Marco de Wit 16 maaliskuun, 2023

 

Päinvastoin kuin raukkamaiset ukrainalaiset natsisotilaat, niin wagnerit kunnioittavat rohkeita vastustajia. Tämän näkyy myös wagnerien tekemässä elokuvassa, jossa suuresti kunnioitetaan rohkeita ukrainalaissotilaita.

 

Tässä kuuluisan Wagner-elokuvan traileri.

 

 

 

Tässä asiantunteva elokuva-arvostelu.

 

 

 

Tässä puolestaan koko upea elokuva.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

20 thoughts on “Wagner-elokuva: The Best in Hell

 1. Amerikkalaiset ja britit, sekä yksi ryhmä ovat historian kaikkein sairaimpia, kaikkein sadistisimpia ja kaikkein rikollisimpia eläimiä, joka eivät ole koskaan itse kyenneet yhtään mihinkään luonnolliseen, kauniiseen ja rakentavaan, sekä eivät ole koskaan kyenneet huolehtimaan itsestään ja tulemaan toimeen omillaan, vaan heidän koko elinehto on aina ollut loisia muista ja muiden työstä. He ovat sairaita, rikollisia, laiskoja ja epärehellisiä orja -ja huumekauppiaiden jälkeläisiä, joilla on sairas, laiska ja epärehellinen orja -ja huumekauppiaiden kulttuuri. Tämän takia he myös pelkäävät aina oikeaa kilpailua, koska he eivät kykene kilpailemaan muiden kansojen kanssa. Heidän koko elinehto on aina ollut kaikin tavoin tappaa kilpailu, jotta heidän tuotteensa menisi sitten kaupaksi, eikä paljon parempien kilpailijoiden.

 2. Brittiläinen ja amerikkalainen loisiva imperialistinen eläinsaasta ei ole koskaan osannut ja uskaltanut käydä oikeaa sotaa. Pistävät aina muut sotimaan, liittoutuvat kaikkein sairaimpien ja limaisimpien eläinsaastojen kanssa, sekä käyttävät aina jopa lapsia ja vanhuksia sotilainaan. Kaikki käy ja tarkoitus pyhittää aina keinot.

  Vaikka Venäjä ei todellakaan ole mikään hyvä, amerikkalaiset ja britit, sekä yksi ryhmä on aina edustanut totaalista satanistista pahuutta. Heillä ei ole minkäänlaista edes nimellistä moraalia minkään suhteen.

 3. Maailman vapautuminen tulee olemaan sairaiden ja rikollisten amerikkalaisten ja brittien loppu, sillä kukaan ei halua olla missään tekemisissä näiden sairaiden eläinten kanssa ja he eivät ole koskaan kyenneet huolehtimaan itsestään ja tulemaan toimeen omillaan. Orjat, loisisännät ja muista eläminen on aina ollut tälle saastalle elinehto. He tulevatkin muiden vapauden myötä tuhoutumaan ja katoamaan maan päältä.

 4. No no… Koskahan tuo tulee Suomen elokuvatettereihin? Tekis muuten aika hyvää näyttää tuota Suomen pulskistuneille varusmiehillekkin. Että tietävät mitä on edessä kun kävelevät USA:n käskystä kohti itärajaa. Trailerissa kun ihan oikeasti vuotaa verta ja kuoli ihmisiä.

 5. Ukraina alkaa edetä ja Venäjä paeta kohta. Putin pisti jo viimeiset eli MUSEOSTA rintamalle VAUNUNSA!

  Putinin kokki on sairastunut, adjutanttini kertoi, perkele, oliko kännissä kun en netistä löydä, taisi olla kun toinen adjutanttini sanoi, sanoin ettei ole. Sanoi myös miksi sitä paskaa mediaa luet, mutta en hän minä nyt ihmisille kerro totuutta kun häpeän itsekin kun tällaista kulutan, mutta en kulutus maitoa. Sanoin katsovani vain videot ka kuvat nopsaa ja sitten Homma Forumille, MV:hen, Twitteriin, ulkomaille…mutten Tajukankaalle ainakaan, muutenkin ollut taju kankaalla aiemmin. Adjutantti sanoi ettei sinimustia vielä äänestää, sanoin ettei ole edes mahdollista.

  Toin

   1. Jos haluat tukea Homma ry:n toimintaa, voit liittyä kannatusjäseneksi maksamalla 30 euroa tilille FI4958001320216863 · Päivittäiset puheenaiheet liittyen maahanmuuttoon ja monikultturismiin…

 6. Pitäisiköhän alkaa kysellä YLE:ltä josko laittaisivat tekstitettynä maanantai illan elokuvaksi…Kaikki sitten voisi YLE Areenasta katsella elokuvan myöhemmin. Kyllähän me sitä yleveroakin maksamme, niin miksei toiveita voi esitellä ja palvelua vaatia.

  1. VARMAATI LUPAA NÄYTTÄÄ!! siitähän ei näkisi mitään kun kaikki sensuroitu. Vaatisi ainakin tekstitystä, ai niin sehän vasta sensuroitu/muokattu olisikin. Jos Pirkka-Pekka duppaa sen Jarskin kää. Sotilas isä on kuollut, mutta vikströmin homo vois soittaa nato-plaa plaa-puhelimeen ja Haavisto vastais.

  2. Vielä viisi vuotta sitten Yle esitti kymmenosaisen venäläisen sarjan venäläisten taistelusta natseja vastaan toisessa maailmansodassa.

   HALUAMME SEN NÄHTÄVÄKSI SEN UUDELLEEN. JUURI NYT ELI HETI!

 7. Nyt on suomalaisillakin mahdollisuus saada todella kovaa palkkaa Wagnerin palkkasotilaita ja saada sotakokemusta. Palkkasotilaana oleminen ei tarkoita uskollisuutta kyseiselle maalle. Kuka sitä nyt ainakaan Naton pedo -ja jihadisti, terroristi ja huumejengissä haluaa olla. Afganistanistanissa olleista suomalaisistakin jokainen on jo sekaantunut lapsiin ja huumeisiin.

 8. Vaikka Venäjä ei ole mikään varsinainen enkeli ja hyvä, tässä on kyse taistelusta pahuuden ja Saatanan amerikkalaisten, brittien ja yhden ryhmän taistelusta hyvän joukkoja vastaan. Imperialististen amerikkalaisten, brittiläisten ja yhden ryhmän voittaminen tarkoittaisi satanismin ja satanistien pahuuden leviämistä koko Eurooppaan ja yhä enemmän itään. Amerikkalaiset ja brittiläiset eivät ole koskaan historiansa aikana hävenneet satanismiaan ja pahuuttaan, vaan ovat vain olleet siitä avoimen ylpeitä!

  Kuolema Yhdysvalloille ja Iso-Britannialle, sekä Israelin valtiolle!

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*