11 thoughts on “Aivopesu-sarjakuva

 1. Musiikki käyttää kieltä jonka jokainen maan päällä voi tuntea ja ymmärtää. Se rakentaa siltoja ihmisten välille ja levittää usein tunteita joita ei voi ilmaista sanoin.

  Musiikki nopeuttaa synapseja aivoissamme ja rakentaa siten myös siltoja aistiemme ja elimiemme välille.

  Musiikki voi siis vaikuttaa koko tunnerekisterimme ja koko kehoomme. Juuri tämä kehon ja sielun välinen aktivoitunut reaktio antaa musiikille sen maagisen ja parantavan voiman.

  Jos soitat tai kuuntelet musiikkia intohimolla ja rakkaudella niin se ravitsee sieluasi, parantaa haavasi ja tekee elämästäsi elämisen arvoista.❤️

  1. Idän ja län­nen mu­siik­kia.

   Kun Ve­nä­jä tu­li Syy­ri­an avuk­si ja ajoi glo­ba­lis­tien jou­kot pois Alep­pos­ta, se jär­jes­ti klas­si­sen mu­sii­kin kon­ser­tin Alep­pon rau­ni­oil­la.
   –   Län­nen vas­taus oli: se am­pui alas soit­ta­jien ko­neen pa­luu­mat­kal­la.
   –   Tuo kon­sert­ti oli ai­na­kin jos­kus You­tu­bes­sa.

   Nyt ve­nä­jän Wag­ne­rit soit­te­le­vat ko­ne­ki­vää­reil­lä glo­ba­lis­teis­ta va­pau­te­tuil­la alu­eil­la en­ti­ses­sä Uk­rai­nas­sa.

   Kun or­kes­te­riin lii­te­tään vie­lä kii­na­lai­nen, ira­ni­lai­nen, in­ti­alai­nen ja poh­jois­ko­re­alai­nen mu­siik­ki omi­ne sä­vel­kul­kui­neen ja ryt­mei­neen,
   –   niin glo­ba­lis­tien kor­vat rä­jäh­tä­vät.

   1. Ääniaalloilla vo tuhota minkä tahansa kohteen. Kaikella on oma sävelkorkeus ja äänitaajuus. Laita basso jytkyttämään 200 desibelin voimalla, niin sydämesi saa rytmihäiriön. Desibelit voivat tappaa.

  2. Missä on uusi kansallishenkinen musiikki. Mitä? Ei sitä kukaan tee. Onko uutta kansallismusiikkia englanninkielinen satanistinen heavy-räpistely, jota esitetään kesätilaisuuksissq. Onko sinmustien tilaisuuksissa kieli englanti? Oletteko Helsingin pikkupormestari Juhana Vartiaisen jengiä? Onko englannin kieli yhdistävät tekijä nuoren polven poliittisissa ääriliikkeitä? Ikään kuin nuorison omaa salakieltä, jota buumerit eivät ymmärrä?

   Kun ulkomaalaiset kysyvät mitä kieltä Suomessa puhutaan, mitä siihen vastataan?

   1. Ei ole senki ruskia satanakieli! Minä lämmittelin kylillä äänestyssuhteita että kenelle äänet, samalla vedettiin perseet. Kilju huomena valmis, nyt vaan haisee paska mutta huomena juon ja haisen paskalle, saatanan retkukepit. Pitäähän sitä nollata kun helvetin kova melkeen 2 viikon raitis ränni, nyt iisisti ettei mee hukkaan. Onneksi, enkä ois isolle kirkolle lähtenyt kun myöhään alkoi masentaan pitkän heilumisen jälkeen.. kävin kyläkaupassa hakeen kun vähän vaikuttaa kun niin kauan juomati, helvetti 2 viikkoa. Huomena semmoset kiljukännit että oksat ja sauna lämpimäksi ja palovamma hoitoon, no ei, iisisti, muttei sillee ku viimeksi ettei tule nolattua, nollattua. Kun tää kalja ei tee sitä kuitenkaan, odotus olutta, Milka on hot! Voisin opettaa sille tapoja niinkuin tapola mutta heterosti. Vittu 29 v, ei uskos, käy ihan sakkolihasta. Mmm milka, …mmm lehmä maitosuklaa sveitsi, ammmmuuu! Mansikkii tui tuiii…💅👀👩‍❤️‍💋‍👨🍌🤰👪 No vähä viinaa siinä kumottiin. Maksan 20e sovitusta äänestyksestä kuvaamalla todisteen, ni juopotkin vaivautuu.

  3. Ehkä sen verran lisäisin että klassinen musiikki virittää aivoja. Se aikaansaa ideoiden ja ajatusten tulvan. -80 luvun musiikki/laulut rakkaudesta saavat ihmiset rakastamaan lähimmäistään ja hyvälle mielelle. Sen sijaan ”ryminämusiikki” ja rap:pi pysäyttää aivotoiminnan ja tylsistyttää mielen. Se on oikeaa RAPpiomusiikkia.

  4. HEVI saa saatanallisia VÄREITÄ! TUTKITTU juttu!!! KAUNIS musiikki HRMONISOI ihmistä. ILOINEN rytmikäs MUSIIKKI saa ihmiset OSTAMAAN enemmän KAUPPALIIKKEISSÄ! KATKERA vihaa täynnä oleva MUSIIKKI saa ihmisen ÄRTYISÄKSI ja PAHANTUULISEKSI. MELANKOOLINEN musiikki tekee SURULLISEKSI ja eräs PIANOKAPPALE tai LAULU johti IHMISET tekemään niin PALJON ITSEMURHIA, että sen esittäminen KIELLETTIIN radiossa! TOSI juttu!!!

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*