Marco de Wit 14 maaliskuun, 2023
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Laittoman Lehden yksi motoista on: USA delenda est.

 

Eli USA on hajoitettava, koska se on maailmanhistorian suurin imperiumi, joka pyrkii jatkuvasti yksinapaiseen maailmaan.

 

Yksi syy miksi Laiton Lehti niin paljon fanittaa republikaaneja on, että siellä on useita sekessiota kannattavia kansanedustajia.

 

ASA vs. USA: Kansanedustaja Marjorie Greene vaatii USA:n liittovaltion hajoittamista!

 

 

Tässä libertaarien PorkFestin aikana pidetty luento, jossa annetaan käytännön vinkkejä sekessionismin toteuttamiseksi. Suunnitelma on yksinkertainen: Helpointa olisi, jos Texas palautuisi takaisin itsenäiseksi valtioksi.

 

Videoon on mahdollista saada suomenkielinen tekstitys.

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

9 thoughts on “USA hajoaa: Käynnistääkö Texas sekessioaallon?

 1. Laiton Lehti on siinä täysin väärässä, että se kuvittelee pahuuden imperiumin syntyneen tyhjästä. Amerikkalais-brittiläis-imperiumi on totaalisen satanistisen paha, koska se koostuu historian sairaimmista, rikollisimmista ja pahimmista eläinsaastoista!

  1. Sielunvihollinen on pahuuden alkuäiti. Saatan on kuvailtu mieheksi, mutta oikeasti sen on oltava nainen. Nainen kuulee sielunvihollisen kuiskuttelut herkällä korvalla intuitiivisesti. Siksi noidat ovat mustiin pukeutuvia nais”oletettuja”. Katolinen opetus näin opettaa. Nykyluterilaisuus ei tunnusta edes Saatanan olemassaoloa. Oikeasti Saatana vihaa eniten naista ja feminiinisyyttä koska nainen synnyttää uutta elämää.

  1. Kun alueen väestön enemmistö ilmaisee halunsa itsenäistyä, irtaantua valtiosta ja/tai liittyä toiseen. Eli paremmin kuin sekessio sanotaan että saamelaiset ja kyllä, pitääkin he hän ovat alkujälkisiä.

  2. Sekessio? Tämän kokoonpanon (essi & essembly, aikoinaan kuuntelin, sitten meni lapselliseksi popiksi) harvinaisuus on eittämättä kiistaton (evidensiassa käytin lemmikkiä, mutta tuli sitten paikallinen liike kun perusti ja siirtyi Puolalais-Suomalainen eläinrakas siihen evidenssia liikkeestä lääkärinä ketjusta pois, kävi kotona lopettamassakin eläimen)!

 2. Katsotaas nyt missä vaiheessa uuden mantereen kotitaloudet huomaavat omaisuutensa kadonneen ja mitä siitä seuraa mm. Kaliforniassa. Muuallahan jo mellakoidaan ja poltetaan satoja.

  No, mutta ei mennä asioiden edelle. Nyt on vasta kolme rahalaitosta romahtanut.

 3. Puhutaan ROOMAN VALTAKUNNAN rappiosta, joka on KIISTÄMÄTÖN tosiasia, mutta tuo IMPEURIUMI myös HAJOSI hallinnolliseti SUURTEN KANSAINVAELLUSTEN ja ”BARBAARIKANSOJEN” roomalaistuttua tavalla, jossa Rooman kansalaisuus ja sen tavat olivat jotain sellaista, johon ”barbaarien” tuli pyrkiä ollakseen COOLEJA!!!

  Äkkiseltään tuo kuullosttaa hyvältä Rooman kannalta kun BARBAARIEN kanssa EI enää tarvinnut taistella VERISSÄPÄIN Rooman vaikutusvallasta, tavoista, kulttuuristta ja uskonnosta. Mutta niin vain kävi toisin kun ”ulkomaalaiset” roomalaiset toivat kuitenkin oman kultturisen hajannuksen siksi, että INFLAATIO ROOMALAISUUDEN HIENOUDESSA kärsi OIKEIDEN ROOMALAISTEN keskuudessa, jossa kuitenkin tietty OMANARVONTUNTO ja YLEMMYYS kärsi.

  Tämä oli vain yksi osatekijä kaikkein SUUREMPIEN syiden ohella, jotka MÄDÄTTIVÄT kokonaisen IMPEURIUMIN perustukset, minkä tuollaisen suuren kokonaisuuden ylläpitäminen ja yksinomaan jo TEKNINEN toiminta siltä vaati. MAGA:laisten konservatiiovien, johon liittyvät syvät KRISTILLISET ARVOT täytyy jo NYT käsittää se, että HE ovat jo NYT KANSANMURHAN alaisuudessa, jossa LIBERAALI-KOMMUNISTIT aikovat kylmän viileästi LIKVIDOIDA heidät.

  Kuten BOLSEVIKKISEEN ”hyveisiin” kuuluu VALLAN anastamiseksi VAIN demokraateille ITSELLEEN ilman minkäänlaista OPPOSITIOTA USA:ssa tai demokraattisia YHDYSVALTAIN PERUSTUSLAISSA säädettyjä VAALEJA ym. toimivan ”reilun kaupan” YLEVYYTTÄ kunnioittavia korkeita PERIAATTEITA ilman vastapuolen DEMONISONTIA vailla mitään KONKREETTISTA todellista pohjaa. Ja niihin, joihin VEDOTAAN ovat FABRIKOITUJA kurjia esityksiä, joiden PAIKKAANSAPITÄVYYS merkitsee KAIKKIEN yhteiskuntaa koossapitävien LAKIEN ja TOTUUSPERIAATTEIDEN kaikkien ELEMENTTIEN murskaamista kaiken KANSAN SILMIEN EDESSÄ!!!

  Kun tällainen TAPAHTUU, silloin ollaan TOTALITÄRISTISESSÄ TYRANNIASSA eikä MONIARVOISESSA demokraattisessa yhteiskunnassa, joksi AMERIKAN YHDYSVALLAT alussa edes yritettiin puristaa!!!

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*