Marco de Wit 17 maaliskuun, 2023
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Miksi Laiton Lehti on yksi hyvin harvoista medioista, jotka pitävät nimenomaan vähimmäisvarantopankkeja niinä suurimpina pahiksina.

 

Kolme teoriaa:

 

1. Tyhmyys

Liian vaikeata tajuta miten rahaa voidaan luoda tyhjästä.

 

2. Informaatiokontrolli

Rahakoneen omistajan on helppo ostaa yliopistot ja valtamedia, joka on sitten hiirenhiljaa yksityisestä pankkikartellista.

 

3. Lahjottavuus

Miksi nousta pankkeja vastaan varsinkin, jos haluaa saada sieltä edullista lainaa.

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

21 thoughts on “Päivän kuva: Ryöstäjät

 1. Todellisuudessa kaikki ”älykkäät” valkoiset lännessä ovat pelkkiä kansanpettureita ja mädättäjiä, jotka puukottavat täysillä omaa oikeaa kansaansa selkään. Todellisuudessa näillä kaikilla on virheelliset ja huonot geenit, jotka tekevät heistä vammaisia, idiootteja ja mielisairaita pettureita.

  1. Saa viedäkin. Ei nuorisoa kiinnosta työnteko. Se on vanhanaikaista. Kuka kettu viitsii ainoaa elämäänsä kuluttaa typerien esimiesten ja asiakkaiden kanssa. Mieluummin kotona, pelataan ja katsotaan viihdettä.

  1. Kommunistit sanoivat Jeesuksen olleen ENSIMMÄISEN kommunistin. Mutta EIPÄ olekkaan! KOMMUNISTI sanoo: KAIKKI mikä on sinun on MINUN! KRISTINUSKO SSA sanotaan: KAIKKI mikä on minun on SINUN!

 2. Ylikomisario Taponen ja maahanmuuton ongelmien peittely | Heikelä & Koskelo 23 minuuttia | 618
  Politikointi ylittää viranhoidon vihervassaripoliiseilla.

  https://www.youtube.com/watch?v=hu4nc6woBVI

  Heikelä ja Koskelo 16.3. Ihmetellään mm. katujengejä, kokoomuksen hyvesignalointia, viherpoliisien ja Taposen hämmentämistä.

 3. Tee, Marco, joskus juttuja hieman iloisemmista aiheista. Vaikkapa saunomisesta! EU kuitenkin pian julistaa senkin laittomaksi, joten sopii lehtesi linjaan, heh. Lukisin mielelläni jutun siitä, miten koko perhe käy saunassa ja pulahtaa talviseen järveen uimaan! ”Ja isoisä se vasta kova oli saunomaan!”

  Hyvää viikonloppua kaikille. Muistakaahan ulkoilla, toivotteleepi vanha ystävänne, Bob-eno.

 4. Jokainen kyllä tajuaa mikä on pyramidihuijaus. Nykyistä pankkijärjestelmää ei vain jostain syystä osata pitää sellaisena tai sitten ongelma saattaa olla myös, että jokainen on osallisena pyramidihuijaukseen ja ei halua sen loppuvan, ettei todellisuus palaa takaisin.

  1. Ehkä se on enemmänkin sitä että työtätekevillä ihmisillä ei ole varaa kaataa pankkeja. Liian paljon on kiinni elämää velkakirjoissa.

   Missähän ”iltapaskassa” se oli kun ihmisiltä kyseltiin tileillä olevista varoista. Keskimäärin 200e mutta kun otetaan huomioon ne muutamat joilla on paljon, niin 10 000e. En nyt muista kumpi oli mediaani… Olikohan se tuo 10 000e. Mutta siinä ei paljoa räpikidä kun vettä on suuhun asti.

   Suomalaiset eivät ole enää vuosikymmeniin olleet säästäväistä kansaa. Aina luotetaan palkankorotuksiin ja halpoihin lomamatkoihin. -80 luvulla oli varaa yhteen ruotsin risteilyyn jos siihenkään. Nyt lennetään Suomesta ulkomaille ja viedään rahaa mukana niin että huimaa. Eikä se raha enää palaa markkinoillemme koska meillä ei ole pääomatuloja.

   Olemme siis tilanteessa jossa hukumme, ellei joku keksi äkkiä esim. ostaa Venäjältä raaka-ainetta ja ruveta valmistamaan siitä vaikka pultteja ja muttereita ja vaikka reikätiiliä kohtuuhinnoin. LED-lamppujenkin markkinat on tehty valmiiksi mutta jostain syystä ulkomailta virtaa koko ajan niitä. Ehkä siksi että ”suomaaliset” versiot ovat 3-kertaa kalliimpia. Ja valmiit komponentit tulevat Kiinasta, ne vain pakataan Suomessa.

   Jonkun pitäis nyt kerätä joukkorahoitus ja perustaa firma jossa valmistetaan sellaista mitä me tarvitsemme. Vaikka sähköä ja/tai bensiiniä.

   1. Eihän Suomalaiset kun kituuttavat suurin osa miinustileillä vaikka ilman töitäkin saisi vakuutussijoitustilin, jos itse perusvarmoihin perusohjeilla sijoita.

   2. Suurimmalla osalla Suomalaisista on edelleen isot rahat turhaa sijoittamatta;
    ”koko ajan enemmän ja enemmän ohjataan varoja osakerahastoihin, osakkeisiin, yhdistelmätuotteisiin ja kaikkiin tiliä paremmin tuottaviin omaisuusluokkiin.”
    Koska 0,13% keskim. tuotto. Ne joilla 10 000 € seisoo tyhjänä on paljon.

   3. Etsi se joku. Muu onkin sitten helppoa.

    Idealistiset haihattelijat ovat aina yhtä kivoja. Ainesta politiikkaan. Ihmiset kiihottuvat tyhjistä lupauksista. Ethän vaan ole savolainen?

    1. Ei, en ole savolainen. Ja tätä minä tarkoitin. Olen 35 vuotta koittanut saada ihmisiä liikkeelle tavalla jos toisella. Ja joka kerta homma toppaa siihen jos pitää antaa rahaa. Kaikissa ympyröissä ihmiset mielellään lahjoittavat tavaraa yhteiseen hyvään jota sitten myydään keskenään. Mutta että jos pitäisi ruveta keräämään pottia esim. oikeusasteiden materiaaleihin, yritysten perustamisiin, koneiden hankkimisiin, työtilojen rakentamisiin niin siihen jää. Kaikki ovat sitä mieltä että ”todella hyvä asia ja täysin toimiva suunnitelma”, mutta siihen jää.

     Nyt koitan tässä herätellä muita asian tiimoilta. Jos vaikka löytyisi ihmisiä joilla olisi paloa tulevaisuutensa ja omien lastensa osalta. Ajatuksia siitä miten kurjistuva talous käännetään toisinpäin. Enenkuin meistä tulee toinen Haiti.

     Nämä nykyiset pienpuolueet voisivat vetää ryhmänsä yhteen ja perustaa vaikka koko Suomen kattavan isännöinti- ja huoltoyrtyksen. Oheen vartiointi, ruokahuolto, hoivapalvelut, pesulapalvelut jne… Mutta mikään mikä tarvitsisi ryhmähenkeä, ei tunnu onnistuvan.

     No, minä pärjään kyllä ja perikuntakin koko elämänsä. Pikkuisen kun mietti niin tiensi 14 000/kk, käteen. Ja kaikki SOTU-maksut ja verot maksaen. Eli kyllä meillä on potentiaaalisia vaihtoehtoja. Haluan vain että muutkin ovat mukana. Eivätkä vain ”työntekijöinä” koska silloin joka seitsemäs aiheuttaa harmia ja ongelmia. Sama kuin asiakaskunnassa. Joka seitsemäs koittaa jättää laskunsa maksamatta.

 5. Kyseinen BEN GARRISON on amerikkalainen KONSERVATIIVINEN pilapiirtäjä, jonka piirrokset OSUVAT ja SATTUVAT suoraan MÄTÄPAISEEN YTIMEEN. Siis SIIHENKIN ”ytimeen”, johon Suomen piti päästä EU kiimassaan!

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*