Marco de Wit 14 maaliskuun, 2023
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Muutamia vihafaktoja:

 

1. USA:ssa jopa enemmistö poikalapsista ympärileikataan, koska juutalaisten dominoima AMA eli lääkäriliitto sitä suosittelee.

 

2. Juutalaisten ympärileikkaus on vielä vaarallisempi kuin muslimien ympärileikkaus, koska se tehdään paljon aiemmin eli vain muutaman päivän ikäisellä vauvalle.

 

3. Suomessa Korkein oikeus on juutalaisen tuomarin johdolla sallinut myös juutalaistyylisen poikavauvojen ympärileikkauksen.

 

4. Persut kyllä valittavat kovasti muslimien lievemmästä ympärileikkauksesta, mutta eivät vaadi juutalaisten ympärileikkausta kiellettäväksi.

 

 

Alla olevaa sarjakuvaa tuskin tarvitsee kääntää, koska siinä on pääosissa persuilija.

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

20 thoughts on “Persusarjakuva: Ympärileikkaus

 1. Amerikkakin hyväksyy koska juutalaiset ovat korkealla ja korkeamman käden oikeutta pitää vaalia jottei vie kaikkea, muuten menee bisnekset. Mutta miksi Suomessa?
  Ja https://www.adressit.com/kiella_halal_suomessa__sis_rankkaamateriaalia_ei_lapsille miksi vitussa nuoleskelemme vielä viattomissa eläimissä varsinkin islamia, koska olemme lampaita, teurastakaa meidät, kurkku auki vaan.
  ”Suomessa halal-liha rökittää hintakilpailussa markettien valikoimat.”
  ”Laouarin Halal-liha ei pärjää volyymeissa esimerkiksi S-ryhmälle: Halal-liha myy vuodessa 130 000 kiloa naudanlihaa, S-ryhmä yli satakertaisen määrän, noin 15 miljoonaa kiloa.

  Viime vuosina kilpailu Suomen halal-lihamarkkinoilla on kiristynyt. Halal-lihaa myyviä kauppoja on syntynyt lisää varsinkin pääkaupunkiseudulle.

  Mukaan on tullut yrittäjiä, jotka tuovat ulkomailla, esimerkiksi Latviassa, teurastettua halal-lihaa. Se on pudottanut halal-lihan hintaa entisestään.
  ”Poliisi tutkii parhaillaan eläinsuojelurikosta, jossa keski-ikäisen miehen epäillään halal-teurastaneen jopa 1 300 lammastaeläintä tainnuttamatta.”

  ”Suurin osa Euroopan maista sallii yhä tainnuttamattoman eläimen teurastamisen. Belgiassa Flanderin osavaltio kielsi sen myös uskonnollisen rituaalin määrittämässä teurastuksessa vuonna 2017.

  Monet juutalaiset ja muslimien yhteisöt riitauttivat asian, koska katsoivat sen estävän uskonnon harjoittamista.

  EU-tuomioistuin antoi joulukuussa päätöksensä(siirryt toiseen palveluun), jonka mukaan jäsenvaltiot saavat tehdä tiukempia lakeja ja kieltää eläinten teurastamisen ilman tainnutusta.

  Se muistutti myös, että rituaaliteurastettujen eläinten lihan hankkiminen muista jäsenvaltioista on mahdollista eikä kansallinen lainsäädäntö siis vie mahdollisuutta hankkia haluamaansa lihaa.

  Tuomioistuimen päätös oli selkänoja myös Suomen vireillä olevalle lakimuutokselle.”

 2. 2019
  Poliisipartio havaitsi sattumalta karanneen vuohen – maatilalta paljastui rituaaliteurastamo
  Satoja Eläimiä OLLUT
  Ennen paljastumistaan entinen pizzeriayrittäjä ehti teurastaa etelä-pohjanmaalaisella maatilalla 12 tuotantoeläintä lain vastaisella tavalla.

  10 PÄIVÄÄ TELKIEN TAKANA
  Tilanomistaja myönsi poliisille teurastaneensa eläimiä ilman tainnutusta, joten hänet otettiin kiinni rikoksesta epäiltynä. Mies vietti putkassa YHTEENSÄ 10 VUOROKAUTTA.

  Todettakoon, että rikoksesta tuomittu vantaalaismies on Suomen kansalainen ja toiminut yrittäjänä jo useamman vuoden. Hänellä on edelleen toiminimi ja tuolla toiminimellä yritystietojen mukaan ravintolatoimintaa Helsingissä.

  1. Poliisiputkassa kypsyy kovinkin karju. Moni luulee, että siellä on vankilan mukavuudet. Ei ole muuta kuin kanneton teräspytty, kova sänky, kelmeänkeltainen himmeä yleisvalo, joka heijastaa valoa kattoon. Vessapaperiakin pitää pyytää erikseen. Eikä ole lavuaaria eikä vesihana. Joku voisi tappaa itsensä liikaan vedenjuontiin! Lisäksi kaikille annetaan kaksi kertaa vuorokaudessa ”lääkkeet”, ilman lääkärinmääräystä.

   Varokaa joutumasta poliisin pidättämäksi poliisiputkaan ja kuulusteluihin. TÄMÄ TARINA ON TOSI. Pahempi paikka on tunaroivan lääkärin vastaanotto sekä tartuntataudin takia eristys sairaalassa

   1. Niin on kun kaveri oli ollut. Sanoi että aku ankkaa piti lukea kun sai ”kirjastossa” piipahtaa eli putkan kirjasto, mini. Ei tv:tä, nyt on.

    1. Olisi ollut tarjolla edes Harry Potteria tai Paavo Väyrysen koko kirjallinen tuotanto. Voisi väitellä vaikka Paavo Väyrysen kirjoittamista kirjoista, jos olisi elinkautinen. Vankilassa on vapaammat oltavat kuin putkassa.

     Eiks ne Neukkulassa tarjonneet jopa Leninin teoksia luettavaksi, jos vanki oli kiltisti, mutta ei kapitalistisia sarjakuvia. Olisi voinut yllyttää toisinajatteluun. No, toiset olivat Neukkulassa vankeja ja toiset vartijoita. Siellä oli siten vain kaksi yhteiskuntaluokkaa. Siihenhän sitä ollaan lännessäkin menossa, vai?

 3. 16.2.2023
  ”Eduskunnan perustuslakivaliokunta linjaa lausunnossaan, että eläinten rituaaliteurastus pitää jatkossakin sallia Suomessa.”

  ”Perustuslakivaliokunnan enemmistö vastusti hallituksen esitystä, jonka perusteella juutalaisten kosher-ruokavalion edellyttämä teurastustapa sekä islamin uskontoon liittyvä halal eivät enää olisi mahdollisia Suomessa.”

   1. Noin sokea Reettako olet? Marcoa uskot etkä tuon verran itse vaivaa päätä, lukeminen kannattaa aina. No nahkurin orsilla tavataan, pöö!, ei minulla mitään pelättävää. Saatanan tunarit!

 4. Jos haluat vittuilla juutalaisille RYHDY KRISTITYKSI. Tapakristillisyys kelpaa myös. Muslimi tunnustaa Jeesuksen, mutta juutalainen ei. Jeesus on harhaoppi juutalaiselle. Juutalaisuus VIHAA Jeesusta. Lukekaa huviksenne Uutta Testamenttinä siinä mielessä, niin ehkä sitten ymmärrätte.

  Jos jätetään Jeesuksen henkinen puoli pois, niin voisi ajatella, että koko JEESUS-TARINA ON KEKSITTY pottuiluna aikoinaan juutalaisten ylivaltaa vastaan. Niin sen juutalaiset ymmärtävät, koska sitähän se on. Jeesus ja kristinusko ON AINOA UHKA JA ASE RASISTISTA JUUTALAISUUTTA VASTAAN.

  Seuraavaksi muuten alkaa vyörytys kristittyjä vastaan juuri em. syistä.

 5. Minkä takia esinahattomat eivät mene Auschwitziin tai Israeliin tekemään ympärileikkauksia ja kosheroimaan?

  Mitä helvettiä esinahattomat edes Suomessa tekee?!!

  Jättäkää meidät esinahalliset rauhaan!

  1. Onko kristillinen lähetystyö SALLITTUA ISRAELISSA JA JUUTALAISYHTEISÖISSÄ?

   EI, Jollywoodissakin Jeesuksen nimen mainitseminen on usein kirosana. Yli kaiken monet vihaavat Jewsusta. Suvakit vihaavat lapsia ja lapsentekovälineitä.

  2. Minä voisin kysyä hetkiseltä samaa. Elä ja anna toistenkin elää Suomessa moniarvoisessa yhteiskunnassa. Ja saat käyttää toisia ihmisiä sylkykuppina, koska se auttaa sinua elämässäsi.

 6. Ihmettelen tätä ympärileikkausta. Miten ihmien (ja vielä ali-ihminen) kuvittelee että hän pystyy tekemään jostain ihmisen osasta paremman kuin jumala/evoluutio? Mistä moinen on edes niiden päähän tullut?

  No, ehkä sieläkin aikoinaan joku luku/kirjoitustaidoton on saanut jonkun ajatuksen päähänsä ja jotta muut ovat edes kuunnelleet sitä niin ”julistanut sitä jumalan sanana”. Sama köri joka keräili vain kaikkea mikä kiilsi.

 7. Muistakaa että LL yrittää Marcon johdolla aivopestä teitä vale persu, sinimusta liike ym. jutuilla. Hän on oikeasti myyrä! Sen takia pysyn kaukana täältä.

 8. Vaikka MINULLA onkin SUURET luulot itsestäni! EN lähde haadstamaan JUMALAA, sillä MOOSEKSEN uskon JUMALA on KÄSKYSSÄÄN velvoittanut ympärileikkaamaan juutalaiset poikalapset. Siinä missä 10 KÄSKYÄKIN on Egyptin orjuudesta palaaville juutalaisille Mooses vuorilta noutanut ja VIHASTUKSISSAAN ne säpäleiksi paiskannut. Nenäkkäät juutalaiset myöntävät kristityillä olevan SAMA JUMALA. Mutta eivät luonnollisestikaan malta olla lisäämättä: ”Mutta JUMALA valitsi MEIDÄT! VASSOO GUU vaan, EI se minua haittaa kunhan juutalaiset jotenkin pystyvät elämään sen asian kanssa, ettei NENÄ olisi aina täynnä KÄRPÄSIÄ!

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*