Marco de Wit 13 maaliskuun, 2023
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Rothschildien kätyri George Soros ja monet muut juutalaisoligarkit ovat ottaneet haltuunsa Amerikan demokraattipuolueen lisäksi myös uuskonservatiivisen eli äärisionistisen siiven republikaaneista. Yhdessä he pyrkivät demonisoimaan Trumpin ja Paulien johtaman republikaanien vapausmielisemmän siiven väittävän näiden olevan terroristeja.

 

Siis kirjaimellisesti. Eli vetoavat 6.1.2021 Capitolin mielenosoitukseen ja kongressin ”valtaukseen”. Siis vaikka se ei ollut mikään väkivaltainen valtaus, jossa ovet olisi väkivalloin avattu. Päinvastoin. Poliisit nimenomaan aukaisivat ovet, kutsuivat ihmiset sisään ja toimivat oppaina!

 

Jos et usko, niin tässä jutussa on todisteena Fox-uutisten tekemä minuutin videopätkä.

 

Myyrien valtakunta XI. Todisteet ansasta: Poliisi kutsui kongressin “valtaajat” sisään! Liittyy Suomen Convoyn sabotaasiin?

 

 

Valtamedia ei kuitenkaan suostu edes uskomaan silmiään. Lisäksi he väittävät, että oli ainakin yksi väkivaltainen hyökkäys, jossa yhden kongressin vartijan oli kuulemma pakko ampua yksi mielenosoittaja.

 

Tuokin on kuitenkin valhe, koska kyseinen mielenosoittaja nimenomaan kulki kongressin sisällä poliisien kanssa ja ohjaamana! Jos et usko, niin katsoppas tästä:

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

18 thoughts on “Todistevideo: Poliisi murhasi rauhanomaisen mielenosoittajan 6.1.2021 Capitolin ohjatulla turistikierroksella!

 1. Erikoista että nyt pari vuotta tapahtuneen jälkeen, näitä samoja videoita joita netti aikanaan oli pullollaan tuleekin nyt uudestaan pintaan… US vaalitkin lähestyy?

  Noh, joka tapauksessa päivän selvä false flag tuo kongressitalon valtaus.

  1. Niin näyttää tulevan ja vitutus samalla uudestaan pintaan, voi neekeri sentään! Jos olisi ollutkin neekeri niin olisi elossa tai poliiseja vankilassa! Ja mitkä mellakat. Tai olisi toisaalta päästetty ettei ketään olisi ollutkaan pirtissä eikä ulkopuolella. Tyhjennetty, paettu kuten aina kun BLM iskee.

 2. Valkoisen nuoren naisen henki ei ole minkään arvoinen UsA:saa. Tähdätty laukaus lähietäisyydeltä suoraan päähän. Ampujana joku saatanan kommaripoliisi. Jos ei ole valkoinen mies minkään arvoinen, ei ole valkoinen nainenkaan.

 3. Nämä videothan on kiertäneet jo vuosia sitten netissä. Jos niiden olemassaoloa ei haluta noteerata niin sehän vain todistaa kuinka politisoitinut ajojahti ja tahallinen vääristely halutaan tapauksesta tehdä.

 4. Trump olisi voinut myös ennalta armahtaa Capitolin mielenosoittajia ja sitä häneltä pyydettiinkin, mutta hän ei siihen suostunut.

  1. Munaton nillittäjä hampurilaisia vetämässä ihan Bobina. Ensin käskee, sitten hoksaa virheen ja korj…ei myönnä eikä armahda, ei kiinnosta kun ei he kuitenkaa saa enää tuon jälkeen äänestää vaikka armahtaisi ja haluaa unohtaa jo virheensä.

 5. ”Liittyy Suomen Convoyn sabotaasiin?”

  Nyt psykoosihanoja pienemmälle, arvon herrat! Eikös tämä koko tilanne ollut näytelty eli ketään ei oikeasti ammuttu?

  1. Tässä tapauksessa ei, ehkä tuli joku ristiriita ja kun ei neekereitä ei saa esim. mennä joka paikkaan.

 6. Kun näin tämän videon ensi kerran niin mieleeni nousi ajatus ”Coooollll”. Jos kerran ovet on lukossa ja ikkunoiden läpi näkyy että osoitellaan aseella niin miksi se ikkuna pitää rikkoa ja koittaa mennä siitä sisälle?

  No, luonto poistaa heikot yksilöt. Tuokaan ei veteraanina ollut oppinut mitään aseista.

  1. Ei sinne kaikkia päästetty. Kyllä poliiseilla tieto tulevista monista henkilöistä ja akitaattoreista, niitä ei vain mitään sanomattomat spedet jotka näkyvät sitten medialle naurettavina käytöksineen ja olemuksineen. Pääasia ettei koske eikä riko vaan antaa norsuista huonon kuvan, menivät ansaan.

 7. Siksi Trumppi ”irtisanoutui” kun hoksasi menneen ansaan tyhmyydellään että saisi käskeä pressana ja toteltaisi.

 8. Nyt rasistisen rotuvihan seurauksena teloitettiin viaton valkoinen nainen ja äiti!

  Katsokaa Afrikkaa! Siellä on nähty jo, että siinä vaiheessa, kun tietyille neekereille antaa pyssyn käteen, niin veriteurastus alkaa kuten Ruandassa nähtiin!

  Jumalalle kiitos, että nyt Afrikassa tilanne alkaa rauhoittumaan, kun maailman parhaat super-wagnerit ovat kouluttamassa paikallista väestöä vastuulliseen aseiden ja voiman käyttöön. Tästä syystä suvakit ovat nyt täydellisen raivon vallassa!

  Neekerit tarvitsevat vastuullista ohjausta ja suvakit eivät kykene siihen!

  RIP SUVAKIT!

   1. Laitetaanpa WAGRENEILLE ”akuankka” luettavaksi niin NÄET eläviä ”kuolleita”! EI hätää. Saat näppiksen TURVAKSESI!

 9. Tuota selvempää MURHAA ei ole OLEMASSAKAAN. SYVÄVALTIO ja CIA ovat MURHANNEET kautta MAAILMAN likaisissa OPERAATIOISSAAN viattomia ihmisiä kuka MÄÄRÄN tietää. Ja Suomen poliittinen johto on TÄYNNÄ samanlaisia PSYKOPAATTEJA!!!

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*