Marco de Wit 16 maaliskuun, 2023
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Laiton Lehti on kertonut miten wagnerien verkko Bakhmutin ympärillä kiristyy kiristymistään. Tästä huolimatta Ukrainan vastahyökkäystä ei näy eikä kuulu. Niinpä wagnerien on ollut mahdollista siirtää joukkojaan myös Bakhmutin länsipuolelle hyökkäämään lähemmäs Ukrainan viimeistä avainkaupunkia, Kramatorskia.

 

Ukrainan rintama romahtanut Bakhmutin länsipuolella: Orikhovo-Vasilyvka vallattu!

 

 

Nyt wagnerit ovat vallanneet Kramatorskiin vievän tien varrelta vielä toisenkin strategisesti erittäin tärkeän kylän eli Zaliznyansken. Tässä pari päivää vanha kartta, josta pystyi jo arvaamaan miten tulee käymään.

 

 

 

 

Tästä kartasta näkyy hyvin miten Zaliznyanskesta on helppo ottaa haltuun suuri maa-alue ja samalla lähestyä erittäin tärkeää kyläketjua.

 

 

 

 

Tässä näkyy miten Zaliznyanskesta etenevät wagnerit tulevat ajamaan ukrainalaiset ansaan, koska joki estää tehokkaan vetäytymisen. Joen ja järvien yhdistelmällä wagnerit myös varmistavat sen, etteivät ukrainalaiset voi enää millään tehdä pohjoisesta vastahyökkäystä ja vapauttaa Bakhmutia. Peli on Bakhmutin osalta pelattu.

 

 

 

 

 

 

 

Tästä kartasta näkyy miten wagnerit ovat etenemällä saaneet hyvät tykitysasemat Ukrainan tärkeimpään avainkaupunkiin, Kramatorskiin. Matkaa on enää 20 kilometriä. Lopullinen taistelu Donbassin herruudesta lähestyy!

 

Tosin läntinen valtamedia varmaan seuraavaksi selittää, ettei ukrainalaisilla ole mitään hätää. Wagnerit ovat edenneet viime viikkoina ”vain” muutaman kilometrin ja vallanneet ”vain” muutamia kyliä!

 

 

 

 

 

 

 

 

Eikä tässä kaikki. Vielä uskomattomampaa on, että wagnerit ovat myös hyökänneet Bakhutin sisällä sen kovimpaan linnoitukseen eli terästehtaaseen!

 

Alla olevassa kartassa näkyy miten wagnerit hallitsevat jo suurinta osaa Bakhmutia. Samalla wagnerit kiristävä saartoa etenemällä kaikkialta eli jopa pohjoisesta SISÄLLE terästehtaaseen. (Ks. aseen kuva.)

 

 

 

 

 

Monet asiantuntijat eivät voi käsittää miten wagnerit ovat jo pystyneet valtaamaan tunneleita täynnä olevan terästehtaan osia. Kukaan ei odottanut näin nopeaa toimintaa. Päinvastoin. Monet olettivat ukrainalaisten pystyvän linnoittautumaan terästehtaaseen kuukausiksi!

 

Nähtävästi wagnerit ovat yllättäneet ukrainalaiset mm. käyttämällä lihatehtaasta kulkevaa tunnelia!

 

 

 

Wagnerit näyttävät nyt valloittaneet ainakin terästehtaan pohjoisimman osan. Tämä on todella yllättävää kertoen wagnereiden uskomattomasta tehokkuudesta. Nähtävästi ovat myös käyttäneet vankisotilaitaan, joita wagnereilla on vielä ainakin 10 – 20 000.

 

 

 

 

Ukrainan rintama on selvästi romahtamassa. Bakhmutin kaatuminen tulee käynnistämään dominoefektin, jonka avulla wagnerit ovat kohta Kramatorskin porteilla!

 

Tässä Laittoman Lehden suosikki ja päälähde, eversti Douglas Macgregor analysoi todella loistavalla tavalla sekä Ukrainan sotaa että Amerikan imperialismia. Uskaltaa jopa hieman mainita Israel Lobbyn. 9,5 pistettä!!!

 

Videoon on mahdollista saada suomenkielinen tekstitys.

 

 

 

 

Macgregor on harvinainen sotilas siinä, että hänellä on erittäin paljon taistelukokemusta, mutta kirjoittanut myös paljon hyvin älykkäitä ja konkreettisia kirjoja ja artikkeleita. Tässä viimeisin loistava artikkeli.

 

Kuvassa linkki juttuun

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

24 thoughts on “Ukrainan rintaman romahdus jatkuu: Wagnerit valloittaneet Zaliznyansken!

  1. Suomen Natosiipi nyt näyttämään esimerkkiä:Venäjäkammoinen Halla-aho ja kumppanit täydennysryhmään itä-ukrainaan.Siellä olisi monia avoimia tehtäviä,missä voi toteuttaa sielussa kasvavaa tappamisen vimmaa.Voin osallistua matkakuluihin ja varustehankintoihin,jos keräys todellisesti toteutetaan.

 1. Iltakakka väitti, että wagnereilla on aseina enää keppejä ja lapioita, kun Venäjä ei anna qmmuksia. Kuva oli todisteena. Silti etenevät! Jokin ei täsmää.

  1. Itse naureskelin Bonnier-median jutulle kuinka wagnerit saivat haltuunsa merkityksettömän Bakhmutin kylän. Samalla mietin että jos se kerran on pieni ja merkityksetön, niin miksi ukrainalaiset sitä niin kovasti koittaa pitää itsellään.

   Samalla kun ukrainalaiset terrorisoivat ja pommittavan koko ajan Donbasin siviilikohteita. Se on sotarikos joka tulee tuoda historiankirjoissa selvästi esille. Ruinaavat terroristit aloittivat konfliktin ja kitisevät kun häviävät.

   No, katsotaan nyt missä vaiheessa Puola ottaa entiset alueensa itselleen. Ja mitä tekee Unkari.

  2. Onhan Helsingin Hyysäreissä ja Ilta-Puskassa vähintään kerran viikkoon kuva kenkäläjästäkin, joka on todiste 11 000 000 000 triljoonan kaasuttamisesta: mistä ne kengät sitten ovat tulleet, jos eivät ole joukkotuhottujen ihmisten kenkiä? Niinpä.

 2. Kovin on nyt hiljaista, että naisten pitäisi päästä eturintamalle sotaan Venäjää vastaan. He ovat kuitenkin kaikkein kovimmin kannattamassa muita sotaa Venäjää ja Venäjän patriarkaattia vastaan. Venäjän patriarkaatti pitää kaataa ja meidän tulee kuolla Ukrainassa viimeiseen ukrainalaiseen ja suomalaiseen juutalaisten puolesta!

  1. Ai saatana, sama täällä, onneksi olen kestävä. Paska sattuu tuulettimeen ja koko ajan pitää Marcon jätöksiä siivota.

 3. Nyt aku on shokissa! Denazifikaatio kiihtyy ja lihamylly pauhaa yötä päivää Bakhmutissa! Suvakit ja valenatsit ovat nyt hyvin raivoissaan, kun he eivät kykene vastaaviin urotekoihin!

  Ryhdistäydy aku! Sinua tarvitaan Bakhmutissa! Wagnerin supersotilaat odottavat sinua!

  Ukrainan esinahaton natsihallinto on vuodessa menettänyt jo yli puoli miljoonaa valenatsia denazifioinnissa. Nyt on suvakkien vuoro uhrautua!

  Venäläisillä sotilailla on edessään kunnon siitostalkoot, kun kaikki ukrainalaisnaiset pitää saattaa siunattuun tilaan, jotta ”rakkauden sukupolvi” saadaan aikaiseksi!

 4. Marco voi kirjoitella ihan mitä tahansa hassuja nimiä vallatuiksi tai saarretuiksi. Paha niitä täältä 2000 km:n päästä on mennä sanomaan todeksi tai valheeksi. Tai sanoa onko niitä paikkoja ylipäätään edes olemassa. Eilen 15.3. Zhondaharin kylä vallattiin ja samalla saatiin haltuun Gnopdroskin teräsvalimo. Tästä joukot etenevät Blechtzhrahtiin, jossa sijaitsee tärkeä Vildxgoržgajašin lentokonemuseo. Saartorengas on myöskin kiristynyt Axolotlin ja Ffafafafafafan kaupunkien ympärillä, sanoo asiantuntija Lefthanded Feeblefetzer Madski–Poiuytin kuntakeskittymästä.

   1. Marco on ainoa,joka tuo tuoretta ja ennenkaikkea todellista tietoa sotilasoperaatiosta.Hyvä Marco,jatka näitä raportteja!

  1. Topihan raportoi kerrassaan seikkaperäisesti Ukrainan joukkojen valloituksia. Paras joukkue voittakoon ja lopuksi lyödään kättä päälle.

   1. Puola ottaa parhaimmat Idared-omenapuu paikat takaisin rörkeästi hyödyntää sotaa ja suojelua. Ukraina alkaa pikku hiljaa takaisin ottamaan loppuja, edeten takaisin Venäläisten paetessa Wagnereiden hanurit soiden.

 5. NYT sivu on kääntynyt jo sille AUKEAMMALLE, että SOTA SANNA ja RAPPARI SAULI aloittavat ”SOTAPELIN”, jossa KAIKKI suomalaiset MIESPUOLISET lähtökohtaisesti aina 65-IKÄVUOTEEN asti tullaan JAUHAMAAN Venäjän LIHAMYLLYSSÄ. Käyttäen samaa MUOTTIA kuin UKRAINASSAKIN on KÄYTETTY!!!

  Ja kokonainen ENEMMISTÖ UMPITYHMISTÄ suomalaisista SOTAHULLUISTA käytetään kuin v. 1981 IRAKIN ja IRANN sodassa Iranin PAPPISVALTA käytti ISLAMILAISIA VALLANKUMOUSJOUKKOJA pyhässä sodassa. Ollessaan alakynnessä Irakin KALUSTO rikkaan ja TAISTELUKYKYISEN armeiijan VASTAPAINOKSI joukkovoimaa MIINANTALLAAJINA poikia ja nuoria JIHADISTEJA heittäen nämä kuin TALVISODASSA neuvostosotilaat aalto allon jälkeen suomalaisten konekiväärituleen LAKOONTUEN kuin VILJA RAEKUURON alla!

  NÄIN tullaan suomalaisia HARHAANJOHDETTUJA sotilaita MURHAUTTAMAAN vain siksi, että VENÄJÄÄ ”heikennetään” samalla kun USA, NATO, Iso-Britannia, Ruotsi, EU, George Soros, WEF, YK, NWO, BILDERBERG, KUSPÄÄ CHARLES + KAIKKI KUNINGASHUONEET aina SUOMEN MAANPETTURIPOLIITIKKOJEN ”saatanallisten säkeiden” HUMALLUTTAMANA eivät tunne kuin SAIRASTA MIELIHYVÄÄ nähdessään kuin LIHA erotellaan LUISTA!

  1. Putin ja Peskov vakuuttivat tänään, että Venäjä ei ole uhka Suomelle. Kiitos Tsiisus tuosta lausunnosta. Se on totuus.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*