16 thoughts on “Päivän video: Slava Ukraina

  1. Aimo on Preussin punainen. Yönsininen mustalintu. Berliinin, saksan kielen munkki. Mies nimeltä Diesbach, epäonnistunut Päivi.

 1. Venäjän hyökkäyksen aikana Ukrainan riveissä olleet suomalaissotilaat loukkaantuivat perjantaina.

  He joutuivat tulipalon alle, kun he olivat palaamassa lähetystyöstä.

  Tämän kertoo Ukrainassa suomalaisia ​​vapaaehtoissotilaita tukevan Your Finnish Friends -yhdistyksen puheenjohtaja Kasper Kannosto.

  Kannosto kertoo puhuneensa joidenkin haavoittuneiden sotilaiden kanssa lauantaina.
  Joukossa on kahdeksan sotilasta. Heistä viisi loukkaantui eniten.

  Kannosto ei kerro tarkasti, missä hyökkäys tapahtui tai missä suomalaiset ovat nyt?

  Näin kertoo eräs yleinen ulkomaalainen netti uutislähde!

  1. Tulevaisuudessa, kun kaupungilla tulee vastaan raajansa amputoituja nuoria suomalaisia miehiä, niin heiltä voi sitten kysyä, että kannattiko lähteä Ukrainaan leikkimään valenatsia?

   Suomalaiset eivät vieläkään tajua, että denazifikaatio pauhaa yötä päivää ja raatoja tule jatkuvalla syötöllä. Tosin tästä saamme kiittää nato-korruptoitunutta valtamediaa, joka pimittää valenatsien tappioita.

   1. Hetkinen sitten ne kertoo ihan todennettujen lukujen avulla. Julkaise nyt, ettei me muut jäädä pimentoon. Wagnerien joukkohautoja on ympäri venäjää, näin se kuolo niittää satoaan heidän keskuudessa.

    1. Hei aku, minua ei kiinosta kuinka paljon wagnereita kuolee tai haavoittuu!

     Ainoastaan denazifioinnilla on merkitystä ja kaikki ketkä siihen osallistuu, niin ansaistevan meidän esinahallisten kunnioituksen!

     Tiedoksi vielä aku! Jokainen sotilas(ukraina/venäjä) joka selviytyy Bakhmutin lihamyllystä on kunnon sotilas!

  2. Räjähdys kauempana, ovat jo ”rintamalla”. Venäjä on aina sortanut, tappanutkin Saamelaisia, alkuperäiskansaa.

 2. Eikös videolla ole Laittoman Lehden kommenttiosioissa häiriköivä suvakki aku0588?

  Näyttää siltä, että aku on miehistynyt ja on lähdössä Bakhmutiin antamaan wagnereille elämänsä selkäsaunan!

  1. Anteeksi vain hetkinen, jos järkytän sinun ja muiden suvakkien mielenrauhaa. Venäjän suhteen te olette varsinaisia suvakkeja. Onko Erdogan nyt kaunis ja komea mies, jollaiseksi häntä aikaisemmin luonnehdit, kun meni hyväksymään Suomen NATOn jäseneksi. Hetkinen on nyt hyvin pettynyt.

   1. Hei aku! Erdogan on kunnon mies, koska hän suorittaa dekurdifioinitia! Nyt Suomi on myös alistettu dekurdifioimaan!

    Taidankin käydä lähikaupungin kebabpizzeriat läpi muistuttamassa, että he ovat terroristeja ja naton vihollisia, joten heidän täytyy lähteä takaisin kurditerroristilandiaan!

    Nyt suvakit joutuu myös jahtaamaan kurditerroristeja!

    1. Hetkiseltä vain uhoa. Hän lähtee kiltisti pöydän päästä hakemaan kebabia, kun vaimo määrää ja käskee olemaan hiljaa. Hetkinen menee pitseriaan varjoista kujia pitkin, ettei kukaan vaan huomaa hänen tekojensa ja puheidensa ristiriitaa.

 3. Aku suutelee lakanaa kunnes videon mukaisesti panee sen Marcon päälle. Hyi saa tana hommatkaa hotelli huutaa hetkinen kova juusto taskussa, käskien poistua että voi Axeltaa videoita ja höylätä kovan juuston ja sissi juuston pois. Hyi saatana homoja kaikki tyynni! Ainako on yksi tuntematon homo joka käyttää rexonaa?!

 4. Miten se Aku sitten on kun olet homo-myönteinen, niin tämä Suomen haitta-ongelma? Oletko sitä mieltä että kaikki on ruusuja kun siemennetään?

 5. Tusta muistui mieleeni kuinka Yhdysvaltain ulkoministeri Robert McNamara sai PÄÄHÄNSÄ loisto IDEAN 196*-luvulla maan käydessä Vietnamin sotaa. Kun USA alkoki potea miesvähyyttä ja kotimaassa sodan vastustus HIPPILIIKKEINEEN alkoi olla TAPISSAAN. REKRYTOINTI kärsi, koska viime vuosikymmenien nykyisten USA:n presidenttien ja johtopoliitikkojen KUTSUNTA KARKURUUS, jonka tuloksena nämä ”PASIFISTIT” norkoilivat joko Euroopassa tai jossain muualla perin TARPELLISILLA asioilla.

  McNamara keksi laittaa SOTIMAAN jälkeenjääneitä YKSINKERTAISIA miehiä (ei suomalaisia), jotka KUITENKIN vastasivat liki somaleja (joita ilman emme voi tulla MITENKÄÄN toimeen). Nämä TYHMÄT eivät käsittäneet yhtään mitään RAUHASTA ja vielä vähemmän SODASTA!

  Osa tapatettiin äkkiä MULKKUJEN esimiestensä toimesta. Osalla oli SYDÄN PAIKALLAAN ja HE laittoivat köksään, varastoihin, kenrttähenkilökuntaan, sairaaloihin ym. tai yksinkertaisesti SUOJELIVAT sinänsä SYMPAATTISIA sotamiehiä, jotka eivät edes TIENNEET mitä VITTUILEMINEN tarkoittaa! Siis tosi PAHA VIKA ihmisessä eli HULLUHAN se ON!!!

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*