Marco de Wit 15 maaliskuun, 2023
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Siitäs saivat!

 

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

3 thoughts on “Päivän video: Koirahäkki

  1. Siinäs näette KUINKA käy kun NAINEN saa PÄÄTTÄÄ mitä tehdään! Jos yhtään olisi ollut suhteessa kertynyttä LEPOKITKAA. ÄMMÄN olisi voinut kätevästi viedä HÄKISSÄ ”koirahotelliin” tai LIBERAALIN ollessa kysymyksessä ELÄINLÄÄKÄRILLE PIIKILLE!!!

    Jos olisi jotain sanottavaa tullut. Niin kun lykkää VALETTA kuin FAUCI koronasta niin saa VIETTÄÄ loppuelämänsä ELÄKKEELLÄ ja keskittyä lemppari harrastukseensa KOIRANPENTUJEN syöttämiseen ”pikku-fauceilla” eli RAATOKÄRPÄSEN MADOILLA!!! SE onnistuu hyvin PIENELTÄKIN mieheltä kunhan on SUURI EGO!!!

    MIES ei KOSKAAN seuraa NAISTA muuta kuin SÄNKYYN ja SINNEKIN oven puoleiselle SÄNGYNREUNALLE!!! SE on AINOA ”ansalanka” johon MIEHEN pitää ASTUA!!! KAIKKI MUU ON KUOLEMAKSI 1a jälkimaailman NAURUKSI!!!!

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*