Marco de Wit 13 maaliskuun, 2023
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Wagnereitten johtaja Prigozin on tunnettu kierosta huumoristaan. Jossakin vaiheessa hän väitti olevansa suuri vaalivaikuttaja ja päättävänsä kuka on kulloinkin USA:n presidentti. Tähän vedoten monet natottajat sitten selittävät, Prigozinin ”tunnustaneen” Venäjän sekaantuneen USA:n vaaleihin.

 

Nyt Prigozin selittää aikovansa itse presidentiksi. Monet tietysti luulivat hänen tarkoittavan haluavansa Venäjän presidentiksi.

 

Prigozin kuitenkin tarkensi, että hän aikoo Ukrainan presidentiksi!

 

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

9 thoughts on “Päivän video: Wagner-presidentti

 1. En panisi pahakseni, jos Prigozhin tai Alaudinov suostuisivat Suomen tulevaksi kenraalikuvernööriksi. Voisin vihdoin pystyttää pikku kojun Kauppatorin rantaan Helsinkiin ja myydä EU-tyyppihyväksyttyjä sukupuolineutraaleja märkäpukuja Ruotsiin uiville suvakki-saatanoille.

 2. Kun neepperit katsoo Wagnerien videoita Youtubesta niin se on ok. Kun minä lataan Wagneria Youtubeen niin kanavani saa välittömästi varoituksen ja video poistetaan. Mistä johtuu tämmöinen kaksoistandardi?

  1. Heillä on tiukat säännöt, mikään nyky twitteri ole. Ei ole sananvapautta Suomessa, paitsi haittapuolena. Monet podcastaajat ovat vtun tarkkana, ja sitten on automaattinen sanan mukaan hylkäävä joka ei ole tarkka.

 3. Kiinan kansankongressin päätyttyä presidentti Xi matkustaa pian Moskovaan, jossa Kiinan ja Venäjän vastavoiman lännen imperiumille tullaan muodostamaan.

 4. Se olis hienoa jos siitä tulisi Ukrainan presidentti. Mutta että se Ukraina jonka me olemme oppineet tuntemaaan muuttuu Kasaarien toimesta entiseksi tynkä-ukrainaksi. Ja siitä saavat syyttää vain itseään.

 5. Wagnerin johtohahmo on ehdottomasti maailman paras sotapäälikkö!

  Suvakit ja käpykaartilaiset(kosher-Pekka ja punaposkinen Bergroth) ovat nyt hyvin raivoissaan!

  Me tarvitsemme suvakkien mobilisaation. Bakhmutin lihamyllyn pitää pyöriä vielä tämä vuosi!

  Ensi vuonna wagnerin johtohahmo voi sitten asettua Bakhmutin ruhtinaaksi!

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*