Marco de Wit 12 maaliskuun, 2023

 

Laiton Lehti on alusta asti sanonut, että Halla-aho on Nato-agentti. Persut tietysti suuttuivat tästä valtavasti ja vannoivat kostoa. Viimeisen vuoden tapahtumat ovat kuitenkin kiistattomasti todistaneet Halla-ahon olevan hysteerisellä tavalla Ukrainan puolella. Itse asiassa Halla-aho on valmis uhraamaan Suomen Ukrainan ja sitä johtavien Soroksen ja muiden juutalaisoligarkkien hyväksi.

 

Miksei Halla-ahon Natopersut välitä, vaikka Nato on kulttuurimarxistinen Soros-pankkiirien nyrkki?

 

 

Nyt kun Halla-ahon Nato-agenttius on päivänselvää, niin kukaan ei kuitenkaan välitä. Kuulemma ei se niin vakavaa ole. Monet sotapsykoosista kärsivät persut jopa pitävät sitä hyvänä asiana!

 

Niinpä on aika turha enää Halla-ahon agenttiuraa kerrata, mutta kerrataan silti. Saattaahan olla, että persut ja sinimustat pääsevät eroon pahimmasta sotapsykoosista Ukrainan romahtamisen jälkeen. Toivotaan, etteivät isottelevat persut ole siihen mennessä saaneet Venäjää hyökkäämään myös Suomeen.

 

Jussi Halla-aho seonnut: Julisti sodan Venäjälle. Vaatii Suomea hyökkäämään. Ei pelkää ydinaseita!

 

 

Halla-ahon salaisesta menneisyydestä kerrottiin tässä ensimmäisessä osassa. Siinä käy selväksi, ettei hän ole mikään kielinero. Ukrainan ja Venäjän kieli tuli 90-luvulla opittua vanhalla sleeping dictionary -menetelmällä. Eli Ukrainan tyttöjä vikitellessä.

 

 

Jussi Bergroth-Halla-ahon salainen menneisyys. Osa 1: Kihlat ja Ukrainan tytöt

 

 

Ensimmäisessä osassa myös selvisi, että Halla-aho ei näytä kirjoittaneen nettiin lainkaan 90-luvulla. Vanhin kirjoitus netissä löytyy vasta vuodelta 2001 oleva kotisivu. Siinä on lyhyt elämänkerta, jossa oli useita omituisia asioita.

 

1. Päättää kirjoituksensa sanontaan ins Allah eli Allahin haltuun.

 

2. Kihloihin ja naimisiin menovuodet vaihtuvat vuosien 2001 ja 2004 välillä.

 

3. Ei kerro elämänsä yhdestä tärkeimmästä päätöksestä eli miksi alkoi opiskelemaan ukrainaa ja venäjää.

 

4. Ei kerro ikinä käyneensä Ukrainassa paitsi kerran vuosina 1997-98, kun oli töissä Suomen Kiovan suurlähetystössä.

 

5. Ei kertonut miten pääsi suurlähetystöön ja mitä työtä siellä teki.

 

 

Muutokset kihlausvuodessa luultavasti kertovat joistain suhdesotkuista. Tuskinpa Halla-aho pystyi ukrainalaisista tytöistään kovin helposti luopumaan varsinkin, kun hänen pornokauppasuunnitelmansakin kertovat melko löyhästä seksuaalimoraalista.

 

Joka tapauksessa  vuonna 2012 Hilla Halla-aho kertoi Me Naisten parisuhdehaastattelussa Jussin ”kosineen häntä Lahnuksen Shellillä, kun he olivat matkalla vaimon vanhempien kesäpaikkaan”. 2017 Suomen Kuvalehti kuitenkin kertoi, että Halla-aholla oli avioliiton ulkopuolinen 1,5-vuotias lapsi helsinkiläisnaisen kanssa. Suhde naiseen oli alkanut 2009.

 

Tärkeämpää ovat kuitenkin Ukraina-kontaktit, koska ne saattavat kieliä jopa suhteista tiedustelupalveluihin. Toisaalta suhdesotkut saattavat myös olla keinoja sulkea Halla-aho tiedustelupalvelujen verkkoon vielä tiukemmin. Mitä enemmän kriisejä sinulla on henkilökohtaisessa elämässä, niin sitä enemmän liittoudut tiedustelupalvelujen kanssa. Tai vaihtoehtoisesti sitä enemmän sinua voidaan kiristää vielä enemmän tekemään juuri se mitä tiedustelupalvelut käskevät. Varsinkin, jos sinulla on kansanedustajana ollessasi salasuhteita ja vieläpä salalapsi! Mitä kaikkia muita salaisuuksia on vielä paljastamatta?

 

Ukraina

Halla-ahon alkuperäisellä kotisivulla ei selitetty mistä hänen Ukraina-innostuksensa ylipäätään syntyi. Siinä kuitenkin kerrottiin hänen asuneen Kiovassa vuosina 1997-98. Saatuaan hieman kuuluisuutta uudella blogillaan Kirjoituksia Uppoavasta Lännestä Halla-aho jostain syystä poisti kokonaan tiedon Ukrainan-vuosista. Tämän hän teki muuttamalla kotisivun luonnetta. Historiikki katosi kokonaan ja tilalle tuli tämä:

 

Kuvassa linkki arkistoon

 

 

Nyt Halla-aho ei siis enää halunnut kertoa yhtään mitään taustastaan. Kaikki tapahtumat syntymän ja vuoden 2000 välillä puuttuvat kokonaan. Aivan kuin Halla-ahon 30 ensimmäisenä vuotena ei olisi tapahtunut mitään. Edes työhistoriaa ei kerrota.

 

Työ-kohtaa Halla-aho ei kuitenkaan voinut enää jättää väliin asetuttuaan persujen ehdokkaaksi kunnallisvaaleissa. Tästä huolimatta hän kuitenkin edelleen kieltäytyi merkitsemästä vuotta 2000 edeltävää työhistoriaa.

 

TYÖ:
Jatko-opiskelija-aikanani, vuosina 2000-2006, työskentelin Helsingin yliopiston Slavistiikan ja baltologian laitoksella tutkijana ja muinaiskirkkoslaavin tuntiopettajana

 

 

Ensinnäkin Halla-aho jätti tietysti kokonaan kertomatta kuuvansa äitinsä puolelta Bergroth-hienostosukuun. Tämä selittää myös Halla-ahon valtavan Venäjävihan, joka on nähtävästi tullut jo äidinmaidosta. Onkin ironista, että persujen johto on aina ollut svekomaaninen eli ruotsimielinen.

 

Riikka Purra: Suomenruotsalaisten pakkosivistettävä suomalaiset juntit

 

 

Toiseksi, Halla-aho jätti kertomatta ihan tavallisetkin elämänkäänteensä. Tässä muutamia esimerkkejä:

 

1989 vuoteen 1994 pitkätukkainen Halla-aho soitti kitaraa speed metal -yhtyeessä nimeltä Blashemia. Sana Blasphemia on väännös englanninkielen blasphemy-sanasta, joka tarkoittaa suomeksi jumalanpilkkaa.

 

1994 muusikkoura hiipui, kun Halla-aho valmistui Pirkanmaan hotelli- ja ravintolaoppilaitoksesta tarjoilijaksi.

 

1997 töissä Kiovassa Suomen suurlähetystössä. Tästä työstä ja sen saamisen taustoista hän vaikeni täysin. Tarjoilijoita ei yleensä oteta töihin suurlähetystöihin.

 

2003 poisti vanhan bloginsa ja siinä olevat viittaukset Ukrainaan. Samalla aloitti uuden maahanmuuttokriittisen bloginsa nimeltä Scripta – kirjoituksia uppoavasta Lännestä.

 

2008 blogin vieraskirjan ympärille syntyi maahanmuuttokriittinen keskustelupalsta Hommaforum. Siellä Halla-ahoa alettin kutsua lisänimellä ”Mestari”. Samana vuonna hänet valittiin Helsingin kaupunginvaltuustoon sitoutumattomana perussuomalaisten listalta.

 

2012 kärkevä kirjoitustyyli vei ”Mestarin” oikeuteen. Halla-aho tuomittiin 50 päiväsakkoon uskonrauhan rikkomisesta ja kiihottamisesta kansanryhmää vastaan. Hänet erotettiin väliaikaisesti perussuomalaisten eduskuntaryhmästä. Toisaalta julkisuutta tuli roppakaupalla. Niinpä Halla-ahon asetuttua ehdolle vuoden 2014 europarlamenttivaaleissa hän sai peräti 80 529 ääntä.

 

Tosin äänipotti oli odotettavissa, joten monet ovat suuresti ihmetelleet miksi Soini ei vihapuhetuomion jälkeen erottanut Halla-ahoa puolueesta. Tämä on yksi Suomen politiikan suurimpia mysteerejä. Jo vuonna 2012 oli nimittäin täysin nähtävissä, että Halla-aho rakensi omaa Soinille vihamielistä leiriään persuihin. Normaalisti puolueen puheenjohtaja ei tällaista suvaitse, jos vain sen pystyy estämään. Vihapuhetuomion jälkeen olisi ollut helppo erottaa Halla-aho puolueesta, mutta jostain syystä Soini ei tätä tehnyt.

 

Käytännössä ainoa selitys on, että Halla-aholla oli erittäin korkeita ja voimakkaita suojelijoita. Eli tietysti Nato ja läntiset tiedustelupalvelut, joille Halla-aho oli täysin lojaali. Niinpä myös SDP:stä Soinin oikeaksi kädeksi loikannut Matti ”CIA” Putkonen puolusti Halla-ahoa. Putkonen toimi sovittelijana ja sai Halla-ahon myös lupaamaan, ettei ikinä pyrkisi puolueen puheenjohtajaksi.

 

TOP 3 Suomensyöjää: Niinistö, Lipponen, Putkonen myyneet Suomen globalisteille! Osa I. Niinistö

 

Soini tajusi, ettei pysty erottamaan Putkosen tukemaa Halla-ahoa, joka näin sai jatkaa Soinille vihamielisen leirin rakentamista. Putkoselle tämä kävi paremmin kuin hyvin, koska pystyi pelaamaan Soinia ja Halla-ahoa toisiaan vastaan oman valtansa maksimoimiseksi.

 

2017 Halla-aho sitten Putkosen yllytyksestä yllättäen haastoikin Soinin puheenjohtajakisassa. Putkosen johtamien äänestyskoneiden mukaan Halla-aho voitti kisan niukasti. Tämän jälkeen puolueen johto ja organisaatio sitten vähitellen himonatotettiin.

 

Helsingin persuissa “kaikki päin pers****”: Laura “Peppu” Jokela eliminoi kaikki vähänkin Natokriittiset vaaleista!

 

Ei siis ihme, että persut Ukrainan sodan alettua niin nopeasti ja totaalisesti käänsivät takkinsa ja yhtenä miehenä kannattivat Nato-jäsenyyttä jopa niin voimakkaasti, että vastustavat Nato-kansanäänestystä.

 

Miksi persutkin vastustavat Nato-kansanäänestystä? Persujohdossa 8 Nato-agenttia?

 

 

Halla-aho on loistava esimerkki siitä miten politiikassa pärjää vain, jos on isojen poikien tuki. Ei ihme, ettei Halla-ahoa ole koskaan kiinnostanut valtaeliitin tutkiminen ja kritisointi. On hän kyllä kulttuurimarxismista, kansanmurhasta ja holohölöstäkin puhunut, mutta ei niin vakavaa ole, kun Soroksen ja Zabludowichien kanssa voi liittoutua Venäjää vastaan.

 

Ukraina ensin!

 

 

 

 

 

 

53 thoughts on “Pimittääkö Halla-aho menneisyyttään? Osa 2: Nato-agentti

 1. Persuissa ja Halla-ahossa on niin paljon erikoisia piirteitä, että on suorastaan ihme kun niin harva edelleenkään ei tajua Persujen olevan valeoppositio. Halla-ahon äänestäjiltä täytyy kysyä, että onko Halla-aho saanut poliittisesti aikaan mitään muuta kuin somessa öyhöttämistä? Halla-aho on äänestänyt Brysselissä monikansallisten firmojen puolesta ja suomalaisia pienyrittäjiä vastaan mutta se ei ilmeisesti Persujen äänestäjiä haittaa?

  1. Keskisuomslsinen pienviljelijä kuvittelee, että Halla-Aho on uusi Vennamo? Unohdetun kansan puolella. Luulevathan duunaritkin, että vihervassarit ovat heidän asialla. Olisiko aika päivittää ajan tasalle puolueiden ideologiat.

   Ai niin eihän niillä ole kuin yksi agenda. Maailma pelastuu, kun laitetaan kansaa kyykkyyn hallituskaudella. Vaalien alla maireasti sitten hymyillään toreilla ja jaetaan karkkeja ja yksilöllisiä esitteitä. Eduskunnassa puoluekuri laittaa yksilöt ruutuun kuin pikkulapset päiväkodissa.- ASENTO, JONOON JÄRJESTY, ryhmäpuheenjohtaja komentaa.

   1. Jo silloinkun Maalaisliitto vaihtoi nimensä Keskustapuolueeksi ja Vennamo perusti SMP:n in ollut täysin selvää ettei puolue aja mitään maaseudun asiaa muuta kuin suomalaisten maatalon isäntien mielikuvituksessa ja perinteissä. Tällä tilalla/tässä suvussa on aina äänestetty maalaisliittoa ja sitä rataa…

  2. Öyhöttäminen on suvakkien sanonta.

   Puolueista eniten työntekijäjäseniä persuilla, lähes 40 prosenttia.
   Perussuomalaiset on Suomen työväenpuolue, mutta idiootit äänestää vanhastaan, kuten vanhempani, vassukoita eli nuorisoanarkistikommunistinistejä. Mummelikin aikoinaan äänesti, yllättäen, kuolemaan asti.

   ”Perussuomalaiset ovat huolissaan sähkön ja varsinkin sen siirtohinnan korotuksesta. Maaseudulla vähävaraiset joutuvat jo nyt asumaan pimeässä ja kylmässä sähkön korkean hinnan takia. Monella on jopa katkaistu sähköt kun ei pystytä maksamaan sähkölaskua. Voiton maksimoinnin sijaan yhtiöt voisivat panostaa maakaapelointiin sähkön saannin turvaamiseksi.”

   ”Onko maanviljelijän jaksaminen varmaa? Pienviljelijät ja perheviljelijät tuottavat kotimaista ruokaa, oikeaa lähiruokaa. Ihmeellisen EU:n paperisodan melskeessä vaikka sun millaisia ohjeita noudattaen. Meillä Suomessa olosuhteet ovat varsin vaativat, aina ei paista aurinko. Aina ei sato onnistu. Pitääkö meidän todella kumartaa joka ikiselle ohjeelle, joita EU sanelee? Lähiruoka on sellainen asia, josta puhutaan aina ennen vaaleja. Toivon, että lähiruuan arvostus olisi poliitikkojen mielissä myös vaalien välillä.
   Kuinka jaksetaan, kun töitä ei vaan löydy? Tukemista tarvitsevat työttömät, jotka ilman omaa syytään joutuvat sinnittelemään pienillä tuloilla. Laskut on maksettava. Aktiivimalli ei kaikkia auta oikeasti. Se voi saattaa henkilön jopa tukalaan asemaan.”

   1. Persuilla tuossa asiavirhe. Maakaapelpintia tehdään,mutta kun se ei ole ilmaista sähköyhtiöille. Lakisääteinen Investointi maksatetaan tietysti loppukäyttäjillä. Itse persut hyväksyivät tuon lain ja nyt uhriutuvat mökinmummojen puolesta. Eivätkä edes tuota äänestäjät tajua. Itse åersut tekevät paskalakeja muiden mukana ja syyttävät muita puolueita. ”Emme me, mutta kun ne muut”. Nimet löytyvät eduskunnan äänestyspöytäkirjoista.

 2. LL on huippu. Miksi esim. UHJK ei löydä näin hauskoja uutisia ”nenän edestä”? UHJK alkaa muistuttamaan PT-mediaa, uutisoinnin kohde on yksipuolista.

  1. Uhjk ja PT/psykoosimedia ovat samaa shaissea kuin valtavirtaroska. Jos kyseisten saittien päätoimittajat retwiittavat klippejä joissa kidutetaan tai tapetaan ihmisiä niin eikö nämä kuuluisi silloin suljetulle päiväannoksena 400mg ketipinor aamuin illoin. Suoraan sanottuna lukematta täyttä paskaa ilman etiikkaa ja ihmisarvoa.

   1. Ilman painavaa syytä väkivaltapornoilu on extreme katujengi-idioottien päivähuvii ja heidät pitää lähettää Pohjois-Korean leirille tai sotaan eturintamaan, voi myös syöttää sioille, maistuu jos ei muuta saa, no ei, se olisi jo possujen kidutusta. Luonnon asukkien henkinen/fyysinen kidutus on sairainta, ovathan ne luomakunnan kaikki oikein tekeviä, koska luonto ei voi olla väärässä.

   2. Kaverilla oli aamulla ja illalla 400g, ihmettelin miten hemmetissä aamulla voi olla, siinähän nukkuis koko päivän, mutta kai hänelle meni oikeaan sairauteen joten ei väsyttänyt jos etes mahdollista, (sitäkin paskaa määrätään myös unettomuuteen kun ei tule loputonta toleranssia) tai sitten tottunut, en tiedä.

 3. Jewsy tuli kuvioon heti Tony Halmeen valinnan jälkeen v 2003.

  Halme oli aidosti kansallismielinen, lahjomaton. Siksi globalisti Jewsy valittiin hommaan, tuhoamaan Kristinuskoa, tuhoamaan kansallismielisyyttä,mestari, scripta, blasphemia…. pääsi ylelle monta kertaa.

  Aika läpinäkyvää hommaa, Jewsyn manttelinperijäksi tuli toinen, ja kolmas laittoman leden fanittama huijari Elohim, saman klikin jolly eduard heretics, ja ennen siellä oli jo siionistien ystävä Tiina.

  Jokainen sankari on paljastunut petturiksi, ja jokainen on ollut marcon fanituksessa. Ikinä ei opita mitään.

  Ja viimeinen sankari on vapaamuurariliiton Tiihonen

  1. »Muuttakaa elämänne suunta, koska taivaiden valtakunta on lähellä!»

   Englanniksi se menee näin ”And saying, Repent ye: for the kingdom of heaven is at hand.”

   Repent tulee ranskan kielestä ’penser’ = ajattele, ajattele uudestaan. Valheeet niellään sellaisenaan, toistuvasti.

   1. Virheit sattuu kokemust karttuu. -pikku g, aikansa filosofi
    Englanniksi se menee näin: ”Problems happend but boys are boys.”
    G tulee englannin kielestä ’perser’ = ajattele olet gay, ajattele uudestaan olet hetero. Valheet niellään sellaisenaan, feministisesti.
    Saako muuten jos sanoo että torikammo niin äänestää kotiäänestyksellä ja vaatiiko oikean selityksen?, jos sanoo etten jaksa lähtä lammaslauman joukkoon kun alan voida pahoin niin ei varmaan ymmärtäisi.

  2. Erittäin hyvin sanottu.

   Tulee olemaan mieleenkiintoisia lähivuodet, kun Tiihosen todellinen luonto vääjäämättä paljastuu. Erikoisinta tässä kaikessa on se että Marco itse osaa kritisoida J.Korhosta voimakkaastikin, mutta kriittisyys loppuu kuin seinää kohdassa, jossa J.Korhonen toimii sokean oppaana Tiihoselle…

   Tiihosen puolueen ehdokkaatkin mielenkiintoisia, niin kuin herran kannat historian tapauksiin… niin ja lobbasikos se Tiihonen sitä ivermektiiniäkin syysflunssaan?

   1. Myönnetään, että Tiihosessakin on paljon kysymyksiä. Katsotaan nyt. Vaalit on parin viikon kuluttua. Tiihonen on nyt paras vaihtoehto ja sata kertaa parempi kuin persut.

 4. Just kun aattelin sitä kirjettä niin tuli tämä laiton-juttu. Sinne jättänyt jutut. 2030 vuotta odotellessa. Kirje salaisuus.

 5. Persut:
  – Ukrainan asia on meidän asia
  – Ukraina ensin
  – suutelemme Ukrainan lippua
  – Ukrainan tie on meidän tie

  Puoluesihteeri on Jukrainan tiedustelupalvelun myyrä. Koko puolue on ukrainamielisten hallinnassa.

  1. Ei, sitä paitsi persunuorissa on tulevaisuus, arvot kohdallaan. »Muuttakaa elämänne suunta, koska taivaallinen persuautuuden valtakunta on lähellä!»

 6. Katsokaa Marinin kuvia valtamediasta nyt Hornet-kohun jälkeen siirtolaisperheiden ympäröimänä. Ei siellä enää suomalaisia ole ympärillä. Suomalaisten sietoraja on tullut vastaan. Sota-Sannan ympäriltä kaikkoavat kannattajat. Hänen fanejaan ovat vain muut someen addiktoituneet poseeraajat. Ei siellä ole yhtään kovaa duunia tekevää keskiverto suomalaista. Ei sellaisia nokka pystyssä- valokuvamalli haluakaan tavata.

  On se läpinäkybä näyttelijä.- ”Ei mulla ole mitään sanottavaa Horneteista. Olen tullut tänne keskustelemaan ihmisten kanssa ja poseeraamaan”

  Ensi viikolla tämä uusi Messias kiertää vaalitilaisuuksissa. Käykö hän leimaamassa Ukrainaan lähetettävät Hornetit samalla kun käy laskeutumassa Rissalan sotilaslentokentälle? Järjestetäänkö siitä suuri mediatapahtuma?

  Sanna se osaa järjestellä. Antaa pääministerin valtuudet Ruotsin pääministerille EU- kokouksessa ja lupailee kaikilta kysymättä Hornetit Ukrainaan.

  Antaako oikeudkansleri huomautuksen? Ei ole antanut.

  Onko Sanna Marin ihan oikeasti tyhmä vai esittääkö tyhmää? Joko ihmiset tajuavat vihdoin että Marin rikkoo normaaleja työelämän sääntöjä. Ei voi ylittää valtuuksiasi missään työssä.

  No, ehkä naisena hän on saanut nauttia läpi elämänsä etuoikeuksia, joita sukupuoli antaa nuorelle naiselle sosiaalisessa elämässä. Mutta entä tasavertaisuus? Ei tuolla tavalla yksikään mies voi tehdä.

  1. Ja se noita-akka, on nytkin sivu profiilissa mainoksessa että persemuodot näkyisi, täytyy kyllä sanoa että kyllä tuo nokka näkyy muutenkin. Sillä on mennyt pilvi päähän, kuvittelee olevansa pilven päällä oleva prinsessa kaikkine valtoineen. Ärsyttää muutenkin se opeteltu loppupaino äänessä, semmonen ”minä PÄÄTÄN!” -ääni.

   1. Äideiltään oppinut. Ei hävytön osallistunut isänsä hautajaisiin. ”EI MINULLA OLE ISÄÄ”.

    Oletteko huomanneet. Kuinka tytär kohtelee isäänsä samoin hän kohtelee aviomiestään.

    ”EI MINULLA OLE AVIOMIESTÄ” Käytös paljastaa tyypin asenteet ja syväminän ajatukset.

    Millaista mahtaa olla niiden kotona?

    Yhtä halveksivasti hän kohtelee ISÄNMAATAAN kuin kohteli isäänsä? ”EI MINULLA OLE ISÄNMAATA” , tulee vastaukseksi.

    Tuollaisia rikkinäisiä juurettomia aikuisia tulee, kun terveet perheet hajotetaan marxilaista toimesta.

 7. Mitään ei tiedetä Halla-Ahosta ennen 30 ikävuotta? Jeesuskin aloitti julkisen toiminnan 30 vuotiaana. Molempia kutsuttiin Mestariksi. Saako Mestarin arvonimen sillä, kun ei tee mitään merkittävää ennen kolmikymppisiään? Aiemmin rakennusmestareita kutsuttiin Mestareiksi.

  1. Mulle hän oli ja on aina Jumala! Ilman häntä ja toisenlaista Soinia en tiedä olisinko vai enkö olisi iki-ihana persu, nyt äänestämään, 159 Tynkkynen, o-hiio hoiii! Tyne, Tyne, Tyne Brysseliin. Siinä on ihminen, jota on pakko ihailla. Hän ei häviä yhtäkään Twitter-keskustelua, vaan sanoo aina vastaan vastaansanomattomasti. 🌹
   Marcolla oppimista!
   Olen äänestänyt suvakkiaikoina Risto Kalliorinnettä. Hyi, häpeä.
   Onneksi nykyaikoina Tynkkystä, Soinia… äänestin kyllä Haavistoa Niinistöä vastaan, se oli huti, hyi, homottaa islamisteja tänne, lentää katolta kuin Peräsmies. Huhtasaari oli tietenkin ennen kaksintaistelua valinta…Ahtisaarta Rehniä vastaan, Halosta hyi vittujen kevät, Ahoa vastaan…SKDL työväentalomainen harrastuskäynti, kommunistinen kesäkurssi arvosana:10! Paras oppilas.🤮 Olen ollut äänestämättä ja baareista tullessa pimeällä potkinut ja hakannut tavan takaa alas vaaliehdokasmainokset… ja kun äänestin niin jätin potkimatta erästä henkilöä alas ettei varmaan arvannut kenen äänestäjä aiheuttanut, olen pahoillani olin nuori ja humalassa…

 8. Muutama hajahuomio: 1. NL:n hajottua Ukraina jäi juutalaisoligarkien hallintaan ja on vieläkin. 2. Venäjällä Putinin otettua vallan hän syrjäytti oligarkit, josta syystä he ovat katkeria ja kostonhaluisia (= Ukrainan sota). Ilman Putinia oligarkit ja länsi olisivat kaapanneet Venäjän, sen omaisuudet ja luonnonvarat. 3. Se on epävarmaa onko Putin edelleen taustapirujen hallinnassa vai toimiiko Venäjä itsenäisesti. 4. Tuollainen kielten ym. yliopisto-opiskelu on eliitin jälkeläisten hommaa saadakseen akateemisen tittelin ja säilyttääkseen suvun edustuksen ”piireissä” . 5. Halla-Aholta otettava aseet ja luvat pois. Mitä sivari tekee aseilla. Ampuu yksityishenkilönä, mutta ei kelpaa mennä rahvaan joukkoon rypemään metsässä ja mutaojissa?

  Armeijan suorittamisessa on kyse siitä, pystytkö, suostutko ampumaan lajitovereita eli suhteesi tappoaseisiin ja väkivallankäyttöön.

  Halla-Ahoko ei käyttäisi asetta tappamiseen? 1. Mielessään kuvitteli ampuvansa homon. 2. julkisesti uhannut tappaa Putinin.

  Eli aseet pois tuollaiselta. Heti. Lisäksi käyttää alkoholia.

  Jos tavallinen Pekka jää kiinni rattijuopumuksesta tai mielenosoituksessa niskottelusta, aseet lähtee saman tien.

  Suomessa puolueen johtajille ja rahvaalle on eri säännöt? Vai pitääkö agentille antaa ampumaharrastuksen varjolla aseluvat, vaikka piilotarkoitus on itsepuolustus ja tappaminen. Ei normaali ihminen saa aseenkantolupaa pistoolille.

  1. Eihän ole tehnyt mitään kellekään vaikka kauan harrastanut ampumista ja ennen sai, joutuuhan nytkin käymään mopokortin ja me emme. Olisi jo tapahtunut jos ja kyllä riskit todetaan rikkeistä joita hänellä ei siihen liittyen ole ja rauhallinen Pekka joka puuta sahaa. Remppamestari, siitä tuli ja sanoi älkää nyt ihan Jussi vaan kun huikattiin mestaria

  1. Oli tarkoitus olla hiljaa, mutta Praxgirl heitti hyvän kysymyksen. Jotenkin vaikuttaa siltä, että se vaikutusvalta ilmenee lähinnä Natokysymyksissä. Osittain siksi kun Niikko väistyi Ulkoasiainvaliokunnasta ja sitten varmasti vielä sitä ihan vanhasta muistista nousevaa kunnioitusta häntä kohtaan. Uskon Purrankin vain yhtenäisyyden takia olleen heti mukana Natovimmassa vuosi sitten.
   Muuten on kyllä Halla-aho olevinaan täysin irti kaikesta vaalikampanjointiin liittyvästä… aivan kuin sovitusti.

 9. Piilottipa menneisyyttään tai ei, mutta tilanne on se,
  että valtakunnanpolitiikkaan ei ole MITÄÄN PÄÄSYÄ,
  jos ei ole vannonut uskollisuudenvalaa globalismille.

  1. Juuri näin.

   Näsitäkään vaaleista ei ole odotettavissa yhtäkään pienpuolueen läpimenijää tai jos näin käykin, niin kyseessä on mitä suurimmalla todennäköisyydellä se paljon puhuttu kontrolloitu taho.

   Ainoa keino mikä tulee mieleen, jolla edeuskuntaan aito kansallismielinen voisi päästä, on tuo viimeisimpänä Anon suorittama teko. Joitain vuosia sitten vastaava tapahtui vasemmistoliiton Mustajärven ja Yrtti-ahon toimesta, mutta se hyytyi melkein lähtötelineisiin…

   Globalismin vastustajien pitäisi pystyä ymmärtämän paremmin toisiaan päivän politiikan saralla ja yhdistää voimansa tällaisen tapahtuman koittaessa uudemman kerran…

 10. Suursillien suku on satoja vuosia hallinnut Suomea. Tähän Suursillien sukuun kuuluu Suomen eliitti (poliitikot, muusikot jne)- ”7 sisarusta ja puoli miljoonaa jälkeläistä –
  Seitsemän Sursill-perheen tytärtä muutti ”Ruotsista” Suomeen 1500-luvulla. Heillä on nykyään puolisen miljoonaa jälkeläistä, joukossa monta tuttua nimeä.
  Suursilli-suku tullut Ruotsin kautta Suomeen mutta että alkujaan tulivat ns. Khazari valtiosta joka sijaitsi nykyisessä Ukrainassa, Krimillä?
  Suursillien sukuun kuulivilla on AschekeNAZI Khazari ”juutalaisia” sukujuuria; mm. Juhani Aho ent. Brofeldt, Topelius jne. (-Lehtimies, kirjailija ja historianprofessori Zacharias Topeliuksen esi-isä 1697 kuollut Kristoffer Zebulonsson, aškenasi -juutalainen. ”http://karirydman.blogspot.com/2014/04/juutalaisuudesta.html ja https://www.amitys.com/webtrees/individual.php?pid=I42227&ged=Gedcom.ged)
  Muutamia Sursilli sukuun kuuluvia: kirjailija Juhani Aho ent sukunimi Antti Juho Brofeldt ja hebreaksi; יוהאנס ברופלדט (https://www.amitys.com/webtrees/individual.php?pid=I28864&ged=Gedcom.ged) , ent. pääministeri Alexsander Stubb, Jussi Halla-Aho Ilkka Lipsanen eli Danny, ent. pääministeri Juha Sipilä, kirjailija Pentti Saarikoski, Linus Torvalds, Keke Rosberg, Ismo Leikola, ministeri Paavo Arhinmäki, säveltäjä Sibelius, taidemaalari Pekka Halonen, taidemaalari Tyko Sallinen, elokuvaohjaaja Edwin Laine, kansallisruonoilija Eino Leino, kirjailija Zachris ”Sakari” Topelius, jääkäriliikkeen värväri Elmo E. Kaila, presidentti Tarja Halonen, senaattori Alexander Frey, elokuvaohjaaja Jörn Donner, kirjailija Henrik Tikkanen, näytelmäkirjailija Kerstin Bergroth, pääministeri Esko Aho, filosofi ja kirjailija Pentti Linkola, pääministeri Paavo Lipponen, kansanedustaja ja europarlamentaarikko Paavo Väyrynen, eduskunnan puhemies Kauno Kleemola, presidentti K.J.Ståhlberg, presidentti P.E.Svinhuvud, presidentti Carl Gustav Emil Mannerheim, säveltäjä Jean Sibelius, kirjailija Ilmari Kianto, J.V, Snellman, ja pääministeri Sanna Marin……

  https://ylioppilasmatrikkeli.helsinki.fi/henkilo.php?id=2883.”
  https://seura.fi/ilmiot/mysteerit/7-sisarusta-ja-puoli-miljoonaa-jalkelaista-oletko-sinakin-polveutunut-sursillin-suvusta/

  Tutkiessamme kryptojuutalaisten sukujuuria Suomessa niin päätyy aika pian Suursillien sukuun.

  ”Sursillin sukua on pidetty eräänlaisena mahtisukuna, onhan siihen vuosisatojen aikana kuulunut pappeja, piispoja, sotaherroja ja valtiomiehiä.”

  Topelius kirjoitti ja julkaisi juutalaisen Bonnierin kustantajan toimesta mm. Albert Bonniers förlag. STJÄRNORNAS KUNGABARN jossa kirjoittaa Mordechai Zevi nimisestä viitaten Sabbatealaisuuteen eli Sabbatai Zevi liikkeeseen. Topelius opiskeli talmudia ja kirjoitti ruotsiksi. Äidinkieli ruotsi vai oliko sitten yiddish? (https://en.wikipedia.org/wiki/Sabbatai_Zevi)
  Suomessa sanonta puhua siansaksaa eli= yiddish= eli suomenruotsi?

  Halla-Ahon pappissuku eli rabbisuku hallinnut vuosisatoja. Nyt Suursilli sukuun kuuluva jälkeläinen Halla-Aho eduskunnassa vaalii juutalaisen Ukrainan presidentti Volodymyr Zelenskyy sotaa (AschkeNAZI) tapattaen mahdollisimman paljon goyimeja eli ei juutalaisia. Samaa hehkuttaa Suursillien sukuun kuuluva pääministeri Sanna Marin ja osallistuu NAZI hautajaisiin Volodymyr Zelenskyyn kanssa Ukrainassa. – NAZI eli nasi tarkoittaa prinssi hebreaksi. Nasi (נָשִׂיא‎ nāśīʾ) is a Hebrew title meaning ”prince” in Biblical Hebrew, ”Prince [of the Sanhedrin]” in Mishnaic Hebrew, or ”president” in Modern …

  https://en.wikipedia.org/wiki/Sabbatai_Zevi

  Lähteitä:
  https://juhansuku.blogspot.com/2009/01/kirkkoherra-bergroth-pytylt.html
  https://ylioppilasmatrikkeli.helsinki.fi/henkilo.php?id=10946
  http://www.sursill.net/easnew07.htm
  http://www.varola.fi/Sursill/ (Bergroth)
  https://www.geni.com/projects/Genealogia-Sursilliana/48002
  Suursillien juutalaista sukulinjaa; https://www.amitys.com/webtrees/individual.php?pid=I28864&ged=Gedcom.ged

  1. Mielenkiintoista. Ja loogista.
   Sabbatealaisuuteen eli Sabbatai Zevi liikkeen aatemailma perustuu pitkälti siihen että käännetään kaikki toisinpäin, musta valkoiseksi ja valkoinen mustaksi, aivan kuten rappareiden shakkiruutulattiakin edustaa. Satanistinen kultti siis.

   ”We’ll know our disinformation program is complete when everything the American public believes is false.”

   – William J. Casey, CIA Director

   1. Topelius kirjoitti kirjassaan Stjärnornas kungabarn; ”Låt de lärde utbena Kabbala och prästerne sin katekes; ers majestät plockar de frukter, som äro angenäma, och skrattar åt resten.” Eli Topelius opiskeli aikanaan Talmudia ja tunsi Kabbalah opit. Topelius piti puheen Snellmannin hautajaisissa joka oli Suomen pankin Rothshildien valittu ns. Fennomaani, Kagaalin eli Kahal jäsen.
    Kahal= Sana kagaali tulee heprean sanasta kahal, ’tarkoittaa juutalaista seurakunta elintä. ”Kahal; heprealainen termi, joka tarkoittaa ”kokousta” tai ”yhteisöä”, joka viittaa juutalaisten yhteisöjen autonomisiin hallituksiin”
    Kagaali eli Kahal sai koottua lyhyessä ajassa noin 300 000 nimeä Bobrikovia vastaan.
    Fennomania= sukunimen nimen vaihto eli”suomentaminen” = Kaikkiaan vuosien 1906 ja 1907 aikana noin 70 000 ”suomalaista” suomensi sukunimensä. Luettelo suomalaistetuista nimistä: https://fi.wikipedia.org/wiki/Luettelo_suomalaistetuista_sukunimist%C3%A4
    https://fi.wikipedia.org/wiki/Kagaali

  2. Mainittavia Sursilleja;
   Politiikka
   Presidentti Kaarlo Juho Ståhlberg.
   Presidentti Pehr Evind Svihufvud af Qvalstad, III
   Presidentti Carl Gustaf Emil Mannerheim
   Presidentti Tarja Halonen
   Pääministeri Olof Palme
   Pääministeri Lauri Ingman
   Pääministeri Kaarlo Castrén
   Pääministeri Paavo Lipponen
   Pääministeri Alexander Stubb
   Pääministeri Sanna Marin
   Perustuslaillinen Georg C. Ehrnrooth
   Suomen Demokraattisen Kansantasavallan pääministeri Otto Wille Kuusinen
   Jumalan Valittu Paavo Väyrynen

   Urheilu
   F1-kuljettaja Valtteri Bottas
   Maastohiihtäjä, olympiavoittaja 2010 ja 2018 Charlotte Kalla
   Maastohiihtäjä, olympiavoittaja 2014 ja 2018 Iivo Niskanen
   F1-kuljettaja ja maailmanmestari 1982 Keke Rosberg
   F1-kuljettaja ja maailmanmestari 2016 Nico Rosberg
   Lumilautalilija, olympiamitalisti 2014 ja 2018 Enni Rukajärvi
   Rallin maailmanmestari 1981 ja EU-parlamentaarikko 1999-2009 Ari Vatanen

   Tiede
   Arkkitehti Alvar Aalto
   Arkkiatri Nils Oker-Blom
   Tietokonevelho Linus Torvalds

   Taide
   Kansalliskirjailija Juhani Aho
   Runoilija Eino Leino
   Runoilija Väinö Kirstinä
   Runoilija Pentti Saarikoski
   Säveltäjä Jean Sibelius
   Kuvanveistäjä Ville Wallgren

   Viihde
   Oopperalaulaja Aino Ackté
   Tanssija, koreografi Shura Baryshnikov
   Elokuvaohjaaja, tuottaja, käsikirjoittaja Ingmar Bergman

   Laulaja Danny
   Tuottaja, Oscar-voittaja Jörn Donner
   Ohjaaja Renny Harlin
   Näyttelijä, Oscar-voittaja Jessica Lange
   Muusikko Juice Leskinen
   Tuottaja (The Simpsons) Bonita Pietila
   Näyttelijä, Oscar-voittaja Alicia Vikander
   Näyttelijä, Oscar-voittaja Renée Zellweger

   Muut
   Matkustaja Titanicilla Erik Collander, II
   Jalkaväenkenraali Adolf Ehrnrooth
   Virvoitusjuomatehtailija Victor Hartwall
   Suursijoittaja, maanviljelijä Antti Herlin
   Suursijoittaja, professori Pentti Kouri
   Ensimmäinen Miss Universum Armi Kuusela
   Kansallissankari, salakuljettaja Algot Niska
   Nokian pääjohtaja, Shell-yhtymän puheenjohtaja Jorma Ollila
   Fennomaani Johan Wilhelm Snellman
   Pankkiiri, sijoittaja Björn Wahlroos

   https://www.geni.com/projects/Genealogia-Sursilliana/48002

   1. Kirjailija Väinö Kirstinä oli ilmeisesti epävarma sukupuolestaan.

    Listalla ei ole Urho Kaleva Kekkonen. Hän olikin syvää karjalais-vienankarjalaista sukua, muinaisten suomalaisten kuninkaiden suora jälkeläinen eikä mikään sillikauppias.

    Suursillit ovat pohjalaisten kantasuku. Kaksi kolmesta Pohjanmaalla on suvun jälkeläisiä.

   1. ei, Lue Suursillien suvun historia, eli tarinan mukaan Östenin isä Erik Ångerman myi kuningas Kustaa Vaasan armeijalle suuren erän silakkaa. Hän lähetti armeijalle hapansilakkaa (ruotsiksi sursill), koska sen säilöminen vaati vähemmän kallisarvoista suolaa.

  3. Mysteeri jo myöskin se miten Marcolle ei ole vieläkään ole selvinnyt, että Donald Trump on siionisti ja meidän vihollinen.

   1. Trump ei ole Israelin aivoton palvelija. Hän ei halua lisätä Syyrian ja Ukrainan sotaa eikä myöskään rajoitettua ydinsotaa Israelin puolesta. Tämän takia häntä vainotaan ja syytetään Putinin agentiksi. Hän on siis selvästi pienempi paha kuin uuskonservatiivit. Toki paras olisi Ron ja Rand Paul, jotka itse asiassa voivat ehkä Trumpin kanssa syrjäyttää uuskonservatiivit republikaanien johdosta.

 11. Mielenkiintoista. Äärimmäisen tärkeä paljastus. 4,5 miljoonaa suomalaista ei kuulu tuohon sukuun.

  Marin osallistui Äärioikeistolaisen Oikea Suunta -puolueen komentajan muistotilaisuuteen viime perjantaina.

  Mielenkiintoinen yksityiskohta: – tuo järjestö on ent. ”Pohjoisen vastarintaliikkeen” nykyisen SINIMUSTAT- puolueen veljespuolue Ukrainassa. Tuo ukrainalainen natsiryhmä järjesti mielenosoituksen Suomen suurlähetystön edessä Kiovassa PVL:n lakkauttamista vastaan.

  Onko Marin natsi. Kannattaako hän äärinationalistista Sinimustien velljespuoluetta Ukrainassa, vaikka on olevinaan vasemmistolainen Suomessa. Onko Marin sekoittanut ystävät ja viholliset vai käykö MARININ PÄÄ TUULELLA?

  NYT SIIS VARMISTUI. SINIMUSTAT OVAT UKRAINAN ÄÄRIOIKEISTON VELJESPUOLUE. Selittää myös vihan Venäjää vastaan ja sodan kannattamisen.

  Valtamedia napautti vihdoin totuuden julki Sinimustien oudon politiikan ympäriltä. Mitä osaa sanoa puolueen johto tähän?

  https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/6049a7ce-b35b-4416-b8f2-685a0d4e6a11

 12. Kielitaitoa tuntuu löytyvän PAITSI toinen kotimainen tökkii, vaikka ”paremman väen” sukujuurekset. PEITTELY on enemmän kuin ONGELMALLISTA, sillä se on vain VAHINGON siirtämistä ja PAHENTAMISTA myöhemmäksi, sillä TODENNETTAVAT ja TODISTEELLISET merkinnät EIVÄT voi MITENKÄÄN pysyä salassa. Ja kun ne tulevat esiin. Niillä RASSATAAN jatkuvasti ja TAATUSTI vaalein alla! Antaa PASKALÄJÄN HAISTA!!!

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*