Marco de Wit 17 maaliskuun, 2023
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Sodan ensimmäinen uhri on totuus. Sodan osapuolet ja varsinkin häviöllä oleva harjoittaa aina sotapropagandaa. Tämä elämän fakta on kaikille maailman kansoille päivänselvä.

 

Siis kaikille paitsi suomalaisille, jotka ihan tosissaan uskovat Ukrainan ja läntisten tiedustelupalvelujen sotapropagandaa. Laiton Lehti on selittänyt tämän suomalaisten naiviuden ja propagandalle alistumisen geneettisillä syillä.

 

 

Evoluutiopsykologia. Osa XIV: Miksi suomalaiset ovat alistuvia ja unkarilaiset itsenäisiä?

 

 

Suomalaisten metsästäjä-keräilijätausta selittää siis naiviuden ja alistuvuuden. Samalla se myös selittää konsensushakuisen sopulimaisuuden, joka helposti johtaa todellisuudesta vieroittumiseen. Tämä näkyy nyt Ukrainan sodan aikana järkyttävällä tavalla siinä, että Suomessa sotapropaganda on farssimaisempaa kuin missään muualla. Suomessa oikeasti eletään ”unelmaa”, jossa Ukraina murskaa heikon Venäjän.

 

Niimpä suomalaiset natottajat ja valtamedian ”asiantuntijat”, kuten tiedustelupäällikkö Pekka ”CIA” Toveri valehtelevat Ukrainan sodasta jopa enemmän ja typerämmin kuin mitä edes ukrainalaiset itse! Mietippä sitä.

 

Toki osasyynä Toverin ja Karin farssimaiseen emävalehteluun on se, että näin he yrittävät epätoivoisesti saada Suomen Natoon ennen kuin Venäjä totaalisesti murskaa Ukrainan. Erityisen tärkeää heille on ylläpitää unelmaa Ukrainan voitosta ainakin siihen asti, että natottajat ehtisivät voittaa eduskuntavaalit. Tämän takia Toveri ja Kari ovat myös vaatineet sotasensuuria Suomeenkin.

 

Tiedustelu-upseerit Pekka Toveri ja Martti J. Kari vaativat lisää sensuuria! Vain semit kannattavat vapautta?

 

 

Tämän suomalaisen unelmavalheessa elämisen kulttuurin huomaa hyvin, kun vertaa suomalaisia uutisia ja asiantuntijoita länsimaisiin asiantuntijoihin. Esimerkiksi Washington Post, New York Times ja Fortune lehdet usein julkaisevat suht realistisia, rehellisiä ja asiallisia juttuja Ukrainan tilanteen toivottomuudesta.

 

 

 

Silloinkin kun länsimedia valehtelee, niin se tekee sen määritelmäpelin kautta. Lisäksi totuuden pystyy usein lukemaan rivien välistä.

 

Nato: Venäjä ei voi voittaa Ukrainan sotaa! (Määritelmällisesti)

 

 

Suomalaisten naivius selittää sen miksi suomalaiset poliitikot ovat niin tökerömäisiä valehtelijoita. Toisaalta ei osata valehdella ovelasti ja toisaalta kaikki uskovat emävaleetkin helposti. Näin Suomen poliittisessa kulttuurissa syntyy sopulimainen emävalehtelun farssikulttuuri. Tämän huomaa myös, kun vertaa suomalaisia natottajia supersuosittuun ukrainalaiseen lentäjään ja tubettajaan Denis Davidoviin.

 

Davidov on tietysti täysillä Ukrainan puolella ja joutuu tottelemaan Ukrainan sotilastiedustelun käskyjä. Hän jopa myönsi viime kesänä, että hänen pitää kertoa sodasta Ukrainan viranomaisten ”neuvojen” mukaan. Niinpä hän jatkuvasti liioittelee Ukrainan sotakykyä. Tästä huolimatta hänen puheensa ja videonsa ovat kuitenkin monta kertaa realistisempia ja järkevämpiä kuin mitä suomalaisten natottajien. Tässä muutamia esimerkkejä hänen videosta:

 

Ensin Davidov myöntää tilanteen olevan Bakhmutissa TÄYSIN toivoton varsinkin nyt, kun kokeneemmat joukot on pitkälti vaihdettu tavallisiin mobilisoituihin asevelvollisiin. Jopa monet ukrainalaiset ovat nyt myöntäneet, että Bakhmutissa keskimääräinen elinaika uudella värvätyllä on noin neljä tuntia.

 

Davidov myöntää myös wagnereiden tunkeutuneen jopa ukrainalaisten suurimpaan linnoitteeseen eli Bakhmutin terästehtaaseen ja sen tunneleihin. Niinpä hän nyt myöntää Bakhmutin tilanteen olevan täysin toivoton ja ihan suoraan VAATII presidentti Zelenskyä antamaan sotilaiden vetäytyä lihamyllystä.

 

Tämä realismi on sitä aitoa isänmaallisuutta, jota niin monilla ukrainalaisilla on paljon enemmän kuin mitä mm. persujen ja sinimustien suurisuisilla sohvasotureilla.

 

 

 

 

Davidov myös myöntää, että vetäytymistä suuresti haittaa sekä Wagnereiden tulikontrolli pakoteillä että myös kevään muta.

 

 

 

Pian Davidov kuitenkin sitten yrittää piristää heikkoja kuulijoitaan korostamalla, että kyllä se ukrainalaisten suuri vastahyökkäys alkaa hetkenä minä hyvänsä etelärintamalla. Hän jopa selittää, että joku rohkea (eli hullu) ukrainalainen tankki yli YKSIN tehnyt jonkun tiedusteluoperaation syvälle Venäjän linjoihin.

 

 

 

Samalla Davidov kuitenkin näyttää tätä karttaa, josta selvästi näkee venäläisten puolustuslinnoitteiden olevan vahvimmillaan nimenomaan etelärintamalla Krimin lähellä. Näin Davidov ikäänkuin rivien välistä näyttää tilanteen toivottomuuden. Tämän vuoksi hän ei nykyään enää juuri puhu Krimin takaisin valloittamisesta, josta Suomen idioottinatottajat jatkuvasti jauhavat.

 

 

 

Davidov siis koko ajan liioittelee Ukrainan sotakykyä, mutta ei kuitenkaan niin hullusti kuin suomalaiset. Lisäksi Davidov pistää selvästi suurimman toivonsa nimenomaan ulkomaiseen apuun. Tässä hän todella älykkäästi huomauttaa, että Israelin uusi hallitus on nyt tukemassa Ukrainaa yhä enemmän. Sillä voi olla hyvin suuri vaikutus, koska sionistithan pitkälle kontrolloivat USA:n ja Natomaiden ulkopolitiikkaa.

 

Ehkäpä sionistit saavat suomalaisetkin kuolemaan lännen, Ukrainan ja Venäjän juutalaisoligarkkien puolesta!

 

 

 

 

Tästä kaikesta huolimatta Davidov kuitenkin koko ajan realistisesti myöntää ja korostaa, että Venäjällä on valtava kalusto- ja miehistöylivoima. Hän näyttää tätä venäläistä palvelukseenastumiskäskyä korostaen, että itse asiassa Venäjän mobilisaatio jatkuu KOKO ajan.

 

 

 

 

Tätä Laiton Lehtikin on koko ajan sanonut eli Putin selvästi käyttää Ukrainan sotaa tekosyynä lähes tuplata armeijansa miehistön ja kaluston tehden sen samalla erittäin sotakykyiseksi. Tämän faktan pitäisi natottajienkin ymmärtää, kun kerran niin kovasti haluavat isotella Venäjälle.

 

Olisipa suomalaiset edes puoleksi niin realisteja kuin Davidov.

 

 

 

 

Ukrainalla oli ennen sodan alkua lähes kymmenen kertaa suurempi väkiluku kuin Suomella. Sillä sotilaita riittää teuraalle, mutta onko Suomellakin varaa menettää puoli miljoonaa miestä?

 

Persujen Jussi Bergroth-Halla-ahon ja Sinimustien Tuukka Kurun mukaan on kyllä, kunhan vaan heidän ei itse tarvitse lähteä kosher-teurastaukseen.

 

 

 

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

39 thoughts on “Ukrainan vastahyökkäys epäonnistui. Bakhmutin kaatuminen nyt varmaa! (Suomalaiset sotahullumpia kuin ukrainalaiset?)?

  1. Tosi sota riehuu vain sensuroimattoman oman pään sisällä. Varo vain, että et itse joudu tuomiolle.
   de wit latelee omia yksityisiä venäjämyönteisiä mielipiteitään, ja itsestään selvyyksiä. Jos verrataan pelkästään venäjän ja Ukrainan sotilaallista voimaa, niin onhan venäjä paljon vahvempi. Sitä ei kukaan ole kieltänyt. Sotilaallinen voima ei ole sama kuin sotilaallinen kyky ja se on ollut Ukrainalla moninverroin parempi. Ja eittämätön tosiasia on, että jos, mennään loppuun asti, niin USAn ja NATOn teknologinen sodankäyntikyky on venäjään verrattuna ylivoimainen.

   1. Totta;
    Krimin niemimaan historia osana Ukrainaa juontaa vuoteen 1954. Tuolloin Neuvostoliiton johtaja Nikita Hrushtshov päätti luovuttaa siihen asti Venäjän federatiiviseen neuvostotasavaltaan kuuluneen Krimin Ukrainalle. Krimi yhdistettiin Ukrainan sosialistiseen neuvostotasavaltaan.

   2. Eihän USA ja NATO ole osallisia tässä. Vai onko se Turkkilaislehden jo vanha juttu sittenkin totta, että NATO on menettänyt jo noin 2500 sotilasta sodassa, jossa se ei edes ole mukana? Se olisi kyllä maailmanennätys. Kaatua sodassa, jota USA ja NATO ei edes käy eikä ole mukana.

 1. Sinimustat ja persut, hah, ainoita oikeita, eikä äänestämättömiä anonyymejä nillittäjiä.
  Kaikki on satua, pyhyy, Marco kertoi, me varmistuimme/uskomme, yhyhyy! Sohvasurffareita, eihän täällä muita olekaan kuin te lihamyllyjauhajat!
  Lähen menee, tämä on toivottomien, uusavuttomien, hullujen, kuten Narco sanoi, skitsofreenisten palsta.
  Turhaa täällä itseä sekoittaa enempää sekopäiden kanssa, paria lukuunottamatta. Toivottavasti ymmärrättä, ei pahalla sekopäitä, vaan että huomaisitta ja hakeutuisitta hoitoon tai ainakin, kuten minä, pois täältä lisäämästä mielenalennusta, toksisuus vie testotkin alas, ei ihme kun täällä skitsoillaan.

 2. Vapaamuurarit on juutalaisten frontteja! Marco voisi ruveta puhumaan asioiden oikeilla nimillä!! Kuka vittu tälläisen läpi korruptoituneen maan puolesta sotaan lähtisi kun nuo maanpetturi päättäjistä ja heidän lapsistaan yksikään sinne kuolemaan menisi!! Mutta perus holokausti uskoivaisia äärimmäisen tyhmiä lammas gojimeita tässä maassa riittää! Valkoisen rodun naviiuus kohtuu heidän tuhoksen!! Kaikki on teatteria putin kuin myös zelensky pitävät punaista kabbala ranneketta! Alla hyvä sivusto putin uskovaisille:

  https://fitzinfo.net/

  Sensuroimaton totuus varmaan sivustolla käynytkin kuin myös marco de wiltti???

  1. Partisaani.com
   -Ainoa oikea kansallismielinen roturealismin sananvapaussivusto-
   P.S. IZMyTube Pöyristely:kin on siellä.

   Homma meni Rähmäpossun mukana taivaaseen. RIP Rähmis sikolättineen. Nerokas kirjoittaja (mies todennäköisesti).
   MV?! Kuoli, Marcon ura kuoli. Tilalle tuli Uusi MV!?, muttei toimi, eikä Marcon LL.
   PT on tajuttoman paska nykyään.

  2. Olipa Tucker yllätys, mutta PIENEMPI paha. No ei se pressaksi pääse, toiv. Trump kertoo jotain järkevää ilman juutalaisuutta. Näyttää vain olevan pakkorako tuo juutalaisnuolenta.

 3. Eilisessä pienpuoluetentissä väitetysti SiniMusta tod. SiniKeltainen Simojoki huusi useaan otteeseen Suomen tarvitsevan lisää poliiseja. Miten olisi rangaistusten korottaminen sen sijaan että ollaan tekemässä Suomesta fasistista poliisivaltiota mielivaltaisille sikaniskoille.

  1. Simojoki piti nuorisoa tärkeänä; hän rakasti nuorisoa ja nuoriso rakasti häntä, ja osin tämän takia hänestä tuli IKL:n Sinimusta-nuorisojärjestön johtaja.

 4. Eilisessä pienpuoluetentissä väitetysti SiniMusta tod. SiniKeltainen Simojoki huusi useaan otteeseen Suomen tarvitsevan lisää poliiseja. Miten olisi rangaistusten korottaminen sen sijaan että ollaan tekemässä Suomesta fasistista poliisivaltiota mielivaltaisille sikaniskoille.

  1. Ex-sinisen tulevaiauuden korjausliike-mies sanoi lopussa feministi puolueen sopivan studio puolueista ja näin voitti Kuru tilaisuuden, pitäen vapaata liittoa lähimpänä.

 5. LL:n sotaraportit ovatkin totta. PT-media sekoaa nyt varmaan kokonaan, sillä YLE:kin vahvisti eilen iltakuuden uutisissa, että taistelun äänet lähenevät koko ajan Bakhmutin rintamalta 15km länteen olevassa kylässä, jossa haastateltiin siviilejä. Rintama siis liikkuu länttä kohti. Jännästi muuten haastateltava siviili kuvataan tosi läheltä, että siviilin kertomaa tarinaa valvovat ukrainalaissotilaat eivät näkyisi kuvassa.

 6. Tiihosen vapauden liitto, sinimustat ja persut ym., jotka näitä natovastaisia, mutta ei-Venäjän puolella olevia. Huuhaa-Marcon mielestä sotahulluja kun pelkää sotaa Venäjää vastaan.
  Sotahullu Marco karttoineen kiimassa lihamyllyttämässä. Pitäisi katsoa itseä peiliin ja huomata narsistisuus.
  Takkiakin on hyvä tiukentaa ettei käänny kun mieli tekee.

 7. Jos tarkastellaan propagandan ja uhriutuisen määrää niin kyllä ukranalaiset saivat ykköspalkinnon että heilahti. Ensin ne olivat agresiivisia ja koittivat tappaa slaavit. Mutta kun slaavit aloittivat vastahyökkäyksen ja apuun tuli vielä Venäjä, niin sitten oltiinkin jo apua huutamassa NATO:lta ja EU:lta. Ja sitten alkoi uhriutuminen ja kerjääminen. Jonka jälkeen päästiinkin syyllistämiseen ja kiristämiseen.

  Olen silmät pyöreinä ihmetellyt euroopan maiden politikkojen toimia. Taitaa vain olla niin että Cabbalistit määräävät niiden toimia. Ja että ne tekee juuri niinkuin sanotaa. Muuten ei meidän Manna Sarininkaan lausuntoja ja aivopieruja voi käsittää.

  Ja kun tiedetään että YK:n klausuulit sanoo ettei sotaa käyvää maata saa auttaa aseellisesti eikä sotilaallisesti, niin mikä ihmee erioikeus Ukrainan kohdalla on? Suomikin on nyt sodassa Venäjän kanssa kun on tomittanut Ukrainaan aseita ja sotamaterialia.

  1. Ukrainalla on esinahaton natsipresidentti. Esinahattomilla on aina ”erioikeus”!

   Esinahattomilla on myös valtio, jonne he voivat häipyä rötöstelyn jälkeen, koska ”law of return” ja tietenkään tämä valtio ei luovuta uusia kansalaisiaan vastaamaan häikäilemättömistä rikoksista.

   Miksi näin? Pitäisikö vähän päivittää kansainvälisiä sopimuksia ja lakeja?!!

 8. Venäjä jälleen muistutti ettei heillä ollut mitään ongelmaa Suomen ja Ruotsin kanssa ennen tätä natoilua. Suomi itse kokoajan kerjää verta nenästänsä ja tuhoaa tarkoituksella vuosikymmenten aikana rakentamamme rauhalliset ja ystävälliset suhteet Venäjään. Kaikki se työ valutetaan pahimmassa tapauksessa suomalaisten verenä viemäriin ja sitä natottajat himoitsee.

 9. Venäjä jaksaa pysyä yhä uskomattoman rauhallisena ja maltillisena Suomea kohtaan, vaikka täältä lietsotaan sinne kokoajan pelkkää sodanhalua ja vihamielisyyksiä.

  1. Sitä minäkin olen ihmetellyt. En tosin jaksa uskoa että tilanne pysyy kovinkaan pitkään näin rauhallisena koska selkeästi valmisteilla on niin mittava provokaatio mihin venäjän on yksinkertaisesti pakko reagoida.

   1. Suomella on viime vuosiin saakka ollut aina itsenäiset, hyvät ja toimintakykyiset puolustusvoimat, joita Venäjä on kunnioittanut. Nyt tilanne muuttuu lopullisesti kun Naton kautta Suomi tulee olemaan sotilaallisestikin länsiliittouman täydellisenä pershuorana ja Suomea voidaan alkaa käyttämään ulkolaisten sotavoimien tukikohtana ja sotatantereena. Meidät miehitetään poliitikkojemme luvalla ja tämä tuo suuren epävarmuuden ja vihan ilmapiirin itärajalle sekä uhkaa myös meitä suomalaisia. EU:n lisäksi nyt myös Naton korruptio ja likainen peli tahraavat Suomen ja vievät muodollisetkin rippeet itsenäisyydestä.

   2. Turha on sinun toiveesi varsinkin nyt kun Suomi on jo faktisesti NATOn jäsen. Venäjä ei uskalla lähteä suoraan Natoa vastaan ja jos niin tyhmän tempun tekisi, niin noutaja tulisi. NATOn sodanjohtojärjestelmät ovat paljon paremmat kuin venäjän. venäjä vain heittää lisää miehiä välittämättä ihmishengistä. Ukrainassakin ukrainalaiset joutuvat keräämään venäläisten ruumiit pois, koska he jättävät ne jälkeensä, myös haavoittuneet jätetään. Venäläisten taistelumoraali on rapautunut, eikä kestä vaan luhistuu. Tilanne on aivan toinen kuin toisen maailmansodan aikana, silloin maahan hyökättiin ja puolustajan moraali on aina korkea niinkuin Ukrainasta nähdään. Nyt venäjälle ei ole kukaan hyökännyt, eikä edes uhkaa sillä. Eikä ainakaan Suomi.

    1. ”faktisesti naton jäsen”…voi voi aku! Sinä suvakoit ja näköjään et näe mitään väärää siinä!

     Herää aku! Nato on suvakki ja sen takia naton homot häviää!

     Muista aku! Hyvyys voittaa pahuuden, aivan kun star warsissa! Darth vader oli suvakki ja me olimme kunnon ihmisiä!

     Tule meidän hyvien puolelle. Me eheytämme sinut tehokkaasti!

    2. Naton järjestämä ja vasalli suomen toteuttama sotaan johtava provokaatio tulee tapahtumaan vielä kuluvan vuoden aikana. Taloudellisesti tämä sota joka ei vielä ole edes alkanut on jo hävitty -ja maa täytetty ukrainan ”pakolaisilla” joiden esi-isiä ei tänne päästetty 1939-1940. Jos joku maa niin Suomi on niin valtavassa rappiotilassa että on täysin selvää miten tulevassa koitoksessa käy. Eikä mitään apua ole tulossa mistään kuuluttiinpa mihin läntiseen runkkurinkiin tahansa. Vasallin rooli on uhrautua isäntiensä puolesta. Näin on aina ollut ja näin tulee aina olemaan.

 10. Natoa ajetaan Suomeen vihalla, manipuloinnilla ja valheilla. Koko nykyinen eduskuntakin oli vielä aloittaessaan jyrkästi Natoa vastaan ja sitten heidät kesken kauden voidellaankin ajamaan Suomi Natoon.

 11. Venäjän kielen sana tsuhna tarkoittaa hidasta ја hyväuskoista henkilöä. Sanan оn nähty viittaavan juuri suomensukuisiin kansoihin ја еnnen kaikkea suomalaisiin. Tsuhnaan Iiittyy tietynlainen epäinhimillinen ја Iikainen merkitys. Tsuhna оn luonteeltaan työteliäs, mutta passiivinen ја vähä-ä1yisyytensä takia helposti huiputettavissa. Tuhna-nimityksen yhdeksi syyksi arvellaan kielimuuria, sillä venä1äinen huumori koostuu pitkälti kielellisestä kikkailusta ја sanaleikeistä. kielestä ја kulttuurista kujalla olevia suomalaisia onkin koijattu armottomasti.

  1. Venäläiset ovatkin savolaisia, samanlaisia sanoilla leikittelijöitä. Se joka vihaa venäläisiä, inhoaa myös savolaisia. Onko noin?

  2. Viinalla venäläinen ylimystö osti Pietarin alueen inkerinsuomalaisilta eli tsuhnilta. Kannattiko Ruotsin mennä Ukrainaan häviämään taistelua Pultavaan Ukrainaan v. 1709. Siitä alkoi Ruotsn alamäki.

  3. Venäjää ei voi sodassa voittaa.Kyllä EU ja Nato voi sitä kokeilla. Kun Bulavat lähtee liikkeelle,realismi kyllä Natottajiin saapuu.

 12. Kyllä valkoiset puolustaa valkoisia kuten mustat mustia, vai oliko se että hakataan ja tapetaan kummatkin valkoisia, mitä järkeä, nyt ryhti ja järki käteen täälläkin, pääasia että kansallismielinen. Tuon kun älyäisi ylpeästi itseään kuvaavat juopotkin edes kun niin kansallismielistä olevinaan, niin yhteinen vihollinen ei ole valkoinen kansallisilla, mädättäjät eri asia.

  1. Kyllä valkoiset akat käyvät valkoisen miehen kimppuun vaikka kadulla yllättäen. Niin ovat sekaisin e-pillereistä vai mistä mömmöistä, feminismistä?

  2. Juopoista tuleekin mieleen savolaisten veljeskansa juopot venäläiset sekä savolaisten kansallishahmo Ryysyrannan Jooseppi, eli Juutas Kääriäinen.

 13. HÖLMÖLÄN HÖLMÖLÄISIÄ valmistellaan KUOLLETTAVILLA (naurettavilla) valheilla ILTAPASKOJEN kannessa vain siksi, että PÄSSINPÄÄT kutsutaan ”päiväkävelylle” VLADIVOSTOKIIN psyykattuina kuin MORSMAIKUN kanssa muiskua vailla UUTEEN ULJAASEEN suurvaltaan nimeltä ”SIVILISAATIO JOKA KATOSI kuin pieru KARJALAAN”!!! Kannattaa hakeutua SELKÄÄNAMPUJIEN kunniakkaaseen ARMEIJAKUNTAAN. Voi jopa saada KORKEAN TASON hautiaisvieraan kun vain muistaa olla NATSI-SIKA!!!

  1. Kuinka kauan kestää kävellä Helsingistä Siperiaan? Kyllä siinä kalenteri ja useampia kengänpohjia tarvitaan. Vai pitääkö laittaa jalkoihin TAMPOT, kuten Kummelissa.

 14. Itseä häiritsee eniten se, että nekin ihmiset jotka ei ole vuosikausiin uskonut valtamediaan, iltapuluihin. Niin nyt tässä sota-asiassa uskotaankin aivan kaikki.
  Joku trolli emil kastehelmi on suuri sota-asiantuntija.
  Tää on niin sairasta, enkä ole mikään putinisti edelleenkään.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*