Marco de Wit 17 maaliskuun, 2023
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Laiton Lehti käy kahden rintaman sotaa: Toisaalta ovat ne, jotka sokeasti äänestävät valtapuolueita. Toisaalta taas ovat ne, jotka eivät suostu äänestämään mitään puolueita.

 

Jälkimmäinen porukka vastustaa kaikkea äänestämistä, mielenosoituksia ja kaikkea muuta poliittista toimintaa, koska kuulemma poliitikkoihin ei voi kuitenkaan vaikuttaa. Niinpä Laiton Lehtikin on valeoppositio, joka levittää turhaa toivoa.

 

Lukija: Laiton Lehti on osa valeoppositiota!

 

 

Laiton Lehti on epäillyt näitä luovuttajia sabotööreiksi. Toisaalta voihan joku luovuttamista saarnaava olla rehellinenkin, joten keskustelu on kommenteissa jatkunut pitkään. Tässä pieni ote ydinpointeista.

 

Marco:

Elämän tosiasia nyt vaan on, että nykyinen edustuksellinen demokratia välillä edellyttää pienemmän pahan valitsemista. Jos sinun pitää valita ryöstäjän ja massamurhaajan välillä, niin kumman valitset?

Kyllä se pienempi paha pitää valita. Samalla kannattaa tietysti tukea niitä oikeita hyviksiä, jotta saavat republikaanit haltuunsa tai ainakin USA:n hajoitettua!

 

 

Anonyymi:

Aivopesty tollon vastaus tuo ”pienemmän pahan” valitseminen. Juuri tällä ajatusmaailmalla varustetut ylläpitävät tätä sirkusta. Ilmeisesti se kontrolloitu oppositio on tosiaan niin avaruustiedettä että sen tajuaminen vaan menee yli hilseen.

 

 

Marco:

No, kerro ihmeessä miten sitten maailmaa saadaan oikeaan suuntaan, jotta varsinkin sotia ja ydinsotaa saadaan ehkäistyä?

Kertoisitko myös mitä sinä itse teet sodan ehkäisemiseksi vai eikö sinun mukaasi voi tehdä mitään?

 

 

Anonyymi:

Miten? No siten että opettelee sen hyvin lyhyen sanan jossa on kaksi kirjainta eli EI! Ei osallistu, ei suostu, seisoo sanojensa takana kun sanoo ei, ei äänestä, karttaa veroja sen minkä pystyy, kehittää omavaraisuutta, kaataa parit 5G tornit ja CCTV kamerat ohimennen, Englannissa tämä touhu on jo alkanut….keinoja on.

Tämä äänestämisestä lässyttäminen ja mielenosoittamiset on orjamentaliteetilla varustettujen hölmöjen hommaa ja piipitystä. Ihan sama ketä tulee valituksi Government voittaa aina. (Government kirjaimellisesti tarkoittaa mielenhallintaa).

 

Marco:

Eli vastustat kaikkea parlamentaarista toimintaa. Eikö tuolla tavalla vain lisää pahimpien poliitikkojen eli sionistien valtaa ja vieläpä juuri nyt, kun yrittävät aloittaa ydinsotaa Suomen maaperällä. Kyllä talousromahdus, valtioterrorismi, sodat ja varsinkin ydinsota ovat vaarallisempia kuin ne 5G-tornit.

Pitääkö vain luovuttaa ja antaa kaikista sotahulluimpien sionistien johtaa maailmaa? Miksi niin usein nämä, jotka vastustavat kaikkea parlamentaarista toimintaa ovat samoja, jotka eivät suostu välittämään ja usein edes puhumaan sionistien vaarallisuudesta ja pahuudesta?

 

 

Anonyymi:

Voi pyhä jysäys miten yksinkertainen ja naivi voi ihminen olla. Etkö sä todellakaan ymmärrä että tämä ”parlamentaarinen” systeemi ei ole rikki, se toimii aivan kuten sen on suunniteltukin toimivan. Ja sitä pitää pystyssä juuri sun kaltaiset hölmöt.

 

Kerro sinä ihan omin sanoin miten esim rapakon takana käytävien vaalien lopputuloksellla olisi mitään merkitystä takahikiä Suomen asioihin? Tai edes Euroopan. Että Trumpin valinta (tai kenen tahansa marionetin) jotenkin muuttaisi maailmanmenoa? Että EU:n, YK:n, WEF:n ja muiden samaan pussiin pelaavien agenda jotenkin mystisesti stoppaisi? Hänellä oli jo kertaalleen 4 vuotta aikaa todistaa että hän kykenee johonkin ja saldo pahasti miinuksella, NWO ja sun jauhamat ”siionistit” voittivat 6-0. Trump on itse todennut olevansa parasta mitä Israelille on koskaan tapahtunut, hänet on siellä myös palkittu moneenkin otteeseen palveluksistaan. Jos joku on siionisti niin Trump.

 

Mitä tulee 5G:hen ja 6G:hen jota muuten Trump sanoi ajavansa, ne ovat juuri se teknologia joka mahdollistaa tämän tulevan WEF:n promoaman beast-systeemin ja totaalikontrollin AI:n, digi-id:n ja digi-valuutan avulla. Ihme ja kumma LL on tajunnut että viruksia ei ole ja siten koko Koronavedätys oli umpivaletta mutta eikö ole vieläkään kolmen vuoden jälkeen mennyt tajuntaan että niiden injektion mukana ihmisiin on piikitetty nanoteknologiaa joka linkittää jokaisen orjan tähän 5G/6G verkkoon 24h? Ei ole oleellista? Oleellista on fanittaa Trumpia? Äänestää jotain pilipalihihhuli pienpuoletta ja jakaa niiden mainoksia joista yksikään ei tule pääsemään läpi? Tämä on sitten ratkaisu johonkin?

 

LL promoaa selkeesti passiivisuutta ja uskoo täysin umpimätään systeemiin ja nämä ovat de facto merkki siitä että kyseessä on ehta-aito valeoppositio ja/tai kyseessä on aidosti hölmöistä hölmöin media ja sen toimitus. Ironisinta tässä on se että tämä ”media” keskittyy paljon muiden ihmisten älykkyyden arvostelemiseen. Itsellä isosta kuvasta ei selkeesti ole hajuakaan. Hahah.

 

 

Marco:

Vastustat raivoisasti äänestämistä, mielenosoituksia ja kaikkea parlamentaarista vaikuttamista, joten kysyin miten sitten mm. sotaa voi tehokkaasti vastustaa. Ehdotit 5g-tornien kaatamista.

 

Vaaleilla todellakin voi vaikuttaa. Tämän takia ihmisiä yritetään aivopestä ja vaaleissa yritetään myös huijata. Erityisen merkityksellisiä vaalit ovat, kun ne ovat tasaväkiset sotahullujen ja rauhanhaluisimpien välillä. Valtaeliitissäkin on erilaisia käsityksiä siitä pitääkö aloittaa joku sota tai jopa ydinsota, jota sionistit yrittävät saada aikaiseksi.

 

Ohitat aina kysymykseni sodista ja varsinkaan ydinsodasta ja niiden riskiä lieventävästä pienemmästä pahasta, kuten esim. Trumpista. Ei sotia ja ydinsotaa pysty estämään muuta kuin vaikuttamalla MYÖS parlamentaarisesti. Sabotoimalla parlamentaarista vaikuttamista lisää sodan vaaraa eli edistää myös Suomen joutumista sotaan ja jopa ydinaseiden tuhottavaksi.

 

Samalla myös sivuutat jälleen olennaisimmat faktat:

 

1. Trump

Trump on koko ajan vastustanut sekä Syyrian että Ukrainan sodan laajentamista. Tämän takia häntä on vainottu ja syytetty Putinin agentiksi. Trump on yrittänyt pelastua liittoutumalla osittain Israelin kanssa, mutta tästä huolimatta vastusti mm. Syyrian ja Ukrainan sodan laajentamista. Tästä juutalaiset sionistit raivostuivat niin paljon, että yrittävät estää häntä pääsemästä presidenttiehdokkaaksi!

 

Tuskinpa kukaan kiistää, että esim. Trumpin ja Christien välillä on valtava ero sotahulluudessa. Vai väittääkö joku tosissaan, että kaikki poliitikot Trumpista Ron Pauliin ovat vain Illuminatin tms. näyttelijöitä??

 

Republikaanien presidenttiehdokkaat Trump ja DeSantis vastaustavat Ukrainan sotaa. Pence ja Christie kannattavat!

 

 

2. ASA vs USA

Ron ja Rand Paul vastustavat sotaa vielä enemmän haluten LOPETTAA Naton ja FED:in, jotka nimenomaan rahoittavat imperialismia ja tukevat Israelin laajentamista. Paulit myöskin tukevat poliitikkoja, jotka haluavat LOPETTAA koko USA:n.

 

2008 talouskriisin yhteydessä Ron Paul melkein pääsi presidentiksi. Nyt seuraavan talouskriisin aikana esim. Texasin sekessio tulee täysin mahdolliseksi. Tämä USA:n hajoittaminen olisi nimenomaan se lopullinen ratkaisu, koska se lopettaisi sekä FED:in että Amerikan imperialismin. Luulisi kaikkien vapausmielisten tämän myöntävän?

 

USA hajoaa: Käynnistääkö Texas sekessioaallon?

 

 

3. Vaaliliitto

Suomikin voisi pysyä erossa sodasta, Natosta, EU:sta ja pankkihuijauksesta, jos pienpuolueiden vaaliliitto saisi ensin pari kansanedustajaa ja sitten seuraavissa vaaleissa saisi useita kymmeniä kansanedustajia. Tällaiset nopeat puolueiden kasvamiset ovat täysin mahdollisia varsinkin talouskriisien aikana, joka on nyt tulossa.

 

Vapausmielisen jytkyn resepti: Vaaliliitto + sitoutumattomat + (-RKP) + Tiihonen

 

 

Poliitikkoihin ja valtioon sekä varsinkin sen harjoittaman perusoikeuksien loukkaamisen, talouden romahduttamisen ja sotaisan ulkopolitiikan estäminen tai lieventäminen on siis täysin mahdollista varsinkin talouskriisien aikana. Mikä tässä on niin vaikea uskoa?

 

Illuminaatti-teoria

Jos ei halua vaikuttaa parlamentaarisesti, niin se on valintasi ja ehkä hyödytätkin enemmän toimimalla muilla tavoilla, MUTTA miksi yrittää estää muita käyttämästä parlamentaarisia keinoja perusoikeuksien ja rauhan suojelemiseksi?

 

Vai onko luovuttajien teoriana siis, että koko geopolitiikka ja maailmanhistoria on vain Illuminatin marionettien näytelmää? Poliitikot siis toimivat kaikki yhden käsikirjoituksen mukaan. Niinpä poliitikkoihin ei voi vaikuttaa millään tavalla?

 

Olisi mielenkiintoista kuulla miten tuollainen Illuminaattien käsikirjoitus voisi edes periaatteessa toimia ilman jotain liskoihmisten telepaattisia käskyjä ja hypnoosia. Jos taas liskoihmisiin tai Illuminaattiin oikeasti uskoo, niin miksi nämä sitten antaisivat kaadella niitä 5-g torneja? Olisiko sekin osa käsikirjoitusta?

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

37 thoughts on “Lukija: Puoluepolitiikka hyödytöntä! Kaikki poliitikot Illuminatin ja Paavin johtamia näyttelijöitä??

 1. Taitaa olla tämä lehti ja kommentoijat, jotka voi sekoittaa pään lopullisesti, kuin chatbot 25-vuotiailta ja alle. Yhdessä tapauksessa ChatGPT loi rapin, joka osoitti, että naiset ja värilliset tutkijat olivat huonompia kuin valkoiset ja miespuoliset tiedemiehet.. Lopputulema on kuin; Mitä jos meitä ei olekaan olemassa, voi Nimetön sentään ja Marco päälle.

 2. Järkevää pelata varman päälle ja ajatella kaikkien olevan omia itseään. Totta helvetissä onkin, ainakin suurinosa. Eihän tässä ois jumalauta mitään järkeä, jos ei ole tarpeeksi mahdollista elää tyydyttävästi.

 3. Terminaalisen naiiville Marcolle pitää jotenkin saada perille se tosiasia, että jokainen ”älykäs” valkoinen on länsimaissa automaattisesti kansanpetturi ja mädättäjä. Meidän pitää rakentaa tulevaisuus oman oikean kansamme kanssa ja eristää tämä pettureiden saasta meistä. Emme me heitä tarvitse. Se on täydellistä elämänhukkaa luottaa näihin pettureihin ja mädättäjiin.

  1. Oma kansa, siinä se järki piilee. Pitäisi aloittaa ostamalla maata ja perustamalla sinne oman ”lahkon”.

   1. Juuri näin. Yksi kaikkein helpoimmista tavoista karsia kaikkein todennäköisimmät mädättäjät ja petturit on heti ensimmäiseksi mitata ÄO. Yli 110 ÄO ihmiset ovat käytännössä kaikki automaattisia kansanpettureita, mädättäjiä ja ateistisia satanisteja. He eivät käytännössä koskaan usko Jumalamme, vaan juuri tämä saasta on aina pyrkinyt levittämään ateistista jumalattomuutta, feminismiä, sodomiaa ja kaikkea muuta rappiota ja mätää meidän oikeaan kansaamme. Nyt heidän päästyä kunnolla valtaan he ovat puskemassa tätä täydellä voimalla oikeaan kansaamme ja ovat tuhoamassa meitä. Tämä saasta pitää pysäyttää ja puhdistaa yhteiskunnastamme.

    1. Nimettömän äo taitaa olla vain kaksinumeroinen. Oma äo on noin 160 ja silti ihmetyttää mm. miten ihmeessä joku voi olla satanisti ja valita äärimmäisen pahuuden.

   2. Maannostqminen ei oikeuta maan hallintaan. Lait ja EU-direktiivit määräävät mitä voivat tehdä maillasi. Entäs kun tulee kaivosyhtiö ja tekee valtauksen. Se on goodbye sitten. Ei ole omistusoikeutta enää. Ee missään, elämme kommunismissa. Samoin mielipiteenvapautta ei ole. Joku määrää ajatukset.

 4. Mitä positiivista netanyahu sanoi trumpista?
  Trumpin hallinto oli siionistisin miesmuistiin – more jobs (and jabs), less money. More jabs kaltainen puhe tuli faucin suulla kolme vuotta ennen plandemian alku.

  Sursillin kommentti oli Bergrothin jutussa, ei pelkästään eduskunta, vaan koko julkinen sektori on täynnä huijareita ja viideskollonnalaisia.

  1. Donald Trump: Olen parasta mitä Israelille on KOSKAAN tapahtunut ja olisin sitä.

   Marco: Niin, mutta kannattaa kuitenkin äänestää Trumpia. Ei Trump tarkoittanut. Ei Trump ole niin paha, mitä nyt vähän *****… Marcoa on kyllä niin helppo huijata. Uskoo kaiken.

   1. Trumpin kabinett oli täynnä perkeleen poikia, ja oli han heillä Putinin kanssa yhteinen frendi, Henry Kissinger.

    Ivankan päähine oli takaraivolla, pieni pyöreä pyörii

 5. Mikäli Sveitsin mallisessa suorassa demokratiassa kansa pääsee suoraan äänestämään erinäisistä asioista niin on vain kysyttävä mihin puolueita (tai kansanedustajia yleensäkään) ylipäänsä tarvitaan turhiksi välikäsiksi edustuksellisessa demokratiassa? Varsinkin kun otamme huomioon demokratian vastaisen vitsauksen nimeltä PUOLUEKURI niin voisin jopa väittää että puolueet ovat olemassa vain siitä syystä että ne yrittävät estää kansan tahdon toteutumisen tuota puoluekuria käyttäen ja toisena keinona on se että ”väärin äänestäneitä” tai ”väärää mieltä” olleita kansanedustajia jotenkin rankaistaan (Hannu Hoskonen) tai erotetaan puolueesta (Wille Rydman). Mikäli meillä olisi käytössä semmoinen versio edustuksellisesta demokratiasta jossa ei olisi puolueita ollenkaan vaan kansa äänestäisi suoraan poliitikkoja niin kansallismielisille ja muillekin hulluuksia vastustaville tavallisille kansalaisille avautuisi paljon uusia vaihtoehtoja äänestettäväksi ilman pelkoa siitä että äänestäjänsä tahtoa noudattavan KANSANedustajan suu jotenkin tukittaisiin puolueen sisällä tai niiden esiin tuomisesta rangaistaisiin demokratian vastaisesti.

  Mennäämpä haavekuvista karuun todellisuuteen ja heitetään samalla Marcolle ja LL:n lukijoille haaste:
  Ketä täällä uppoavan helvetin ja Uudenmaan pohjoispuolella asuvien muutosta kaipaavien kansallismielisten ihmisten kannattaisi äänestää ja miksi?
  Marcon/LL:n promoavan ja itsekin vähiten huonona puolueena pitävällä Vapauden Liitolla näyttäisi olevan kymmenkunta ehdokasta vaalipiirilläni mutta yhdelläkään heistä ei ole pienintäkään mahdollisuutta mennä läpi varsinkaan ilman sitä että kaikki keskitetysti äänestäisivät yhtä ennalta sovittua ehdokasta. KD:llä on omalla paikkakunnallani noususuunnassa oleva ehdokas joka saattaisi kenties juuri ja juuri mennä rimaa hipoen läpi ja vaikka KD on kenties pienin paha noista asemansa vakiinnuttaneista puolueista ja vaikka kyseinen ehdokas saattaisi jopa mennä läpi mitään isompaa muutosta en usko hänen kuitenkaan ajavan. Vai pitäisikö mennä NPC-tason logiikalla siitä että kaikki äänet joita ei anneta isommille puolueille ja ehdokkaille jotka varmasti pääsevät läpi menevät ”hukkaan” ja tällä logiikalla äänestää vaikka Marcon mieliksi Sebastian Tynkkystä kun itse satun täällä Oulun vaalipiirillä asumaan? Pointtina tässä on se että puolueiden olemassa olo yhdistetynä tällä hetkellä käytössä olevaan äänien laskutapaan käytännössä estää ketään kansallismielistä pienemmän puolueen listoilla olevaa menemästä läpi ja sekään ei kyllä auta että kaikki puolueet, MYÖS KANSALLISMIELISET PIENPUOLUEET, ovat sitä mieltä että vain Helsinkin ja Uudenmaan vaalipiireillä on väliä ja Tamperetta pohjoisempana ei asu ketään ja jos asuu he eivät ole ihmisiä ja heidän mielipiteillään ja äänillään ei ole väliä. Kun tähän lisätään vielä se että maanviljelijöiden ja muiden syrjempänä asuvien ”puolella olleet” puolueetkin (Keskusta ja Perussuomalaiset) ovat meidän pettäneet kaikin mahdollisin tavoin niin uskoa muutokseen saamiseen tai yleensäkään kuulluksi tulemiseen ei paljoa ole jäljellä varsinkaan tällä nykyisellä järjestelmällä. Kaikesta edellä mainitusta huolimatta käyn kuitenkin antamassa hukkaan menevän ääneni jollekin vaikka vain siksi että ”väärin äänestäminen” on mahdollisuus näyttää keskisormea korruptoituneelle järjestelmälle ja pitäähän se valitusoikeus käydä hakemassa. Se onko siinä mitään järkeä tai hyötyä on sitten asia erikseen…

  1. Kannatan Liechtensteinin mallia, jossa kunnat voivat erota valtiosta eli todellista kunnallista itsehallintoa.

   Tälläinen alueellisen kilpailun mahdollistaminen parantaa kuntien laatua ja palveluiden saatavuutta ja niiden edullisuutta.

   Joissakin kunnissa voisi olla aseiden omistaminen sallittua tai huumeet, abortit kiellettyjä tai päinvastoin jne.

   Ihmiset voisivat valita asuinkunnan niiden asioiden perusteella mitä arvostavat.

   Tästä olisi helppo ”liukua” malliin, jota kannatan vielä enemmän eli H-H Hoppen ideaa yksityisen lain yhteiskunnasta, Natural Order, jonka esitti kirjassaan Demokratia – Jumala joka epäonnistui

   Siinä kaikki maata ja lainsäädäntöä myöten on yksityisessä omistuksessa.

   Keskeisiä toimijoita siinä ovat 

   – vakuutusyhtiöt, 
   – turvapalveluyhtiöt 
   – aseelliset kansalaiset

   Vakuutuksenantajat kannustavat aseiden omistamiseen tarjoamalla pienempiä vakuutusmaksuja aseellisille (ja ase-koulutetuille) asiakkaille.

   Luonteensa vuoksi vakuutusyhtiöt ovat puolustavia yhtiötä. Vain ”vahingossa” tapahtunut – ei itse aiheutettu  tai provosoiva – vahinko voidaan vakuuttaa.

   Hyökkääjiltä ja provokaattoreilta evätään vakuutusturva ja he ovat siten heikoilla.

   Esimerkki yksityisestä laista:

   Liisa maksaa hänen turvallisuuttaan koskevan lakiehdotuksen kuukausittain, samalla tavalla kuin hän maksaa hänen sähkö-ja puhelinpalvelut. Hän ostaa peruspaketin, joka sopii hänen talousarvioonsa ja elämäntapavalintoihinsa. Hän on valinnut vakuutusvaihtoehdon niin, että jos joku varastaa häneltä, hän saa taatusti nopeasti korvausta.

   1. Kannattaa olla varovainen, ettei kuntaasi soluttaudu ”älykkäitä” valkoisia, sillä he alkavat askel askeleelta mädättämään ja pettämään kansaasi. Ensin he alkavat pikku hiljaa levittämään ajatusta uskonnon vapaudesta tai oikeudesta olla ateisti, feminismiä, sodomiaa jne. Sitten he alkavat pikku hiljaa avaamaan rajojasi, sekä päästämään ulkopuolisia ja vihollisia keskuuteesi. Näin siinä käy aina, jos päästät heitä keskuuteesi.

  2. Pekka Virkki: kokoomuksen Kai Mykkäsen Venäjä-salaisuudet | Heikelä & Koskelo 23 minuuttia 10.3.2023
   https://www.youtube.com/watch?v=GSTAyMB-9Vk

   Puoluemafia on peräisin KGB:n mädätyksestä. Nyt vielä päälle Naton ja lännen suvakkien ytimennävertäjät.

   https://kirja.elisa.fi/ekirja/lumedemokratia
   ”Keitä olivat suomettumisen suuret hämähäkit, Marxin ritarit ja punaisen laulun laulajat?
   Suomi ei ole länsimaa. Parlamentarismia ja markkinataloutta vieroksutaan. Media sensuroi itseään ja älymystö on kuollut. Elämme autoritäärisessä demokratiassa.

   Tämä ei ole fiktiota. Tämä on nyky-Suomen ruumiinavaus. Ihanneyhteiskunta, jossa luulemme elävämme, on lumetodellisuutta, kuten tieteiselokuvassa Matrix. Harhan on luonut konsensus, pakotettu yksimielisyys.

   Menneisyyden virheistä ei keskustella, vaihtoehdot ovat kadonneet, toisinajattelijat leimataan häiriköiksi. Pahoinvointi syvenee. Suomi on pysähtynyt.
   Rappio nousee demokratian alennustilasta. Tämä kirja paljastaa, keitä olivat suomettumisen hämähäkit ja miten heidän tekonsa mädättivät suomalaisen yhteiskunnan.
   Toimittajat Katja Boxberg ja Taneli Heikka ovat kirjoittaneet pamfletin, joka herättää sinut lumetodellisuudesta. Oletko valmis nielaisemaan tasapäistävästä konsensuksesta vapauttavan Matrixin sinisen pillerin? Sen jälkeen paluuta entiseen ei enää ole.”

  3. Asia on juurikin näin. ”Älykkäät” haluavat eri tekosyin loisimaan ja riistämään kansaa, sekä yrittävät esittää, että heitä tarvitaan johonkin. Tämän takia he yrittävät aina päästä mm. välikädeksi joka väliin vetämään välistä, sekä riistämään ja loisimaan kansalta oman elintasonsa. Yksikään heistä ei kykene huolehtimaan itsestään, vaan he tarvitsevat aina oikeaa kansaa elättäjäkseen.

 6. Ylen mukaan Vantaalla yritetään MONILLA ERI KIELILLÄ mainostaa ja tehdä vaaleja tunnetuksi ”vantaalaisille”. Miksi kehitysmaalaisten, jotka eivät osaa edes suomea, pitäisi äänestää? 18–30-vuotiaista alle 10 % äänesti Vantaalla viimeksi. Eipä voi muuta kuin osaa ottaa helsinkiläisten, espoolaisten, vantaalaisten jmv. suruun ja tuskaan, jotka joutuvat olemaan esim. kouluissa, joissa 60 % porukasta ei edes puhu suomea. Suomella on musta tulevaisuus.

  1. Ateismin, feminismin ja muun mädän lisäksi juuri ”älykkäiksi” kutsutut, sekä valkoiset suomalaiset huorat haluavat rajat kaikkein eniten auki. Heistä lähtee kaikki mätä, pahuus ja tuho. He tuhoavat oikean kansamme ja lapsemme.

  1. Paavo ”Ajattelin äänestää, mutta en kuitenkaan äänestänyt…” Väyrynen, joka huijasi Marcoakin valheillaan 100-0 ja todella helposti. Nyt hänen ja kaikkien muiden ”älykkäiden” huijareiden on hyvin mukava jäädä nauttimaan huijatuista eläkkeistä. Marco vielä ihmettelee miksi kukaan oikeasta kansasta ei tue valkoisten ”älykkäiden” saastaa, sekä miksi kukaan ei taistele valkoisten suomalaisten huorien puolesta tässä maassa. Mietippä sitä.

 7. Taas oikein aivopieru otsikko. Ei väittämä muutu kysymykseksi kysymysmerkillä. Kysymyksen lauserakenne on aivan erilainen. Se tulisi ymmärtää ja oppia. Ei se niin vaikeaa ole.

  Mutta asiaa… Ei paavin johtama, vaan Iso-Britanian kruunun johtama. Eli siis tällä hetkellä Charles hallitsee. Amerikkahan valloitetiin Englannin kruunulle, joten se on sitä yhä edelleen. Ja Iso-Britania hallitsee eurooppaa melko rautaisella otteella: Pankkimaailmalla.

  Joten, se on ”saarenmaan” kuninkaalliset jotka tässä hallitsevat ja keräävät raha Ukrainankin sodasta.

 8. Laittoman Lehden toimituksella on kaksi sokeaa kohtaa, joita se ei koskaan suostu käsittelemään tai näkemään:

  – Kaikki ”älykkäiksi” kutsutut tai ”älykkäinä” esiintyvät länsimaalaiset valkoiset ovat luontaisia selkäänpuukottavia kansanpettureita, joihin ei voi koskaan luottaa.

  – Perusongelma Suomessa ovat varsinkin valkoiset suomalaiset huorat, joita joku kutsuu ”naisiksi”, mutta suomalaisen huoran kutsuminen naiseksi on suuri loukkaus oikeita naisia kohtaan. Kaikki halveksivat näitä arvottomia, materialistisia ja uskottomia lehmiä. Suomalaiset miehet, sekä monet naiset ja miehet ulkomailla. Ulkomailla jopa naiset eivät halua, että heitä edes verrataan suomalaisiin valkoisiin huoriin. Sitten Laiton Lehti ja valkoiset huorat toistavat taukoamatta kuinka vika on suomalaisissa miehissä ja suomalaiset miehet ovat aivan paskoja. Samaan aikaan muissa maissa valkoisetkin naiset kehuvat monia suomalaisia miehiä ja kertovat kuinka he eivät ymmärrä suomalaisia naisia ja heidän käytöstään. Suomalaisille miehille tämä on aivan yleistä tietoa suomalaisista valkoisista huorista ja kaikki suomalaiset miehet ovat samaa mieltä. Eikä siis vain suomalaiset miehet, vaan myös ulkomaalaiset naiset ja miehet!

  Tiedustelupalvelujen agentteja ja resursseja on kyllä valtavasti varsinkin Suomessa, mutta vika on hyvin pitkälti myös näissä kahdessa muussa asiassa monen asian suhteen.

  Voit olla varma, että kaikki jotka pääsevät parlamenttiin ovat jollain lailla täysin hallittuja ja umpimätiä ihmisiä.

  Sillä ei ole mitään väliä onko joku semi-mätä ja paha vai umpimätä. Jotenkin tämä ei mene Marcolle perille. Ei ole mitään aste-eroa, että onko joku vähän paha vai paha.

  1. Lopuksi viimeistään lännen tiedustelupalvelut pitävät huolen, että parlamentissa ei ole koskaan yhtään rehellistä, puhdasta ja oman kansansa puolella olevaa. Viimeistään salamurhaamalla he hankkiutuvat heistä eroon. Siinä se. Tämä on ihan yleistä tietoa.

   1. CIA, Mossad, MI6 ja KGB, GRU, NATO, YK ja Turun vapaamuurarilooshi eli Salen moottoripyöräjengi hallitsevat Suomea.

 9. Marco on myös siinä väärässä, etteikö eliitillä olisi kaikilla sama tavoite. Varsinkin YK:n Agenda 21/2030 on maailmanlaajuisen eliitin YHTEINEN ohjekartta, johon he kaikki ovat sitoutuneet. Vaalituloksesta riippumatta kaikki ovat sitoutuneet edistämään sen tavoitteita. Kiistääkö Marco tämänkin? Super-salaliitto on todellakin totta ja tämä on sen ohjekartta, jota he KAIKKI toteuttavat. Siinäkin tapauksessa, että eivät toteuta, niin valkoinen ”älykkäänä” esiintyvä ei koskaan, ikinä ole oikean kansan puolella, vaan he ovat kaikki kansanpettureita ja mädättäjiä.

  1. Miksi ei Marco kommentoi tätä päivän selvää Super-Salaliittoteoriaa?

   Onko sen olemassa olo liian ilmeistä ja joutui kenties peruuttelemaan omia näkemyksiään?

 10. No, voihan sen toki perustella matemaattisestikin. Eli jos eduskuntaan pääsyyn tarvitaan noin 2000 ääntä, vastaa oma äänesi siis puolta promillea tarvittavasta eli 2000 muunkin olisi olatva samaa mieltä kanssasi. Ja se on vasta yksi poliitikko. Sitten olisi luotettava, että hän pitäisi sanansa, mutta koska ihmislaji on luonteeltaan itsekäs, sillä se on auttanut meitä selviytymään lajitasolla, hän todennäköisesti huomaa, että se onkin oma tili kaikkein lähin. Jos nyt vaivautuu tekemään yhtään mitään, onhan heitäkin jotka eivät pahemmin kysymyksiä tee ja äänestyksiin osallistu. Joten todennäköisyys että yksi henkilö kykenisi äänellään mitään muuttamaan on aika pieni. Ja jos kaikki meneekin putkeen, voi kannattamasi aate jäädä vähemmistöön, tai ihmisiä ei se vaan kiinnosta. Joten äänestämisen hyödyn voi kyllä jyseenalaistaa ilman Baijerin valaistuneista kertovia satujakin.

  1. Tähän maahan tulisi ensimmäisenä vapauttaa nykyisen valtamedian monopolisoituneesta propaganda-asemasta.

   Niin kauan kun meidän vapaa tiedonvälitys on näillä marginaalisivustoilla ja foorumeilla, ei mitään muutosta ole odotettavissa suuren yleisön silmissä. Ja niin kauan kun suuri yleisö sulkee silmänsä Baijerin valistuneista, mitään poliittista mmuutosta on turha kuvitella tapahtuvaksi.

   Median voima on valtava. Suorastaan murskaava ja jos se ei toimi siinä tehtävässä, joka neljännelle valtiovallalle tulisi uskoa, niin aidolle demokratalle voidaan heittää hyvästit.

 11. TIENVARRET ovat täynnä kuvia ÄÄLIÖISTÄ! Osa KUSETTAJIA ja toinen puoli on aitoja ja yksinkertaisia TYPERYKSIÄ, jotka kuvittelevat Suomen eduskunnalla olevan jotain tosiasiallista MERKITYSTÄ tulevaisuuteMME kannalta!!! Tullappa MINULLE lässyttämään EHDOKAS-ESITE kädessä, sillä olen JO tietoinen siitä, että MIKÄÄN ei tule niin ”KALLIIKSI” kuin DEMOKRATIA!!!

 12. Mitään sekessiota ei edes teoriassa tule Yhdysvaltoihin ja Iso-Britanniaan, sillä he ovat aina olleet muista ja muiden työstä, sekä selkänahasta loisivia orja -ja huumekauppiaiden laiskoja ja epärehellisiä, sekä äärimmäisen sairaita sadisteja. He eivät ole koskaan kyenneet tulemaan toimeen omillaan. Toisekseen, sota on vasta alkamassa, sillä he eivät tule koskaan vapaaehtoisesti korvaamaan lukuisille orjilleen yhtään mitään, vaan he yrittävät vain röyhkeästi, sairaasti ja rikollisesti pitää kaiken rikollisen omaisuutensa, jonka he ovat loisineet uhreiltaan ja orjiltaan kymmenien ja satojen vuosien aikana. Mihinkään tällaiseen sekessioon ei siis tulla koskaan suostumaan ja päästämään heitä elämään uhriensa ja orjiensa tuottamasta yltäkylläisyydestä ilman valtavaa korvausvastuuta. Heistä jokainen on rikollinen ja valtavaa rikoshyötyä saanut loisiva, sairas ja rikollinen saasta.

 13. Laittoman Lehden ”hyvis-republikaanit” ovat niitä Donald Trumpeja, Douglas Macgregoreita jne., jotka toteavat, että ”Haluamme öljyn. Antakaa meille öljy. Jos ette suostu meidän ehtoihimme, ammumme 150 risteilyohjusta. Antakaa meidän öljy. Jos teette jotain takaisin, niin koitamme verisesti ja raiskaamme teidän lapsenne, myymme heidät kehitysmaalaisille orjiksi ja tungemme maanne täyteen meidän heroiinia ja kokaiinia. Ja olemme ylpeitä siitä, koska olemme amerikkalaisia. Hurraa!”.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*