Marco de Wit 14 maaliskuun, 2023
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Kaikki maailman kansat ymmärtävät vaistomaisesti, että viholliseni vihollinen on liittolaiseni. Siis paitsi sairaalloisen naivit suomalaiset, joille moinen ei tule edes mieleen!

 

Niinpä Laittoman Lehden on monen vuoden ajan pitänyt rautalangasta vääntää suomalaisille, että Israelin ja juutalaisoligarkkien johtama Nato on liittoutunut Syyriassa jihadistien ja Ukrainassa natsien kanssa. Syykin on yksinkertainen: Niillä on yhteinen verivihollinen eli Putinin Venäjä, joka on kehdannut syöstä juutalaisoligarkit pois vallasta.

 

Tähän juutalaisoligarkkien johtamaan Nato-koalitioon ovat nyt liittyneet Suomen hallituksen lisäksi myös persut ja sinimustat! Putin on kaadettava ja juutalaisoligarkit saatava takaisin valtaan Venäjällä.

 

Luonnollisesti Sinimustat ovat nyt siis todella erikoisessa porukassa.

 

Myyrien valtakunta. Osa XII. Sinimustat Ukrainassa transu- ja neekerijoukoissa?

 

 

Kaikesta huolimatta moni kansallismielinen kuitenkin kiistää kaiken. Ei Sinimustat ikinä liittoutuisi juutalaisoligarkkien ja Naton kanssa! Eikä varsinkaan Sanna Marinin kanssa! Koko ajatuskin on ihan hullu!

 

No, mitäs sanotte tästä:

 

Kuvassa linkki Iltalehteen

 

 

Kuvassa linkki Iltalehteen

 

 

 

Heh, heh.

 

Koittakaa nyt ymmärtää. Suomen natsit ovat pahoja, mutta Ukrainan natsit ovat hyviä. Suomessa natsit pitää kieltää, mutta Ukrainassa heitä pitää kunnioittaa.

 

Natsit ovat hyviä silloin, kun taistelevat juutalaisten rinnalla saadakseen juutalaisoligarkit takaisin valtaan Venäjällä. Ei tässä ole mitään monimutkaista!

 

Kuvassa linkki Ilta-Sanomiin

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

49 thoughts on “Sanna Marin kunnioittaa natsia! Sinimustat, persut, natsit, jihadistit, Soros ja Marin liitossa Venäjää vastaan?

 1. ”Koittakaa nyt ymmärtää. Suomen natsit ovat pahoja, mutta Ukrainan natsit ovat hyviä. Suomessa natsit pitää kieltää, mutta Ukrainassa heitä pitää kunnioittaa.

  Natsit ovat hyviä silloin, kun taistelevat juutalaisten rinnalla saadakseen juutalaisoligarkit takaisin valtaan Venäjällä. Ei tässä ole mitään monimutkaista!”

  Marco, ymmärrätkö mikä ero on

  -natsilla
  -uusnatsilla
  -kansallissosialistilla
  -fasistilla

  ?

  BONUS: joulukuusimiljoonaa

  1. Mikä on pointtisi? Molemmat ovat voimakasta valtiota, sentralismia ja kartellitaloutta kannattavia aatteita. Kansallissosialistit (natsit, uusnatsit) eroavat kuitenkin usein fasisteista siinä, että suhtautuvat juutalaisiin kriittisemmin. Esim. Hitler oli natsi kun taas Mussolini oli fasisti.

   1. Onko natsi = kansallissosialisti, on ehkä se olennaisin kysymys.

    Uskon toki tietäväni vastauksesi, koska… Nationalsozialistische.

    On kuitenkin lukijaa aliarvioivaa niputtaa ideologiaa ja sodan ajan tapahtumia yksiselitteisesti samaan ranskalaiseen viivaan ja koska joulukuusimiljoonaan et kommentoinut jätän sen osuuden minäkin.

    Kuitenkin kansallissosialismi ja fasismi ovat itse asiassa ideologialtaan vastakkaisia ääripäitä. Siinä missä fasismi edustaa korporaatioiden ylivaltaa valtionkin ohi, kansallissosialismi on… sosialismia. Oma kansa ensin prioriteetilla, kuitenkin hyväksyen muille kansoille sama.

    Siinä missä kansallissosialismi vaatii jokaista yhteisönsä jäsentä toimimaan yhteisen hyvän eduksi, se ei kuitenkaan vastusta yksityistä omistusoikeutta (toisin kuin esim komunismi). Fasismissa taas todellakin korporaatiot ja valtio hallitsevat kaikkea ja tätä kuvaa äärimmäisen hyvin nykyinen Eurooppa ja oikeastaan koko lansimainen kapitalistinen yhteiskuntajärjestys – ilmiselvää fasismia. Fasismille kuvaavaa on myös vaatimus erityisen väkivaltakoneiston omaamisesta. Kyllä, Saksassakin oli Pitkien puukkojen yö, mutta tuolloin elettiin kaikin puolin poikkeavaa aikaa ja väkivaltaisia vastavoimia oli lukuisasti.

    Fasisimi ja kansallissosialismi eivät todellakaan ole sama asia ja vaikka niiden nimekkäimmät edustajat jakoivat samoja käsityksiä – ne eivät suinkaan edusta samoja arvoja.

    Omalla tavalla mielenkiintoista onkin, miksi Venäjän ja Putinin retoriikassa on kautta vuosien puhuttu ainoastaan länsimaisista fasisteista, mutta vasta nyt Ukrainan kohdalla mukaan on tullut termi ”natsi”…

    1. No, mielenkiintoinen aihe, mutta eiköhän natsien ja fasistien talouspolitiikka ole hyvin samanlaista eli kartellitaloutta. Molemmilla korporaatioiden valta oli hyvin suuri.

     Toki on totta, että Hitler viime hetkinään kirosi, että oli jättänyt korporaatiot suht rauhaan eikä ollut puhdistanut niitä ja koko yhteiskuntaa Stalinin tavoin. Kansallissosialismilla on siis hyvin monenlaisia erilaisia haaroja, joista toiset ovat korporatismia ja toiset lähempänä Röhmin, yms. suosittelemaa valtiojohtaoista sosialismia. Goebbels taisi muuten olla alunperin Röhmin porukkaa, mutta loikkasi Hitlerin puolelle.

     On kuitenkin pakko määritellä kansallissosialismi sinä mitä se oli, että hyvin korporatiivisena järjestelmänä. Tästä on paljon tutkimuksia, joita mm. TIK on popularisoinut aika hyvin, vaikka muuten onkin poliittistesti korrekti.

     1. TIK?

      Toivottavasti et viittaa ainakaan sionistiseen youtube-kanavaan TheImperatorKnight, joka on ilmeinen kansainvälisversio meidän kouluikäisiä mädättävästä Mäkipellosta. Todella kevyesti, tarkoin valittuja lähteitä, omia tarinoita ja aina juutalaisten sorrosta mainiten…

      Sen verran palattava vielä, kun jäi edellisestä puuttumaan, että kansallissosialistit eivät itse koskaan puhuneet itsestään natseina. Se on muualta tullut nimitys ja sille on ehkä syynsä.

      Suuren yleisön silmissä natsi on oikeutettu termi, etenkin kun jätetään huomioimatta itse aate ja keskitytään siihen näkyvään osaan, josta saadaan kiittää mm. osastoa Sonder Kommando ja täälläkin hyvin esillä ollutta banderiittien ryhmää. Kyse ei ole vain mätämunista, vaan jostain sellaisesta joka ei edusta sitä minkä puolesta väittävät toimineensa.

      Lisättäköön vielä yhteisenä taustana sekä fasisteille välimeren maissa että kansallissosialistit germaanisissa maissa, kaikki nousivat valtaan menestyttyään vastapuolena toimineita kommunisteja vastaan – Bolshevikki kommunistien vain hieman aiemmin jyrättyä Venäjän tsaarin Nikolai II…

 2. On 100% varmaa ettei tämä sota-sannan provosointi jäänyt huomaamatta Venäjällä. -Vastinetta odotellessa. Nuo monttubileet vei meitä taas askeleen lähemmäksi katastrofia.
  -Kyse oli täysin laskelmoidusta provokaatiosta. (((Isännät))) käskyttää ja huora tekee sen mitä käsketään.
  -Kuvottavaa!

  1. Sannalle panta jalkaan 2.4. asti ja teräsketjulla lattiaan kiinni. Pysyypähän sitten kotona poissa sotkemasta Suomen ulkopolitiikkaa ja nolaamasta suomalaisia ja suomalaisia rehellisyyden perinteitä.

   Venäjä ei ole reagoinut millään tavalla mihinkään Marinin sekoiluun. Toisaalta hän on erittäin hyödyllinen JOS Venäjä haluaisi aloittaa infosadan Suomen hallitusta vastaan. Marina pidetään siellä Greta Thunbergin tasoisena harhaan johdettuna ja kokemattomana tyttönä. Johan tuo ulkonäkö kertoo sen. Anorektikko ja bilettäjä.

   Suomen kansan tukea Marinilla ei ole. Kun katsoo vaalikiertuekuvia, siellä on mummoja, nuoria naisia ja maahanmuuttajanaisia ja -perheitä ympärillä, tyttöjä tai naisia. YHTÄÄN MIESTÄ EI OLE SANNAA FANITTAMASSA.

   Jos joku mies menee tapattamaan itsensä Sannan WEF- porukan vuoksi, niin onneksi olkoon. OLET ANSAINNUT KOHTALOSI.

   Kuten Ilkka Vakkuri sanoi, Marin on kulttijohtaja, erittäin vaarallinen. Itse sanon: hän on paholaisen AGENTTI, MUSTA NOITA, jonka taustapiruna toimii itse korona-SATANISTI KRISTA KIURU. Eilenkin oli mustat natsivaatteet, mustat maiharit, musta meikki, mustat hiukset. Minkä henkiolennon väri on musta? Saatanan voimien ja kuoleman enkelin väri.

   Kokoomus o liitynyt nyt samaan joukkoon. Eilen julkisti ohjelman, joka on hienostuneempi versio persujen ja sinimustien natsiohjelmista. Suomeen ei pääse normi-ihmnen avioliiton kautta, jos ei ole valmiina työpaikkaa ja aviopuolisolla yli 4000 euron työtuloja. Mutta kyllä matut ja pakolaiset edelleen pääsevät, koska kokkarit ovat vihreiden ohella nettohyötyjiä työn halpuuttajista ja elintasosurfareista matubisneksen kautta.

   Vaikka kokoomus ja persut ovat maahanmuuttoa vastaan, jos ovat seuraavassa hallituksessa, niin ennen näkemätön ihmisvyöry tulee kaikkialta Suomeen. Puheet ja teot ovat huijareilla aina päinvastoin.

   Kokoomus on suurpääoman ja koulutettujen natsipuolue, persut ovat köyhälistön Ukraina – ja natsipuolue. Muut ovatkin sitten jotain WEF-agendojen ja kommunistien hyödyllidiä idiootteja. MUTTA tärkeintä on, että SATANISTINATSI-SDP äänestetään ulos 2.4. EI JATKOON!

 3. ”Kotsjubailo piti joukkonsa maskottina häkissä sudenpentua, jota hän vitsaili ruokittavan venäläisillä lapsilla.[1]”

 4. Mitä se Marco sönköttää koko ajan, jaksaa panetella viattomia hyviä ihmisiä, jotka edes yrittää. Jos haluan rahaa, olen siis juutalainen.
  Jos haluan naisen, olen siis lesbo koska moni nainenkin haluaa ja moninainen nainen haluaa kummatkin bi:nä.
  Koska Venäjä on uhka ja uhkaa vastaan on puolustauduttava!
  Kuten talvisodassa, olimme Saksan natsien kanssa, mutta emme natsina sotimassa niin sama pätee tässä jutussa missä taas yrität valehdella kuten aiemmin että sinimustat on transuja, koska Nato on mukana. Tiihonen on muuten…

  1. Santa Marin pyrkii Naton pääsihteeriksi ja Naton komentajaksi samalla. Älkää vaan päästäkö sitten sitä lähelle ydinaseiden laikaisunappia!

   Huomiota hakee kaikin keinoin. Kilpailee Viron Kaja Kallaksen kanssa. Sitä ei enää KIINNOSTA EU–VIRKA, VAAN SE HALUAA SOTATOIMIA JOHTAMAAN. Se on se viimeinen Antikristus! Nyt ANO ala jo rukoilla!

 5. Venäjän ei olisi pitänyt antaa rikollisen Mihail Hodorkovskin päästä vapauteen. Nyt hän toimii liittolaisineen länsimaissa.

  1. Hodorkovski on liberaali esinahaton ja varas, joten eikö se ole Venäjän etu, että hän on poistunut/poistettu maasta?

 6. Miksei Sinimustat ole liitossa mielummin, vaikka Unkarin Mi Hazank -puolueen kanssa vaan näiden natonatsien? Kertoo aika paljon.

  1. Nyt on kyse Venäjän HYÖKKÄYKSELTÄ PUOLUSTAUTUMISELTA eli sama vaikka olisi indo-kiina ja -nesia. Ei Venäjä ole Unkarin kimpussa, ei kyse ole maista, rodusta, puolueesta…vaan kenen kimpussa on, että estämme uhkan Suomeen. Putin haluaa revanssin.

 7. Shekelimustat oli alusta alkaen samaa huijausta kuin muut.

  Katso miten ja mitä tekevät, samaa liturgista laulamista kuin Eiran kusettajalla

  1. Ei niilläkään riitä rahanluontikoneessa rahat. Oligarkit ovat jo ottaneet Ukrainasta kaiken varastamisen arvoisen. Ei USA tee Ukrainalla mitään enää.

  1. Varikset varsinkin. Kävin jo siellä, paska pirtti, torilla menin niin ei pääse pirttiin, aika kova suojaverkosto. Ei pystynyt sotkemaan varisten verkostossa mitään.

 8. Venäjän päätös lähteä sotaan johtui nimenomaan juuri tämän kaltaisen roskaväen toiminnasta Donbassissa. Right sector, svoboda, azov ja varmasti myös muita jengejä löytyy joiden nimiä en tiedä mutta kuitenkin, valehteliko Venäjä sanoessaan että denazifikointi alkaa. Tarkoitus ei ollut tuhota Ukrainaa eikä käydä veljeskansan kimppuun, vaan ainoastaan lopettaa sotatoimet Ukrainan venäjänkielistä vähemmistöä vastaan.

  Natsien toimintaa idässä tukivat yhdysvallat ja NATO suoralla tuella joka sisälsi sotatarvikkeet ja koulutuksen. Samalla kun Donbassissa pidettiin tilannetta yllä, sinne rakennettiin vuosikausia linnotteita joiden olemassa olosta Venäjällä ei ollut tietoa ennenkuin Luhansk ja Donetsk mobilisoi oman väkensä. Sen vuoksi sota on kestänyt näinkin kauan koska niiden linnotteiden ohitse ei mennä tuosta vain.

  Länsi laskee Donbassin väen menetykset Venäläisten menetyksiksi ja eivät ymmärrä sitä että Venäjän asevoimat ei ole tässä kahinassa ottanut varsinaisesti kovin suuria tappioita. Sodan alkuvaiheessa Venäjä tapatti omia erikoisjoukkojaan koska heillä ei ollut tietoa siitä mitä oli vastassa. Uuden sukupolven erikoisjoukot ovat astuneet menetettyjen miesten saappaisiin.

  Sen lisäksi että nyt taloudellinen perikato odottaa meitä, odottaa länttä yllätys kun Ukrainan joukot lähtevät vastahyökkäykseen. Siellä odottaa onnettomuus. Ryssä on mobilisoinut vasta pienen osan reservistään ja tilanne on Ukrainan osalta katastrofi. Sanna ja kumppanit petaa Suomelle samaa kohtaloa. Saavat sotia sotansa ilman minua, minä en tätä natsiroskaväkeä tue millään tavalla.

  1. Jos et diggaa Santaa etkä sen pyhiä sota-arvoja, mies-, poika- ja buumerivihaa, valintasi ON OIKEIN.

   Ei mitään yhteistä Santan kanssa. Kova homma TULEE OLEE sotapoliseilla piileskeleviä metsäsissejä etsiskellä Naton sotajoukkoihin. Siinä on toinen sisällissota sitten.

   Metsä olkoon temppeli ja linnoitus.

  2. Amerikkalaiset, britit ja amerikkalaiset ovat aina itse olleet surkeita ja pelkurimaisia sotimaan. Tämän vuoksi he ovat tarvinneet ukrainalaisten ja suomalaisten kaltaisia sijaistaistelijoita, jotka sotivat viimeiseen ukrainalaiseen ja suomalaiseen.

 9. Esinahattoman Klausin sätkynukke Sanna Marin on aloittanut ”Banderoitumisen” ja hänestä on kuoriutunut raaka nato-murhaaja ja venäläisten kansanmurhan kannattaja!

  Ukrainalaisten valenatsien esikuva Bandera oli liberaali, joka radikalisoitui ja aloitti verimässäilyn.

  Samaa polkua kulkee nyt pääministeri Marin, mutta miksi hän ei mene itse suoraan Bakhmutin lihamyllyyn?!! Tämä olisi lottovoitto kaikille tavallisille suomalaisille!

  Suvakit on nyt hyvin raivoissaan, kun vihreä siirtymä, digitalisaatio, koronatyrannia meni reisille. Eikä edes valenatsien fanittaminen auta!

  Nyt suvakit janoavat verta!

  1. Minäkin nyt toistan itseäni samoin kuin hetkinen: unta vain, ei mitään muuta. Koita nyt herätä jo tähän moniarvoiseen länsimaailmaan. Täällä on hyvä ihmisten olla. On sananvapaus ja olla oma itsensä. Hetkinenkin voi makustella esinahattomat-sanasta kenenkään estämättä.

   1. Monihaittaiseen luonnollisen oman rodun sijasta. Täälläkin on ihmisten paha olla. Ei saatana ole sananvapautta ja pitää nuolla toisten persettä. Aku voi imeä munaa kun sitä niin haluaa, mutta entäs me jotka emme halua että kuolemme.

 10. ”Viholliseni vihollinen ei välttämättä ole ystäväni”. Jos vaikka mietitään Venäjä-USA-Ranska-Iso-Biritania akseleita. Monta on vihollista mutta kuinka monta ystävää?

 11. Juu, tosiaan tuo Oikea sektori-liike osoitti mieltä Suomen viranomaisia kohtaan v. 2017, kun on katsottu vainonneen PVL-järjestöä, jonka mieltävät aateveljikseen. Jospa ne Vapaa, pohjoismainen radikaali-huudot ja kulkueet saavat kohta uuden merkityksen ja ymmärryksen? ..

 12. Se että Dimitry Kоtsubаilо kaatui taistelussa, on merkki siitä, että silmukka Zеlеnskin ympärillä kiristyy.
  –    Urheimmatkaan taistelijat eivät enää ole priorisoituja elämään.
  –    Lähipiiri alkaa harventua.
  –    Miten Santa Marian käy?

  1. Santasta tulee Naton pääsihteeri ja osaa komentaa SUOMALAISET MIEHET ensin Kuolemaan Mustan Surmaajan puolesta. Pimeä Messias. Entä jos Santa on se viimeinen Antikristus?

   1. Kalle Päätalo on viimeinen Antikristus ja sano ämmällensä: Sinäkin perkeleen luteen huora! Ja poikaki sai potkut pirtistä kun ei siitä oo eikä tuu yhtää mitää, on kuin LL-lehti ainaki, perkele, ei tästä kyllä saatana tuu mitää, lähtiskö roikkumaan liiterin vintiltä.

 13. Kalle päätalo nuoruuteni savotta menossa, oli kovalevyllä kaikkien paskojen välissä karsiessa
  IKL Lapuan liikkeen kiellon 32 jälkeen tuossa alussa. Sinimustat, meitä on jo kohta 100 000 kannattajaa! Mustaa paperiin ja saat uudet sinimustat vaatteet.
  PERKELEEN PERKELE eihän tuola saatanan tuubisa oo perkele vilausta eikä ees sinimustat tehny ja minähän en laita ko pois jo savottani! No kyllä sitä ainaki herkkoa löytyy ku vituttaa muutenki niin perkeleesti!! https://m.youtube.com/watch?v=M3jWl56CMpw Aimokaan oo perkele laittanut kun jauhaa niistä muinais elokuvistansa, Perkele!

  1. Nyt oli asiaa. Tuota se elämä oli suomalaismetsissä.

   Ei tarvinnut lähteä kaapuntiin teatterriin eekä elokuvviin, prkl. Kotona riitti teatterrii ja striptiissijä. Pontikattii olj omasta takkoo, Alkookaa ee oes tarvinnu. Hiivoo, sokerrii ja suoloo, ee muuta. Kessuttii olj omasta takkoo. Kovempoo ainetta se olj ku venäläinen mahorkka…

   1. Suolo pois, semmoisena kuin on. Syrän kärsii. Mestarin (Halla-ahon) pikahiiva, eikä käynnistyksen loppuaineita, varsinkaan kun seuraavana päivänä ready, run on tehty, Commodore 64, newö föget, -90 alussa hommattu, on vielä kaapissa peleineen, kasetti/lerppu+asemat ja joystikit.

 14. Eipä ole sellaista SONTATUNKIOTA, jonne SANNA ei LINNUNAIVOISTA päätään työntäisi! Eikä tämä ole pikku JUTTU, sillä tuolla ”OLEMUKSELLA” varusteltu ent. nyk. WEF:n PÄÄnukke (pääministeri). EI mieti hetkeäkään KAIKKIEN miespuolisten suomalaisten IÄSTÄ riippumatta LYKKÄÄMISTÄ ukrainan jälkeiseen LIHAMYLLYYN Venäjää vastaan vain sille INSTRUMENTTINA, että sitä parisen prossaa ”HEIKENNETÄÄN”!!!

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*