Marco de Wit 20 maaliskuun, 2023

 

Laiton Lehti on vuosia muistuttanut Suomen kansallismielisille naivisteille, että Suomi on Pietarin porteilla. Niinpä Suomi on myös geopolitiikan keskiössä.

 

Tästä automaattisesti seuraa, että Suomi on täynnä sekä idän että lännen agentteja. Molemmat ovat jo sata vuotta manipuloineet Suomen puolueita ja poliittisia liikkeitä. Viime aikoina Supo, CIA ja Mossad ovat päässeet niskan päälle ja saaneet pitkälle haltuunsa viisi kansallismielisinä esiintyvää ryhmää:

 

1. Natsit

Tuskin mikään poliittinen ryhmittymä on aina niin täynnä poliisin vasikoita ja myyriä kuin mitä natsit. Saksassa tämä tuli dramaattisesti esille oikeudenkäynnissä, jossa vaadittiin lopettamaan natsipuolue. Se ei kuitenkaan onnistunut, kun kävi ilmi lähes koko natsipuolueen johdon olevan poliisin vasikoita ja myyriä. Ei voi kieltää järjestöä, jota poliisi itse johtaa!

 

Niinpä Laiton Lehti on alusta asti pelännyt tilanteen olevan sama myös Suomessa. Epäilyjä lisäsi huomattavasti se, että matuaallon alettua 2015 natsit olivat nimenomaan LIITOSSA persujen kanssa pyrkien jakamaan kansallismielisen kentän keskenään. Niinpä natsit tekivät yhdessä persujen ja natsipersujen kanssa kaikkensa estääkseen ensin Rajat Kiinni – ja sitten Suomi Ensin -mielenosoitukset. Tästä Marco de Wit valitti 2016, kun oli Tiina Wiikin haastateltavana. (Laiton Lehti on pyytänyt kyseistä videota, mutta se on kadonnut.)

 

Laiton Lehti ei kuitenkaan suoraan syyttänyt natsien Vastarinta-järjestöä Supon agenteiksi kolmesta syystä: Ensinnäkin viranomaiset vainosivat sitä pyrkien lopettamaan sen. Toiseksi, mukana oli varmasti myös monia rehellisiä ihmisiä. Kolmanneksi, paljon selittyy myös aktivistien tyhmyydellä, vallanhimolla ja klassisella valtapolitiikalla, jossa kilpailua pyritään rajoittamaan. Muutenkin on aina epäreilua syyttää jotain järjestöä täysin Supon valeoppositioksi, koska harvan järjestön johto on täynnä myyriä ja täysiverisiä Nato-agentteja, kuten persuissa.

 

2. Persut

Ilmiselvän valeoppositio persujen päämyyränä toimii tietysti kaksoisagentti Paavo Lipposen oikea käsi Matti Putkonen, joka Serlachiuksen demarifronttina ja CIA:n avustuksella auttoi ensin ruotsinkielisen pääoman (mm. SYP) kaappaamaan sinivalkoisen pääoman (mm. KOP) 1990-luvun alussa kovalla markalla, sitten 1995 yhdessä Lipposen kanssa vei Suomen EU:iin, sitten 2003 euroon ja sitten 2010 loikkasi persuihin vapaaherraksi tuoden sinne äänestyskoneet. Tämän jälkeen Putkonen sitten järkkäsi Natofanaatikot Bergroth-Halla-ahon ja Purran puheenjohtajiksi viemään Suomen Natoon.

 

Persujen petturilogiikka

 

 

3. Sinimustat

Päämyyränä tietysti Tuukka Kuru, joka 2010-luvun alussa oli Venäjää sairaalloisesti vihaava äärisionisti ja äärinatottaja. Niinpä hän oli mahdollisesti yhteistyössä myös Supon kanssa ihan alusta asti. (Ai mutta, eihän armeijaa yli kaiken ihaileva äärisionisti äärinatottaja ikinä olisi yhteistyössä Supon, poliisin tai armeijan esimiestensä kanssa esim. haaveillessaan tiedustelu-upseerin urasta. Ajatuskin on mahdoton suomalaisille naivisteille.)

 

Joka tapauksessa Kuru toimi persupiireissä Bergroth-Halla-ahon luottomiehenä. Samalla Kuru myös auttoi rakentamaan Muutos-puoluetta siltä varalta, että Bergroth häviää valtakamppailun persuissa. Bergrothin kuitenkin pysyessä persuissa Kuru oli persujen pyynnöstä yhdessä James Hirvisaaren kanssa lopettamassa Muutospuolueen ja Rajat Kiinni -mielenosoitukset samalla kun tuki Bergrothin nousua persujen johtoon.

 

Kuru luuli saavansa tästä petturuudesta palkinnoksi kansanedustajan paikan, mutta järkytyksekseen tajusi Bergrothin yrittävän saada persut natottamaan hallitukseen tekemällä persuista suvakkipuolueen Purran avustuksella. Tämä oli Kurulle liikaa, joten 2020-luvun alussa hän perusti monien muiden persuista pois potkittujen persunuorten sekä natsien kanssa Sinimustat. Kuru kuitenkin edelleen käytännössä tukee oppi-isänsä Bergrothin Venäjävihaa pursuavia natopersuja kieltäytymällä kritisoimasta persuja tai edes Matti ”CIA” Putkosta ja tämän äänestyskoneita.

 

Kurun ideana on varmistaa, etteivät kansallismieliset vaan ala kannattamaan Suomen puolueettomuutta. Sen sijaan Suomen pitää persujen tavoin liittoutua juutalaisoligarkkien ja sotahulluimpien natomaiden kanssa Venäjää vastaan. Tämän kaiken Kuru on itsekin myöntänyt, vaikka häikäilemättömän epärehellisesti sanapeleillään kiistää sotahulluimpien sionististen natomaiden kanssa liittoutumisen olevan Naton ja sionistien tukemista.

 

Kuru jopa korosti, ettei saa kritisoida persuja tai edes heidän äänestyskoneitaan, koska se olisi ”vieraisiin pöytiin huutamista”. Jos et usko, niin lue itse sitaatit aloittamalla tästä kokoomajutusta, jonka linkkejä seuraamalla saa kokonaiskuvan sinimustien maanpetturuudesta.

 

Sinimustien kuningatar Milka Ojala sensuroi juutalaiskriittisen twiittinsä!?!

 

 

4. VKK

Bergrothin kääntäessä valeoppositio persut yhä enemmän suvakkisuuntaan Supo tajusi persuissa tulevan kapinan. Niinpä Supo loi varaventtiiliksi toisaalta Sinimustat ja toisaalta VKK:n. Kurun tehtävänä oli houkutella venäjäfobisia persunuoria, natseja, fasisteja ja linkolalaisia, kun taas Turtiaisen tehtävänä oli houkutella venäjämielisiä uskovia, arvokonservatiiveja sekä persujen koronatyranniaan ja sotahulluuteen pettyneitä.

 

Sekä Kuru että Turtiainen toimivat tavoilla, jotka varmistavat heidän puolueilleen vaalitappion eli vastustavat sekä vaaliliittoa että sen vaalilehteä. Supon käskystä he myös vastustivat convoyta ja Erdoganin vastaisia mielenosoituksia samalla, kun hyväksyivät rajojen avaamisen naton liittolaisille eli Pohjoisen Liiton pedoafgaaneille ja Natoa kannattaville slaaveille. Kaiken kukkuraksi Kuru ja Turtiainen vielä esittävät monenlaisia seinähulluja mielipiteitä esim. linkolalaisuudesta tai maailmanlopusta.

 

Turtiaisen tehtävä oli kuitenkin vaikeampi, koska kansanedustajana hän olisi voinut oikeasti tehdä suuren puolueen. VKK sai nimittäin vuorokaudessa kasaan tarvittavat 5000 nimeä puolueen perustamiseen. Persuihin pettyneiden tuella VKK:lla oli erinomaiset mahdollisuudet jytkyyn. Lähes alusta asti Turtiainen kuitenkin ilmoitti, ettei halua haastaa persuja sen enempää kulttuurimarxismista, koronatyranniasta, myrkkypiikeistä, rajojen avaamisesta kuin himonatotuksestakaan.

 

Pelastaakseen persut Turtiainen yhdessä vaalipäällikkönsä James Hirvisaaren kanssa sabotoi omaa VKK-puoluettaan. He eivät edes asettuneet ehdolle aluevaaleissa ja tekivät kaikkensa estääkseen suuren vaaliliiton luomisen ja vaalilehtien jakamisen. Hirvisaari kieltäytyi myös eduskuntavaaliehdokkuudesta samalla kun Turtiainen kieltäytyi edustamasta VKK:ta Ylen pienpuoluetentissä. Näistä kaikista päivänselvistä sabotaaseista Laiton Lehti on kertonut. Tässä tarkempi analyysi Turtiaisen VKK:sta.

 

Myyrien valtakunnan aikajana: Onko VKK-puoluekin persujen ja keskustan johtama valeoppositio?

 

 

Tässä puolestaan Turtiaisen liittolaisesta ja Suomen pahimmasta supoilijasta eli James Hirvisaaresta, joka on onnistunut tuhoamaan aitokansallismieliset vaaliliitot ja siten kolmet eduskuntavaalit eli ensin Muutos-puolueella 2015, sitten Reformilla 2019 ja lopulta VKK:lla 2023. Polpo ja persut kiittää!

 

Myyrien valtakunta. Osa 8: James Hirvisaaren kootut selitykset

 

 

5. Partisaani

Magneettimedia oli pitkään Suomen ainoa totuuslehti, joka uskalsi kritisoida myös juutalaisoligarkkeja. Tämä pelästytti juutalaiset varsinkin, kun Magneettimediaa jaettiin ihmisten postiluukuista saaden näin suuren levikin. Niinpä lehti sitten joutui vihapuhesyytteeseen ja tuhottiin. Toki se jatkaa, mutta jäädytettynä julkaisemalla juttuja vain silloin tällöin.

Magneettimedian tilalle perustettiin mahdollisesti Supon tuella Partisaani. Se esiintyi juutalaiskriittisenä, mutta tästä huolimatta nimenomaan kannatti liittoa juutalaisolikarkkien kanssa Venäjää vastaan. Tämän vuoksi Partisani ei ole suostunut kunnolla kritisoimaan Suomen juutalaisoligarkkien valtaa tai edes Matti ”CIA” Putkosta ja tämän äänestyskoneita. Partisaani pysyi hiljaa jopa silloin, kun persut avasivat rajat ensin Naton jihadistiliittolaisille ja sitten Naton slaaviliittolaisille. Tästä on kirjoitettu tarkempi juttu:

 

Myyrien valtakunta: Natopersut haluavat Suomeen Natojihadisteja ja Natonatseja! MV-lehti ja Partisaani hiljaa!?!

 

 

6. Kansalainen

Laiton Lehti on ainoa media, joka näistä ilmiselvistä sabotaaseista kertoo. Suomalaiset kansallismieliset aktivistit ovat kuitenkin niin lampaita tai ostettuja, etteivät koskaan reagoi mihinkään ilmiselväänkään sabotaasiin. Toisaalta aktivistien joukossa keskustelu on kuitenkin selvästi lisääntynyt. Monet naivistit ovat heräämässä.

 

Varmasti myös Sinimustissa ja niiden mediafronteissa Kansalaisessa ja Partisaanissa on rehellisiä ihmisiä, jotka eivät halua olla polpon ja juutalaisoligarkkien huoria. Jonkinlaisten heräämistä näyttää jo tapahtuneen varsinkin Kansalainen-lehdessä:

 

 

Myyrien valtakunta. Osa 9: Sinimustat Nato-agentteja? Vaaliehdokkaina rajat auki himonatottajia!

 

 

Nyt näyttää siltä, että ehkä myös Partisaani on VIHDOIN heräämässä. Nähtävästi rehellisemmät ovat pääsemässä siellä valtaan.

 

Kuvassa linkki juttuun

 

 

Toivotaan, että Kuru ja Sinimustatkin vihdoin luopuu liitostaan Matti Putkosen ja juutalaisoligarkkien kanssa varsinkin nyt, kun Ukraina on häviämässä sodan. Ehkäpä sotakiima väistyy ja aitokansallisuusmielisyys voittaa.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

38 thoughts on “Myyrien valtakunta: Osa XV: Tuukka Kuru ja Partisaani vihdoin luopumassa liitostaan juutalaisoligarkkien kanssa?

 1. Vastarintaliikkeen ja osittain Sinimustien aktivistien ostaminen on toisaalta usein vaikeaa, koska hyvin isolla osalla heidän aktivisteistaan on kuitenkin hyvät geenit, jolloin heidän joukossaan voi esiintyä melko vähän varsinaisia pettureita. On paljon helpompaa ja järkevämpää kaapata ryhmien johdot, jolloin petturuuskin pysyy pienen piirin tiedossa.

  Tiedustelupalvelut ovat aina halunneet hallita ja manipuloida lehdistöä ja vaihtoehtomediaa, sekä sosiaalista mediaa. Jo Vietnamin sodan aikaan Yhdysvaltojen FBI käytti valtavat resurssit vaihtoehtomedian, katuliikkeiden ja sodan vastustamisen tuhoamiseksi. Samoin kriittisiä kirjoja kirjoittaneita ihmisiä on pikku hiljaa mustamaalattu ja salamurhattu tiedustelupalvelujen toimesta.

 2. Alunperin mietin, että miten rasistinen ja jopa laittomia teesejä omaava sinimusta pääsi puolueeksi heti, kun saivat kortit kasaan.

  Mietin, onko tämä Supon etc juoni pilata pienpuolueiden ja etenkin Vapauden liiton maine.

  No heti Supon johtamassa mediassa ja mm. pienpuoluetentissä sinimustat ja vapauden liitto ”niputettiin yhteen”.

  Eli sinimusta on täysin valeoppositio, kuten PS jne.

  1. Ja Maecokin ennen ollut Halla-ahon kanssa kuvassa, hah, vittuilee itselle. Onneksi hölynpölyn alun jälkeen ymmärtää, että sinimustat eivät natoile ja vielä kun Nimetönkin ymmärtäisi. Ymmärtäisivät vielä että persut eivät sopineet sinimustille ja ääripäät lähtivät. Isämmaallisimmat persut.

  2. Tuo oli tosiaan erittäin epäilyttävää. Mitään terrori -ja muita operaatioita ei yhtä äkkiä kohdustunutkaan Sinimustiin. Miksi kohdistuisi, kun puolueen johto on Supon johtama!

 3. Mariupolista sotasaaliiksi saatuja natsidildoja ihmetellessä täytyy todeta, että onhan tässä valkoisen kulttuurin, tradition ja etnoksen puolustamiseksi naamioidussa sodomiassa, häpäisyssä ja rienaamisessa sangen tunnistettava blueprint, aikakaudesta ja maasta riippumatta.

 4. Onko luopuminen aitoa?

  Juutalaisoligarkkien vaalikäsikirjan mukaan toimintamalli tässä tilanteessa on: valehtele vaaleihin asti. Sen jälkeen voit palata riveihin ja nauraa räkäisen naurun äänestäjille.

   1. Öh… hehän kannattavat kuitenkin Naton sotahulluimpia ja kaikkein aktiivisimpia jäseniä, Balttiaa, Puolaa ja Ukrainaa. Väestömäärän mukaan Puola ja Ukraina sitten pyörittävät tätä liittoumaa Venäjää vastaan.

    1. No voi voi kun pitää pikku-liisoille selittää ja kaikki vitun takaa, kun ovat olevinaan munattomia nillittäjiä. Jos olet naton possu älä täällä sitä jauha.

  1. Kaikki töissä tai opiskelemassa, riittää juuri aikuisista eläikäisiin. Tosimies tekee kuusen oksasta vihdan kun koivu on imenyt nesteet syssyllä eikä vielä oli edes versoja. Koivun versoista ja voikun, saa lehtisalaattia.

  2. Kissa söi sieniä pihalta, ne tunnistaa luontojaan myrkyttömän. Ne olikin karvalaukkuja, joten poimin ne itselle.

  3. Pekoni ja sienet pannulla, ahh mikä elämys, siihen ruisleipä kylkeen ja kaappikylmää maitoa. Kissat ovat taivaassa.

 5. Kyllähän Partisaani ja Sinimustat yleensä suhtautuvat nuivasti Ukrainan hallitukseen, mutta haluavat tukea täysillä Azovia eivätkä suostu kritisoimaan sitä sanallakaan. Tässä varmaan koko sinimustien kenttä ja partisaanin toimitus on yhtä mieltä Vain lukijakunta partisaanissa on ottanut siitä yhteen puolesta ja vastaan.

  1. Tältä osalta sinimustien aivot ovat pahasti solmussa. Puolueeton tarkkailija havaitsee, että synkin natsismi ja valloitushaluinen juutalaisuus ovat aina toimineet keskenään verhotussa yhteisymmärryksessä. Lännen globalistisella koneistolla on merkittäviä yhteyksiä Natsi-Saksaan alkaen Klaus Schwabista, jonka isä toimi osana natsien koneistoa. Entäpä nuoren G. Soroksen yhteistyö natsien kanssa tai Kanadan finanssiminsteri Crystia Freeland, jolla on suvun kautta merkittävät natsi-yhteydet. Sinimustien kohtaloksi koituu germaanisuuden ihailu tai kritiikitön suhtautuminen Natsi-Saksaan, sen militarismiin ja älyttömiin Venäjän retkiin.

   1. Päinvastoin, rauhan liike, ei tarkoita entisiä, Lapuan liike ja Isänmaallinen kansanliike, vaan parhaat asiat otettu. Ei natolle aina ollut ja rauhallinen elämä.

   2. Olet trolli! Eihän nyt saatana mikään Hitlerkään sitä juutalaisuutta halunnut. Germaanisuuden hyvät puolet otettu, eläinten luonnollinen elämä ja omavaratalous. Rauhaa Diktaattorien hyökkäävyydestä opittuna.

  2. Vihollista vastaan etukäteen, mielellään olisi vaikka SDP:läisiä niin pääsisi eroon osaksi ainakin. Parempi uhrata huonoimmat mitä voi. SDP:läisiä ei voi kun ei ole samaa missään asiassa. Kyllä sinne joitain kymmeniä suomalaista saatiin ja johtaja vei ja tuli itse kotia. Hahhahhaa, eivät ymmärtäneet hyväntahtoiset hölmöt. Vasta loukkaantui lievästi 5 ja pääsee jatkamaan. Johtaja jatkaa edelleen Suomesta. Sotahullut saa mennä pahimpiin paikkoihin, ei kiinnosta rauhan sinimustia. Sitä saa mitä tilaa.

  1. Puolueen puheenjohtaja ja perussuomalaisten listalta vuoden 2021 kuntavaaleissa valittu Lohjan kaupunginvaltuutettu Tiihonen siirtyi Vapauden liiton ryhmään VKK:n Venäjä-myönteisyyden vuoksi.

 6. Ylen mukaan vaalien tärkeimmät teemat ovat nämä Suomen ongelmat: päiväkodit, varhaiskasvatus, turvallisuustilanne. Kaikkeen on yksi syyllinen. Tiedätte mikä kaikki Suomen ongelmat aiheuttaa. Yksinkertainen ratkaisu poistaisi ongelman helposti.

  1. Sinimustien neekerit, ählämit ja muut haitat pois. S2 lähtisi ja käytös, joka haittaa muiden opiskelua ja mielenterveyttä ja turvaa.

  2. Suomen ongelma on valtaan kynsin hampain takertunut ylimielinen puolue-eliitti joka on onnistunut mädättämään kaikki kansan oikeuksia puolustavat instituutiot.HERÄTYS meillä on vaalit käynnissä,moni meininkiin pettynyt käy toreilla ihmettelemässä vaalihumua,nyt on aika käyttää sitä ääntä ja sylkee se vaalipulla suusta ja huutaa kovaan ääneen TYRANNIT ALAS!

 7. Jussi Bergrothin ja muiden nato-lampaiden ongelma on se, että he kyllä uhoavat kovaa, mutta nyt kun olisi ihan oikea tilaisuus lähteä tappamaan venäläisiä, niin he jänistävät!

  Mistä on kysymys? Ettei vaan käpykaartilaisia pelota denazifiointi?!!

 8. Jutussa oli vain pelkkiä vihjailuja vailla yhtään konkreettista todistetta tai edes validia lähdettä. On tuo Matti ihme mies, joka junailee kaikkea Cian laskuun ja kukaan muu kuin de wit ei ole tätä huomannut.

  1. Tai sitten useimmat suomalaiset ovat vain niin naiiveja tai vähä-älyisiä, että ajattelevat Yhdysvaltojen ja Iso-Britannian haluavan Suomea ja Ruotsia valtavasti Natoon, Suomeen Naton vakoilukeskukset, tukikohdat ja ydinaseet, mutta ajattelevat, että eivät he ja Israel sekaannu Suomen sisä -ja ulkopolitiikkaan. Ehkä ennen, mutta ei nykyisin, ei ollenkaan. Tai vaikka sekaantuisivatkin, niin on hyvä vain, että hyvä ja moraali länsiliittouma on paikalla.

    1. Slaavit pääsivät lopulta KGB:ssä ja Neuvostoliitossa/Venäjällä takaisin valtaan, sen jälkeen kun sairaat amerikkalaiset ja brittiläiset eläimet, sekä yksi ryhmä järjestivät Venäjän tsaarin rituaaliteurastuksen ja bolsevikkivallankumouksen. Amerikkalaiset ja brittiläiset eläimet ovat tänäkin päivänä avoimen ylpeitä kaikista lukuisista rikollistaan. Tämä saasta on historian yksi kaikkein sairaimmista ja rikollisimmista kansoista, joilla ei ole edes nimellistä moraalikäsitystä yhtään mistään.

  2. Kyllä Marco tietää, syö esinahkoja päivälliseksi. Jonkunhan nekin on syötävä. Argumenttia kun ei ole olemassa.

 9. Ovatko he myös lakanneet hakkaamasta vaimojaan / seksinukkejaan?

  Seksinukkebordelli meni nurin, kun asiakkaat kohtelivat väkivaltaisesti seksiNUKKEJA. Nuket eivät ilmaisseet selvästi suostumustaan eivätkä laittaneet kovasti vastaan. Siveyspoliisitkin vieläkin ymmällään.

 10. Kuvassa kaksi miestä, jotka ovat olleet viisaita, mutta VENÄJÄ ”erotti lihan luista” niin, että vain TOINEN kuvan miehistä on jättänyt EDES osamoilleen jotain vielä JÄLJELLE. KURU! jonka analyyseja olen kuunnellut muutamia vuosia ”MAROKON SAUHUN” striimeissä. Miehen VIISAUS voidaan mitata (ja nykyään se on PAKKO) monessa kerroksessa. TAITO esittää asiansa analyyttisesti hyvin, minkä EI saa estää kuulijan ITSENSÄ ”ympäripuhumisen” vaan on kyettävä löytämään se ”PUNAINEN LANKA” aivan kuten KÄYTETTYJEN AUTOJEN kaupassa… ”PÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄLYKÄINEN!!!”

  Ukrainan kriisi on ollut kuin NAPALMIA itsessään ja VALTAMEDIAN PROPAGANDAN + NATO hurmahenkisyyden tuotteena kuin YLIVAINION SAARNAT, jossa KAATUI kaikkea, mikä oli PYSTYSSÄ! On myös osattava YMMÄRTÄÄ ihmisten HEIKKO mieli, jonka voi VILLITÄ itsessään lisättynä siihen päälle KORONA KIDUTUS + MURHAAMINEN. Jotka KAKSI liittyvät KIINTEÄSTI toisiinsa kuin PERSE ja PAITA!!!

  Suomalaisissa on KATEELLISUUDEN lisäksi TOINEN paha VIKA. Se on KYVYTTÖMYYS antaa anteeksi kuin ”Tuhlaaja pojalle”, jos henkilö on ALUSSA lähtenyt ”laukalle” ja jos sen jälkeen pakittaa keulineen moponsa hallintaan. EI tällaistä ihmiostä pidä pitää KETTUILUN piirissä jo0ka Jumalan päivä sen jälkeen. Vai AMMUTAANKO kärryjen edessä VAUHKOONTUNUT hevonen HETI kun se on saatu hallintaan?

  Ihmiset ovat LUONTEITTENSA ja HEIKKOJEJN mieltensä vankeja ja heitä HALUTAANKIN pitää niissä PIHDEISSÄ, sillä vauhkoontunut karjalauma on helppo ajaa JYRKÄNTEELTÄ alas niin kuin LUOLAMIEHETKIN tekivät ja FAUCI & kumpp.

 11. Olisiko Tuukka Kuru ollut alusta asti Jussi Bergrothin oikea käsi? Hänhän fanitti ja tuki Halla-ahoa valtavasti aina viime vuosiin asti. Sitten muutti hieman kantaansa, mutta jälleen otti kaikki Halla-ahon tiedetyt Supon resurssit Sinimustien johtoon siipiensä alle ja antoi heille vapaat kädet. Tämä siitä huolimatta, että monet heistä on tiedetty varmuudella Supon vasikoiksi ja sabotääreiksi.

 12. Joutuiko Magneettimedia aikoinaan kovankin vainon kohteeksi? Itse en vaihtoehtomedioita vuosia sitten niin paljon seurannut niin ihan kaikkea en siksi tiedä. Nykyisin ei voi oikein muuta tehdä kuin seurata vaihtoehtomedioita kun virallinen media valehtelee niin paljon monista asioista.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*