunnon suomalainen kepulainen mies. Bähän juo jos vertaa aikaisempiin polviin. On lisäksi ainoa eduskunnassa, jolla on edes jonkinlaista huumorintajua.

     199 tosikkoa. Ilman huumorintajua ihminen on kuin auto ilman jousia ja iskareita.

  1. Kerro kerro kuvastin, ken on maassa kauneihin?

   Narsisti joka rakastui omaan pelikuvaansa. Hän menisi heti oman itsensä kanssa naimisiin jos se vain olisi mahdollista.

   Vastakkain asettelun manipulointi ”hyvä mies versus paha nainen”, ei tehoa niihin jotka ovat immuuneja negatiiviselle aivopesulle, sillä siitä tässä on todellisuudessa kyse.

   Eli nimettömästä vale oppositiosta naisen ja miehen välillä. Ei muusta!

   Pitäkää yhtä suomen kansa jos meinaatte viedä voiton kotiin.

   1. Haha. Aina tulee joku yksi tai kaksi betamiestä ulisemaan, että ei suomalaisista naisista saa sanoa pahaa. Kyllä suomalaiset naiset ovat ihan hyviä. Ei kaikki naiset. Ei naisista saa sanoa pahaa. Lässyn lässyn. Tämä on suomalaisten miesten kesken aivan yleistä tietoa! Kaikko tietävät tämän suomalaisista huorista.

  2. Ne on koulutettu tuollaisiksi. Ovat toiseuden uhreja, vieraannutettu oikeasta feminiinisyydestä. Niistä on tehty rumia rekkalesboja, kuin jenkkilässä. Voitte kuvitella mielessänne sellaisen.

   1. Niin, semmoista tasa-arvoa. Lapsi on terve kun se leikkii…osaa lopettaa. Kohtuus kaikessa kuten jos taas yli naiseutuvat, kuten haluan nukeksi, mutta feminismi se paljon pahempi on. Media syöttää anoreksia kärsimystä, vaikka ongelma on 1000 000 000 kertainen (näin se näyttää isommalta kuin ”miljardi”) lihavilla.

   2. Ei heitä ole pelkästään koulutettu, vaan suomalaiset huorat ovat ihan oikeasti satanisteja. Ero muihin valkoisten kansojen naisiin on usein valtava! Ei sitä mikään luonnonvalinnan loppuminen selitä.

  3. On LL noista suomalaisista huarista kirjotellut useampaankin otteeseen, mutta ei se nyt sentään ihan joka päivä.

 2. Hyvä kirjoitus aihe. Itse ulkomaille muuttaneena voin sanoa että kannattaa. Edullisempi hintataso sekä henkinen ilmapiiri on luokkaa parempi. Suosittelen maita missä on miehet miehiä ja naiset kauniita ja naisellisia.

 3. Tämä agenda joka nyt on menossa on globaali, siis uusi MAAILMAN järjestys. Tällä hetkellä on menossa valkoisen kansan ja länsimaiden eliminointi joten muuttamalla voi saada jonkinverran lisäaikaa mutta niinhän se talvella housuun pissiminenkin hetken lämmittää. Digi-id ja digi-valuutat yhdistettynä sosiaaliseen pisteytykseen ja totaalikontrolliin tulee joka ikiseen maahan jollain aikavälillä, aikaikkuna näyttäisi olevan tuo 2030:een mennessä.

  Pankkiirien sotiin kenelläkään ei ole moraalista velvollisuutta osallistua ja lähteä tykinruoaksi tapattamaan itseään, reservistä voi edelleen erota ja suosittelen todellakin että jokainen näin tekisi. Ongelma onkin siinä että nämä tykinruoaksi lähtevät ovat valmiita kyllä kuolemaan näissä globalistien itsensä masinoimissa sodissa viimeiseen mieheen mutta ei löydy minkäänsortin taistelutahtoa reaalielämässä. Ei ole selkärankaa sanoa ei kun käsketään pistämään naamavaippa hengitysteiden tukkimiseksi, injektoimaan itseensä myrkkypiikki jonka sisältöäkään ei suostuta kertomaan, pistämään oma yritys kiinni laittomien poikkeuslakien verukkeella, listaa voisi jatkaa loputtomiin.

  Vuosikymmeniä ja vuosisatoja jatkunut aivopesu on se ongelma jota valtaapitävät ovat harjoittaneet kiihtyvällä tahdilla. Kansa kärsii kollektiivisesta Tukholman syndroomasta. LaitonLehti teki tästä vaihteeksi hajota-ja-hallitse kysymyksen ja lietsoo vihaa miesten ja naisten välille kun pitäisi puhaltaa yhteen hiileen. Molemmat osapuolet ovat aivopestyjä, ihan tasa-arvoisesti jopa.

  1. ”reservistä voi edelleen erota ja suosittelen todellakin että jokainen näin tekisi.”

   En ole täysin vakuuttunut että Ukrainan kaltaisessa tilanteessa, reservistä eronnut olisi suojassa tykiruuan roolistaan.

   Pikemminkin jopa päin vastoin?

 4. Suomalaisia myös riistoverotetaan samalla kun koululaitoksemme ja terveydenhoitomme tuhotaan, julkiset rakennukset rappeutuu, maatalous tapetaan, isojen kaupunkien lähiöistä tehdään asuinkelvottomia valkoisille ja kouluista oppimiskelvottomia, EU:lla on ylin valta kuin tsaarin Venäjällä aikanaan, omaa rahaa ei ole, luonnonvarat on myyty, vanhukset on kuluerä, ihmiset myrkytetään…

 5. Noinhan se on. Pakko on vetäytyä omiin porukoihin, ei edes ns ”uutisia” eli matalan älyn propagandaa jaksa seurata.

  Onneksi on LL, niin saa vapaasti edes jossakin julkisesti kettuilla laumatyypeille ja ”vallanpitäjille”.

 6. Yksi ajatus jota toisinaan tarjotaan ratkaisuksi on rinnakkaisyhteiskunnan luominen jota toiset taas pitävät luovuttamisena. Järjestelmän korjaaminen demokraattisin keinoin ei ainakaan toistaiseksi ole tuottanut tulosta se johtuuko tämä täysin korruptoituneesta järjestelmästä joka on suunniteltu vastustamaan muutosta, umpisurkeasta ”aitokansallismielisestä” kentästä joka keskittyy riitelemään omiensa kanssa merkityksettömistä asioista kansan herättelyn sijaan vai tyhmästä lammaskansasta joka äänestää oikeuksiensa menettämisen puolesta tai sitten ilman mitään ajatustoimintaa aina vain samaa puoluetta riippumatta miten päin persettä asiat ovat viimeisen 30 vuoden ajan menneet koska se on tähänkin asti toiminut niin hyvin (Keskustan ja SDP:n äänestäjillä olisi kyllä peiliin katsomisen aika) ja menisihän pienemmälle muutosta ajavalle taholle annettu ääni joka tapauksessa ”hukkaan”. Tuleeko kenellekään muuten mieleen yhtään onnistunutta esimerkkiä korruptoituneiden järjestelmien korjaamisesta sisältäpäin tai ”demokraattisin keinoin”?

  Itse en kyllä tätä menoa näe vaihtoehtoa tuolle rinnakkaisyhteiskunnan tai ainakin rinnakkaistalouden perustamiselle varsinkaan sen jälkeen kun digieuron, digi-ID:n ja sosiaalipisteytyksen yhdistelmän läpimenojen jälkeen ”väärinajattelijoiden”, rokottamattomien ja muiden ”yhteiskunnalle vaarallisten” tahojen tilit tullaan jäädyttämään tai täysin poistamaan digiavaruudesta. Muutenkin jos vain tarpeeksi suuri osa ihmisistä rupeaisi käyttämään valuuttana mitä tahansa muuta kuin euroja ja dollareita eikö eliitti rahakoneineen menettäisi merkityksensä jonka pitäisi olla hyvä asia?

 7. Nämä jotka yleensä ovat muuttamassa Suomesta pois ovat juuri sitä pahinta ja kansanpetollisinta saastaa mitä voit ikinä kuvitella, jotka nytkin puukottavat Suomen oikeaa kansaa täysillä selkään, levittävät ateismia, feminismiä ja kaikkea muuta keskuuteemme. Hyvä vaan, että petollinen mutanttien saasta poistuu Suomesta. Pysykääkin poissa. Teistä ei ole koskaan ollut yhtään mitään hyötyä kansallemme ja lapsillemme, vaan pelkkää haittaa. Juuri teidän takia koko maa on täysin suossa, matujen valtaamalla, täynnä feministejä ja kaikkia muuta, mitä kaikkea puskettekin suomalaisille. Häipykää siitä fucking petollinen saasta.

  1. Haista sinä v…..u mistään tietämätön.Olen lappanut veroina kohta miltei miljoonan tälle rosvoeliitille.Nyt USAN alusmaana pitäisi vielä tapattaa itsensä venäjäsodissa.Ei kiitos!

  2. Samoin ajattelun ja usein ihmettelen sitäkin että missä se valkoinen suomalainen kuvittelee pärjäävänsä paremmin, kuin valkoisen suomalaisen omassa maassa?

   Ehkä sitten jossain muissa vielä valkoisissa maissa (Puola, Unkari, Viro), mutta ei valkoisella ole tulevaisuutta missään Aasisassa tai Etelä-Amerikassa, ainakaan valkoisena.

 8. Hyvä artikkeli.
  Tätä olen yrittänyt kertoa jo pitkään. Minua ei haittaa vaikka jotkut haukkuvat sillä että se olisi jotain pelkuruutta ja luovuttamista lähteä ”karkuun” mutta jokainen tekee omalle elämälleen mitä haluaa. Jos joku haluaa tuhlata ainutkertaisen elämän näin tyhmän kansan parissa niin se heille suotakoon. Kun olet elämäsi maksanut tänne veroja ja katsot miten tämä maa tuhotaan niin voihan sitä edes itsensä pelastaa.

  1. Suomessa on liikaa virkamiehiä, sääntöjä, rajoituksia ja lisää tulee EU:sta, joita yli-innokkaat varanhaltijat edistävät. Liikaa porukkaa kyttäämässä, joiden palkat maksavat selkänahastaan riistetyt alemmat kansanosa. Lisäksi aivopesu eli media jota pitää elättää vaikka ei ole tilannut. Yliopistoissa keksitään ihan ufojuttuja niistä, jotka ylläpitävät eliitin porsastelut ja huuhaa- ideologiat.

  2. Onko ihmisen PAKKO olla porukassa, jonka kanssa EI OLE MITÄÄN YHTEISTÄ. Tämä on kaikissa suhteissa ydinkysymys. Kuinka paljon on yhdistäviä asioita?

 9. Kuka haluaa oikeasti asua vihaavien, aggressiivisten, miehisten ja umpilaiskojen valkoisten suomalaisten huorien asuttamassa maassa? Luuletko tosissasi, että he ja valtio jättävät sinut rauhaan, Naton ja Israelin liittolaisten kanssa, joilla on vielä aseet? Haha. Sinulle käy todella huonosti.

 10. Mielisairauksien ja huumeiden tulevaisuus, nuoret ei käytä alkoa juuri, ei niin kun huumehia. Huumeita ”saa” käyttää opiskeluun, jaksaa päntätä. Ulkomaan mulkut opettaa jengiytymään, muuten jää ”jälkeen”. Naiset vielä alkaa oleen näiden kanssa, eksoottisuus kiehtoo ja paska lisääntyy, voi mjulat sanois venu. Lapset vähän villeilee siihen kyllä puututaan ja 8 kertaistunut adhd-lääkitys 2018 vuodesta (vaikka kaksinkertaistunut potilasmäärä, mikä sekin kauheaa kusetusta) ja mitä siitä seuraa, katukäyttö.
  ”ADHD, attention deficit hyperactivity disorder) hoidossa yleisesti käytetty reseptilääke. Sen käyttö niin lapsilla kuin aikuisillakin on yleistynyt tällä vuosituhannella, ja lääkekäytön yleistyessä myös sen väärinkäyttö on lisääntynyt.”

  ”Lapsia lähetettiin viime vuonna neuropsykiatrisiin tutkimuksiin kaksi kertaa enemmän kuin viisi vuotta sitten. Lähetteitä oli kaikkiaan 66 000. Suurin osa lähetteistä oli ADHD tutkimuksia. Noin joka 20:lle lapselle diagnosoidaan Suomessa ADHD.

  ADHD (aktiivisuuden ja tarkkaavuuden häiriö) on maailman terveysjärjestön määrittämä virallinen aivotoiminnan häiriö. Merkittävä osa lääkäreistä ja psykiatreista on kuitenkin sitä mieltä, että ADHD ei ole neurologinen häiriö. Tämä on varsin poikkeuksellista, koska yleensä lääketieteessä ollaan hyvin yksimielisiä häiriöiden ja sairausten olemassaolosta.”
  Hyvä Suomi! Lisää lääkkeitä, prkl!
  Ennen yksinkertainen, nauroi kaikelle, teki kaikkea, oli tyhmä, nyt ylivilkas.
  Ja Nykyään normi ahdistus tietää lääkkeitä ja hullun leimaa.

  Kun monella on sitten hullunleima niin he alkavat käyttäytyä sen mukaan ja turhat lääkkeet vaan lisää masennusta ja lisää lääkitystä. Yhä useampi yllättäen tippuu koulusta/töistä.

 11. Edellä tässä kirjoitussarjassa mainittiin kohta 8:n alla ”Mielisairaiden maa” että Pohjanmaalla on luotu uskovien toimesta vaihtoehtoisia yhteisöjä perinteisiä suomalaisia arvoja kunnioittaville. -Voisitko tästä kirjoittanu antaa niiden yhteystietoja jotta kirjoituksesi arvokkuus toteutuisi ?

  1. On ihan yleistä tietoa, että Oulusta Pohjanmaalle kulkee uskovaisten ns. rukousvyöhyke. Tällä kaistaleella on keskimääräistä tiheämmin uskovaisia kristittyjä ja konservatiiveja. Ns. ”älykkäinä” esiintyvät ja ”älykkäiksi” itseään väittävät yrittävät koko ajan mm. levittää homopropagandaa ja tappavia myrkkypiikkejä varsinkin tälle alueelle ja ovat raivoissaan siitä, että he eivät tottele kaikkea mitä ”älykkäiksi” itseään väittävät ja sellaisina esiintyvät yrittävät pakottaa. Tämä ”älykkäiksi” kutsuttu saasta on nyt satojakin vuosia yrittänyt pakottaa meidän oikeaa kansaamme kaikenlaiseen mätään, murhaavaan ja satanismiin.

   Nyt on Laittoman Lehden uskottavuuskin pelastettu.

  2. Oulunsalossa oli tuttuja, muutti rolloon kun oli liian lesta mesta. Mutta P-Pohjanmaa ja haittaa, sisäsiittosta hulluutta. Kaikki viisaat muutti pois. Olet tikkuna ristissä. Rollossa taas on, kiitos vitun hallitus, neekereitä ja huumeita sen takia vielä enemmän. Poroajot ainoa muisto oikeasta ajasta.

  3. Pohjanmaalla on yrityskulttuuri, romanitki voi olla töissä. Pohjanmaan romanit-sarjassa Jeti oli autokauppias romanin kanssa ja muiden jutellen yrittäjyydestä.

   ”Etelä-Pohjanmaalla heimo- ja maakunnallinen identiteetti on keskimääräisesti vahvempaa kuin useimmissa Suomen maakunnissa. Eteläpohjalaisuuteen liitettyjä tyypillisiä ominaisuuksia ovat olleet muun muassa itsenäisyys, kotiseuturakkaus, oikeudenmukaisuus, perinteiden kunnioitus, yhteisöllisyys, yrittelijäisyys, kilpailuhenkisyys ja rohkeus.
   Vapaus on ollut eteläpohjalaisille tärkeä arvo. ”

 12. SUOMI ja RUOTSI ovat FEMINISTISIÄ KAUHUESIMERKKEJÄ kommunismista versoneessa MIESVIHASTA, joka on tehnyt pohjoismaisista valtioista KÄÄNTEISIÄ ”Saudi-Arabioita”! Tämä EI ole KAIPUUTA ”patriarkkaalisuuteen” vaan NORMAALIIN länsimaiseen yhteiskuntaan, johon liittyy LUKEMATTOMIA muita KARSITTAVIA ääriliikkeitä ja suoranaista henkistä HULIGANISMIA!!!

  NYT varsinkin NATO:on EPÄDEMOKRAATTISESTI ja PERUSTUSLAIN vastaisesti liittymisen jälkeen. Suomalaisen MIEHEN on SYYTÄ ymmärtää se vankkumaton TOSIASIA, että hän on TEHNYT SOTILASVALANSA Suomen LIPULLE ja valtiolle! EI NATO:lle, USA:lle, Iso-Britannialle, EU:lle, YK:lle, WEF:lle, Bilderbergiläisille, George Sorokselle, GLOBALISTEILLE, Pentagonille, CIA:lle, USA:n AseTeollisuudelle eikä NWO:lle!

  Nykyinen MUUTTUNUT tilanne SUOMALAISEN sotilaan kannalta katsottuna MERKITSEE 1:1, että Suomesta on JÄLLEEN tehty ”RIISTOMAA”. Mikä SE oli RUOTSIN KRUUNUN VALLAN alla LOPUTTOMINE SOTINEEN. Jota YHTÄKÄÄN Suomen VÄHÄVÄKINEN katajainen kansa ITSE tarvinnut eikä HYÖTYNYT vaan VAIN menetystä, kuolemaa, TUHOA, isättömiä taloja, ÄITEJÄ ilman POIKIAAN ja RAISKATUT nuoret NAISET rakastettujaan, jotka aika ajoin YMMÄRSIVÄT yksinkeraisessa JÄYHYYDESSSÄÄN mitä sana RAKKAUS oikein TARKOITTAA. Mutta MISSÄ olivat ruottsalaiset SIIRTOMAAISÄNTÄÄ edustavat sotilaat PUUTERIPÄISINE nuuskaa nenäänsä ripottelevat SUURET sotakomentajat?

  Sen TIETÄVÄT kaikki NE suomalaiset TÄYSJÄRKISET TERVETTÄ KANSALLISYLPEYTTÄ tuntevat PATRIOOTIT, joiden AIVOIHIN on HAKATUT kuin SUOMALAISEEN PERSKALLIOON sanat: ”SEISO TÄÄLLÄ OMALLA POHJALLASI ÄLÄ LUOTA VIERAAN APUUN!!!” Niin TEKEVÄT vain RAUKAT ”erkot”, jotka YLPEYDEN laskun tullessa eräpäiväänsä PAKENEVAT ulisten TUKHOLMAAN kuin ne PUUTERIPÄISET typerät AATELISET tyhjää täynnä olevat KUVATUKSET. Joiden NYKYVASTINEET ovat löydettävissä EU:n salonkikamariloista, joiden seinillä riippuu mädättynyttä ”TAIDETTA” LASTEN HYVÄKSI KÄYTÖSTÄ ja SADISMISTA!!! Ja KAIKKI sen tietävät ”KENEN” makuhermoja sellainen voi eniten miellyttää!!!

 13. Oikeasta Suomen kansastamme loisiva ja vihollisemme kanssa veljeilevä riistäjäsaastahan siellä palmujen alla makoilee ja tuhoaa Suomen oikeaa kansaa.

 14. Suomen ainoa toivo on se, että kansallis/vapausmieliset pääsevät valtaan muualla Euroopassa ja länsimaissa. Tämä tod näk johtaisi Suomen suvakkihallinnon kaatumiseen ja avaisi kansallismielisille tien nousta valtaan täälläkin.

  1. Syvemmällä ne vitun Euroopassa ovat mädätyspaskassa. Esim. Espanjassa pridetys on uskonto kouluissa. Jos sinut leimetaan homo-foobiseksi, lennät ulos julkisesta koulusta. Onko se vahinko, ei ole.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*