Marco de Wit 18 maaliskuun, 2023
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Tässä venäläinen sotilas hyökkää yksin ukrainalaisten kimppuun. Näyttää aidolta. Ehkä tällaista tapahtuu myös toisin päin, mutta tuskinpa paljon. Nykyään Ukraina on nimittäin täyttänyt rintamansa juuri värvätyillä täysin epäpätevillä sotilailla. Niinpä tällaiset temput ovat venäläisille yhä helpompia.

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

6 thoughts on “Päivän video: Rambo

 1. Neljä suuta vähemmän ruokittavaksi. Itse mietin käsikranaattia tuossa paikassa mutta käyhän se noinkin.

  Ilma on ollut sakeanaan rautaa kun kaikki puut on katkeilleet ja oksat karsiutuneet. Mutta sitä sattuu.

  1. Pellot täynnä miinoja. Kuvitelkaa sama Suomessa. Pelloille eikä metsiin asiaa. Pyöritäpä siinä sitten. metsäteollisuutta. Ai niin, vihreät tahtovat ajaa Suomesta pois metsäteollisuuden Kuinka käy nopeimmin sen nollaaminen: SOTA, se on ratkaisu. KAUAN kestävä loputon sota.

 2. Vaikka Venäjä ei ole mikään varsinainen hyvyyden sipuli ja on myös imperiumi, amerikkalaiset ja britit ovat koko historiansa olleet sairaita ja rikollisia totaalisen pahuuden satanisteja, sekä totaalisen pahuuden imperiumi. Tässä on jälleen kyse Saatanan joukoista hyvän joukkoja vastaan. Saatana on viimeiset kymmenet ja pari sataa vuotta edennyt yhä lisää, mutta heidät on pakko tuhota nyt laillisin keinoin tai tämä rikollinen ja sairas saasta tuhoaa meidät ja lapsemme. He ovat aina olleet täysin kykenemättömiä tulemaan toimeen omillaan, jolloin heidän ainoa elinehto on aina ollut loisia muista ja muiden työstä. Mitään sekessiota ei siis tule koskaan tapahtumaan, koska:

  – He eivät ole koskaan kyenneet tulemaan toimeen omillaan ja omalla työllään, vaan ovat aina koko historiansa eläneet muista ja muiden selkänahasta. He ovat orja -ja huumekauppiaiden, sekä terroristien sairaita, rikollisia ja epärehellisiä jälkeläisiä, joilla on sairas, laiska ja epärehellinen orja -ja huumekauppiaiden kulttuuri.

  – Imperiumin kaatuessa amerikkalaisen ja brittiläisen saastan uhrit ja orjat alkavat vasta puhdistamaan tätä saastaa rikoshyödystään. He eivät tule koskaan suostumaan tähän vapaaehtoisesti, vaan hyvin röyhkeästi he luulevat ja olettavat olevansa oikeutettuja varastamaansa ja riistämäänsä rikoshyötyyn, sekä luulevat, että he voivat vain pitää sen sekä, että heidän ei tarvitsisi korvata yhtään mitään. Mutta he tulevat korvaamaan seuraavat sadat vuoden. Jostain amerikkalaisten ja brittien sekessioista puhuminen on siis monesta syystä pelkkää roskaa, jota ei tule tapahtumaan.

 3. Aito tallonen rampo olis helposti ollu yksin tuolla suu vääränä ja sinko kainalossa, vastaten kymmentä miljoonaa…
  Jumala armahtaa rampo ei.

 4. SOTA on JULMAA! Ja KAIKKEIN julminta se on NIILLE, joilla on JULMA ja HULLU JOHTAJA!!! SOTA ei SIVISTÄ ketään eikä SE, että se tekee jokaisesta TAPPAJAN sodan lakien MÄÄRÄÄMÄNÄ. Ei estä minua tuntemasta MYÖTÄTUNTOA sellaista ARMEIJAA kohtaan, jonka SOTARINTAMA ampuu rintaan ja KOTIRINTAMA selkään!!! Koska sillä on JULMA ja HULLU JOHTAJA!!!

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*