Marco de Wit 11 maaliskuun, 2023
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Tämä on hyvin surullinen sarjakuva, koska se on niin totuudenmukainen.

 

Evoluutio on tehnyt naisista hyvin ulkonäkökeskeisiä, koska vain suhteellisen hyvän näköisen naiset ovat pystyneet kivikaudella levittämään geenejään tehokkaimmin. Hyvä ulkonäkö on nimittäin helpottanut rikkaan ja voimakkaan miehen löytämistä, joka puolestaan on edistänyt lasten selviytymistä aikana, jolloin valtaenemmistö lapsista kuoli ennen aikuisuutta.

 

Niinpä naiset ovat geenien käskystä edelleen fiksaatioituneet ulkonäköönsä, vaikka objektiivista tarvetta siihen ei samalla tavalla enää ole. Tämän vuoksi on tietysti ystävällistä kehua naisen ulkonäköä, vaikka ei nyt niin kaunis olisikaan.

 

 

Toisaalta feministit ovat nyt saaneet aikaiseksi, että ihmisiä yritetään valtamedian kautta saada pitämään rumia ja hyvin lihavia naisia kauniina. Hollywoodissa feministit ovatkin jo pitkään vaatineet myös läskikiintiöitä eli naisten, mustien, muslimien, juutalaisten, homojen, transujen, jne. lisäksi elokuviin ja varsinkin TV-sarjoihin on palkattava merkittäviin rooleihin myös rumia ja lihavia.

 

Kaiken kukkuraksi jotkut ulkonäköönsä liikaakin fiksaatioituneet lihavat yrittävät ihan tosissaan muuttaa sekä lihavuuden että terveyden määritelmää. Tämä kaikki on siis seurausta evoluutiopsykologista ja feminismistä, joka kannustaa naisten vaistoja menemään liian pitkälle.

 

 

Ihraiset ”kehorauhanturvaajat” taistelevat ”läskivihaa” vastaan

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

4 thoughts on “Ulkonäkö -sarjakuva

 1. >   yritetään valtamedian kautta saada pitämään
  >   rumia ja hyvin lihavia naisia kauniina

  Kau­neu­si­han­ne ei syn­ny vain sil­lä, et­tä ale­taan va­leh­te­le­maan sii­tä, mi­kä on kau­nis­ta
  –   Ajat­te­le vaik­ka re­nes­sans­sin kau­neu­si­han­tei­ta.
  –   wo­man re­nais­san­ce fat la­dy

  Re­nes­sans­sin ai­ka­na li­ha­va nai­nen oli kau­nis.
  –   Kau­neu­si­han­teet vaan vaih­te­le­vat. Syk­li­ses­ti.

 2. Aina kotirauhan ja kiva tunnelman säilyttämiseksi miehen kannattaa vakuutella naiselle: – olet kaunis ja rakastan sinua. Useita kertoja päivittäin. Se on.myös taloudellisesti kannattavaa, sillä välttyy kalliilta erolta. Naiselle ei kannata mitään kalliita lahjoja ostella, kauniit puheet ovat investointi suhteen tulevaisuuteen.

  1. Nyt on tasa-arvo niin ei tietenkään tarvi, niinhän se PITÄISI nyt mennä. Ei varsinkaan ostaa mitään ”markkinointipäivinä” eli viimeksi naisten päivänä. Kesällä voi sitten kerätä ulkoa rikkaruohoja pottupellolta.

 3. Mielestäni NYT tänä päivänä on niin, ettei NAISTA enää edes USKALLA sanoa KAUNIIKSI, sillä NYKYNAISET ovat SUORITUSKESKEISIÄ aivan kuten MIEHET ovat AINA olleet.

  Lisäksi MEETOO on laittanut ainakin VAROVAISIMMAT miehet VARPAILLEEN. Miehen ”kauneus” ainakin suomalaisessa kulttuurissa on ollut KÖYKÄISTÄ tavaraa ja jotesakin naurettavaa. SE mitä MIES sai aikaan on ollut AINA KOVA sana

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*