29 thoughts on “Päivän kuva: Polpo

 1. Muistan pienestä pojasta alkaen miettineeni että mikä juttu siellä pääkopassa pitää napsahtaa että joku ryhtyy poliisiksi?

  Vieläkään en ole asiaan saanut selvyyttä.

  1. Se on se vallan himo. Se että on ”muiden yläpuolella”. Se on se juttu. Ja tässä kuvassa ensin muka ”alistettiin” naisia. Todellisuudessa kontillaan niiden alavyötärön paksuus ei tule niin helposti esille.

 2. Seksistnen työpaikka Tosi primitiivistä lapsellista huumoria . Tulee lähinnä mieleen simputtavat varusmiesjohtajat. Liian isot valtasaappaat kypsymättömillä tyypeillä. Sama kuin täystuhoviisikko.

 3. No wanha, käsitelty 2 päivää sitten ja eilen, mutta nyt kuitenkin poliisi etsii miestä jos joku tunnistaa.
  https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/4165b7c6-a618-4d3b-bedc-4718f1257861
  No ei tuo mutta menkööt sekin.
  https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/e57e6152-1dda-4c6c-9a56-20323ebc128a#gallery tämä. Tuo vois olla mutten ole varma…voiko tuosta voittaa, onko tämä ruutuvisa ja missä on kirje-täti Minna Kuukka? Milloin eka palanen muuttuu sumeilemattomaksi. Veikkaan Mestaria, sillä näkyy olevan tupakki sauhuamassa.

  1. Nyt se sumea mies on löytynyt, juttua päivitetty ennen 11 tänään. Oli Halla-aho varmaan kirjettänsä pyörällä sauhuten etsimässä, tiedä häntä. Kirjeessä nauraa tulevalle, kun itse on jo Europarlamentaarikkona Brysselissä.

 4. This is not humor this cake, sano Spede kun suurtalouskokiksi oppi, nyk. catering, ei ollu meiän aikaan ja 2v oli ammattikoulu, kaikkea paskaa tullut turhan täytteeksi joka oppiin.

 5. Kei­noä­ly­so­vel­luk­set ovat eri­tyi­sen vaa­ral­li­nen koh­de­ryh­mäl­le 0 – 25 vuo­ti­aat.
  –   ChatGPT May Ha­ve Ir­re­ver­sib­le Con­se­qu­en­ces For Le­ar­ning And De­ci­si­on-ma­king
  –   https://archive.is/eeEBn

  Ajat­te­lus­sa on kak­si puol­ta. Yk­si kos­kee si­tä, mi­tä ajat­te­let,
  –   ja te­koä­ly voi täyt­tää ai­vo­si täy­teen hö­lyn­pö­lyä sil­män­rä­päyk­ses­sä.

  Toi­nen nä­kö­koh­ta on se, mi­ten ajat­te­let, tai mi­ten pää­dyt joh­to­pää­tök­siin, us­ko­muk­set, jne.
  –   ChatGPT:llä ja look-a-tyk­käyk­sil­lä on po­ten­ti­aa­lia muut­taa ai­vo­jen pro­ses­se­ja ja hil­jaa muut­taa pää­tök­sen­te­on pol­ku­ja.

  Tä­mä on eri­tyi­sen vaa­ral­lis­ta 25-vuo­ti­ail­le nuo­ril­le, kos­ka ai­vot ase­te­taan elä­mään

 6. Lap­peen­ran­nan yli­opis­to tu­kee ve­ro­va­roil­la San­na Ma­ri­nin vaa­li­kam­pan­jaa.
  –   LUT Yli­opis­to ai­koo pi­tää vaa­li­ti­lai­suu­den San­na Ma­ri­nin kans­sa, vaik­ka se on kiel­let­tyä yli­opis­ton sään­nöis­sä

  Ra­ha edel­lä men­nään
  –   Val­ti­ona­vuil­le tu­lee VAR­MAS­TI käy­mään keh­nos­ti, jos yli­opis­to ei suos­tu tu­ke­maan val­ta­kun­nan­kans­le­ri­tar­ta.

 7. Maa­il­man po­liit­tis­ten puo­lu­ei­den ko­koon­tu­mi­nen Kii­nas­sa
  –   Pre­si­dent Xi Inau­gu­ra­tes World Po­li­ti­cal Par­ties Gat­he­ring
  –   https://archive.is/VYyAs

  Su­vait­se­vai­suus, rin­nak­kai­se­lo, aja­tus­ten vaih­to ja kes­ki­näi­nen op­pi­mi­nen si­vi­li­saa­ti­oi­den vä­lil­lä ovat vält­tä­mät­tö­miä ih­mis­kun­nan ny­kyai­kais­ta­mi­sek­si, Kii­nan joh­ta­ja Xi Jin­ping sa­noi.

  Mit­kä Suo­men kan­sal­lis­mie­li­set puo­lu­eet ovat edus­tet­tu­na?
  –   Sai­si­ko­han il­mai­set mat­ka­li­put …

 8. Tänään on luvassa jälleen opposition ensimmäinen ja ainoa tähtihetki kun käydään Ylen pienpuoluetentti.

  1. Tällä kertaa ei ole Marco siellä, eikä Venäjisti. Ei ollu Marco sillon seonnut Putiniin vielä eikä muuhun omituiseen, miksihän siitä tuli omituinen höpöttäjä?

 9. Oulussa on paljon sateenkaariväkeä virkamiehinä. Aiempina vuosina Oulun poliisissa on paljastunut ainakin kaksi pedofiilia.

  Kuka vielä muistaa Oulun pedofiilivyyhdin, jonka Junes Lokka paljasti? Siinä paritettiin suomalaisia pikkutyttöjä pedofiilimatuille.

  Oulussa matuongelmaa taisi alussa vähätellä mm. poliisi ja kunnanvaltuutettu Lauri Nikula. Tästä on olemassa video julkaistuna Lokan ja hänen morsiamen toimesta. Lokan morsian on myös hauskasti kutsunut Nikulaa ”lespoksi” eli lesta-poliisiksi!

  Sitten on tietenkin ruskeanahkainen sateenkaari-lautamies/demari, joka teki tyttärensä kanssa lapsenlapsen! Valitettavasti tämä sateenkaari-lapsenlapsi on johtuen sukusiitoksesta pahasti vammainen. Tästä ruskeanahkaisten isän ja tyttären sateenkaariliitosta ja siitä seuranneista keskenmenoista tehtiin lukuisia lastensuojeluilmoituksia, mutta vastaava virkamies sulki silmänsä. Ehkä virkamies on sateenkaari-lesta? Isän ja tyttären välinen rakkaustarina on aivan normaalia parittelua sateenkaari-lestojen keskuudessa!

  1. Mitä vittua voi muuta odottaa kun neekeriä, tosin osaksi, kun piirteet näkyy enemmän neekerinä, kun tuo ei ole kuin varttineekeri eli yksineljäsosa haitta.
   Kristitty, kasvanut Suomalaisessa perheessä jne. Niin ei ihme kun Oulunsalon lestamesta, kulttuurivasemmistoa joka tuurissa ja tuutissa, hamuaa cylttyyripååkaupunniksi, Üleåborg. Tynkkynen esitteli jo jengirikos Oulua. Oulun alueella nuorten rikoksista tappoja/yrityksiä eniten:
   https://img.ilcdn.fi/tdaBOb0iH5nzFhPCQJD50iQzxFU=/full-fit-in/2048×0/img-s3.ilcdn.fi/246e313ef353aad66eea597fa73a047388354e179e83415d949f9b6af8daa913.jpg tumman punasta pukkaa! Oulun lääni on mielisairasta maaperää.

   1. Matu saa orgasmin aina, kun SAA KYYKYTTÄÄ SUOMALAISTA. Sama kuin vihervössykkädemarinaisilla. Iso O tulee vain kyykyttämällä SUOMALAISTA. Oman kansan etu on haitallista ja vaarallista. Se on demarinaisten todellinen vaaliagenda, jonka he myös toteuttavat.

  2. Mutta heidän Jumalansa on roikkunut ristillä ja heidän kaikki synnit on jo sovitettu ja lisää syntiä kannattaa tehdä niin kauan kuin elää. Pimeää porukkaa.

  1. He ovat rauhoittavana elementtinä, jotta aivoton mies hurmooneissaan testoaisi vähemmän, kuten velanperinnässä, mikä todellisuudessa on tavallisten ihmisten hommaa.

 10. ——-
  Kuinka tunnistaa petturit kansallismielisten joukossa?
  –    Potential GOP Presidential Candidates – Spot the Neocons
  –    https://archive.today/vgSUM

  Artikkeli koskee USA:n puolueisiin soluttautuneita sionisteja, mutta voi antaa osviittoja myös Suomen poliittisen kentän tarkasteluun.

  ——-

  Missä Suomeen sijoitetut
  amerikkalaisten vakoilulaitteet
  sijaitsevat?\
  –\ \ \ \ [How to locate american intelligence
  assets in your
  country](http://101.99.91.131/ ”The NSA would load up container freight boxes with their hardware, disguise the contents as being for a company, preferably a telecommunications firm, and then simply drive them to where they wanted them placed”)\
  –\ \ \ \

  ——-

  Kuinka tunnistaa petturit kansallismielisten joukossa?
  –    Potential GOP Presidential Candidates – Spot the Neocons
  –    https://archive.today/vgSUM

  Artikkeli koskee USA:n puolueisiin soluttautuneita sionisteja, mutta voi antaa osviittoja myös Suomen poliittisen kentän tarkasteluun.

 11. SIIS??? ONKO tuo TOTTAA!!!??? TURHAPURO kyllä kävi POLIISIKOIRAKOULUN!!! NAISIA halventavaa sekä VÄÄRÄÄ mainontaa syystä, että SUOMESSA ei MIES voi pitää KAHTA NAISTA YHTÄAIKAA ja vielä KETJUSSA!!! Vai onko kysymyksessä MIGRIN ”oheisviestintää” MUSLIMEILLE, jossa RATKEAA suurempi RIEMU kuin kokonaisesta 72 NEITSYESTÄ kunhan on laittanut ensin DYNAMIITTIÄ KAINALOON!!! Jos polliisi sisäoppilaitokselle käy. Tilaan nuo kuvassa olevat YKSILÖT kunhan ”kal.ikbroidaan” HAUKKUMAAN Oravia!! SIIS EI! M I N U A ! ! !

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*