23 thoughts on “Päivän video: Sinimusta veljessota

 1. Marco kateellinen, ei muuten sanoisi juutalaisvastaisia esim. ei Hitleriäkään kukaan sano juutalaisihailijaksi. Marcolla on hätä saada kaikki alas joita ei tunne ja vierasarkana kuin pikku lapsi. Vaikka Marconkin pitää ymmärtää keskittyä elämään eikä omia haudata;
  https://m.youtube.com/watch?v=oqbbUvMZlsM
  Eikä persutkaan persettä natolle ole myymässä, johan he ovat sanoneet suorassa lähetyksessä, kuten sinimustatkin, tietenkin.
  Marcon yhden miehen katkera sota, ”tarjoten tupakalle tulta”. Voi voi. Miksi ihmiset kaivaa kuoppaa toisille ja itselle, samanlaisille? Katkeruudesta mitä vielä joskus oli, pahentaen tilannetta.

  1. Oletko hakaristiuskontoa harjoittava?
   Hakaristi italialaisessa synagoogassa:
   http://www.proswastika.org/news.php?extend.141.6
   Hakaristi unkarilaisessa synagoogassa:
   http://www.proswastika.org/news.php?extend.829.6

   Vai heidän sekarotuinen jälkeläisensä? Sekarotuisena sinun pitäisi ymmärtää se, etteivät hakaristiuskontoa harjoittavat hyväksy sekarotuisia ja siksi he polttivatkin sekarotuisia keskitysleireillä.
   https://fi.wikipedia.org/wiki/Sonderkommando_(tuhoamisleiri)
   Viides Mooseksen kirja:
   23:2 Älköön kukaan sekasikiö pääskö Herran seurakuntaan; älköön sellaisen jälkeläinen edes kymmenennessä polvessa pääskö Herran seurakuntaan.

   Vaikka väitetään että juutalaisuus periytyy äidiltä, niin se ei pidä paikkaansa vaan on valhe. Valheella halutaan salata totuus.
   Nehemia:
   10:30 Me emme anna tyttäriämme maan kansoille emmekä ota heidän tyttäriänsä pojillemme vaimoiksi.
   13:3 Kuultuaan lain he erottivat kaiken sekakansan Israelista.

   Adolf Hitler ihaili aivan julkisesti Lähi-idän arjalaisia ja otti heidän zarathustralaisuus uskonnosta hakaristin sekä kotkan. Tervehdys ja SS-tunnuskin on lähi-itäläistä perua.
   Adolf Hitler: Mein kampf. Osa 2. Kansallissosialistinen liike.
   13 Luku. Saksan sodanjälkeinen liittopolitiikka:
   Sen sijaan, että kohdistaisi vihansa toisiin arjalaisiin, joista meidät kyllä voi erottaa melkein kaikki, mutta joihin meitä sentään yhdistää yhteinen veri tai yhteen kuuluvan kulttuurin suuri linja, sen täytyy kohdistaa yleinen viha ihmiskunnan periviholliseen kaiken kärsimyksen todellisena aiheuttajana.
   Selitys: Tässä Hitler sanoo aivanselvästi tietävänsä ketkä ovat todellisia-arjalaisia, eli ne samat joilta Hitler kopioi hakaristin ja tervehdyksen. Viha taasen kohdistettiin niihin jotka eivät olleet arjalaisia tai puhdasrotuisia-arjalaisia, vaan sekoittuneet germaaneihin.

   Toisessa maailmansodassa keskitysleireillä murhattiin valkoisia ja heitä jotka olivat sekoittuneet valkosiin. Natsit auttoivat puhdasrotuisia muuttamaan Israeliin ja juutalaiset olivat natsien kanssa yhteistyössä. Näin on nykyäänkin Ukrainan sodan aikana.
   https://en.wikipedia.org/wiki/Haavara_Agreement
   Juutalaisten ja natsien yhteistyö:
   https://english.almayadeen.net/articles/analysis/one-of-historys-ugly-pages:-nazi-zionist-cooperation
   Ukrainaa johtavat juutalaiset:
   https://www.partisaani.com/news/zionism/2023/03/02/sionistijohtaja-ukrainaa-tuettava-koska-puolet-hallituksesta-juutalaisia/
   Ukraina hakaristipataljoona vieraili Israelissa:
   https://nationalvanguard.org/2022/12/ukraines-azov-regiment-visits-israel-mariupol-is-our-masada/
   Ukrainan kansanmurha tapahtui juutalaistaustaisen Lazar Kaganovitsin johdolla.
   https://fi.wikipedia.org/wiki/Lazar_Kaganovit%C5%A1
   -On arvioitu, että vuosina 1932–1933 ukrainalaisiin kohdistuneessa hyökkäyksessä kuoli noin 7–10 miljoonaa ihmistä. Suurin osa heistä kuoli nälkään, ja näitä tapahtumia kutsutaan ukrainalaisten holokaustiksi eli holodomoriksi. Häntä ja hänen puoluetoveriaan Vjatšeslav Molotovia pidetään Ukrainan nälänhädän pääarkkitehteina.
   Ukrainan juutalaiset:
   https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000009067461.html

   Haluavatko hakaristiuskontoa harjoittavat siis kolmannen maailmansodan, jossa valkoiset tuhotaan lopullisesti. Maahanmuuttajat jotka ovat samaa rotua kuin hakaristiuskontoa harjoittavat ottavat vallan Euroopassa, kun valkoiset ovat tappaneet toisiaan niin, että ovat jääneet vähemmistöksi. Maahanmuuton sponsorina toimivat hakaristiuskontoa harjoittavat auttamalla HIAS pakolaisjärjestöllään rotuveljiä ja heille kuuliaisia renkejä(afrikkalaisia) Eurooppaan. Kaikista naurettavinta tässä asiassa on se, että HIAS:kselle taidetaan antaa miljoonia rahaa, johtuen holokaustista. Näillä rahoilla HIAS maksaa siirtolaisten matkat.
   https://en.wikipedia.org/wiki/HIAS
   Aikoinaan juutalaisten Hakehila lehdessä oli juttu HIAS:ksesta, mutta he ovat nyttemmin sen sensuroineet.
   Sensuroitu linkki: http://www.jchelsinki.fi/sites/default/files/Hakehila_2_2015_web%20sivut%201%2C%203%2C%204.pdf
   Sensuroidun linkin kirjoitus jossa syyllistetään ja vedotaan sääliin, että siirtolaisia otettaisiin enemmän:
   Amerikan juutalaiset perustivat vuonna 1881 New Yorkissa HIAS-nimisen järjestön (Hebrew Immigrant Aid Society) auttamaan Venäjän ja Itä Euroopan pogromeja paenneita juutalaisia. Antisemitismin voimistuminen varsinkin Euroopassa piti huolen siitä, että järjestön tarjoaman avun tarve vain kasvoi vuosien myötä. HIAS keskittyi pääasiassa juutalaisten pakolaisten avustamiseen, ja toisen maailmansodan syttyessä järjestö pyrki pelastamaan natsien vainoja henkensä kaupalla pakenevia juutalaisia niin paljon kuin se oli sen ajan nihkeässä ilmapiirissä mahdollista. HIAS on sen jälkeen auttanut juutalaispakolaisia turvaan muun muassa Neuvostoliitosta, Unkarista, Egyptistä, Kuubasta, Algeriasta, Libyasta, Marokosta, Tšekkoslovakiasta, Puolasta, Etiopiasta, Iranista sekä monesta muusta maasta. Luettelo on vaikuttava, ja samalla se kertoo paljon juutalaisten vainojen ja pakolaisuuden täyttämästä historiasta. Tultaessa 2000-luvulle HIAS laajensi avustus toimintaansa koskemaan muitakin kuin vain juutalaisia pakolaisia. Hätää kärsiviä ja hengenhädässä olevia ihmisiä on autettu uuden elämän alkuun ympäri maailmaa, ja muun muassa Syyrian ja Afrikan pakolaiset ovat viime vuosina tulleet HIASin tuen piiriin. Apu ei rajoitu vain maasta poispääsyyn, vaan se sisältää myös uuteen maahan kotoutumiseen liittyvää laajaa avustus- ja tukitoimintaa. Kaiken kaikkiaan HIAS on vuosien varrella ojentanut auttavan kätensä noin 4,5 miljoonalle pakolaiselle.

   Vaikka HIASin ensisijaisina avustuskohteina eivät olekaan enää juutalaiset, niin järjestö edelleen ilmoittaa nojaavansa toiminnassaan juutalaisiin arvoihin ja historian tuomaan kokemukseen vainoista ja pakenemisesta. Se pyrkii toiminnallaan takaamaan sen, ettei maailma enää ikinä käännä selkäänsä sortoa, väkivaltaa tai kansanmurhaa pakeneville ihmisille. Järjestössä todetaan ymmärrettävän paremmin kuin missään muualla, että vainotuilla ja sorretuilla ihmisillä tulee olla uskontoon, etnisyyteen tai mielipiteeseen katsomatta universaalinen oikeus pakolaisstatukseen ja sen tuomaan kansainvälisen lain suojaan maasta tai maanosasta riippumatta.”Kun maahanne tulee muukalaisia asumaan keskuudessanne, älkää sortako heitä. Kohdelkaa joukossanne asuvia siirtolaisia ikään kuin he olisivat heimolaisianne ja rakastakaa heitä kuin itseänne, sillä te olette itsekin olleet muukalaisina Egyptissä.” Näihin 3. Mooseksen kirjan sanoihin voi hyvin kiteyttää sen, mitä juutalaisilla arvoilla tarkoitetaan, kun puhutaan hädässä olevien ihmisten auttamisesta. Nämä arvot eivät opeta vain välittämään kanssaihmisistämme, vaan myös oppimaan historiastamme ja kokemuksistamme. Historiamme on täynnä järkyttäviä ja jälkeenpäin käsittämättömiltä tuntuvia esimerkkejä siitä, miten voi käydä kun hengenhädässä olevien ihmisten avunpyynnöt torjutaan. Yksi tunnetuimmista on kertomus saksalaisesta linjalaiva MS St. Louisista, joka lähti Hampurin satamasta toukokuussa 1939 kohti Kuubaa mukanaan yli 900 juutalaista pakolaista. Laivalta evättiin pääsy ensin Kuubaan ja sen jälkeen vielä Yhdysvaltoihin ja Kanadaan. Selitykset maihinnousun epäämiselle olivat kylmän taloudellisia ja byrokraattisia. Laiva joutui palaamaan Eurooppaan, ja runsas neljäsosa sen matkustajista murhattiin keskitysleireillä.

   Kun seuraa tämän päivän keskustelua esimerkiksi Afrikasta Eurooppaan heiveröisillä paateilla Välimeren yli pakenevien ihmisten auttamisesta, nousee oma historiamme vääjäämättä mieleen. Sen sijaan että keskityttäisiin siihen, miten ja missä tämän päivän pakolaisia voitaisiin järkevimmin auttaa ja miten heidät pystyttäisiin parhaiten integroimaan uuteen asuinmaahansa, niin esimerkiksi Suomessa, yhdessä maailman rikkaimmista maista, kaikki luovuus käytetään kehittämään erilaisia byrokraattisia esteitä ja tarkoitushakuisia tulkintoja pakolaiskiintiöistä, jottei maahamme vain tarvitsisi ottaa vastaan paria sataa henkensä hädässä paennuta pakolaista enemmän kuin aikaisempina vuosina.Toivoisi, että tältäkään osin ei unohdettaisi, mitä historiamme voi meille kaikille opettaa.

   Hakaristiuskontoa harjoittavat auttavat siis rotuveljiään Eurooppaan, jotka leikkivät pakolaista ja pääsevät tällätavalla vapaasti Eurooppaan. Euroopassa he ovat alkaneet sortamaan paikallisia asukkaita, niin että maista on tullut turvattomia.
   https://youtu.be/F2JQYPY7ueU

   Jos tätä siirtolaisuutta jota valheellisesti pakolaisuudeksi kutsutaan ei lopeteta, niin se on valkoisten kansanmurha.

   1. Mitään uskontoa harjoita vaan haluan oman rodun kuten kuka tahansa järkevä. Ei eläimetkään toisia rotuja nussi. Emme tule toimeen neekereiden ja ählämien p*********** kanssa, vaikka voimme ottaa oppia ählämeistä hyvässä, kuten juutalaisrahastuksen estämisessä. Milkalla oli siinä mielessä hyvä perse.

   2. Kasvot tarkoitin, pää. Viisauden kasvot ei pahaa tahdo. Pää vielä palvelee Suomea.

  2. Entä sosialidemokraatit ja kokoomus? Toinen nöyristeli idän kommunisteja ja toinen lännen suurpääomaa silloin kun ne reilut sata vuotta sitten perustettiin. Se kulkee molemmissa edelleen punaisen lankana. Suomessa Suomen myyjiä on ollut jo useiden sukupolvien ajan. Nuo kaksi äärilaitaa ovat pahimmat.

   Suomalaisten uonoja piirteitä naivismin ja harkinnan puutteen lisäksi ovat herkkyys heilahtaa hetkessä äärilaidasta toiseen sekä YLLYTYSHULLUUS.

  3. Kuinka KÄDELLINEN, jok EI ymmärrä mistään MITÄÄN viitsii kirjoittaa tänne? Mene UKRAINAAN saarnoinesi, vaikka JUUTALAIS PELLEN sänkykeveriksin niin KUKAAN ei voi olla sen enempää ”SISÄPIIRISSÄ!!! TÄRKEINTÄ on KERJÄTÄ lisää RAHAA veroparatiisimaiden PANKKITILEILLE!!!

  1. Neuvostoliitto oli pelkkä amerikkalaisten ja brittiläisten eläinten rahoittama ja järjestämä nukkehallinto. Amerikkalaiset ja britit järjestivät koko bolsevikkivallankumouksen, sekä suomalais-ugrilaisten ja venäläisten teurastuksen.

 2. Sekarotuiset ja satanistiset britit, amerikkalaiset ja ruotsalaiset ovat aina olleet verivihollisiamme ja tulevat aina olemaan. Emme alistu sairaille satanistieläimille, sekä tulemme perimään rikoskorvaukset korkojen kera. Laillinen sota on vasta alkamassa pahuuden imperiumin kaatuessa hyvin pian.

 3. Ravintoloita ja kahviloita. Pienimuotoista teollisuutta, kuten polkupyörien valmistusta.

  Alueen asukkailla on omat ”lait”. Ne kieltävät varastamisen, väkivallan, aseet ja kovat huumeet. Autolla ajo hyvin rajoitettua.

  Tanskan viranomaiset katsoivat kannabiksen käyttöä läpi sormien vuoteen 2004 saakka.

  Nykyisin yksi Kööpenhaminan tärkeimmistä turistikohteista, joka symboloi tanskalaisten vapaamielisyyttä.

 4. Mietin että miksi näitä aina kutsutaan ”veljessodiksi” kun oikeampi nimitys olisi sisällissota. Niinkuin Suomessakin punaisten ja valkoisten sota. Se oli sisällissota kahden eri kastin välillä. Ei mitään muuta. Rahoittajina CIA ja KGB. Siinä käytiin sotaa politiikasta ja sen jäkeisestä oikeudensta maaperämme rikkauksiin. Ja ikävä kyllä, CIA voitti. Ja jälki luonnossamme on sen näköistä.

 5. Sinimustat keräävät vaalivoiton ihan vaan siksi että ei nämä vapaudenliitot sun muut ole minkään selvän aatteen puolueita. V luen päivittäin näitä juttuja en ole vakuuttunut näistä salaliitoista joiden perustelu on että joku Kuru ei ole sanonut suoraan sitä tai tätä, kyllä kaikki ne tajuaa kuitenkin ja suoraan sanomista varten on Marco

 6. Odotamme kärsivällisesti satanististen amerikkalaisten, brittien ja Israelin valtion pahuuden imperiumin kaatumista. Silloin heidän uhrinsa ja orjansa alkavat saamaan oikeutta.

  1. Miljoona uljasta korealaistaistelijaa odottaa käskyä lännen eliitin denatsifikointia varten! HE OVAT TODELLISIA TYÖVÄESTÖN JA KESKILUOKAN ESITAISTELIJOITA!

 7. Normaalit oikeat valkoiset kansamme voivat alkaa parantua kun eläimellinen amerikkalainen ja brittiläinen saasta, sekä heille sukua olevat ovat kadonneet maan päältä. Tämä kyvytön, sairas ja rikollinen saasta ei tule jättämään ihmisiämme rauhaan, sekä vapaaehtoisesti korvaamaan kymmenien ja satojen vuosien rikoksensa orjilleen ja uhreilleen. Laiton Lehtikin tietää tämän erittäin hyvin. Tämä saasta ei ole koskaan kyennyt tulemaan toimeen omillaan, vaan heidän lihava elintasonsa on aina perustunut muiden työhön, muiden selkänahan riistoon, sekä helppoon ympäristöön.

 8. Marco tietää historioitsijana, että sodan hävinnyt osapuoli on aina ollut maksajana ja voittajat ovat aina kirjoittaneet historian. Ainoa vaihtoehto oikeuden saamiseksi ja kansanme parantumiseksi, sekä vapautumiseksi on laillinen sota. Kansamme joutuu taistelemaan yksin laillisin keinoin, sillä kaikki ”älykkäät” ovat aina olleet kansanpettureita ja mädättäjiä, joista ei ole koskaan ollut muuta kuin haittaa. Oikean kansamme pitää tehdä tämä yksin ja ajaa nämä ”älykkäät vihdoin laillisin keinoin helvettiin tästä maasta mädättämästä, pettämästä ja tuhoamasta kansaamme.

 9. Helpossa ympäristössä elänyt ja hallitsemattoman nopeasti lisääntynyt brittiläinen ja amerikkalainen, sekä ruotsalainen saasta ei pysähdy ja peräänny, ellei heitä laillisin keinoin pysäytetä ja laillisin keinoin työnnetä takaisin. He ovat aina kehittyneet elämään muista ja muiden selkänahasta, sekä helpon elämän yltäkylläisyydestä. Tälle saastalle ei riitä mikään.

 10. Onko valtakunta vaarassa? Onko narsistin toinen puolisko saanut tarpeekseen aviovaimonsa ja tyttärensä äidin yksityiselämästä? VALTAKUNNAN JOHTAJAN avioliitto vaarassa? No, joko tuohon kriisiin tulee ratkaisu, kansalaiset kyselevät jo.
  https://www.seiska.fi/Kotimaa/Missa-sormus-Markus-Raikkonen-yllatti-rantakahvilassa-kuva/1184623

  Ainoa tutkivan journalismin media Suomessa, tässä demokratian Pohjois-Koreassa, Itä-Eeuroopan peräjunttilassa, jota CIA ja KGB johtaa ja tappaa poliittisia vastustajia eli laittaa ne tekaistuilla syillä syytteeseen tai järjestää loppuiäksi tahdon vastaiseen pakkohoitoon tai tappaa liikenneonnettomuudessa tai leikkauksessa sairaalassa.

 11. TÄRKEIN ”kiikkulauta”: Kun VALKOISILLA menee KYRVÄSTI! ÄÄRIJUUTALAISILLA menee RINKITANSSIKSI! Kun VALKOISILLA menee JUHANNUKSEKSI! JUUTALAISILLA menee HOLOKAUSTISTI!!!

 12. Imperialistiset amerikkalaiset ja brittiläiset torakat ovat saapuneet Suomeen ja tappavat loputkin suomalaisten lapset levittämällään mädällä. Ole valmis.

Comments are closed.