11 thoughts on “Päivän video: Somalialainen varaope

  1. On jo osaksi antautunut. Niin sekaisin oli. Mutta vanha juttu tietenkin jatkuu. Ääniä ei kyllä heru niin paljon.

 1. Varaopet ovat varalti vain, tietämättömiä neekereitä! Pakolla laitettu, kiintiöpakolaisia, kuin koulujen lesbonaisopet ja S2:t. Pakkoneekereitä ja lesboja jenkkimainoksessa joka jutulle, harrastuksia myöten neekeri mies ja valkoinen nainen, sillain päin että kasvaa neekerisaatio. Suvakkien tyhmä unelma toteutuu, pennut aivopeseytyy, tyhmät ei ymmärrä ennen kuin on myöhäistä. Jengit lisääntyy, hyvin on BML suunnitelma toteutumassa ja islamisaatio sivussa tekee lapsia ja korjaa lopulta potin. Hyvä Suomi!! Ei tiedä että menee muiden käsikirjan mukaan kohti Tuonelan orjuutta, valkoiset orjat, naiset huorinansa. Neekerit elää tyhmää räppiunelmaa. Ählämit seuraten, mutta viisaampina vie voiton ja tulee maailmasta Islam-valtio. Nyt vuosi 2050: Me ole poissa, tilalla islam, islamilaiset neekerit. Kiina ja Aasia ovat oma toinen puoli maapallosta.

 2. https://www.youtube.com/watch?v=-QDG20ii98g

  Kokoomuksen taloustietäjä Heikki Pursiainen ja historioitsija PS Teemu Keskisarja väittelevät mm. maatalouden välttämättömyydestä. Pursiainen väittää että maatalous on kannatttamatonta ja merkityksetöntä talouden kannalta.

  Pursiainen ei tajua itse, että hänenkin koulutus tohtoriksi on maksanut pari miljoonaa ja saavatko veronmaksajat nyt hänen koulutuksestaan mitään positiivista vastetta ja onko hänenlaisten kouluttaminen mitenkään järkevää talouden tai miltään kannalta.

  1. No wanha, eilen meinasin laittaa tänne. Niin tuottajalle kannattamatonta kun tehty niin, no, kun kaupassa on enää karkkia ja limukkaa, eiköhän ääni kellossa muutu kun kilkatattaa muuta kuin syömään, ennen vellikello kilisi, nyt ei kilise kohta lehmän kellotkaan.

   1. Kokoomuslaiset marisevat jatkuvasti vasemmiston ja vihreiden ohella omavaraisuuden järjettömyydestä.

    Katsotaan sitten, kun rukoilevat polvet ruvella jotakin syötävää. Meneekö korkeakoulutus hukkaan.

  2. Pelastetaan Suomi ensin, vasta sitten muu maailma.
   Markus Ylis-Anttila
   Kunnanvaltuuston pj
   Tuoteasiantuntija (98)

   Sotatieteiden maisteri Teija Makkonen (203)

 3. AMERIKOISSA ensimmäinen POLIISIKSI päässyt somali AMPUI hälytysilmoitusen tehneen VALKOISEN NAISEN kun hän meni juttusille antamaan lisätietoja poliisiautolla paikalle saapuneelle SOMALI poliisille Tästä on jo vuosia, mutta enemmän kuin MAKAABERI tapaus. Poliisi kertoi kokeneensa ITSENSÄ UHATUKSI.

  SOMALEJA on otettu ”pakolaisina” vastaan MICICANIIN samalla sapliuunalla elätettävälksi kuin RUOTSIIN ja SUOMEEN. Syynä on se, että tuossa osavaltiossa on PALJON väestöä, joka on lähtöisin POHJOISMAISTA siirtolaisina muuttaneita Yhdysvaltoihin. Ruotsissa on tehty uusi tutkimus, jossa – PAKKO SANOA – somalit ovat vielä TYHMEMPIÄ kun aikaisemmat tutkimukset ovat osoittaneet. NO, minkäs minä sille voin???

  1. Muistan kyllä, oli soittanut apua kun kuuli kauheaa huutoa ja meteliä myöhällä. Sitten aamupuvussaan kännykkään puhuen lähti ulos vastaan poliiseja. Helpolla meni. Ja mellakka oli hirveä kuten BLM siihen aikaan jo eli toisin sanoen ei puhuttu mitään kun somppu tappoi valkun. Hirveää oli kyllä.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*