Marco de Wit 21 maaliskuun, 2023
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Kansallismieliset usein pilkkaavat suvakkeja naiviudesta, koska nämä luulevat somalien muuttuvan loistoihmisiksi ja nettomaksajiksi astuttuaan Suomen rajan yli. Samalla kuitenkin kansallismieliset ovat yhtä naiveja ukrainalaisten suhteen, vaikka nämä ovat tunnetusti Euroopan riitaisin ja korruptoitunein kansa.

 

Suvakit ja sinimustat uhrautujia

Loppujen lopuksi sinimustatkaan eivät eroa logiikaltaan mitenkään suvakeista: Molemmat haluavat rajat auki kymmenille tuhansille lemmikeilleen. Molemmat haluavat myös Suomen sotivan ja uhrautuvan lemmikkiensä puolesta.

 

Pyry-Lii Soinio ja Sinimustat: Rajat auki 100 000 slaaville + piikki auki + sotaitsemurha RKP:n ja juutalaisten puolesta!

 

 

Ukrainalaiset riitaisia määräilijöitä ja suomalaiset kilttejä alistujia

Monet suomalaiset kansallismieliset näkevät ukrainalaiset jonain viattomana ja herooisena kansana. Todellisuudessa ukrainalaiset ovat somalien tavoin tunnettuja riidanhalustaan, kovuudestaan ja röyhkeydestään. Tämän takia sen enempää somalit kuin ukrainalaiset eivät sitä omaa maataan ole koskaan kunnolla saaneet aikaiseksi, vaikka molemmat ovat suhteellisen suuria kansoja. Molemmat kansat ovat aina olleet ikuisen sodan tai sisällissodan tilassa.

 

Monia somaleita ja ukrainalaisia ei ollenkaan hävetä vaatia vierailtaan yhä enemmän ja enemmän. Tämän ovat myös Natomaat huomanneet, kun ukrainalaiset eivät tunnu arvostavan länsiapua, vaan päinvastoin aggressiivisesti syyttävät avunantajiaan liian vähäisestä avusta. Tämä on tätä itämaista kaksoisstandardia: Ukrainalaisten ongelmat ovat myös muiden ongelmia, mutta muiden ongelmat eivät ole ukrainalaisten ongelmia.

 

Ukrainalaiset ovat peilikuva suomalaisista, joiden mielestä heidän ongelmansa eivät ole koskaan muiden ongelmia, mutta muiden ongelmat ovat aina myös suomalaisten ongelmia. Tämän päinvastaisen asenteen selittää pitkälle evoluutiopsykologia, koska suomalaiset ovat geneettiseltä taustaltaan pohjoisen eristyksessä kehittyneitä vaatimattomia metsästäjä-keräilijöitä, kun taas ukrainalaiset ovat kehittyneet maailmanhistorian pikatiellä eli idästä tulleiden jatkuvien kansainvaellusten puristuksessa. Ei ihme, että ukrainalaisista on tullut luunkovia vaatijoita ja jyrääjiä.

 

MV-lehden putinistit vs. Offensiivinen realismi: Onko Ukrainan sota hyvyyden ja pahuuden välinen sota?

 

 

Ukrainalaiset juonikkaan raakoja ja suomalaiset naivin pehmoja

Ei myöskään ihme, että Hitler ja kaikista raaimmatkin natsit pitivät ukrainalaisia äärinationalistisia banderiitteja mielisairaan riidanhaluisina ja kuvottavan raakoina. Toisen maailmansodan aikana banderiitteja ei edes häirinnyt tehdä etnisiä puhdistuksia vanhaan tyyliin kirveillä. Tuhannet venäläiset, puolalaiset ja juutalaiset saivat kirjaimellisesti kirveestä päähänsä mukaanlukien naiset ja lapset!

 

Ideologialtaan banderiitit todellakin ovat pitkälti natseja. Toisaalta he ovat niin verenhimoisia äärinationalisteja, että tarkkaan ottaen he ovat äärinationalistisia fasisteja eikä rotuoppia kannattavia natseja. Banderiittien nationalismi on nimittäin niin totalitaristista ja aggressiivista, että he eivät välitä valkoisesta rodusta. He välittävät vain ja ainoastaan itsestään. Niinpä he ovat valmiita tuhoamaan muita valkoisia kansoja ja liittoutumaan kenen kanssa tahansa eli vaikka juutalaisoligarkkien aivan kuten niin monet muutkin fasistit historian saatossa. Itse asiassa banderiitit ovatkin ideologisesti äärifasistisia kirvesmurhaaja-nationalisteja. Ei ihme, että banderiitit ovat nyt liitossa juutalaisoligarkkien Mossadin kanssa Venäjää vastaan.

 

 

Ovatko Ukrainan natsit oikeita natseja? Euroopan natsit Mossadin frontteja?

 

 

Banderiitit Naton ja Mossadin terroristeja

Suomessa monet ukrainalaiset tulevat taatusti välittömästi järjestämään omat huumemafiansa ja muita aggressiivisia klaaneja ja verkostoja. Samalla ne tietysti tulevat myös toimimaan yhteistyössä Naton ja Mossadin kanssa toteuttaen mm. näiden Gladio-operaatioita. Näissä sitten suomalaisia poliitikkoja murhataan ja kansalaisia räjäytetään terrori- ja muissa false flag-operaatioissa.

 

Näinhän banderiitit ovat tehneet kaikkialla muuallakin länsimaissa. Toisen maailmansodan jälkeen nimittäin voittoisat länsivallat nimenomaan kuskasivat valtavasti banderiitteja Amerikkaan, jossa he ovat muodostaneet sekä varman republikaaniblokin että ovat olleet CIA:n uskollisimpia sotilaita. Yhä tänä päivänä Amerikassa on paljon banderiittiyhteisöjä, jotka ovatkin aktivoituneet Ukrainan sodan aikana terrorisoimaan myös amerikkalaisia sodan vastustajia mukaanlukien Laittoman Lehden yhtä lähdettä eli Scott Ritteriä. Hänenkin naapurustossa on nimittäin banderiittiyhteisö!

 

 

 

 

Banderiitit ovat omasta mielestään ”liitossa” juutalaisoligarkkien kanssa Venäjää vastaan. Tosin tämä ”liitto” sisältää sen, että ukrainalaiset pistetään kosherteurastamoon juutalaisten sionistien hurratessa vieressä. Ei ihme, että nykyään Sanna Marinkin fanittaa juutalaisoligarkkien kanssa huoraavia banderisteja.

 

Sanna Marin kunnioittaa natsia! Sinimustat, persut, natsit, jihadistit, Soros ja Marin liitossa Venäjää vastaan?

 

 

Suomalaisista tehdään tykinruokaa

Kaiken kukkuraksi sinimustat sitten luulevat olevansa jotenkin olevia, kun saivat tehtyä liiton juutalaisoligarkkien ja Sanna Marinin kanssa! Eivätkö he tajua, että tämä ”liitto” on täysin yksipuolinen? Juutalaisoligarkit ja suvakit ovat vain iloisia, että minikansa suomalaiset haluavat tykinruuaksi Venäjää vastaan!

 

Banderiitit ovat tyhmiä uhratessaan valtavasti ukrainalaisia juutalaisoligarkkien puolesta, mutta heillä on ainakin miljoonia ja miljoonia uhrattavia, koska Ukrainan kansa on yksi Euroopan suurimpia eli kymmenien miljoonien suuruinen. Suomalaiset ovat puolestaan erittäin pieni kansa, jolla ei ole varaa menettää satoja tuhansia miehiään.

 

Pienen Suomen sotkeentuminen Itä-Euroopan ikuisiin verikostoihin on hulluuden huippu. Ihan sama juttu kuin joku ovela juutalaisoligarkki yllyttäisi jotain yksinkertaista suurisuista kääpiötä hyökkäämään jättiläistä vastaan lupaamalla merentakaisen jättiläisen tulevan kyllä sitten myöhemmin auttamaan kääpiötä. Jokainen tietää miten siinä lopulta käy. Paitsi suomalainen.

 

 

 

 

Sinimustista banderiittien huoria

Aivan kuten suvakit kuvittelevat olevansa ”liitossa” arabien ja somalien kanssa, niin persut ja sinimustat aktivistit kuvittelevat olevansa ”liitossa” banderiittien kanssa ottaen heidät avosylin Suomeen. Todellisuudessa suvakeista tulee arabien ja sinimustista banderiittien huoria.

 

Banderiitit vie, kun siloposkiset sinimustat pojat ja tytöt vikisee.

 

 

 

 

Ukrainalaiset Naton viides kolonna

Ei epäilystäkään, että ukrainalaiset tulevat toimimaan Naton agentteina ja viidentenä kolonnana Suomessa. Persut ja sinimustat pitivät aikanaan kovaa meteliä siitä, että somalit ja muut kehitysmaalaiset sotilaskoulutusta omaavat matumiehet ovat vaara Suomen turvallisuudelle varsinkin, kun tulevat toimimaan EU:n sotajoukkona Suomessa. Nyt persut ja sinimustat kuitenkin haluavat Suomeen omat vieläkin pidemmälle sotilaskoulutusta saaneet lemmikkinsä toimimaan EU:n ja Naton sotajoukkona Suomessa!

 

 

Voisiko Nato hyökätä Suomeen? Natologiikan Dodoaakkoset!

 

 

Myös henkilökohtaisella tasolla ukrainalaiset ovat jopa somaleja aggressiivisempaa porukkaa. Heillä ei ole minkäänlaista käsitystä sananvapaudesta ja länsimaisista perusoikeuksista. Ukraina meni jopa niin pitkälle, että teki listan Ukrainaa liikaa kritisoineista ihmisistä. Listalle pistettiin useita kuuluisia puolueettomuutta ja yksilönvapautta kannattavia amerikkalaisia antaen ymmärtää, että heidät tullaan ”hoitelemaan”!

 

Jos mahdollista, niin vielä röyhkeämpi yhdistelmä on tietysti Ukrainan juutalainen presidentti Zelensky, joka kehtasi vaatia amerikkalaisia lähettämään lapsensa tykinruuaksi Ukrainaan! Tässä Tucker kertoo asiasta.

 

 

 

 

 

Tässä yksi amerikkalainen mies kertoo mielipiteensä ukrainalaisista.

 

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

66 thoughts on “Myyrien valtakunta. Osa XVI: Persut ja sinimustat vaativat rajoja auki 100 000 slaaville ja kirvesmurhaaja-banderiitille!

 1. Ukrainan slaavit ja muut matut tulevatkin lopulta teurastamaan ja raiskaamaan suomalaiset… ja lopuksi tekevät diilin slaaviveljensä Venäjän kanssa!

 2. Kova video tuo alimmainen, alkaa monella varmaan menemään hermot tuohon näytelmään jota tällä hetkellä Ukrainassa pelataan ja Ukrainan kansaa käytetään törkeästi hyväksi Venäjän heikentämiseen. Ja Suomi vielä haluaa olla mukana tuossa sekoilussa ja ihmisten uhraamisessa globalistien hyväksi. Hävetkää koko Suomen valtiojohto!

 3. Lisätään ukrainalaisten huonoihn puoliin RASISMI. Tuota eivät suvakit tiedä.

  En ole lahjoittanut Ukrainalle mitään, enkä anna. Tulivat katkaisemaan Suomen Oulun kohdalta Talvisodassa ja asuttivat Suomelta varastetut alueet Karjalassa. Pidetään nuo asiat mielessä.

  Milloin metsässä-kyräilijä suomaalaiset oppivat pitämään HUOLEN OMISTA ASIOISTAAN. Ai niin, eihän niillä ole omia asioita, kun eivät omista mitään, siksi kaikki maailman asiat ovat naiivisteille omia asioita. Oma kansa ensin ajattelu on haitallista, mutta suvakeilla EI OLE OMAA KANSAA.

  Marin lupasi puolalaisille ilmaisen abortin Ziomessa. Marinin tähti on laskussa. Esim. Sstakunnassa demareille on tulossa suurtappio. Zionistien sairaita arvoja edistävä narsisti kypsymätön bilettäjä Marin ei ole suosittu edes naisten keskuudessa. Tippuuko Kiurukin eduskunnasta? EI TULE IKÄVÄ.

  1. Marinilla on feministi suvakkien lauma immuniteetti, valitettavasti. Kiuru niin näkymätön että poistuu. Marin saa suvakit ja feministit märäksi hyve posella.

  2. ei sekoiteta suomalaisia eduskunnassa loisiviin hysteerisiin”flunssa””venäjä” foobikoihin,toivottavasti nuoret äänestäjät ymmärtävät olla äänestämättä näitä imbesillejä riidankylväjiä enää minnekkään,pienet puolueet ovat todellinen vaihtoehto.

  3. Kuka nyt sinne rahoittaisi. Eri asia jos ehkäisee ja puolue Suomen menetystä.
   Tapasin 2011 Tiina Wiikin Oulun torilla, kysyin mitä mieltä että jokaiselle saataisiin köyhistä maista (valkoisista) nainen, yskäisi tyhjää eli ei. Ihme lesbo, en äänestä, eikä voikaan. Harvinaista että Junes oli ja se somali jolle vittuili. Onneksi Tiina tekee normaalia työtä, tiedä onko sekin sihteerin työ valkoiseen vai perustyö.

 4. Ukrainalaiset ovat tavallaan puoliksi lähi-itäläisiä(juutalaisia), siksi he ovat ottaneet diktaattorikseen lähi-itäläisen(juutalaisen), jonka uskonnollinen risti on hakaristi. Ukrainassa on menossa valkoisten kansanmurha, johon ottavat osaa myöskin sekarotuiset. Putin pelasti valkoiset lapset lapsikaupalta ja elinkaupalta.
  Hakaristi italialaisessa synagoogassa:
  http://www.proswastika.org/news.php?extend.141.6
  Hakaristi unkarilaisessa synagoogassa:
  http://www.proswastika.org/news.php?extend.829.6
  Juutalaiset huijaavat valkoisia tappamaan toisiaan:
  https://youtu.be/x7_lP62yXL0
  Juutalaisten ja natsien yhteistyö:
  https://english.almayadeen.net/articles/analysis/one-of-historys-ugly-pages:-nazi-zionist-cooperation
  Ukrainaa johtavat juutalaiset:
  https://www.partisaani.com/news/zionism/2023/03/02/sionistijohtaja-ukrainaa-tuettava-koska-puolet-hallituksesta-juutalaisia/
  Ukraina hakaristipataljoona vieraili Israelissa:
  https://nationalvanguard.org/2022/12/ukraines-azov-regiment-visits-israel-mariupol-is-our-masada/
  Juutalainen rahoittaa Ukrainan natsipataljoonaa:
  https://yle.fi/uutiset/3-12366403
  Ukrainan kansanmurha tapahtui juutalaistaustaisen Lazar Kaganovitsin johdolla.
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Lazar_Kaganovit%C5%A1
  -On arvioitu, että vuosina 1932–1933 ukrainalaisiin kohdistuneessa hyökkäyksessä kuoli noin 7–10 miljoonaa ihmistä. Suurin osa heistä kuoli nälkään, ja näitä tapahtumia kutsutaan ukrainalaisten holokaustiksi eli holodomoriksi. Häntä ja hänen puoluetoveriaan Vjatšeslav Molotovia pidetään Ukrainan nälänhädän pääarkkitehteina.
  Ukrainan juutalaiset:
  https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000009067461.html
  -UKRAINA on ollut läpi historian yksi merkittävistä juutalaisten asuinsijoista Euroopassa.
  Juutalainen rahoittaa Ukrainan natsipataljoonaa
  https://yle.fi/uutiset/3-12366403
  -Juutalaistaustainen oligarkki Ihor Kolomoiskyi oli Azovin pataljoonan alkuaikojen merkittävä rahoittaja. Hän toimi Dnipropetrovskin kuvernöörinä ja rahoitti myös muita vapaaehtoispataljoonia. Rekawekin mukaan Azovista ei olisi koskaan tullut nykyisenkaltaista organisaatiota ilman Kolomoiskyin tukea.
  Juutalaisilla on johtava asema monikultuurillisuudessa
  https://www.youtube.com/watch?v=53A5AJoRxF0
  Rabbi Pinchas Goldschmidt. Muslimit ovat juutalaisten ystäviä:
  https://youtu.be/F2JQYPY7ueU

  1. Hakaristia käyttää niin natsit kuin verivihollinen ja alunperin käyttävä jude. Suomen lennonjohto ja joillakin hyvän onnen tuoja merkkinä. Eli se tarkoittaa minkälaisen ristin on tehnyt. Hakaristi voi olla kenellä vaan, värit erottaa.

 5. Marco pitäisi pistää kuumailmapalloon pariksi kuukaudeksi että osaisi katsoa asioita lintuperspektiivistä. On meinaan taas sellasta lyhytnäköstä lapsellista analyysia.

  Marcolta jostain syystä mennyt ohi että näitä kansaryhmiä siirtelee massoittain jotkut tahot. Ei ukrainalaiset, somalit tai mitkään muut kansanryhmät keksi päästään kimpassa että hei lähdetäänpä nyt sinne tai tonne porukalla. Heidät joko painostetaan lähtemään tai suorastaan kutsutaan, sota ja raha hyviä houkuttimia ja/tai karkottajia. Ukrainalaisia on nyt ihan jokapuolella maailmaa niin Euroopassa kuin Amerikassa suuria määriä eikä nämä kaikki muut kansat ole ”geeniperimältään” metsästä-keräilijöitä. Samat ongelmat kuitenkin heilläkin, oma kansa on joutunut kakkosluokkaan, vieraat ensin esim asuntojonoissa. Irlanti mm. on kertonut ottavansa niin paljon ukrainalaisia kuin heitä vain tulee, ei mitään kattoa, rahaa löytyy jostain mystisesti (kultti näpyttää tarvittavan määrän korvamerkittyjä numeroita tietokoneruudulle). Kyse on väestönvaihdosta ja yhteiskuntarauhan rikkomisesta jossa meidän valtiovalta on täysillä mukana, aivan kuten muissakin maissa. Tämä on sodankäyntiä kultti vs. kansa, ei ukrainalaiset vs. suomalaiset.

  LaitonLehti jatkaa systemaattisesti hajota-ja-halliste politiikkaansa ja vihan lietsontaa eri ryhmien välille. Me olemme KAIKKI samassa veneessä ja niin kauan kun eri ryhmät soutavat eri suuntiin kultin agenda etenee täysin suunnitelman mukaisesti. Kiitos aivopestyjen Marcojen ja muiden tollojen joilta puuttuu täysin kyky katsoa isoa kuvaa.

  Tää LaitonLehti on aika harhaanjohtava nimi koska kyseessähän on Marcon omien naurettavien teorisointien temmellyskenttä. On vain YHDEN ihmisen harhaisia artikkeleita puolitotuuksineen. Kutsuminen ”mediaksi” on suoranaista harhautusta ja valehtelua.

  1. Vierasperäinen väestö lietsoo vihaa suomalaisia kohtaan ihan itsekin vaikkapa Helsingin lähiöissä vai halatako niitä pitäisi tai ukrainalaisia, jotka muodostavat tänne mafiaverkoston ja kohta täälläkin konetuliaseet laulaa ja granaatit lentää.

   1. Toistan: Heidät on tarkoituksella tänne ne tahot roudanneet jotka tätä väestönvaihtoa ajavat. Ei missään nimessä tarvitse halailla yhtään ketään eikä hyväksyä minkäänsortin vääryyksiä, tuli ne sitten kenen taholta tahansa. Mutta se että sä vihaat niitä siellä kotisohvalla ei muuta asiaa yhtään miksikään.

    Jotta asioille voisi tehdä jotain, pitäisi ensin ymmärtää mikä on ongelma ja valita taistelunsa ja sen mihin energiansa laittaa sen mukaan. Ei olla kollektiivisesti lähelläkään edes tätä ensimmäistä oivalluksen steppiä joten käsikirjoitus etenee täysin suunnitelman mukaisesti. Näin se vaan menee; syyn ja seuraamuksen laki ei petä.

     1. Joka paikan judet, ählämistit ja BML. Meidät valkoiset on aivopesty ja kuolemme alistuvina ääliöinä koko ajan. Emme edes synnytä uutta. Uutta tulee pysyvästi islameina ja neekereinä. Pääasia ettemme hoksaa hiipuvamme olemattomiin.

 6. Ukrainalaisilla on myös paljon tauteja, joita he levittävät! Viime vuonna hiv-tartuntojen rekisteröinti lähti nousuun Suomessa ja tämä johtui maahamme ängenneistä hiv-ukrainalaisita, jotka hakeutuivat hoitoon!

  Ukrainalla oli 30 vuotta aikaa nostaa maa jaloillensa Neuvostoliiton hajoamisen jälkeen. Sen sijaan he tuhosivat maansa ja aivopesivät kansan vihaamaan naapuriansa. Nyt he haluavat tuhota myös meidän rauhanomaisten eurooppalaisten elämän.

  Mitä me suomalaiset tiesimme ukrainalaisista ennen denazifikaation alkua? Okei, ukrainalaiset ovat tunnettuja mansikanpoimijoita, mutta mitä muuta?

  Mitä enemmän tietoa ukrainalaisista tulee ilmi, niin sitä hirviömäisempi kuva heistä muodostuu. Tosiasia on, että me emme tarvitse ukrainalaisia, koska heistä on pelkkää haittaa!

  Vain täydellinen sekopää liittoutuu ukrainalaisten kanssa!

  Ukrainalaiset valenatsit ovat nyt raivoissaan, kun Mariupolin kaupungin jälleenrakennus on täydessä vauhdissa. Ukrainalaiset eivät osaa edes jälleenrakentaa, vaan he ovat jo myyneet maansa länsimaiselle pääomalle. Ukrainalaisten kohtalo on toimia renkinä/halpatyövoimana omassa maassansa, mutta ei se mitään, koska aina voi vihata naapuria ja kiljaista”SLAVA UKRAINI!”

  1. Ei ihme että Venäjäkin kyllästyi totaalisesti niihin jatkuviin ongelmiin, joita röyhkeät ukrainalaiset heille aiheuttaa ja puhuvat vielä niin epäselvästi murtaen venäjääkin.

  2. Sinä homo mene takaisin vitun venäjälle kiljumaan juutalaisen puolesta saatana!! Kuvitteletko että susta valittää haaaahhhahahaa tappaa sut vitun pikku noro, saatana.

  3. Lapset kärsimeer nälästä Ukrainassa nykyisen hallinnon aikana. Yllättävä tieto. Kuka vetää välistä, onhan Ukraina maailman suurimpia viljantuottajia.

  4. Mitään Aidsia ei ole olemassakaan. Tuo lienee kuitenkin pienin murheesi, sillä ukrainalaiset slaavit tulevat Naton kanssa teurastamaan, kiduttamaan ja raiskaamaan suomalaiset sukupuuttoon.

 7. Täysin naurettavaa ja sairaan politisoitunutta kun ei mitään muuta keksitä niin pannaan jokin etsintäkuulutus Putinille ja hänen lapsiasioiden hoitajalle siitä hyvästä että pelastavat orpolapsia pois sodan jaloista kun taas USA:n johtajat ovat antaneet massamurhata ja kiduttaa satoja tuhansia lapsia ilman mitään seuraamuksia.

  1. Sinänsä kun on toisesta slaaviveljestä kyse, Venäjä pelastaa Ukrainan lapset ja kansan, sillä Ukrainaa ollaan hyvin nopeasti pedomädättämässä. Ukrainan henkinen mädättäminen on jo täydessä vauhdissa. Ukrainan lapsista oltaisiin tehty amerikkalaisten, brittien ja Mossadin raiskattavia seksiorjia.

   1. Venäjä pelastaa Ukrainan lapset nälänhädästä. Kakkamedia ei kerro Ukrainan lasten nälänhädästä mitään.

 8. Amerikkalaisten kaikkein läheisimmät ja tärkeimät liittolaiset ovat kuitenkin Iso-Britannia/Israel. Jo tämä kertoo kaiken amerikkalaisista.

  1. Minä kun luulin, että Suomen puoluemafia on Ukrainan ja englanninkielisen saastan tärkein liittolainen Suomessa.

 9. Amerikkalaiset ja britit ovat vielä slaavejakin sairaampia ja pahempia eläimiä, kuitenkin heidän annetaan nyt pyöriä vapaasti mädättämässä, joukkomurhaamassa, raiskaamassa ja terrorisoimassa. Israelin valtio on myös heidän kaikkein läheisin liittolainen. Voitteko kuvitella? Hyi vittu…

  1. 20 vuotta USA ja Irakin öljysodasta. Nyt on vahvistettu ettei Saddamilla ollut mitään joukkotuhoaseita. Missä viipyy sotaoikeus ja pakotteet hyökkääjälle?

 10. Olen lukenut samankaltaista tietoa, että jopa Saksan piinkovat natsit ovat aikoinaan kauhistelleet banderiittien/banderistojen menoa. Ukraina on itse aika pitkälti syyllinen omaan kohtaloonsa, mutta niin on Suomikin, koska molemmat antavat kaikkein sairaimmille tapauksille vallan maassa. Tietenkin pahasti sodan jalkoihin jääneitä pitää auttaa, mutta kymmenien tai jopa satojen tuhansien raahaaminen Suomeen on etnovaltioperiaatteen vastaista eli näiltä osin sinimustat ovat harhautuneet jopa omaa keskeistä ohjelmakohtaansa vastaan. Ankara venäjä-vihaaja (ja ukri-ryssien rakastaja) Pyry-Lii Soinio on sinimustista ehkä sakein henkilö, jonka vuoksi koko puolue ansaitsee Marcon ryöpytyksen olletikin, että tätä ukraina-asiaa ei voi vetää liian musta-valkoisesti puolesta tai vastaan.

  1. Ei niin, kaikki on Marcon keksintöä että tänne halutaan asumaan ja sinimustat. (eivät sovi samaan lauseeseen.)

  2. Helpostippa Marcon myyräily-mustavalkoiseen alistut. Joka puolueessa on sakein ja vähiten sakein, pääasia etteivät ole juutalaismyönteisiä, mutteivät samaa päämatkintaa, robotteja. Kaikki omana itsenänsä, mutta samat aatteet, muttei enää vaatteet.

 11. Marco ilman argumentteja taas riehuu, takinkäännönkin maailman mestarismies. Ei tänne vieras uskontoja, eikä rotuja haluta, sehän on aina ollut, jo perustus ajoista. ETNONATIONALISTINEN Sinimusta liike (SML). Marco sekoittaa SDP:n ja SPR:n punaiseen. Monet ovat vielä neekereitä tulleista. Mieti Marco tai siis älä valehtele. Taidat itse syödä esinahkojakin.

 12. Ukrainalaisista saa myös hyviä tuontivaimoja persumiehille aasialaisten naisten lisäksi ja mihistä banderiittiveljiä sinimustille mukaan liikkeeseen.

  1. Kuka on sanonut, että Suomi-mies kelpaa ukrainikoille?

   Suomi- naiset ainakin pitävät Suomi-miehiä aivan naismaisina surkeina vätyksinä ja nöyristelijöinä, jotka eivät kykene a) tyydyttämään naisen tarpeita, b) antamaan turvallisuutta c) pitämään kuria naisille d) antamaan jännitystä elämään e) olemaan kohteliaita f) puhumaan tunteista g) olemaan hiljaa h) pysymään kotona i) pysymään poissa kotoa.

 13. Amerikkalaiset ja britit ovat aina olleet jotain todella sairaita rikollisia ja sairaita eläimiä. Heidät tunnettiinkin kautta historian täysin rikollisina ja sairaina eläimiä, kunnes vasta 50-luvun jälkeen he pääsivät levittämään itsestään täysin valheellista propagandaa, jota he ylläpitävät tarvittaessa asein. Kuolemantuomio, jos alat paljastamaan ja kritisoimaan amerikkalaisten ja brittiläisten eläinten rikoksia ja totuutta.

 14. Vittu te ootte kaikki pellejä ja maarkon marxistejaa….
  …hhhomo.net
  Painukaa vittuun, jotimaani ompi suomi suomi armas synnyinmas jossa kaikuu suoli paskaperse marcon maa, siellä on luteita täitä, kpellavapäää lammastana.

 15. https://youtu.be/aldgYoHDmpk

  Neekerien johtajat ja yhä useampi muu maa on alkanut nousemaan kapinaan sairaita, sadistisia ja rikollisia amerikkalaisia ja brittiläisiä eläimiä vastaan. Amerikkalaiset ja brittiläiset eläimet, joka ikinen heistä, on joutumassa tuomiolle ja vastuuseen kymmenien ja satojen vuosien rikoksistaan.

  1. https://youtu.be/nYZ9C4QZWp8

   Namibian presidentti kysyy saksalaiselta poliitikolta, että miksi germaanit/eurooppalaiset ovat huolissaan siitä, että kiinalaiset tulevat Afrikkaan jne.

   https://youtu.be/CG8DRuzjXtQ

   Tässä Kongon presidentti läksyttää Ranskan Macronia kaksois-standardeista ja siitä miten heidän tulisi hoitaa asiat.

   Neekerit pistävät ainakin riistäjille ja orjaisännille vastaan! Eivätkä ota heidän myrkkypiikkejään.

 16. Tekeekö Laiton Lehti juttua täydestä maanpetturista Lauri Törnistä, joka oli osa salaista Operaatio Gladion verkostoa, jonka oli tarkoitus tarvittaessa aktivoitua palvelemaan vieraiden valtojen tarkoitusperiä? Miksei vieraiden valtojen maanpettureista puhuta ja kirjoiteta mitään?

 17. Anteeksi, olin pahimmillaan kiljuissa, sammuin, heräsin ja katsoin, joku oli minun nimillä taas kirjoitellut.

 18. Bilö Gates ja pandemia-agendat, noin aluksi. Tietotekniikkamonopoli. Gates, kartellit ja monopolit sopivat yhteen lauseeseen.

 19. Jopa PUOLALAISET ovat KYLLÄSTYNEET ukrainalaisten pakolaisten KUSETUKSEEN rahallisten pakolaistukien TAKIA, jossa tietoinen VÄÄRINKÄYTÖS ja PETOKSELLISUUS on samaa luokkaa kuin MATUJENKIN kohdalla. Puola on yrittänyt PERIÄ takaisin maksettuja PERUSTEETTOMIA tukia, mutta se on saanut takaisin vain MURTO-OSAN!

  Suomeen vedetään Ukrainan NATSEJA ampumaan SUOMALAISIA selkään, jos SOTA syttyy VENÄJÄÄ vastaan. Toisekseen nuo SAMAT voimat VALJASTETAAN vainoamaan KANSALLISMIELISIÄ ja NATO VASTUSTAJIA!!! Näin SE vain ON! KANNATTAA varautua, jos YHTÄÄN aikoo varoa ITSEÄÄN. ”OMA” ”hallitus” on VIHOLLINEN, sillä HULLU-SANNA on EPÄVAKAA PSYKOPAATTI!!!

 20. Ukrainalaiset ovat tehneet monia asioita paljon paremmin kuin suomalaiset. Ainakaan he eivät ole samaan tapaan ulkomaalaisten ja vieraiden rotujen valtaama kuin Suomi ja muut hölmöt maat. Ukrainalaiset tekevät aivan oikein ja heistä kannattaa ottaa mallia monissa asioissa. Autistiset japanilaisetkin tulevat olemaan japanilaisia vielä 10.000 vuoden päästä, mutta suomalaiset on pyyhitty kartalta 50-100 vuodessa, kuten monet muut valkoiset. Laiton Lehti haukkuu aina niitä jotka tulevat olemaan satojenkin vuosien päästä ja kehuu ryhmiä ja kansoja, joita kukaan ei muista 100 vuoden päästä. Verratkaa vaikka Ukrainaa ja Saksaa. Kummalla kansalla on tulevaisuus ja kummalla ei ole?

 21. https://youtu.be/sP2a0zTHiAU

  Kuinka täysin sairaat, rikolliset ja sadistiset amerikkalaiset ja britit varastavat edelleen muiden kansojen rahat ja luonnonvarat. Nämä kyvyttömät ja sairaat loiset eivät ole koskaan pystyneet tulemaan toimeen omillaan. Heidän ainoa elinehto on aina ollut loisia muista ja muiden työstä. He ovat orja-ja huumekauppiaiden, sekä terroristien jälkeläisiä, joilla on sairas, laiska ja epärehellinen orja -ja huumekauppiaiden kulttuuri.

  Donald Trump totesikin Syyrialle: Antakaa meille öljy. Haluamme öljyn.

  Sekä: Olen parasta mitä Israelille on KOSKAAN tapahtunut ja olisin sitä.

 22. Tulemme lopulta voittamaan sekarotuiset sairaat, rikolliset ja sadistiset amerikkalaiset ja britit. Heidän sairaan ja rikollisen imperiuminsa loppu on alkanut ja kaikki maailmalla tietävät tämän. Tämä sairas, sadistinen, ahne ja rikollinen saasta tullaan työntämään sinne mistä se tulikin, pohjois-afrikkaan ja lähi-itään.

 23. Ranskalaiset, kreikkalaiset, italialaiset ja muut elätit vaativat suomalaisia maksamaan heidän lihavan elämisensä. Pieni suomalainen alistuva kansa elättää kaikkia näitä ja muita maailman ihmisiä selkänahastaan!

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*