22 thoughts on “Päivän kuva: Napakymppi

 1. Me­nes­ty­jät ja me­neh­ty­jät. Eli kuin­ka tun­nis­taa fir­mat ja val­ti­ot, jot­ka ovat tu­hoon tuo­mit­tu­ja.
  –    WO­KE Cul­tu­re is Dest­roying the Eco­no­my & our Na­ti­on
  –    https://archive.is/FEPZ1

  Näin ku­lut­ta­ja-ta­sol­la it­se väl­tän os­ta­mas­ta mi­tään tuo­tet­ta, jos sii­tä on mak­set­tu li­sens­si­mak­su «il­mas­tol­le», «vih­re­äl­le agen­dal­le» tai mil­le­kään kan­sain­vä­li­sel­le ki­ris­ty­sor­ga­ni­saa­ti­ol­le
  –    Ne vain ke­rää­vät ra­haa «hy­vään tar­koi­tuk­seen».

  1. VIHREÄT vaativat AfD:n KIELTÄMISTÄ! Miksikähän? GLOBALISTIT hallitsevat TOKI EU:n sisällä niin, ettei KANSAN hyvä ole GLOBALISTIEN hyvä!!! Mutta Hollannissa LEHMÄT kusivat ”KÄRPÄSTEN HERROJA” päin PLÄSIÄ! AMMMUUUUU!!!

  1. Donald Trumpia nyt ei voi juuri mitenkään verrata Andrew Jacksoniin. Hän kyllä käyttää samaa puhetapaa, mutta ei halua tappaa pankkeja ja nykyistä kartellitalousjärjestelmää. Hän on osa likaista eliittiä ja haluaa itse hyötyä siitä.

 2. Vii­den­nen pol­ven so­dan­käyn­ti
  –    5th Generation Warfare: Did You Know?
  –    https://archive.is/H2bZ3

  … on täyt­tä so­taa, jo­ka koh­dis­tuu hal­li­tuk­siin ja kan­sain­vä­li­siin jär­jes­töi­hin, joi­hin vi­hol­li­nen kuu­luu. Si­tä käy­dään jo­kais­ta meis­tä vas­taan juu­ri nyt, ja se on tais­te­lu eh­dot­to­mas­ta mää­räys­val­las­ta elä­män jo­kai­sel­la ta­sol­la: liik­ku­mi­nen, vuo­ro­vai­ku­tus, lii­ke­toi­met ja jo­pa si­sim­mät aja­tuk­set, tun­teet ja toi­veet.
  –    Hal­li­tuk­set ym­pä­ri maa­il­maa te­ke­vät yh­teis­työ­tä yri­tys­ten kans­sa hyö­dyn­tääk­seen tek­niik­kaa hal­lit­se­maan si­nua ge­no­mi­ta­sol­le as­ti, ja ne lo­pe­te­taan vas­ta jo­kai­nen hen­ki­lö, jo­ka vas­tus­taa hei­tä, on alis­tet­tu tai eli­mi­noi­tu.

 3. Feminismi ja miesviha taas vajonneet muutaman tason alemmaksi Ensin kypsytetään henkisesti, seuraavassa vaiheessa fyysinen tuhonta.

  1. Haluan tuon ja myös tuon, mutta taitaa olla kehari eli haluan vain tuon, mutta mitä jos sekin on kehari vaikka ei näytä, aika painavalta näyttää kun on vatta ulkona ja rinnat sisällä. Pitäisi olla toisinpäin, mutta siihen vaaditaan miestä ja tuolla ammutaan vasten tukiaisia.

  1. LAITONLEHTI.NET, HUOMENNA PERJANTAINA:

   WAU!!! KATSOKAA TUOTA SIVUTISSIÄ! MISSY ROTTENCROTCH SAANUT TIKTOKISSA JO KAKSI VAROITUSTA SIVUTISSEISTÄ! UH-OH, NYT VILKKUU TAAS – ALATISSI TÄLLÄ KERTAA! INSTAGRAM VAROITTANUT MISSYÄ MYÖS KAHDESTI, MUTTA SILTI VAIN SIVUTISSI KUMOAA PAINOVOIMAA TRAMPOLIINILLA POMPIESSAAN – KATSO KUVAT! JÖSSES, MIKÄ JÄTTIALATISSI!!! ÄÄÄK, APUA! EI VOI OLLA NOIN ISOA ALATISSIÄ – ”JOKU JÄRKI NYT JO TÄHÄN TOUHUUN!”, PYYTELEVÄT JO SOME-KUUMIKSEN FANITKIN!

 4. Voipi vähän potkaista kun tuolla ”lelulla” täräyttää azovia silmienväliin,- muutamasta kilometristä.

 5. ENSIMMÄISTÄ kertaa KURJASSA elämässäni tunnen ITSENI vielä KURJEMMAKSI kun PITÄÄ valita noiden KAHDEN välillä! Toisaalta SÖPISTYS on TOTTUNUT niin PITKIIN piippuihin, että luontainen ”VAATIMATTOMUUTENI” estää TYTTÖÄ ”vieroittaa” elämänsä TYKISTÄ!!! ISÄ varmasti TYKKÄÄ kelpo ”VÄVYSTÄ”!!!

  1. PUTININ pidätuysmääräyksellä EU-maat ja USA jällleen kerran kurjaa TEKOSYYTÄ käyttäen IMUROIVAT veronmaksajien RAHOJA eli ”mattopyykiksi” menee!

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*