30 thoughts on “Päivän kuva: Antisemiittiset Simpsonit

  1. Ja haluavat eduskunnassa juutalaisia ja islamisteja varten sallia halal teurastuksen ja sitä lihaahan S myy. Ne ählämeiden teurastukset eivät noudata sitten alkuunkaan eikä olot meikäläisiä jossa pitäisi taju olla pois ennen kurkun aukaisua tai juutalaisia missä sentään kurkku auki ja heti perään taju. Sehän käy silmän räpäyksessä pienellä sähkövasaralla.

    1. Ja vapaamuurarit orjuuttaa ja ryöstää kansaa alkoholilla. Siksi sen saatavuuttaa pitää parantaa, vaikka alkoholi on jo nyt merkittävin ja kallein isänmaamme tuhoaja.

  1. Korjausliike ja sinimusta liike haluavat pois 15 vuoden ikärajoituksen rikoksissa.
   Kyllähän se pitää kun aattelee neekereitäkin niin kasvavat nopeammin fyysisesti kuin me (siitähän ei myöskään uskalleta puhua) ja sitten vielä kun väärentävät lisäksi todellisen ikänsä pakoloiset.

 1. Sei­soo­ko puo­lu­een­ne sa­ta pro­sent­ti­ses­ti Uk­rai­nan rin­nal­la?
  –   Kyl­lä, il­man muu­ta.

  Olet­te siis val­miit kaa­tu­maan, jos Uk­rai­na kaa­tuu, muu­ten­han ky­sees­sä ei voi ol­la TÄY­SI TU­KI?

   1. Kysykää Marinilta. Nyt se kiertää maakuntia. Kiirettä pitää, tungos on kova, ja aikaa on VAIN PUOLI TUNTIA JA FANEJA ON SADOITTAIN YMPÄRILLÄ.

  1. Ne pelkäävät rauhaa Ukrainaan. Venäjä voi denatsifikoida Niinistön, Aaltolan, Marinin, Toverin, Kain, Halla-ahon jne….

   1. Kyllä on isäni on komea valkoinen mies joka uskaltaisi esiintyä oikeella nimellä myös täällä, hän ei ole luuseri kuten hetkinen

 2. Kaksoisstantardit oli kovat myös Simpsoneita kohtaan kun hauska intialaishahmo Abu piti kieltää loukkaavana, mutta ketään ei häiritse tietenkään ne skottilainen talonmies tai italialainen kokki.

 3. Rothschild on iloinen silloin KUN menee huonosti, sillä silloin pankit tekevät rahaa: omaisuus siirtyy pankkien haltuun. Ei se pankki rahalla mitään tee. Raha on arvotonta ja sitä voi pankki taikoa loputtomasti.

 4. Yksi ensimmäisistä ihmisistä, joka paljasti ”eliitin” todellisen alkuperän, oli Sigmund Freud (juutalaista sukua). Monille tämä saattaa olla yllätys, koska Freud tunnetaan paremmin psykoanalyysityöstään. Hän oli myös historioitsija ja teki merkittävän vähämmän tunnetun tutkimuksen juutalaisten alkuperästä.

  Freudin mukaan Mooseksen todellinen identiteetti oli jotain aivan muuta kuin se, mitä voimme lukea Raamatusta tai Toorasta. Mooseksen tarina on itse asiassa peitelty tarina faarao Akhenatonista – maailman ensimmäisen monoteistisen uskonnon atonismin isähahmosta. Eliitti rakastaa symboliikkaa tuolta ajalta; pyramideja, Horuksen silmiä (oikeasti Ra:n silmä joka on siis Auringon Jumala Aton), obeliskeja jne.

  Näppärä peitetarina, jolla piilotetaan ”juutalaisten” ja muun psykopaattieliitin ja heidän esi-isiensä todellinen rikollinen alkuperä. Heidän esi-isät olivat surullisen kuuluisia ryöstöstään ja murhista maissa joihin he hyökkäsivät. Tuskin heidän jälkeläisensä olisivat näistä tarinoista ylpeitä, harvalla perusjuutalaisella tuskin hajuakaan kuten ei kristityilläkään ja muilla Israel-fanittajilla. Sama touhu jatkuu tänä päivänä, nyt menossa Ukrainan ryöstö ja pian on meidän vuoro. Eiköhän Lapin luonnonrikkaudet lähde seuraavaksi samalla kun pistävät Suomen poikki Oulun korkeudelta kuten Euron kolikossa. Arktista satamainfraa rakennetaan jo.

  ”Juutalaiset” eivät halunneet korostaa veriyhteyksiään Egyptin kuninkaallisiin dynastioihin kahdesta pääasiallisesta syystä. Jos he myöntäisivät tämän avoimesti, heidän hehkutus jonain valittuna kansana loppuisi siihen koska silloin kävisi ilmi keitä he oikeasti olivat ja ovat. Jos he tunnustaisivat olevansa Hyksos-kuninkaiden jälkeläisiä, he myöntäisivät olevansa pahamaineisia ”pitaalikuninkaita”, joita alkuperäiset egyptiläiset halveksivat. Heidän olisi myönnettävä ryöstelynsä ja sen että he olivat asuneet hedelmällisessä Niilin suistossa yli 300 vuotta loisina eivätkä saavuttaneet juuri mitään arkkitehtonisesti tai taiteellisesti merkittävää. Heidän täytyisi myöntää olevansa luopioita ja että heidät karkotettiin Egyptistä kuten monesta muustakin paikasta.

  Holomolotus, antisemitismi (jolla kaikki arvostelu vaiennetaan ja on kriminalisoitu) ja koko juutalaisuus on cover-up tarina jolla peitellään näiden Aton-kulttilaisten todellinen alkuperä. Kaikki valtauskonnot on sulautettu ja kiedottu tämän saman Aurinkojumalakultin ympärille. Ei ole sattumaa että meidänkin kirkoissa alttaritauluissa ja rakennuksissa näkyy pyramideja ja aurinkoja. (Jesus=SUN/SON)

  Jos näitä asioita ei tajua niin se on just tätä LaittomanLehden tasoista naivia muutaman frontin kuten ”juutalaisten” Rothschieldien esilletuomista samalla kun todellinen rikollisjengi on piilossa verhojen takana ja vetelee naruista, kansa sätkii kuin marionetit konsanaan. Tämä on se syy miksi he suojelevat omaa verilinjaansa, näiden Pyramidin huipulla olevien sukujen nimiä harva jos edes kukaan tietää. Paitsi tietysti he itse.

  Aiheesta lisää täällä suomeksi:
  https://eliitinesoteerisetsymbolit.blogspot.com/p/blog-page_2.html

  1. Totta kai Lappi lähtee irti Suomesta. Saamelaislaki on se yritys siihen. Saamelaiset myyvät Lapin sijoittajille, jos saamelaislaki hyväksytään. Kuten intiaanit myivät lasihelmillä maansa. Nato tulee Suomeen vahtimaan sijoituksiaan. Tontut eivät tajua tätä.

 5. Pank­kik­rii­si on maa­il­man­laa­jui­nen – ei ra­joi­tu Yh­dys­val­toi­hin. Seu­raa­va­na vuo­ros­sa ovat 1) Si­li­con Val­ly Bank, 2) Sig­na­tu­re Bank, ja 3) Sil­ver­gat Bank.
  –    The Ban­king Cri­sis is Glo­bal – Not Con­fi­ned to the USA
  –    https://archive.today/01jU8

  Pank­ki­jär­jes­tel­män ro­mah­dus ei ala USA:sta.
  –    Eu­roop­pa ja pie­net ta­lou­det tu­le­vat en­sin,
  –    mi­tä enem­män ta­lous on dol­la­ri­riip­pu­vai­nen si­tä pi­kem­min se ro­mah­taa.

  Pien­ten pank­kien ai­noa toi­vo on sii­nä,
  –    et­tä ne lak­kaa­vat kuun­te­le­mas­ta hal­li­tus­ta ja val­ta­leh­dis­töä.

  So­ta tuo tul­les­saan inf­laa­ti­on.
  –    Vuo­teen 2025 as­ti ly­hy­et si­joi­tuk­set (ra­ha) voit­ta­vat pit­käai­kai­set si­joi­tuk­set (val­ti­on­vel­ka).

  «Rat­kai­su» SVB-pan­kin krii­siin:
  –    Iden­ti­fi­oi­tu­kaa Uk­rai­na­lai­sek­si pan­kik­si ja Bi­de­nin hal­li­tus tu­lee ta­kaa­maan kaik­kien tal­let­ta­jien ra­hat ja jo­pa joh­ta­jien eläk­keet.
  –    Ei­kö Osuus­pan­kin­kin pi­täi­si vaih­taa ko­ti­paik­kan­sa Uk­rai­naan, et­tä pää­see «Bi­de­nin ta­kuu­tuk­sien» suo­jaan.
  –    Uk­rai­nan kans­sa nou­sem­me tai hu­kum­me.
  –    Pa­rem­pi yh­des­sä hel­vet­tiin kuin yk­sin tai­vaa­seen

 6. Korjausliike on kristillisten kanssa kimpassa!
  Äänestä siis ja korjaa Suomen suunta.

  https://www.korjausliike.fi

  Jo Jyrikin tietää, että ei pelkästään äänestäminen vaan korjausliikkeen äänestäminen on alv:n, turhan matutusrahastuksen ja aktiivimallin poistamisen Aja O. Tilalle oikeaa toimintaa työttömille. Yrittäjyys kunniaan. Rahojen turha syytäminen ja velanotto seis.
  Perhe edellä, syntyvyytemme on saatava nousuun.

  Kaikkien on aika loistaa!
  Korjausliike r. p.
  Äkäslompolo suosittelee👍

 7. Sisäpiirin juttu sinänsä, ettei tuolloin minulle auennut, mutta USA:ssa on omat juttunsa ja eurooppalasilla taas omansa. Mutta amerikkalaisiile EI muuta maailmaa olekkaan paitsi NE, jotka POMMITETAAN KIVIKAUTEEN ja ”PUHEMIELLE” siitä Nobelin palkinto!

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*