15 thoughts on “Heikelä & Koskelo: Taponen ja maahanmuuton ongelmien peittely

 1. Toivottavasti KANA lentää Taposen pään yli ja tekee siinä kunniakierroksen ja pudottaa yhden ulostepanoksen Taposen virkalakin päälle.

 2. Heikelä & Koskelo pelaavat status quon pussiin. Onko tuo nyt ihmekään jos ex-seurustelukaverikin löytyi Bilderperkele Elina Valtosesta. LaitonLehti komppaa tietysti.

  Vaalien alla viedään huomio valeoppositiotyyliin maahanmuuttoasioihin ja sivuutetaan kaikki muu oleellinen kuten:

  Järkyttävä ylikuolleisuus jonka syyt on jokaisen tiedossa jolla on enemmän kuin kaksi aivosolua. Totaalivaikeneminen. Siis KANSANMURHSTA.

  Koronavalheiden kaikki ja mahdolliset seurannaisvaikutukset miljoonien suomalaisten elämään ja suoranaiset laittomuudet joita hallitus ja eduskunta harjoitti ja joita nyt peittelee. Kiitos pellemedioiden suosiollisen avustamisen.

  Suomen vieminen Natoon mitä törkeimmällä rikollisella toiminnalla. (Aivan kuten tapahtui EU:n ja Euron kanssa).

  WHO:lle on hissunkissun siirretty kaikki päätäntävalta tulevien pandemioiden hoidon varalta. Se on jatkossa WHO joka sanelee kuka rokotetaan, testataan tai viedään pakkohoitoon, kuten myös kaikki ja mahdolliset poikkeusolot ja liikkumisten rajoitukset.

  Maahanmuutto…blahblahblah. Persutasoista paskaa ja harhautusta.

  1. Eikä puhuta mitään tulevista pankkitukipaketeista, EU-yhteistukipaketeista ja puolustusmenojen kaksinkertaistamisesta sekä myös 4000 ukon valmiusjoukkojen perustamisesta Naton käyttöön. Nuo kaikki pamahtaa päälle sekä uusi pakolaisaalto levähtää eteen heti vaalien jälkeen.

  2. Minkäs ikäisiä kuolleet ovat? Suuret ikäluokat ovat nyt siinä iässä että voivat kuollessaan vääristää luvut ylikuolleisuudeksi. Pitäisi siis olla todisteita ennen kuin piikin syyksi väittää. Kaikki tuntemani piikitetyt ovat hengissä yhä ilman haittavaikutuksia.

   1. Ylikuolleisuus ei selity suurten ikäluokkien kuolleisuudella kuin muutamalla %. Tämä on laskettu tilastollisesti.

   2. Tiihonen pisti ylikuolleisuuden jossain vaiheessa ikäluokkien piikkin kunnes sitten kävi ilmi että ylikuolleisuutta tapahtuu kaikissa ikäluokissa…eli ootko sä Tiihonen ja/tai Tiihosen kannattaja? Eli siis valehtelijoiden klubin jäsen?

 3. Eiköhän Taposen rooli pitäisi olla päivänselvää jo vähän jälkeenjääneemmillekin. Kaikki henkilöityy jo niin paljon häneen että on helppo alkaan unohtamaan ja häivyttämään sitä että hän on vain osa polpoa ja hänellä on tietenkin kavereita (liittolaisia), alaisia (kätyreitä) ja esimiehiä (suojelijoita). Ja miten sitten polpon lonkerot toimii Espoossa, Vantaalla, Turussa, Tampereella, Oulussa? Kaikkea tietysti tukee ja ylläpitää Poliisihallitus, mutta kentän palvelijat ovat kuitenkin niitä joiden avulla systeemi pyörii ja toimii.
  Suomessakin pitää olla aina eduskunnassa innokkaita eliitin orjia ministereinä ja valiokuntien puheenjohtajina, jotka nimenomaan haluavat panna toimeen heidän käskyjä ja jotka on helppo lahjoa mukaan. Sitten vielä puoluejohtojen pitää hallita kansanedustajia ja vaaliehdokkaitaan. Aina kun ihminen on jossain isossa virassa tai asemassa hän puhuu ohjelmoidusti ja näyttelee roolia.

  1. olisi mukavaa nähdä mädättäjien ilme kun heidän miekkana ja kilpenään toimineet kunnia vieraat laittaisivat pystyyn sen kunnon jengin ja perustaisivat oman ammattiliiton.

   1. Kunniavieraat tekevät sen vielä Suomessakin. Ruotsissa on jo 70 kalifaattia, no go-alueita ruotsalaisille.

    Kansallismielisten pitää tulevaisuudessa perustaa vastaavia itsetoimivia no go -alueita, piilossa viranomaisilta. Kaikki järkevät irrottautuvat sairaasta lännestä ja sen organisaatioista. Irtautumiseen siitä ei tarvita mitään virallisia organisaatioita. Irrottautuminen yksilötasolla on se juttu.

  2. Lisää virkoja poliisipäällystöön, poliisihallitukseen ja sisäiseen tiedusteluun. Lainsäädäntö enemmän tunkeilemaan yksityiselämään.

   Ai niin, digiraha ja digi-identiteetti. EU pakottaa sen. EU ON ILMESTYSKIRJAN PETO. Internet on verkko johon kaikki toiminta ja koko elämä on sidottu.

   1. Käytä paypalia. Käytä Toria. Käytä omavarataloutta. Käytä itseä luonnossa. Käytä vaihto taloutta. Käytä kellaria. Käytä iso-isää/isää ulkona ja opi. Käytä sinimustaloutta. Käytä päätä.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*