Marco de Wit 19 maaliskuun, 2023
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

 

Laiton Lehti yrittää kaikin keinoin välttää kulttuurikonservatiivien kritisoimista, koska he sentään uskaltavat taistella satanistista kulttuurimädätystä vastaan. Niinpä Laiton Lehti ei kritisoinut Sinimustat puoluetta ennen kuin vasta muutama kuukausi sitten. He nimittäin syyllistyivät liian moneen suvakkisyntiin:

 

1. Koronatyrannia

2. Sotahulluus

3. Natotus tukemalla sotahulluimpia natomaita

4. Avoimet rajat slaaveille

5. Liitto juutalaisoligarkkien kanssa

6. Vasemmistolaisuus taloudessa

7. Vihreä siirtymä

8. Linkolalaisuus

 

Tuo kaikki yhdessä oli liikaa, koska sinimustat käytännössä raiskaavat konservatismin ja kansallismielisyyden. He tekevät tämän, koska puoluejohto on täynnä Natoagentteja ja rivijäsenet hyödyllisiä idiootteja. Niinpä Laiton Lehti on ollut pakotettu kirjoittamaan useamman analyysin sinimustista. Ne löytyvät tästä kokoomajutusta.

 

 

Sinimustat ilmoittavat olevansa vasemmistolaisia ja linkolalaisia: Sitaatit!

 

 

Tuosta kaikesta huolimatta Laiton Lehti toivoo hyvää joillekin yksittäisille sinimustille. Nimittäin niille, jotka uskaltavat kritisoida sekä pankkiirien että juutalaisten roolia maailmanhistoriassa. Se on nimittäin aika pitkälle yksi ja sama asia.

 

Yksi rohkeimmista sinimustista on Milka Ojala. Hän uskaltaa puhua sekä pankkiireista että juutalaisista. Toisaalta samalla hän menee tietämättömyyttään metsään kahdessa asiassa:

 

1. Azov-natsit

Eikö Milka tiedä, että 90-luvulla sekä Venäjää että Ukrainaa hallitsivat juutalaisoligarkit. Putin pisti heidät suht kuriin Venäjällä, mutta Ukrainassa juutalaisoligarkit ovat säilyttäneet valtansa tähän päivään asti.

 

Ukrainan suurin juutalaisoligarkki Ihor Kolomoisky yhdessä Rothschildien johtaman Israelin kanssa sitten päätti kaataa Putinin liittoutumalla Ukrainan äärinatsien eli banderistien kanssa Venäjää vastaan. Toki juutalaisoligarkit ja banderiitit vihaavat toisiaan, mutta he vihaavat Venäjää vielä enemmän. Niinpä sitten Kolomoisky on rahoittanut Azov-natseja, jotka puolestaan ovat lopettaneet juutalaisten kritisoimisen.

 

Itse asiassa Azov-natsit ovat olleet hiirenhiljaa, kun Ukraina on sadan miljardin tukipaketin saadakseen luvannut luovuttaa koko taloutensa läntisille globalistifirmoille ja lapsensa lännen satanistien aivopestäväksi ja leikeltäväksi. Edes neekereiden, naisten, homojen ja transujen päästäminen armeijaa mädättämään ei ole Azov-natseja häirinnyt.

 

Myyrien valtakunta. Osa XII. Sinimustat Ukrainassa transu- ja neekerijoukoissa?

 

 

Myös Sanna Marin ihailee banderiitteja, jotka taistelevat juutalaisoligarkkien puolesta.

 

Sanna Marin kunnioittaa natsia! Sinimustat, persut, natsit, jihadistit, Soros ja Marin liitossa Venäjää vastaan?

 

 

Mahtaako Milka tätä kaikkea tietää, kun kerran poseeraa Azov-natsien lippu takanaan?

 

 

 

2. Lainakorko

Vapaaehtoisissa korollisissa lainasopimuksissa ei ole yhtään mitään pahaa. Päinvastoin. Korot nimenomaan koordinoivat säästämistä ja investointeja. Ilman lainakorkoa koko maailmantalous romahtaisi ja suurin osa maapallon ihmisistä kuolisi. Monet sinimustat, kuten Tuukka Kuru tämän taatusti tajuavat, mutta linkolalaisina pitävät sitä hyvänä juttuna.

 

Yksi syy miksi muslimien sivilisaatio jämähti varhaiskeskiajalle oli nimenomaan koron ottamisen kielto. Vasta viime vuosikymmeninä islamin oppineet ovat keksineet monia tapoja tehdä normaaleja korollisia lainasopimuksia ja näin esim. Dubai on noussut kukoistukseen.

 

Lainakoroissa ei siis ole mitään vikaa. Ongelma on kahdessa muussa asiassa:

 

1. Kiskurikorot

Jos lainamarkkinoita kartellisoidaan, niin silloin korot muuttuvat keinotekoisen alhaiseksi tai korkeiksi. Juutalaisten pankkimonopoli nosti korot keskiajalla liian korkeiksi, kun nyt taas juutalaisoligarkkien johtama moderni pankkijärjestlemä on laskenut ne liian alas eli välillä jopa nollaan. Keinotekoisten korkojen takia maailmantalous on nyt hyvin velkaantunut ja vääristynyt.

 

2. Rahan luominen tyhjästä

Ongelmana eivät siis ole korot itsessään, vaan rahan luominen tyhjästä tilirahalla. Tämä on käytännössä luonut juutalaisoligarkeille oman rahakoneen, jonka avulla he ovat pystyneet pitkälle dominoimaan länsimaita ja varsinkin niiden ulkopolitiikkaa. Rahakoneen rahoittamana USA käykin jatkuvasti sotaa Israelin vihollisia vastaan Syyriasta, Venäjää ja Kiinaan.

 

Kaiken kukkuraksi rahan luominen tyhjästä vääristää entisestään jo muutenkin vääristynyttä ja velkaantunutta maailmantaloutta. Käytännössä länsimainen talous on korttitalo, joka voi romahtaa minä hetkenä hyvänsä vieden varsinkin Suomen mukanaan.

 

Talousromahdus alkoi: USA:n talous alamäessä! Nato hajoamassa?

 

 

3. Ukraina juutalaispankkiirien sijaistaistelija

Dollarivetoiselle länsimaiselle taloudelle yritetään antaa tekohengitystä petrodollarijärjestelmällä eli pakottamalla kaikki maailman maat käyttämään ulkomaankaupassaan dollareita. Näin USA voi ostaa tuotteita pelkillä paperilapuilla ja lähettää niitä paljon myös Israeliin. Lisäksi dollarin kysynnän nousu auttaa pitämään pystyssä korttitalomaista maailmantaloutta.

 

Venäjä, Kiina ja Intia eivät kuitenkaan pidä siitä, että niiden on pakko pönkittää USA:n valuuttaa ja pankkijärjestelmää, vaan ne haluavat käydä kauppaa omilla valuutoillaan. Tätä USA ja Israel eivät kuitenkaan voi hyväksyä. Niinpä he käyttävät Ukrainaa ja Suomea sijaistaistelijoinaan Venäjää vastaan. Suunnitelmana on siis sekä sotilaallisesti että pakotteilla heikentää Venäjää, jotta Putin kaatuisi ja juutalaisoligarkit palaisivat valtaan sitoen Venäjänkin dollarijärjestelmään.

 

Suunnitelma on kuitenkin mennyt täysin pieleen, koska ensinnäkin Venäjä on mobilisaation jälkeen sotilaallisesti ylivoimainen Ukrainaan verrattuna. Toiseksi, Kiinan ja Intian tuella Venäjän talous on säilynyt vahvana varsinkin, kun sen energialle ja muille raaka-aineille on valtavat markkinat. Pakotteilla länsimaat ovat vain ampuneet omaan jalkaansa ja nyt suuri läntinen pankki- ja talousromahdus on entistä lähempänä. Suuri talouskriisi tulee hajoittamaan Naton, jonka jälkeen Venäjälle ja Kiinalle isotellut Suomi on sitten yksin sormi suussa ärsytetyn karhun edessä.

 

Kiina varoittaa USA:ta “katastrofaalisista seurauksista”! Uhkaa lähettää Venäjän avuksi aseita ja joukkoja?

 

 

Juutalaisoligarkkien valta on siis valtavan suuri sekä Ukrainassa, Suomessa että yleensäkin länsimaissa. Itse asiassa ollut jo pari tuhatta vuotta, kuten Laiton Lehti on kertonut.

 

Kuka hallitsee maailmaa? Valtaeliitin historia tiivistettynä. Maxinarratiivin osa XI: Putin

 

 

 

Ikävä kyllä useimpia ihmisiä historia ei kiinnosta. Onneksi Milka Ojalaa kiinnostaa, koska julkaisi tällaisen sinänsä mielenkiintoisen twiitin:

 

 

Kuvassa linkki Anter Yasan sivustoon

 

 

Milka Ojala kuitenkin poisti twiitin! Miksi?

 

Laiton Lehti kannattaa sananvapautta. Kuka tahansa saa kirjoittaa millaisia kirjoja tahansa ja levittää niitä, kunhan niissä ei tehdä tappouhkauksia. Yllä olevassa kirjassa ei mitään sellaista esitetä, joten miksi poistaa twiitti?

 

Joka tapauksessa on hienoa nähdä, että sinimustat nuoret ovat oikeasti kiinnostuneita maailmanhistoriasta. Vain historiaa tuntemalla voi poistaa valkoisen rodun syövän: Huijaripankkiirit!

 

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

50 thoughts on “Sinimustien kuningatar Milka Ojala sensuroi juutalaiskriittisen twiittinsä!?!

 1. Lisäksi toinen syöpä pitää myöskin poistaa tai et tule koskaan olemaan vapaa: satanistiset amerikkalaiset ja britit. Vika ei ole vain hallitsijoissa ja valtiossa, vaan imperialistiset amerikkalaiset ja britit ovat oikeasti äärimmäisen sairaita ja rikollisia eläimiä.

 2. Tuukka Kuru ja Sinimustien johto antaneet hänelle nopeat potkut. Mutta juutalaisen oligarkin Ihor Kolomoyskin rahoittamien Azov-natsien fanitusta en ymmärrä.

  1. Etkä natsi-Saksan, koska he vain sattuvat nyt sodassa olemaan puolustautumassa hyökkääjää vastaan. Et varmaan ymmärrä miksi Suomi puolustautui Saksan kanssa 2. maailman sodassa, kun oli pakko, muuten kuolisi.

   1. Suomalaiset puolustautuivat, mutta tiesittekö, että suomenruotsalainen eliitti karkasi heti Ruotsiin kun NL hyökkäsi varoittamatta 30.11.1939.

    Siirtokarjalaisille eivät ruotsinkieliset kartanonherrat antaneet maitaan sotien jälkeen. KYLLÄ ASUTUSTOIMNNAN YLIPÄÄLLIKKÖ VEIKKO VENNAMO ( Karjalan Fennandereita) TIESI SEN. Ministeri Vihannes Jorolainen oli myös Karjalan poikii, ei mikään minikanisteri, vaan ihan maatalousministeri joskus myös. Opetusministerinä Johannes Virolanen järjesti kouluihin pakkoruotsin 1960-luvulla, että maaseudun voivuoriväestön jälkeläiset pääsivät alkeiskielitaidon varassa rakentamaan suurta TEOLLISUUS-Ruotsia.

   2. Kuka hyökkäsi ja minne?. Mikromuna hyökkäsi venäjälle vaikka Molotov-Rippentrop soppari oli tehty. Sopimuksen salaisessa lisäpöytäkirjassa sovittiin etupiirijaosta. Suomi, Baltian maat, Puola ja Romania olivat jaon kohteina. Koittakaa nyt SiniKeltaiset viimein ottaa se historiankirja nokan eteen ja polttakaa sen petturin kirjat.

 3. Mikään ei pidä Marco paikkansa, ainakaan suoraa oikoen, tiedät sen.
  Ei suorilta käsin, vaan taloudeltaan vasen on ihan eri asia.
  Omavaratalous ja eläimien kunnioitus ei tee vielä punaviher-Linkolaa.
  Ja valehtelet, sillä Milka oli liian naivi puolueessa olemiseen. Nuoruus, hulluus.

 4. Konservatismin ja kansallismielisyyden asialla enimmäkseltään. Ei mitään Sotahulluja karttoinensa, vaan pikemminkin rauhaa. He ovat Sinimustia.

 5. Olet ansainnut paras fani -merkin lisäksi timantti -tason, koska olet yksi käyttäjän Sinimusta Liike aktiivisimmista seuraajista ja sisällöntuottajista.

  17. maalisk. kello 14.11

  1. Kuka hullu lainaa rahaa ilman korkoa? Se on korvaus menetystä tuotosta. Lisäksi on riski menettää lainapääoma El tehdä luottotappio joka on myös inhimillnen luottamustappio. ÄLÄ IKINÄ LAINAA RAHAA TYYPILLE, JOKA EI SAA LAINAA PANKISTA

 6. ” Vain historiaa tuntemalla voi poistaa valkoisen rodun syövän: Huijaripankkiirit”

  6000 vuotta vanhan historia on tulossa tiensä loppuun. Joka sota on aina Jumalan, Herran valtakunnan ja juutalaisen välillä, kaikki ismit ovat juutalaismafian luomuksia.

 7. 7. Englannin kielen käyttö on syntiä. PUHUKAA EDES SAKSAA, NIIN ILETTE USKOTTAVAMPIA, että oletteko Suomen asialla. Kyllä kunnon natsin pitää käyttää vain suomea ja osata saksaa ei ikinä englantia. OLETTE USKOTTAVIA VASTA KUN BOIKOTOITTE ENGLANNIN KIELEN, s-tana! Tittelit on oltava SAKSAN KIELELLÄ!

 8. Marco, oletko vammainen, kun puhut Linkolasta ja punaisuudesta tai ”vihreydestä” [urbaani helsinkiläisyys, neekerimyönteisyys ja homotus] samassa lauseessa? Ymmärrä nyt jo, että oikeistolaisuus on juuri homotusta ja pankkiirivallan kasvatusta. Isänmaallisuus on politiikassa jotakin aivan muuta. Eli vielä kerran: kaksi Suomen oikeistolaisinta puoluetta ovat PS ja Kokoomus, ja kahta noin homo- ja neekerimyönteistä porukkaa et Suomesta löydä.■

  1. Hienoa, että olet kiinnostunut liittymään mukaan Perussuomalaisiin!
   Puolueen jäsenyyttä haetaan kirjallisesti hakijan omakätisesti allekirjoittamalla hakemuksella, jonka voit ladata ja tulostaa alla olevasta linkistä:

   Jäsenhakemus, Perussuomalaiset rp (pdf) >

 9. Liityn snimustiin vasta sitten kun koko niiden kielitsrjonta ON KOKONAAN SAKSANKIELISTÄ. Kaikki toiminta pitää olls sekä saksan että Suomen kielellä Hyväksyn myös Ramnsteinin musiikin tapahtumiin.

  1. ”Syksyn 1933 sääntöjen mukaan Sinimustiin saattoi liittyä jokainen 10 vuotta täyttänyt tyttö tai poika. Kaikilla sinimustilla oli yhtenäinen järjestöpuku, musta pusero ja sininen solmio. Sinimustat käyttivät myös roomalaista tervehdystä. Jokainen 17-vuotias sinimusta saattoi liittyä IKL:n paikallisosastoon.”

   1. Lisäksi haluan vähintään STURMGRUPP-FUHRERIN tittelin ja Hugo Bossin univormun ja kiiltävät mustat nahkasaappaat kuin Tom of Finland-piirroksissa sekä Mauser-pistoolin kuten Pekka Siitoin. Siinä lisää liittymisehtoja.

 10. ”Itse asiassa Azov-natsit ovat olleet hiirenhiljaa, kun Ukraina on sadan miljardin tukipaketin saadakseen luvannut luovuttaa koko taloutensa läntisille globalistifirmoille ja lapsensa lännen satanistien aivopestäväksi ja leikeltäväksi. Edes neekereiden, naisten, homojen ja transujen päästäminen armeijaa mädättämään ei ole Azov-natseja häirinnyt.”

  Tervetuloa Suomen kanssa samalle puolelle, siis. Me olemme olleet täällä jo 1863, jolloin Keisarin luvalla perustettiin Suomeen oma raha, joka tietysti lainattiin Rothschildeilta korkoa vastaan. Tästä alkoi Suomen alamäki, johon tietysti liittyy ylämäkiäkin, sillä lypsäminen on sitä, että mennään vuoroin ylös ja vuoroin alas. Suomi on lypsylehmä ja Saatanan ******** lypsää meitä. Olemme vain yksi lehmä monien joukossa heidän pilttuussaan. Kun maidot on lypsetty, tehdään lehmästä jauhelihaa.

  1. Yleensä lypsylehmä ei enää hedelmöidy tai on utaretulehtunut, jolloin pitää lopettaa ja ilmoittaa kirjoihin, jotta tarkastaja ja EU-tuki tietää. Lopettaminen pitää tapahtua terveenä jalostamolla, jotta lihan voi hyödyntää jauhelihaksi. Sinne harva yltää, sitä varten on liharotu. Pihatoissa on kaikki vapaata ympäri vuoden, lypsylle oppii itse menemään kun luonnostaan tuntuu. Osta siis VAPAAN lehmän maitoa.

 11. Kuinka puolue voi vastustaa uskottavasti amerikkalaista ja brittien mädätystä, jos se käyttää englannin kieltä? EIHÄN SE OLE YHTÄÄN USKOTTAVAA KENELLEKÄÄN. Aina kun mäen jotain tummansinistä tai mustaa, mieleen tulee rnglanninkieli, ja englanninkielestä tulee mieleen sinimustat ja brittihuumori ja siitä tulee mieleen ”Mennää bussilla”- sarjan Hitlerin näköinen busiitarkastaja 1970-luvulta tv:stä. Näin nämä asiat kietoutuvat yhteen ja sitten palataan uudelleen lähtöpisteeseen. Hitlerhän vastusti brittejä, miksi ei sinimustat?

  1. Vain koska haluaa ulkomaalta tukea aatteelle, aateveljiä. Ei Disneyn Bambin takia. Karitsan lihaa, mmm.

 12. Katsoin ensin että onko tämä Vuosaari-elokuvan p…puu. Ei ollut mutta vastaus vaalikonesepitteeseen ”Venäjän kanssa ei voida palata normaaleihin suhteisiin niin pitkään kun Vladimir Putin on vallassa.” Milka vastaa:” Putin on homo” kertoo kaiken pissiksen arvomaailmasta ja kypsymättömyydestä maailman melskeissä vaikka on 29v. Ehkä tämän ihmisen kohtalo tulee olemaan omassa pienessä kuplassaan olla hyväksytty keinolla millä hyvänsä ajautuen eri kerhojen bändäriksi koska syvenpään ajattelutasoon hänestä ei yksinkertaisesti ole. Twitterin parhaimmistoa: ”Ryssämielisten itku on musiikkia korville. Eläköön Ukraina, eläköön voitto! ”On arvostettavaa, että pääministeri
  @MarinSanna
  osallistui sotasankari Kotsjubailon hautajaisiin.” Itse asiassa pidän persujen vastustusta asian suhteen melko lyhytnäköisenä.

 13. Sinimustissa on parasta ehdoton etnonationalismi, joka tosin sekin on viety liian pitkälle sikäli, että ehdotetaan jopa maassa pysyvästi oleskelevien toisrotuisten karkotusta. Itse karkottaisin vain perusteettoman turvapaikan saaneet ja rikolliset. Banksteri-globalistien toiminnan hahmottamisessa sinimustilla on vajeita ja osa niistä kannattaa jopa bankstereiden Vihreää Siirtymää päästökauppoineen ja fossiilivihoineen päivineen. Ryssänvihailu puolestaan on vain merkki siitä, ettei ihmisellä ole yläkerta oikein kunnossa. Imetään ryssäviha muka äidinmaidosta eikä itse otetaan lainkaan asioista selvää. Ja vielä jopa ylpeillään tällä sokealla asenteellisuudella. Näitä on nato-agenttien helppo siten yllyttää ja pilata hyvä liike kuten sinimustat muutoin.

  1. Taidat olla vain joku trolli, mutta totta kai toisrotuiset pitää karkottaa. Sinimustat ovat kuitenkin alkaneet huijaamaan puhumalla eurooppalaisperäisistä valkoisista, eli vaikka Ukrainan slaaveja saa tulla vaikka kuinka paljon.

   1. Suomessakin neljä alkuperäistä rotua. Ruotsalaiset, saamelaiset, itäsuomalaiset, länsisuomalaiset. Lisäksi nämä ovat risteytyneet keskenään. Lisäksi nyt on jo ainakin 150 muuta kansallisuutta, jotka nekin ovat sekoittuneet keskenään. Eli kenestä aloitetaan karkottaminen?

    1. Ruotsalais valloittajat, Ruotsalaiset eivät hyväksyneet ketään, me joten kuten itä-suomalaiset Karjalan evakot eli Suomalaiset, rantaruottalaiset helevettihi…Saamelaiset saavat oikeudet ja heille jos haluavat oma kansa, Saame. Geeneiltään valkoiset Suomalaiset kyllä erottaa. Tai sitten olemme kaikki samoja, värisokeita, kuvittelemme tyhmemmiksi ja käytöshäiriöisiksi. Lopeta jo Aimo tuon Afrikan palvonta, jokainen ihminen on Ahhrikkauslainen…Afrikkaa…siunaa koko maailmaa…viidakosta haettu, viidakkoon kuuluu, kiitos hakijoille, Amerikan siat.

  2. Meille esinahallisille suomalaisille ”ryssäviha” tarkoittaa naapurivihaa. Jos vihaat naapuriasi, niin sitten menet polttamaan hänen mökin, mutta tässä tapauksessa on mahdollista, että naapuri(Venäjä) alkaa vihata sinua. Ruotsalaiset alkoivat vihaamaan venäläisiä ja kas kummaa, kaasuputket räjähtivät! Nyt Ruotsi on täydellisessä kusessa!

   Mihin on hävinnyt hyvät käytöstavat ja se vanha viisaus, että sinun ei välttämättä tarvitse rakastaa naapuriasi, vaan vähintään sietää häntä.

   Miksi pohjoismaalaiset nato-friikit eivät muuta Washingtoniin tai Bakhmutiin?

   1. Jumala otti pois rauhan maan päältä. Hän antaa Saatanalle vallan aiheuttaa kaaosta, tuhoa ja vihaa ihmisten kesken.

 14. Tuo ”tytteli” (29v?) on vielä ajatusmaailmaltaan ja tiedoiltaan niin keskenkasvuinen että ei sen aivopieruja voi tosissaan ottaa. Itse oli tuossa iässä ollut jo kymmenisen vuotta ulkomailla töissä oppien työn ohessa vähän ranskaa, saksaa ja muutaman sanan norjakin. Hollantia opiskelin vasta myöhemmin.

  Mutta että kun nuorena kiertää paljon maailmaa niin oppiikin paljon. Taitaa Milka vielä olla yliopistomaailman punaisessa kuplassa. Ehkä tämäkin tytteli jossain vaiheessa herää ja huomaa että äitiys on arvokkaampaa kun politiikka. Itse asiassa, se on perhepolitiikkaa joka potkaisee valtapuolueita nilkoille.

  1. 29v ei ole vielä mikään hirveän vanha j kokenutkaan, mutta ei mikään valtavan nuorikaan. Kyllä tuossa iässä pitäisi jo hieman tajuta asioista ja maailman menosta.

   1. Kyllä 29 vuotialla pitäisi olla jo maailmankuva selvillä ja oma paikkansa siinä kuvassa. Ja kolme muksua niin että vanhin on jo koulussa ja muut menee kohta. Muuten elämä on ankeaa ja kiirettä pitää kun vanhemmalla iällä tekee lapset.

    ihmiset jotka tekevät lapset parikymppisinä ovat kolmikymppisina ”vapaita” tekemään jo itse haluamiaan asioita. Vartalot palautuvat paljon paremmin kuin vanhemmalla iällä. Ja nuorena sitä jaksaa yövalvomiset niin että se ei edes tunnu rasittavalta.

    Mutta jos esisynnyttäjä alkaa lähestyä 40 ikävuotta, niin tulee sokeri-ongelmia, nesteen kertymisiä jne jne jne… Elimistö ei ole suunniteltu niin vanhana lisääntymään. Ihmiset vaan tuntuvat odottavan jotain… Ehkä sitä lottovoittoa.

    1. Lahjoitin 20e Kotkanpesä-keräykseen. Lahjoita sinäkin, niin olet tukemassa suomalaista, kansallismielistä toimintaa ❤️

     Mobile Pay: 18898

 15. de wit ei luovu valheellisesta linjastaan, ihailtavaa sinänsä mutta se vain osoittaa hänen täydellisen tietämättömyytensä maailmanhistoriasta. Hänen ”analyysinsa” vilisee virheellisiä tietoja ja hän liittää toisiinsa liittymättömiä ja kontekstistaan irroitettuna tulkintoja, jotka eivät ole tieteellisiä vaan hänen omia mielipiteitään. Jos hän alistaisi kirjoituksensa tieteellisen arvioinnin kohteeksi, niin ne olisivat reikäisiä kuin huono siivilä. Hän käyttää lähteinään suurimmaksi osaksi amerikkalaisia lähteitä. Mikä on outoa, koska hän lähes vihaa amerikkalaisia ja länsimaisia aatteita. venäläisiä hän poikkeuksetta ihailee viimeisenä valkoisen miehen linnakkeena perustelematta sitä millään lailla. Ehkä ainut perustelu on hänen paranoidinen suhtautuminen juutalaisiin, homoihin, naisiin ja yleensäkin länsimaisiin vapauksiin, länsimaisten vapauksien suojassa hän on vapaa niin tekemään. Miten kävisi, jos täällä vallitsisi venäläinen yhteiskuntajärjestys, olisiko hän vapaa kirjoittamaan mitä haluaa. Tai voisihan hän kirjoittaa mitä tahansa kunhan arvostelu ja vääristely kohdistuisi vain länsimaisiin yhteiskuntajärjestyksiin ja vapausaatteisiin, venäjän toimien kritisointi loppuisi lyhyeen kohdistuisi kritiikki sitten sotaan tai venäjän yhteiskuntajärjestykseen ja putinin asemaan. de witin ja laittomanlehden venäjän ihailu nousee lähes putkosmaisiin (mvlehti) sfääreihin. de wit on kirjoittanut vertaisarvioituja tieteellisiä artikkeleita, joten hän kyllä pystyy tekemään laittomasta lehdestä uskottavamman julkaisun. Nyt se ei ole sitä vaan on kokoelma mitä kummallisimpia salaliittoteorioita ja duttonin mutantti liskonaisia.

  1. Länsipropagandalle on ihan oma organisaationsa nimeltään MEDIAPOOLI. Sieltä voi lukea sitä samaa sontaa mitä sinäkin täällä (erittäin huonolla menestyksellä) yrität julistaa.

   Suomi ei todellakaan tarvitse enää yhtään julkaisua joka yrittää tappaa (vielä aivotoimintansa säilyttäneiden) ihmisten henkilökohtaisen ajattelun.

 16. NATO tuskin hajoaa mihinkään talouskriisiin.

  Ainakin Puola ja Baltian NATO maat ovat vain tiivistäneet NATOa. Kuka sieltä olisi lähtemässä pois? Turkki? Ei näytä siltä että Turkki eroaisi NATOsta.

  NATO on yhdessä jäsenvaltioidensa kanssa maailman vahvin sotilasmahti. Lyö Venäjän ilmavoimat 6-0. Kiinalla ei ole sotilaallista ulottuvuutta, sen takia se rajautuu alueelliseksi sotilasmahdiksi. Se voi antaa sotamateriaalia Venäjälle, mutta se ei kykene projisoimaan sotilaallista voimaansa kuten NATO.

  1. Suomi on ainoa maailman valtio, joka on taistellut kommareita, natseja ja britti-imperialisteja vastaan ja voittanut ne. Siksi Suomea vihataan ja alistetaan EU:n ja Naton orjaksi. Yhdelläkään Nato-maalla EI SAA OLLA OMAA NATOSTA RIIPPUMATONTA ASEVOIMAA. Te Nato-tontut ette vieläkään ymmärrä Naton merkitystä. Sotilaallinen omaperäisyys häviää Natoon.

   Sitä paitsi Natolla ei ole mitään armeijaa. Se on vain yhteisö jäsenmaille, kuin moottoripyöräjengi.

  2. Kiin pystyy, mutta ei halua tappaa suvakkeja. Kiina odottaa 100 vuotta ja länttä sotilas- ja talousmahtina EI OLE.

   Pohjois-Korealla on jo 1000 000 hyvin koulutettua ja treenattua huippusotilasta lännen idiootteja vastassa, jos ne keksivät hyökätä sinne. He ovat nälkäisiä urheilutermejä lainaten, kuin Suomen poliisikoirat.

   Varokaa poliisikoiria, mutta älkää pelätkö idän mahtavia sivistysvaltioita. Siellä on pitemmät juuret sivistyksessä kuin Egyptissä tai satanisti-Babyloniassa aavikkokansoilla

 17. Suomi-lehmä pitää irtisanoa EU:n rekisteristä. Sillä on utareet tulehtuneet eikä enää hedelmöidy eikä tuota maitoa ja hunajaa omistajilleen, se on maho. Ruumis on vietävä käsiteltäväksi Honkajoelle. https://honkajokioy.fi/

  1. Kyllä se 5 vuotta panee parastaan ja synnyttää 6 mullikkaa. Pienenä meitä sanottiin mullikoiksi, vanhemmat miehet.

 18. Muistetaanpa vielä se mikä valtio aseisti ja muonitti kommari-imperialisteja Suomea vastaan 1942-1945. Tässä tulee: USA, USA, USA.

  Iso-Britannia ilkesi ainoana Euroopan maana julistaa sodan Suomea vastaan, kuten myös AUSTRALIA JA UUSI-SEELANTI. Koko britti-imperiumi soti Suomea vastaan sekä juutalaiskommunistit NL. Saakelin homot!

 19. Sinimustathan alunperin puolueohjelmassaan kertoivat kuinka muiden maiden sotiin ei pidä sotkeutua, mutta Ukrainan sota tekeekin poikkeuksen koska kuulemma Ukrainan tuhoamat venäläisjoukot ovat pois Suomen rajalta!? Tätä samaa linjaa vetivät myös äärisuvakkien pienet puuhaprojektit EOP ja FP jotka ihan tosissaan selittivät että eivät kannata sotateollisuuden tukemista, mutta Ukraina tekee poikkeuksen, koska heitä pitää auttaa. Sen sijaan SKP sentään pysyi tiukasti omassa linjassaan, vaikka ovat hekin tietysti äärisuvakkeja, mutta eivät ainakaan takinkääntäjiä.

  1. Ei kyse ole takinkäännöstä, sillä pakkohan Suomen on puolustautua ja mielellään etukäteen, vetää myös maamiinat itärajalle.

 20. Sinänsä niin LUTUUNEN Milka EI vielä nuorena KUVANKAUNIINA naisena TIEDÄ, että SIKHAN pitää VAROA sanojaan tässä JUUTALAISTEN omistamassa MAAILMASSA. Mutta NYT Milka TODELLA tietää KUKA hallitsee, koska SELLAISTA ei saa ARVOSTELLA!!! EIKÄ, jos pyytää saa? JUMALANKAAN enää KOSKAAN kansaansa KURMOOTTAA, sillä se MAKSAA meille ”MUILLE” pirusti ORAVANNAHKOJA!!!

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*