Marco de Wit 12 maaliskuun, 2023
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Aiemmin Laiton Lehti kunnioitti Sinimustia, koska AINOANA puolueena he uskalsivat kertoa yhden erittäin tärkeän totuuden: Rothschildien, Soroksen, Zabludowichien ja muiden sionististen juutalaisoligarkkien johtama länsi kansanmurhaa valkoisia ja varsinkin pientä suomalaista kansaa.

 

Laittomalta Lehdeltä katosi kuitenkin kaikki kunnioitus Sinimustia kohtaan, kun he yllättäen liittoutuivat näiden juutalaisoligarkkien kanssa!

 

Sinimustien puheenjohtaja Tuukka Kuru luopunut sionismista!

 

 

Laiton Lehti on yrittänyt kysyä Sinimustilta, että missä menee heidän rajansa? Kuinka pitkälle lännen pitää mädättää Suomea ja Ukrainaa, jotta Sinimustat hylkäisivät liittonsa Soroksen ja muiden lännen juutalaisoligarkkien kanssa?

 

Vastausta ei ole tullut. Niinpä sitten Laiton Lehti on julkaissut useita juttuja, joissa on kertonut kuinka Ukraina on joutunut yhä syvemmälle globalistien käsiin mädätettäväksi. Sinimustia ei häiritse edes se, että nykyään Ukrainan talous on täysin globalistien kädessä. Kaiken kukkuraksi ukrainalaiset päästävät nykyään eturintamalle taistelemaan naisia, homoja ja jopa transuja.

 

Siis oikeasti Suomen sinimustilla on muutama suomalainen sotilas Ukrainassa. Siellä he varmaan taistelevat rinta rinnan Naton sotilaiden kanssa. Mukana myös Nato-transuja!

 

 

Myyrien valtakunta X. Sinimustien Slava-transu? Ukrainalla myös transusotilaita!

 

 

Listasta unohtuivat vielä neekerit. Toki tätä miestä ei voi syyttää siitä, että on pelinappulana lännen valtapelissä Sinimustien tuella.

 

 

 

 

Selvästikään Sinimustilla ei ole mitään rajaa. Länttä pitää auttaa Venäjän heikentämisessä, vaikka globalismi etenisi. Itse asiassa Ukraina ja Suomikin pitää nimenomaan kansanmurhata, jotta Venäjä saataisiin takaisin juutalaisoligarkkien käsiin.

 

Sinimustat prioriteetit ennen kaikkea!

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

18 thoughts on “Myyrien valtakunta. Osa XII. Sinimustat Ukrainassa transu- ja neekerijoukoissa?

 1. Marco taas hourailee ja kohta Nimettömänä kirjailee. En jaksa ees leikkiä Marcon hiekkalaatikolla. Venäjä ei Suomea uhkaa, hyvä kun Ukrainan saa joten kuten nurin tai perääntyy, ei mulla muuta tai no vielä että ollaan jäsen tai ei natolle niin meillä on suojana kaikki paitsi Kiina, sekin kohta kääntyy tänne päin kun Venäjästä aika jättää eikä hyödy.

 2. Nämä tyypit hakevat jännitystä elämäänsä.

  Kaikki Ukrainasta on varastettu. Nyt ne joutuvat jo viemään MUSTAA MULTAA sotavelkojensa maksamiseksi.

  Sotaa käyvä maa on sitä alinta kastia valtioiden ja kansojen hierarkiassa.

  1. Hyvä huomio. Jos Ukrainaan veisi pellettikoneen niin kuinkakohan monta junallista multa-pellettejä saisi yhdellä Hornetilla? Meinaan, kun sen täälä kastelisi niin se turpoaisi kolminkertaiseksi ja aurattuna suomalaisiin savisiin peltoihin tekisi terää maataloudellemme.

   Turvettahan muutamat ovat peltoihinsa auranneet mutta se pitäisi olla sitä mustaa mutaa sieltä alapuolelta. Itse turve palaa parissa vuodessa niin että 10cm kerroksesta jää 2mm jäljelle.

   1. Mustaa suomutaa on kaivettu ja viety pelloille täälläkin siloin ennen keinolannoitteita ihan lapio- ja hevosvoimin. Suomuta, karjanlanta, luonnollisten typensidontakasvien viljely ja vuoroviljely. Se oli luomuviljelyä ennen Kemiraa ja Yaraa.

  2. Vähä-älyiset valenatsit kuvittelevat taistelevansa Ukrainan puolesta, mutta maa on jo myyty kansainväliselle pääomalle. Suurimmat talousalueet on taas Venäjä nerokkaasti liittänyt itsellensä.

   Hengissä säilyneiden valenatsien tulevaisuus on olla halpatyövoimana, eli heille on tarjolla rengin asema! Tämän puolesta kannattaa aina kiljaista ”SLAVA UKRAINI!”

   Nyt Ukrainan esinahaton natsihallinto suunnittelee homoavioliittojen ja huumeiden laillistamista. Myös tämän puolesta valenatsit taistelevat!

   1. Sinimustat ajavat raittiutta eivätkä homostele, päinvastoin, perinteitä korostavat, kuten avioliittoa.

    1. No jotka tuota Ukrainan kansan tappamista haluavat jatkaa yhä edelleen, ajavat juuri homosaatiota, transuilua ja kaikkea muuta epäpyhää henkiinjäävien ukrainalaisten riesaksi.

  1. Perinteinen oma rotuinen kansakunta omine maineen on Sinimusta Suomi. Tervetuloa joukkoon sinitummaan, sinivalkoisen Suomen puolesta.

 3. Venäjä on jo julistanut sodan meile, sen jälkeen, kaiken sen jälkeen mitä Suomi teki Venäjälle.

  Venäjä tekee invaasion Suomeen, sille ei mahda enää mitään.

  1. No ei kai virallisesti tai epävirallisestikaan sentään vielä…

   Toki tältähän tulevaisuus hieman haiskahtaa.

 4. Näin tässä joku aika sitten semmoisen linkin ja kuvan; kuvassa pitkä rivi etiopialaisia jonotti vuoroaan liittyen värväykseen venäläisperusteiseen Wagner-armeijaan. Liittyen juttuun missä pohdittiin, miksi Suomi edelleen tukee Etiopiaa, Somaliaa, Sudania ja eräitä muitakin Afrikan maita, joiden Putin-sympatiat ja yhteistyö on ihan kiistaton asia. Tekstissä ei kuitenkaan tuomittu kyseisten maiden asennetta, eikä edes käytetty sitä karkeaa venäjänmielisyys-sanaa. Ja nähtiin Suomenkin tuen antamisen olevan edelleenkin perusteltua. ..

  1. Kehitysavulla tuettavat maat ovat entisiä itäblokin vasallivaltioita kehittyvissä maissa. Kaikki sinne heitetyt miljardit menevät suoraan niiden mafiavaltioiden virankoneistoon.

   Niin, Eurooppa ja USA eivät enää kehity.

 5. Ukrainan edustajaksi euroviisuihinkin on pantu neekeri. Maa alkaa kovaa vauhtia jo amerikkalaistumaan ja saamaan kiinni EU:n arvopohjasta.

 6. Ukraina TAISTELEE kansallisesta KUOLEMASTAAN. Ukraina oli olemassa v. 1991-2014 ITSENÄISENÄ kansakuntana, joksi SE on halunnut OLLA läpi VENÄJÄ-NEUVOTOLIITTO historian. Sen itsenäisyys oli alussa VIRKISTÄVÄ uusi muutos ”uutena” kansakuntana yleisurheilun kansainvälisissä kisoissa, sillä niin ”hitsaantunut” se oli SUUREEN MAHTAVAAN NEUVOSTOLIITTOON ettei sitä ennen ollut osannut ”ERILAISTAA” kuten Baltian maita. Vain sen ymmärsi, että SUVEREENI seiväshyppääjääjä SERGEI BUBKA on ukrainalainen.

  MITKÄÄN muutokset HALLINNOSSA, jotka TUNGETAAN ulkopuolisella VALLANKAAPPAUKSELLA eivät tuo ONNEA ja VAKAUTTA sen enempää kuin VENÄJÄLLÄ Bolsevikkien lokakuun vallankumous v. 1917. Afrikka ja Etelä-Amerikka tunnettiin RIKKINÄISYYDESTÄÄN jatkuvien vallankaappausten ja SISÄLLISSOTIEN tyysijoina ent siirtomaaisäntien ja USA:n tekemien VEHKEILYJEN takia, joiden pontimena olivat VAIN ja AINOATAAN niiden OMAT EDUT!!!

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*