Marco de Wit 19 maaliskuun, 2023
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Laiton Lehti on vuosien ajan ihmetellyt miksi Suomessa ei ole KOSKAAN onnistunut kolme asiaa:

 

1. Vapausmielisten suuri vaaliliitto, joka järjestää:

2. Suuret mielenosoitukset

3. Totuusvaalilehtiä joka talouteen

 

 

Vapausmielisten puolueiden ehdokaslistat vajaita! Onko vielä toivoa vaalivoitosta? Porsaanreikä pelastaa?

 

 

Nyt vaalit ovat Suomessa ovella, mutta Laiton Lehti ei halua puhua niistä enää mitään. Miksikö? No, koska kaikki menee päin ******.

 

Tämän näki hyvin farssimaisessa Ylen pienpuoluetentissä. Siellä oli niin paljon puolueita, ettei kukaan edes saanut kunnon suunvuoroa. Mietippä. Maa täynnä nanopuolueita, mutta tästä huolimatta ne eivät pysty organisoitumaan yhdeksi puolueeksi tai edes vaaliliittoon! Niinpä sitten vaalimatematiikka tekee mahdottomaksi läpi pääsyn.

 

Tämä farssi toteutuu joka vaalien aikaan. Tärkeimpänä syynä tietysti Supon ja CIA:n operaatiot, jolla pidetään aitokansallismieliset hajanaisina. Paras esimerkki tästä on tietysti kansanedustaja Ano Turtiainen, joka on viimeiset kaksi vuotta:

 

1. Sabotoinut vaaliliittoa

2. Sabotoinut omaa VKK-puoluettaan

 

Tämä sabotaasi on niin päivänselvää, ettei sitä tarvitse enää todistella. Viimeisetkin naivistit heräsivät siinä vaiheessa, kun Ano ei edes ilmestynyt Ylen pienpuolueiden vaalitenttiin!! Mietipä: Puolueen puheenjohtaja-kansanedustaja ei suostu edustamaan omaa puoluettaan edes tärkeimmässä vaalitentissä.

 

Sabotaasi ei kuitenkaan selitä kaikkea. On kyse myös kansanluonteesta. 1000 vuoden ajan ruotsalaiset ovat jalostaneet ja aivopesseet suomalaisia lammaskansaksi, joka nielee kaiken eikä kertakaikkiaan suostu protestoimaan sen enempää kaduilla kuin äänestyskopeissakaan.

 

Evoluutiopsykologia. Osa XIV: Miksi suomalaiset ovat alistuvia ja unkarilaiset itsenäisiä?

 

 

Suomalaisten lammasmaisuuden huomaa vielä paremmin, kun vertaa muihin kansoihin, jotka ovat jatkuvasti kaduilla ja barrikaadeilla. Jopa sinänsä hyvin kiltit ja rauhalliset alankomaalaiset ovat huomattavasti protestihenkisempiä kuin mitä suomalaiset. Tämän huomasi jälleen, kun Alankomaiden maanviljelijöiden mielenosoituksia johtanut farmaripuolue BBB sai senaatinvaaleissa murskavoiton nousten nollasta senaatin suurimmaksi puolueeksi.

 

 

 

Nyt farmaripuolue on niin suuri, että se ehkä pystyy yhdessä kansallismielisen Geert Wildersin puolueen kanssa kaatamaan hallituksen ja aikaistamaan eduskuntavaaleja. Jos siinä onnistuvat ja sekä vihertyrannia että talouskriisi pahentuu, niin on todellinen mahdollisuus muuttaa Alankomaiden suuntaa. Tässä nähdään jälleen, että kyllä parlamentaarisesti on mahdollista vaikuttaa. Ei tarvita muuta kuin organisoitumista ja rohkeutta!

 

 

Kuvassa linkki juttuun

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

12 thoughts on “Alankomaiden maanviljelijöiden kapinaa johtanut uusi puolue sai vaaleissa murskavoiton!

 1. Laiton Lehti ei tästä uskalla puhua, mutta valkoiset ”älykkäät” ovat kaikki automaattisia kansanpettureita, jotka tekevät kaikkensa, että oikea kansa pysyy vihollisen hallinnassa. Varsinkaan Suomessa et tule löytämään yhtään oikean kansan puolella olevaa ”älykkääksi” kutsuttua.

  1. Eliitti nöyristelee ulkomailta tulevia virtauksia. He näyttävät esimerkkiä nöyrille alamaisilleen. ”Me olemme nöyriä ulkomaisille isännille, olkaa tekin”.

   Päivän sana on NÖYRYYS.

  1. Juutalaiset muuttivat sinne sankoin joukoin sen jälkeen, kun ne karkotettiin Espanjasta v. 1492. Sen jälkeen maassa on tapahtunut paljon ”juutalaisia” asioita kuten tulppaanikauppa-ponzi-huijaus, siirtomaiden valloitus ja perustaminen, timanttikauppa, vapaat huumeet, jne, jne, ….

   Itse artikkelista voi todeta, että jonkinmoinen ihme on tapahtunut, kun aito oppositio on onnistunut keräämään enemmistön parlamentissa. Vaalien väärentäminen ei olekaan niin helppoa, kuin yleisesti luullaan. Globalistit saavat äänensä suurten massojen mielenhallinnan kautta median tai opetusmateriaalin avulla. Suomessa valtamedian ylivoimaa tuntuu olevan mahdoton purkaa. Massoihin sovelettava ”MK-Ultra” on meillä erityisen vahvaa. Aito oppositio hajotetaan tehokkaasti soluttamalla tai muodostamalla niistä ikään kuin kultteja, joissa vaaditaan omilta puhdasoppisuutta. Ano kenties ajautui fanatismiin kristinuskossaan?

 2. Onko Alankomaissa Polpoa ja tiedustelupalvelujen ohjaamaa puoluemafiaa, konsensusta, pakollista asevelvollisuutta, yhden asian mediaa, hyvävelijärjestelmiä, nepotismia, puolueellista oikeuslaitosta, luokkayhteiskuntaa, ruotsinkielistä yläluokkaa, auktoriteettiuskoa, poliisia joka voi viedä ihmisen mistä ja milloin tahansa putkaan, lääkäreitä, jotka voivat yksin määrätä ihmisen tahdonvastaiseen pakkohoitoon, suvussa periytyvää valta-asemaa, kaikkeen vaadittavia lupia, tukityöllistämistä suojatyöpaikkoihin, palkkiovirkoja, sisällissotaa, asuntovelkaan perustuva talous, kurjia alistavia naapureita,jne. Ainoa valtaoikeudet on äänestäminen neljän vuoden välein ja se on ainoa vaikuttamiskeino mitä tarjotaan ja muuten turvat kiinni. Vaikenemisen kulttuuri jo kodeista lähtien. KAIKKI VAPAUDET OVAT SUOMESTA KAUKANA. Paska maa ja idioottien keskitysleiri, siis ne idiootit leirittävät normaalit.

 3. Globalistit otti vallan 1600 luvulla, 400 vuotta sitten. Joku uskoo vaaliaikuttamiseen Hollannissa?

  Suomeen tulivat vielä aikaisemmin. Ja siitä huolimatta joulupukkiin halutaan uskoa?

 4. Tätä minä juuri naureskelin toissapäivänä. Hollannissa maanviljelijät äänestivät sitä puoluetta joka ajaa niiden asiaa, ei jotain muuta niinkuin Suomessa. Suomessa KEPU ajaa globalistien ja ”Isäntien” (Nalle & Co) asiaa, ei maanviljelijiden. Ja olen aina ihmetellyt kun KEPU:n kannatus on kaupungeissa suurinta. Miksi ihmeessä?

  Jos suomessakin kaikki ihmiset äänestäisivät omien intressiensä mukaan niin Eläkeläisten puolue olisi suurin puolue. Mutta kun ei, suomalaiset eivät osaa äänetää omien intressiensä mukaan. Suomessa maanviljelijät äänestävät KEPU:a ja kiroilevat sitten kun Suomi annettiin ilmaiseksi EU:lle (kuka muistaa Väyrysen temppuilun) ja sen jälkeen tuli saktiota sanktion perään.

  Mutta Hollantilaisilla Boereilla on koko ajan ollut kaikki hyvin. Niillä on erioikeus tuoda EU:n ulkopuolelta tuotteita maahan ja myydä ne omina tuotteinaan EU:n markkinoille. Ja tämä vain siksi että ihmiset äänestävät niitä jotka ajavat heidän asiaansa.

  …ja kauheasti kyllä ihmettelen SDP:n ja Kokoomuksenkin äänestäjiä. SDP nyt on niin kaukana ”työväenpuolueesta” kuin vain voi olla. Siksi niitä sanotaankin Retiiseiksi (punaisia päältä mutta valkoisia sisältä). Ja Kokoomus… Lähes jokainen PK-sektorin ihminen tuntee olevansa Kokoomuslainen (= parempiosainen) vaikka joutuu silti tekemään töitä.

  No, minä olen aina ollut rehelliseti työläinen, enkä ikinä mikään ”ylempi toimihenkiö” tai ”CEO” tai ”CTO”. Jokainen nimitys jossa joudun tekemään työtä (poislukien harrastukset) olen työläinen.

  1. Persut, nykyajan työläispuolue.
   @PasiPennanen
   ·
   5t
   Persut tekevät mainoksen, jossa nainen on hijab päällä ja teksti ”kuin ulkomaille menisi”. Nyt sitten näytellään, ettei kyse ole rasismista vaan naisten oikeuksien puolustamista.

   Missä muualla tämä persujen naisten oikeuksien puolustaminen näkyy kuin mamujen demonisoinnissa?

 5. ”Älykkäiksi” kutsutut valkoiset varsinkin Suomessa ovat kaikki automaattisia kansanpettureita, mädättäjiä ja vihollisia, sekä ovat aina olleet. Kaikki mätä on aina lähtenyt heistä. Ainoa vaihtoehto on tehdä laillisia diilejä venäläisten kanssa mutta niin, ettemme alistu myöskään venäläisille. Meidän oikean kansan pitää itse laillisin keinoin taustalla vapaus ja itsenäisyys ja sitten työntää tämä ”älykkäiksi” itseään kutsuva mädättävä ja petollinen saasta helvettiin Suomesta puukottamasta oikeaa kansaamme selkään ja mädättämästä ihmisiämme.

 6. Kyllä VKK:kin olisi voinut kasvaa todella suureksi, mutta kun oppositio Suomessa aina tuhoaa itsensä. Se sekoilee, myyräilee ja sabotoi itse itsensä pieniksi sirpaileiksi. Tämä sama toistetaan aina uudestaan ja uudestaan.

  1. Ano Turtiainen: – ei mainosta medioissa, ei laita julisteita, ei ole mukana vaalikoneissa. Naureskeli oman kotipaikkansa lehdelle, kun se oli tarjonnut ilmaista julkisuutta haastattelun muodossa. Lehti kysyi: -kuka olet, mitä olet tehnyt, mitä aiot, miksi, mitä, missä milloin… jne…Vähän aiemmin sama lehti oli julkaissut Mediapoolin jutun, jossa Turtiaista oli haukuttu kunnolla. Turtiainen sanoi, ettei lähde mukaan tuohon. pelleilyyn. Turtiainen sanoi ettei tarvitse julkisuutta, kun kaikki tuntevat muutenkin.

 7. HIENOA HOLLANTILAISET PUUKENGÄT!!! SYÖKÖÖT globalistit KIHOMATONSA aivan ITSE!!! Bon apetit!!!

  Noin sitä pitää TOIMIA kun globalistit päättävät ROIMIA maajusseja, jotka toivat AURANSA sinne MISSÄ käännettavää on ennen kuin JÄRKI KASVAA!!! MITÄ SUOMESSA? No, tietenki ”SILMIEN VÄLLIIN RYSSÄÄ” ja OMA MAA TYSSÄÄ!!! TÄRKEINTÄ on jättää SOTA SANNALLE edes MIES tai PARI niinku ”PURISTELTAVAKSI”!!!

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*