Marco de Wit 15 maaliskuun, 2023
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Suvakeilta voisi kysyä, että kuinka monta prosenttia maailman rikkaimmista ihmisistä pitäisi olla juutalaisia, jotta olisi sellainen asia olemassa kuin juutalainen etuoikeus.

 

Jostain syystä vastausta ei koskaan tule.

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

10 thoughts on “Miljardööri -sarjakuva

 1. Suvakkien maailmassa rotuja ei ole olemassa, mutta esinahattomuutta he eivät voi koskaan kiistää!

  Jos miehellä ei ole esinahkaa, niin silloin jotain vialla!

 2. Mutta että eihän juutalainen ole valkoinen… Rotu on vaalentuntu koska euroopasta ryöstettiin ja väärennetyillä namakaupoilla sinne kuskattiin paljon valkoisia naisia sikhsoiksi. Mutta että valkoisia ne eivät edelleenkään ole. Samaa harrastivt arabitkin aikoinaan. Suomessa asti kävivät ryöstöretkillä.

  1. Miksi minä en saa kuvalla olla, onhan minussa läheistä juutalais verta, joten tuskin kukaan täällä minua tärkeämpi on! On nenäkin kääntynyt alaspäin, joten Marco, miten saan lärväni tänne??

 3. Jostain syystä MIEHILLÄ ATK ja NAISILLA KAUPPA ja ehosteet, keräilijöinä, kaunistautujina. Naisvihaa, epätasa-arvoa ja kaikkea mitä naiset haluaa valehdella itselle vääristäen naisellisuuden. Betamiehet taas koristelee ihan homona eli metroseksuaalit ja kuvittelee naisten ihastuvan, ei vaan ovat saaneet läpi tahtonsa kuten Marin yrittää miesmäisellä puheella ja kävelytyylillä olla yksi mieheistä, vapaalla taas poistuu maski. Voi voi tätä elämän haittaesitystä! Valkoinen hyödyllinen valheagenda kaukana. Ei edistä meitä eikä heitä. Päinvastoin, maailmanloppua.

 4. Hinnat nousee eli nyt kannattaa kun ne pankitkin räjähtää teidän mielestä niin vaihtaa kullaksi, se ei muutu tai tavaraksi jos tarve, se kyllä vanhenee, no jotain mikä ei vanhene, perus vehkeitä, sähköttömiä, jotka ei uusi paremmaksi.

  Mummon pyörän tarvin, mmm ei mene paljon, virveli, mmm ei kyllä keksi mihin sitä saisi tuon jättimäisen omaisuuden kun muutenkin kovalla riskillä niin meni Venäjä ryssimään paljon sijoituksia. Rahana arvo laskisi vaan eli älkää sitä hölmöt. Voi inflaatioryssät ensin, mutta ei tänne asti tule juuri mitään pankkihässäkkää, luotan neroon eli itseeni.

 5. NOIN SE ON!!! Ja KEILLÄÄN muilla EI ole TAVALLISTA eikä LEIKKOKIKKELIÄ väittää ja KIISTÄÄ tuokin ”antiseministinen” TOSIASIA!!! Mutta kysymyksessähän on ”KAIKKIEN TAAKANJAKOJEN ÄITI”. Eli VALKOISET kantavat KAIKKIN juutalaisten SYNNIT kuin Jeesus kantoi RISTINSÄ, jota sentään auttoi MUSTA MIES toisin kuin MEITÄ!!!

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*