Marco de Wit 18 maaliskuun, 2023
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Länsimaissa sananvapaus heikkenee varsinkin kolmella tavalla:

 

1. ”Vihapuhe”lainsäädäntö

Positiivinen syrjintä on vähitellen laajennettu myös puheeseen eli seksuaali- ja muiden vähemmistöjen kritisoiminen on käytännössä kielletty samalla, kun valtio kannustaa valkoisten heteromiesten kritisointia, pilkkaa ja suoranaista demonisointia.

 

2. Suora sensuuri

Kielletään toiset näkökulmat esimerkiksi Ukrainan sotaan. Tämän vuoksi on myös estetty ihmisiä pääsemästä RT:n sivuille.

 

Brave-selaimella ja Rumble-sivustolla näet sensuroidun RT-kanavan!

 

 

3. Kulttuurisensuuri

Läntisessä valtamediassa promotaan koko ajan vähemmistöjä ja monenlaisia perversioita samalla, kun konservatiivisten arvojen levittämistä mediassa koko ajan rajoitetaan. Onneksi länsimaiden ulkopuolella ovat mediat kehittyneet. Hyvänä esimerkkinä varsinkin Venäjän elokuvat, jotka ovat nykyisin hyvin konservatiivisia kunnoittaen valkoisia kristittyjä perheitä.

 

Onko Venäjällä tapahtunut konservatiivinen vallankumous?

 

 

Ennen vanhaan venäläisten elokuvien ongelmana oli tietysti tekstityksen puute, mutta onneksi nykyään tekstitykset on mahdollista generoida automaattisesti! Tässä paljon loistavia esimerkkejä.

 

 

Kuvassa linkki juttuun

 

 

Tämä ei tietenkään tarkoita, että kaikki venäläiset elokuvat olisivat hyviä. Yksi ikävä puoli on toista maailmansotaa koskevat elokuvat, joissa ylistetään eläimellisiä neuvostojoukkoja ja vaietaan esim. Berliinin raiskauksesta. Ikävä kyllä Suomessakin monet yrittävät pimittää Neuvostoliiton kauheuksia.

 

Voiton vai kuoleman päivä? Vale-MV juhlii Neuvostoliiton voittoa

 

 

Toisaalta nykyään Venäjällä on mahdollista myöskin kritisoida kommunisteja. Esimerkiksi Admiral-elokuvassa kommunistit esitetään erittäin negatiivisessa valossa samalla, kun sankarina on valkoinen admiraali Kolchak. Elokuva on myös historiallisesti hämmästyttävän totuudenmukainen. Kolchak oli todellakin lähellä pelastaa Venäjän juutalaisbolshevikkien kynsistä.

 

Elokuvassa myös hyvin näytetään miten Kolchak oli äkkiväärä luonne, jonka epäsosiaalisuus ja itsepäisyys lopulta tuhosi valkoisten mahdollisuudet.

 

 

 

 

Venäjä on myös kuuluisa historiallisista elokuvistaan. Nämä ovat vain muuttuneet entistä paremmiksi ollen täysin vapaita läntisestä suvakkikorrektiudesta. Hyvänä esimerkkinä Tolstoin loistava Anna Karenina, joka pureutuu hyvin naisen luonteeseen. Läntiset versiot ovat tietysti nykyään jo täysin mädätetty, mutta onneksi venäjällä ollaan vielä uskollisia Tolstoille.

 

 

 

 

Yllättäen jo Neuvostoliiton aikana sai aika paljon kunnoittaa tsaarin ajan korkeakulttuuria. Nykyään saa tietysti vielä enemmän. Tästä aivan loistava esimerkki Russian Ark -elokuva, joka on muuten otettu maailman pisimmällä otoksella!

 

Keisarilliset tanssiaiset

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

43 thoughts on “USA vs. Venäjä: Kummalla paremmat elokuvat?

 1. Nykyään katson vain sellaisia englanninkielisiä elokuvia, jotka on dubattu venäjäksi ja joissa on lisäksi suomenkielinen tekstitys. En kestä kuulla englanninkielisiä sanoja.

 2. Amerikkalaiset ja brittiläiset ovat koko historiansa olleet valkoisten ja valkoisen kulttuurin pahimpia vihollisia ja mädättäjiä. Amerikkalaisten ja brittien levittyä hallitsemattomasti helpossa ympäristössään he pääsivät levittämään henkistä mätäänsä yhä laajemmalle. Toisen maailmansodan jälkeen heidän ja yhden ryhmän henkinen mädätys lähti jo täyteen vauhtiin, tarkoituksena tuhota valkoiset ja valkoisten kansallismielisyys. Donald Trumpikin on viime aikoina vannonut kuinka hän tulee tuhoamaan valkoisen kansallismielisyyden ja identiteetit, sekä olemaan parasta mitä Israelille on KOSKAAN tapahtunut. Venäjälle he alkoivat niin ikää levittää kommunistista vallankumousta yhden tärkeimmän liittolaisensa kanssa. Vietnamin sota jne. oli täynnä amerikkalaisten kehitysmaalaisia lemmikkejä, sekä sairaita ja rikollisia amerikkalaisia loisia.

  Tämä rikollinen, sairas ja sadistinen saasta tulee puhdistaa Suomesta ja Euroopasta.

 3. Venäjä nyt ei ole mikään varsinainen hyvä, mutta ei ole ollut kuitenkaan samanlainen satanisti ja totaalinen pahuus kuin amerikkalaiset ja brittiläiset saastat, joilla ei ole koskaan ole ollut mitään tervettä ja kaunistakaan. Kaikki on muilta kopioitua ja varastettua, sekä sairasta massakulttuuria. Hyi vittu mitä sairaita eläimiä ja valkoisten vihollisia ovat.

  1. MaalaisPuntti Valtoshumoria. Katsottu muutaman kerran. Painonnosto harrastuksesta tullut kollegojen antama lempinimi. Keviää oli kuulemma Hannulle painot.

  2. Aika surkea silti, mutta hyvä ettei puntti alkanut stand uppia, Amerikan paskaa tekeen. Levittäjä Disney.

   1. Taisi olla tyhmänrehellinen kuin metsässä-kyräilijä suomalainen. Ai niin, eihän suomalainen Kerro marjapaikkojaan, paitsi metsässä liikkuu juuri silloin karhuja ja susia aina marja-aikaan.

 4. Lännessä kaikki ”älykkäinä” esiintyvät valkoiset ovat käytännössä aina olleet mädättäjiä ja kansanpettureita. Sitten Laiton Lehti ihmettelee, että miksi eivät ihmiset tue sitä ja tätä. Juuri siitä syystä. He ovat kaikki valkoisten mädättäjiä ja pettureita. Slaavit taas eivät pettureita hyväksy, vaan hankkiutuvat heistä tehokkaasti eroon. Tämän takia kaikki petollinen saasta on sitten länsimaissa jäänyt myös tavallisten ihmisten takia loisimaan keskuuteemme ja nyt mädättää ihmisiämme ja oikeaa kansaamme.

 5. Täytyy vain toivoa ja rukoilla, että jonain päivänä, jos tai toivottavasti kun kansallismieliset ja konservatiivit saavat vallan länsimaissa, aletaan täälläkin tekemään jälleen elokuvia ja tv-ohjelmia, joissa ylistetään perinteisiä arvoja ja länsimaista sivilisaatiota. Itse asiassa populaarikulttuurin ”takaisinvaltaaminen” uutismedian lisäksi on äärimmäisen tärkeää ja välttämätöntä, jos kansallismieliset meinaavat saada jotain aikaan ja ylipäätään pysyä vallassa.

  1. Ei tarvitse vain rukoilla, kun amerikkalaisten ja brittiläisten sairaat jälkeläiset työnnetään laillisin keinoin ulos Euroopasta, niin terveet ja normaalit kansat alkavat hitaasti parantumaan heidän mädästään ja rappiostaan. He ovat olleet myös kulttuurivallankumousten takana ja ovat niitä koko ajan rahoittaneet.

  2. Ei tarvitse rukoilla, jos nouset amerikkalaisia ja brittiläisiä vastaan, niin heidän levittämänsä mädän voima alkaa menettää tehoaan ja kansamme ja valkoinen rotumme voi alkaa parantua tämän sekarotuisen, sairaan ja rikollisen saastan rappiosta.

   1. Luonto parantaa, elimistöllä samoin kuin valtiolla on kyky tervehtyä ja uusiutua taudin jälkeen. Olemme joutuneet mädättäjäbakteerien hyökkäyksen kohteeksi sekä suvakkivirusten.

 6. Älkää edes mainitko mitään amerikkalaista ja brittiläistä rappiosaastaa. He ovat aina olleet satanistisia, sairaita ja rikollisia loisia, orja -ja huumekauppiaiden, sekä terroristien sairaita, laiskoja, epärehellisiä ja rikollisia jälkeläisiä, jotka eivät ole koskaan kyenneet itse mihinkään ja elämään omillaan. Kaiken elintason ovat orjat ja riistetyt heille tehneet.

 7. Mitä helvettiä tänne edes ehdotetaan jotain amerikkalaista ja brittiläistä saastaa? Kaikkea muuta, mutta ei tätä sairasta syöpää ja mätää. He ovat levittäneet jo tarpeeksi mätää normaalien kansojen keskuuteen ja tehneet tarpeeksi tuhoa rappiollaan.

 8. Olen katsellut ehkä kolmekymmentä vuotta Venääisiä elokuvia ja täytyy sanoa että ne ovat paljon laadukkaammin tehtyjä kuin Amerikkalaiset tuotokset. Venäläisissä on juoni ja paljon vähemmän juoksu- ja räjähdyskhtauksia. Niissä ei myöskään kävellä käytävillä hyppien ja keskutella. Kuka oikeassa elämässä kävelee päivät käytäviä ja koittaa keskustella kaverinsa kansssa? Ja aina hyppien niin että menee ylös-alas 5cm.

  1. Entä ne pitköt tuijotukset tyhjyyteen saippuasarjoissa? Entä hanukkajuhlat ja kosherit. Frendit-sarjakin oli täynnä newyorkilaisia judenuoria.

   1. Rumat ja epävarmat, tunnottomuuksia ja lemuja. Mätä ja paise. Rendit tuli itelläki heti mielee. Baywatch. Don’t hassel whith the hoff! Drunk! Linda Brava. Stand up-juutalais sirisilmä vikisiä oksettaa ja vittaa. Roastisa, pulmusisaki oli yhesä jaksosa ja bundya vittas.

 9. Kysymys de witille: ummistatko sinä silmäsi todellisuudelta ja näet joka nurkantakana vain juutalaisia, homoja ja pedofiilejä? Ja miten on nuo maailmanlaajuiset elokuvien katsojaluvut? Sen myönnän, että myös venäläiset elokuvat voivat erinomaisia, varsinkin vastavirtaelokuvat. Sanot, että lännessä sensuroidaan kaikkea ja valkoinen mies on kaiken pahan alku ja juuri. Käsi nyt sydämelle, uskotko tosiaan noin? Ettei kaikki tuo misogymia ja erilaisten ihmisten halventaminen olisi vain oman huonon itsetunnon ilmentymää. Sanot, että länsi sensuroi esim. rtkanavan mutta eikö se huoleta yhtään, että venäjä sensuroi länsimaiset tiedotusvälineet ja omat vaihtoehtoiset mediat. Hallitusta kritisoivat lehdet on lakkautettu ja julistettu terroristisiksi organisaatioiksi ja ne ovat joutuneet lähtemään ulkomaille, länteen, sananvapauden piiriin.
  Jos olet yhtään syvemmin tutustunut amerikkalaiseen elokuvaan, niin hyvin pian huomaat, kuinka Hollywood on kovallakin kädellä kritisoinut Usan menneitä osallistumista erilaisiin konflikteihin ja niiden oikeutusta. Onko venäjä käsitellyt omaa historiaansa, esim. Stalinin vainoja ja neuvostoliiton aikaa. Eipä ole. Venäjällä elokuva on sidottu lähes pelkästään propagandatehtävään. Tulee elävästi mieleen natsi-Saksan elokuvataide. Länsimainen elokuva ja laajemminkin taide heijastelee moniarvoista yhteiskuntaa ja ihmisten vapautta, eikä sitä tungeta yhteen muottiin.

   1. Hitler oli yksi harvoista oikeista miehistä ja hänetkin tuhottiin, sekä saksalaiset raiskattiin moninkertaisesti. Älä koskaan luota valkoisiin ”älykkäinä” esiintyviin länsimaissa. He ovat kaikki automaattisia kansanpettureita, mädättäjiä ja vihollisia.

  1. Yle ei sensuroi, se ei vaan vaan näytä eikä soita mitään muuta kuin englanninkielistä saastaa. Sitten vielä mediassakin ihmetellään kun moni on kipeä yläpäästään. Kulttuuri-imperialismia Yle nyt levittää.

   Jos olisin Ylem pääjohtaja kaikki englannin kielinen saasta häviäisi KAIKILTA KANAVILTA. Tilalle tulisi OKEASTI MONIARVOISTA SISÄLTÖÄ, jossa Disney ja Hulluwood ei ole ollut sotkemassa. Arabimaista, Afrikasta ja Aasiasta tulisi MONIPUOLISTA HYVÄÄ KULTTUURITARJONTAA. Sekä suomalaista maalaiskomediaa eläkeläisille ja uutta ja vanhaa tanssimusiikkia radiokanaville.

 10. Miksi uskot Neuvostoliiton propagandaan että 6 miljoonaa juutalaista kaasutettiin hengiltä, mutta et usko mihinkään muuhun mitä Venäjä nykyisin sanoo?
  Onko tämä Jin ja Jang [olemassa olon kaksinaisuus], eli joko ei ollut holokaustia ja Venäjä valehtelee, tai oli holokausti ja Venäjä Neuvostoliiton perillisenä on totuuden mukainen myös Ukrainan konfliktissa.

  Esitän spekulaation – Onko Neuvostoliitto lavastanut holokaustin jotta voi näyttää natzisaksan mahdollisimman huonossa valossa ja jotta voi vahvistaa omien juutalaisoligarkkien asemaa sekä käyttää natzismia aseenaan länttä vastaan myös muissa tulevissa geopoliittisissa konflikteissa?

  Jokatapauksessa tutkiminen on kielletty suuressa osaa eurooppaa jopa vankeusrangaistuksen uhalla.

  ”Ainoat kaasukammiot joita nykyisin väitetään käytetyn juutalaisten tappamiseen jäivät sodan päättyessä Nuevostoliiton haltuun ja vaikka samat tahot väittivät sodan päätyttyä näitä kaasukammioita olleen myös lännen puolella. Auschwitzin kuuluisassa väitetyssä kaasukammiossa jossa jo yli 40 miljoonaa turistia on vieraillut, useat tutkijat kuten David Irving, tri Francizek Piper ym ovat myöntäneet että turisteille esitetty kammio ei ole autenttinen. Se on itseasiassa rakennettu sodan jälkeen. Tästä tiedosta historioitsija Irving sai palkinnoksi 30.000dmk sakon ja ikuisen kiellon saksan valtion arkistoihin, jossa hän oli työskennellyt kolmekymmentä vuotta ja häntä on kielletty tulemasta koko maahan.”

  Kanavaltani Token Tubesta löytyy PDF muistio josta tuon lainauksen otin (postasin tämän myös Youtubeen, joten saa nähdä säilyykö kanavani).

  1. Dialektiikka, voima ja vastavoima. Intialaiset sen ensin ymmärsivät. Aika on ympyrä, aika EI OLE JANA. Lännessä aika käsitetään väärin. Kaikki palaa lopusta uudelleen alkuunsa.

 11. ICC:in umpimätä ”tuomioistuin” on etsintäkuuluttanut Putinin, mutta ei koskaan Yhdysvaltoja, Iso-Britanniaa, Israelia tai heidän liittolaisiaan. Mitään oikeusjärjestelmää ei ole koskaan ollutkaan, vaan on ollut tuomioistuin tavalliselle kansalle, mutta ei vihamieliselle ja mädättävälle eliitille. Heille on aina koko historian ollut eri lait ja eri säännöt. Heidän ei tarvitse niitä noudattaa. Säännöt ja lait ovat rahvaita varten. Jos joku rahvas sitten nousee vastaan, niin tuomio kyllä löydetään ja järjestetään.

  1. ICC:n toimivalta ei ulotu USA:n tuomitsemiseen, koska se ei ole jäsen.
   –   Myöskään Venäjä ei ole ICC:n jäsen.

   Tämän rahalla ostetun päätöksen tarkoituksena on ojentaa lännen valtiot ruotuun:
   –   Pidättäkää Putin tai teidät «sanktioidaan» hallituksenvaihdolla.

   1. Usa ja Iso-Britannia: Antakaa öljy tai salamurhaamme, sekä ammumme 170 risteilyohjusta ja raiskaamme teidän lapset meidän kehitysmaalaisilla sotilaillamme. Tämä on ollut aina se heidän toimintamalli koko heidän historian. Orjat ja riistetyt ovat tehneet heidän työt ja tuoneet heidän elintasonsa helpossa ympäristössään.

    1. Nyt ne kuolevat ylipainoon ja matojen syömisestä tulleisiin loiseläimiin, jotka siirtyvät päähän ja alkavat syödä aivokudosta. USA tyhmenee ja tuhoutuu sisältä päin.

   2. Kos­ka ICC:n tuo­mio on so­ti­laal­li­nen ope­raa­tio, on kiin­ni­tet­tä­vä huo­mi­ota is­kun ajoi­tuk­seen.
    –    Pää­tös teh­tiin vain tun­te­ja sen jäl­keen, kun Kii­nan pre­si­dent­ti il­moit­ti vie­rai­le­van­sa Mos­ko­vas­sa.
    –    Will Vla­di­mir Pu­tin Stand Tri­al in The Ha­gue

    ICC uh­kaan Kii­nan pre­si­dent­ti Xi Jin­ping’iä pi­dä­tys­mää­räyk­sel­lä.
    –    Pi­dä­tys voi ta­pah­tua voi ta­pah­tua mis­sä ta­han­sa Kii­nan ter­ri­to­ri­on ul­ko­puo­lel­la, kan­sain­vä­li­ses­sä il­ma­ti­las­sa, tai kan­sain­vä­li­sil­lä ve­sil­lä.

 12. Bolsevikkikommunistien takana olivat juuri ne Laittoman Lehden ”hyvikset”, eli amerikkalaiset ja brittiläiset eläinsaastat. Kuinka noloa. Paljonkos amerikkalaiset ja brittiläiset tappoivatkaan ihmisiä bolsevikkivallankumouksellaan ja myöhemmin vielä huumeillaan ympäri entistä Neuvostoliittoa? Häpesivätkö yhtään mitään? Eivät tietenkään, vaan ovat edelleen ylpeitä kaikesta rikollisuudestaan ja satanismistaan! He ylpeilevät koko ajan kuinka paljon lapsiakin tapetaan.

 13. Sergei Bondartšukin ohjaama v. 1968 levitykseen tullut Soda ja Rauha- elokuva on ainakin hieno elämys ja tekee katsojastaan melkeinpä venäläisen patriootin tai ainakin sellaista ymmärtävän. Vaarallinen elokuva siis lännettäjille.

 14. Amerikkalainen ja britti rakastaa palavan vietnamilaislapsen palavan lihan hajua aamulla. Tai saksalaisten lasten ja naisten. Tai korealaisten. Tai suomalais-ugrilaisten ja venäläisten lasten ja naisten. Kaikki käy heille. Heillä ei ole koskaan ollut edes mitään teoreettista moraalia yhtään minkään suhteen. Kaikki voivat saada valtaa, jos vain olet tarpeeksi rikollinen ja häikäilemätön, sekä näet muut vain riistanasi.

  1. Lännen valtiot ovat mafiajärjestöjä. EU on mafiaperhe. Se on erikoistunut orjakauppaan, orjatyöhön, ihmisen tekemiseksi tuotanto – ja riistoeläimeksi.

   Ensi tiistaina Trump pidätetään. Syyte on luokkaa punaisia päin käveleminen

 15. Kertokaapas Laittomassa Lehdessä kuinka amerikkalainen ja brittiläinen saasta on koko historiansa sensuroinut ja hävittänyt kaikkien muiden kulttuurit ja sananvapauden. Saksalaisistakaan ei jätetty mitään jäljelle. Japanissa jne. on ollut aivan sama juttu. Joka puolelle minne tämä nopeasti leviävä helpon ympäristön loiskansa on levinnyt, heidän mätä on tuhonnut kauniita ja terveitä kansoja.

 16. LÄNSI on LÄPIMÄTÄ RAPPIOKULTTUURI, jonka lopullisuuden ja IRVOKKUUDEN silaa se, että SE vielä YLPISTELEE sillä. Kuten myös IHMISEN kohdalla. SE osoittaa vain sen KUINKA loppuun asti vietyä on IRSTAUS, TURMELLUS ja NAUTISKELUNHALU, jonka LOPPU ei ole se, että se HYLÄTÄÄN vaan SE, että vie niin IHMISEN kuin YHTEISKUNNANKIN syvimpään HELVETIN kuiluun, Siinä missä LAHO SILTAKIN pettää alta, koska sen RAKENTEET ja PERUSTUKSET eivät ole TERVEET ja KESTÄVÄT!!!

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*