Marco de Wit 21 maaliskuun, 2023
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Mustat pitävät hauskaa Miamissa.

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

16 thoughts on “Päivän video: Musta Miami

  1. Onko hauskaa hyppä poliisisuton päälle,? Luulevat, että autot tehty vaahtomuovista. Olivat ravintolassakin kuin kotonaan.. Tuolta pitäisi olla suora tv-lähetys. Se on halpaa tv-viihdettä, halvempaa kuin käsikitjoitettu tosi-tv. Helposti saisi tv-katsojaluvut nousuun.

    1. Ja aattelisivat jotain, 90% muiden kuin valkoisten tekemiä. Poliisit ampuu mus…ei vaan ammutte toisia eniten, vitun musta idiotismi joka leviää kun ihmiset on ”aina” pienempien (tyhmien) puolella.

    2. Tarvi sanoa kuin Biden jätti antamatta tuen teille tänään. Nyt hajotetaan niiden paikat mitkä liittyy vain meidän ostopaikkoihin ja hyvinvointiin ja sama vaikka neekereiden pitämiä, hajotetaan kun se Biden on valkoinen ja koostuu kaikki vähänkin ei-viidakkokauppa jostain valkeasta, let’s hajoitetaan kaikki. Sitten seur. päivänä, mistä sais ruokaa, edes varastamalla, kun ei huomattu varastaa kuin räppihousuja, jordan-kenkiä ja muuta ääliönä vitun perseinä!

  2. Toi eläimellinen riehuiminen ja kaiken rikkominen/varastaminen nyt on niin yleistä. Ehkä siitä tulee se ”hajoita ja hallitse”. Nuo hajoittaa ja valkoiset hallitsee.

  3. Juutalaiset avasivat 1960 luvulla rajat ja lupasivat ettei etnisesti muutu maa!! No mitä heihin on luottamista! Gojimi lampaat eivät vaan herää!!

  4. NUO kuuluvat VIIDAKKOON!!! AMERIKKAA rangaistaan RASKAALLA kädelllä DEMOKRAATTIEN harjoittamasta ORJUUDESTA etelän PUUVILLAPELLOILLA! Ja kun jälleen KERRAN löytyi VATIPÄÄ, joka keksi AMPUA Abraham Lincolnin ennen kuin hän olisi lähettänyt orjat Afrikan mantereelle.

    Kuvan nainen, joka muistaakseni tutki elämänsä VUORIGORILLOJA tai SIMPANSSEHJA koki tylyn lopun kun häntä VERISESTI VIHAAVAT salametsästäjät MURHASIVAT hänet. Muutenkin hänen tutkimustyönsä, joka EI ollut mitään NYKYISEN kaltaista ÄÄRI-HIHHULISMIA sai vihollisia niin paikallisten kuin varmasti YLIKANSALLISTEN SUURYHTIÖIDEN pampuilta. Koska NÄMÄ tunnetusti RAISKAAVAT avuttomia nuoria NAISIA kuin Herran Luomaa LUONTOAKIN!!!

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*