Marco de Wit 21 maaliskuun, 2023
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Laiton Lehti on pitkään korostanut, että ainoa keino pienpuolueiden päästä eduskuntaan on tehdä kolme asiaa:

 

1. Suuri vaaliliitto

2. Miljoonaan kotiin jaettavat vaalilehdet

3. Äänekäs vaalikampanja, mm. mielenosoituksilla ja mediakampanjoilla

 

Ikävä kyllä mikään kolmesta ehdosta ei ole onnistunut.

 

Vapausmielisten puolueiden ehdokaslistat vajaita! Onko vielä toivoa vaalivoitosta? Porsaanreikä pelastaa?

 

 

Edes vaalilehteä ei saatu aikaiseksi, vaikka siinä olisi voitu käsitellä monia valtamedian vaikenemia asioita persujen äänestyskoneista ja pridejengeistä demarien jauhojengiin. Tai juuri siksi.

 

Myöskään mitään merkittävää katutoimintaa tai edes suosittua vaalivideokampanjaa ei ole saatu aikaiseksi.

 

 

Onneksi Bono näyttää miten asioita voi käsitellä myös huumorityylillä. Juuri tällaisia valtaeliittiä pilkkaavia videoita tarvittaisiin lisää!

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

25 thoughts on “Vaaliparodia: Muodollisesti pätevä Bono eduskuntaan jauhojengin kanssa!

 1. Tv-vaalitentit eivät kinnosta ketään. Toritapahtumiin tulevat vain eläkeläiset syömään ilmaista ruokaa. Vain somessa voi saada näkyvyyttä. Muutenkin massat oleskelevat seinien sisällä ja woltti tuo ruokaa. Kukaan ei mene ulos eikä näe muita, jos ei ole pakko. Sisäänpäin kääntynyttä mielikuvituksetonta sisäkansaa.

  1. Nyt unohdat sen että vaaleissa ei äänestä vain nuoret vaan koko Suomi. Jo pelkästään Uudellamaalla asuu paljon vanhaa ja täysin somen ulkopuolella olevaa väestöä puhumattakaan miljoonista muista muualla maakunnissa.

 2. Juu, on hauskaa mutta tällaisia Qanon Bono-pellejä ei kukaan äänestä. Samalla leimataan koko puolue hörhöilijöiksi. Mikä on kyllä valitettavasti totta. Näihiin pienpuolueisiin ajautuu jostain syystä aina ihme hihhuliporukkaa. Lieneekö tarkoituksellista.

  1. Kyllä, voiko suvakinpaa olla kuin homo, siis Bono. Ja sitten Tompan Cruisen kanssa avaruuteen ja ufoihin on monen new age-julkimon tarina vienyt.

   1. Jos on homo, silloin kelpaa eliitin pelinappulaksi. Saa median tuen ja se on ehdokkaalle tärkeintä. Media antaa kelpoisuussertifikaatin.

 3. Somenäkyvyydellä on myös merkityksensä, sillä sen avulla esim. persut on nousseet suosituimmaksi puolueeksi nuorten keskuudessa ja lähtökohtaisestihan puolue ei ole yhtään mitään, jos sillä ei ole kansanedustajia, joten silloin juuri olisi tehtävä itseään näkyväksi ja lähdettävä myös vaaleihin samalta viivalta ehdokkaiden suhteen eli täysillä listoilla. Pitäisikö näistä alkaa pitään jotain kursseja näille hiekkalaatikon kuningasta leikkiville idiooteille vai tahallaanko he haluavat aina tuhota kaiken?

  1. Se on tosi hyvä että nuoret kapinoivat ja ”eksyvät” underground-sivuille, sitä myöten tietävät totuuden mädätyksestä. Koulut vihoissaan siitä, valkoisten enemmistössä, että haukutaan transuksi, mulaatiksi ja neekeröijäksi. Yle otti jokunen kuukausi kantaa ja ihmetteli miksi tämmöistä. Vitun mitään tekemätön verovara.

  2. Siis haukkui toisia valkoisia, eihän muuten voi jos kaupunki/vetelä-Suomi, ja enemmistö nekkuja. Ehkä kaikissa on se transu entisen homon haukunnan tilalla ja eivät muka puolueet siellä ole päsmäreinä, vähintäänkin yleisesti vaikuttaa nykyhallitus joka kolkkaan. Siitähän se nykyopetuskin tulee, maailmalla ja Suomessa olevalla transuilmiöllä.

 4. Täysin älyvapaa lista on esim. Pirkanmaalla, jossa VP:n vaaliliitto ja VKK jakavat täyden liatan kahteen osaan ja kirsikkana kakun päällä vielä Kansalaisliiton kärkimies on yksin listallansa. Hän vielä vaikutti ihan järkevältä tyypiltä, mutta vaalien suhteen hän ja puolueensa on täysin aivokuollut.

 5. Niinhän se on että sarkasmilla eletään läpi kovien aikojen. Saas nähdä tuleeko Bonosta uusi ”Veltto”.

 6. Pääministerinä oleva huumenisti oli taas vasta vieraiden miesten puristeltavana baareissa ja biletti menemään. ”Minäkin olen vain ihminen. Kaipaan valoa synkkien pilvien keskellä.”.

  1. Itsepä ne pilvet tilasi. Sitä saa mitä tilaa, mutta tärkein pointti on se KUKA SUOSTUU MAKSAMAAN SANNAN SOTKUT?

   Vai eikö sitä kysytä. Okei, katsotaan peiliin. Sieltä löytyy vastaus kaikkiin pulmiin.

   1. Nyt on ihan antrogyyninä mediassa. Ulkonäkö nyt miehin mitä koskaan, puhe, kävely ja kaikki sovittua kaavaa. Tienaa sinipunan.

 7. Kun valtion johdossa ja hallinnossa on jengi, joka ei välitä omasta kansasta, millainen on sen nykyisyys ja tulevaisuus?

  Persuista näyttää tulevan suurin puolue, sillä se voittaa makunnissa eniten edustajan paikkoja. Siinä tapauksessa kansallismielisten kannattaa äänestää VKK tai Vapauden Liittoa. Turha persoja on äänestää, kun niiden voitto näyttää varmalta. AINAKIN KEPU JA SOS.DEM SAAVAT RÖKÄLETAPPION KOKO MAASSA sekä koko vasemmistosuvakkiblokki.

  Muistakaa: KOKOOMUS JA PERSUT OVAT TÄYSIN UKRAINA ENSIN-puolueita. Kaikki rahat sinne ja suomalaiset pitää tapattaa sitten Naton operaatioissa ulkomailla.

 8. Edelleen ihmettelen miten vitussa tää p********* ja sitruunapää ohisalo saa pelleillä ministerin pallilla… Liki 80 miljoonaa kavereiden tileille. Ei mitään.. eteenpäin! Ja: nyt on aika, vastuuta koko suomesta!! Haistakaa nyt vittu

  1. Romahdus tulee. Maakunnissa ei taatusti 10 % äänestä vihreitä. Ohisalon mies on fossiilienergiakuningas.

   Millä ja miten se Sannan Markus elää? Ajelee vaan hienolla city-maasturilla Hesassa keskellä kirkasta päivää, tekee sylkikampauksen, peilailee naamaansa takapeilistä ja kurvaa trendikuppilaan syömään yhdellä puraisulla hillomunkin kahvin kera. Loppupäivä onkin vapaata.

 9. Kaikki hölmöt estämään ettei ”viisaiden” tarvi tapattaa itseä. Tynkkynen 159. VKK pilalla Törttöisen sekoilujen takia. Vapauden liitto kuin Sinimustat. Ossi ehkä kärsii ex-kolmen koplasta.

 10. Sinimustat hyvin esille mediassa avuliaiden toimesta.
  Lehtiskortteja postiluukkuihin viety.
  Mielenosoituksia tehty mm. jo alusta alkaen, kun Junes Lokka striimasi ja Tiina oli mukana, Kiemunki tietenkin. Sitten oli kunnian kukat jokeen. Aina oli suvakit kintereillä ja paossa. Irroitteli kuten itse kun Oulussa asuin muutaman kuukauden ja sain tarpeeksi, vasemmiston tarroja roskalootista ym. niin paskasti tehty että irtoaa kokonaan helposti. Kuka tavis niistäkään älyää että jaa anarkisteja, liityn kun ei lue mitään ymmärrettävää (onneksi).

 11. Oaoittautunut veltoksi myös tosi-wc maalla ohjelmassa eli farmissa, jossa eletään kuin maalla elävä joka ei osaa tai ei tahtoa, voi että naurattaa. Miten helvetissä ihmiset ei osaa edes vähänkään maalla elämää kun se maatilallisen poikana on tullut pienestä asti uteliaisuudestakin tutuksi. Ehkä liian optimistinä ja oman paikan omaksujana en sitten osaa kaupunki juttuja. Äkkiä päätettäviä en ainakaan. Hitaasti ja varmasti, aika aikaansa kutakin. Miettien. Haluan rauhan jotta mietintä sujuu ja ratkaisut tulee.

 12. Antti Launonen ja Arhi Kuittinen 20.3.2023.
  Väärinajattelija -podcast, jakso 3: Arhi Kuittinen

  Arhi Kuittinen kertoo kivoja ja uskomattomia tarinoita. Kunniakas=kuningas. Suomi on ollut demokratian kehto ja kaikki hyvä on tullut suomalaisilta. Eurooppa on ollut suomalainen. Amerikan intiaanit ovat suomalaisia. Hollantilainen historiankirja ”La oera Linda” kertoo suomalaisten hurjasta historiasta.
  Vieraat valloittajat sensuroivat kaiken suomalaisten hurjasta historiasta ja käännyttivät suomalaiset roomalaisten uskontoon. -Noin 27 min. suomalaisten passiivinen käytös kertoo alistumisesta valloittajien tahtoon.

  https://www.youtube.com/watch?v=JACWpai_NTk

 13. VAALIT entisessä LÄNSIMAAILMASSA ovat menneet ”ISÄ AURINKOISEKSI” (Stalin) ettei ainakaan sellaiset, joilla on edes jonkinlaista KÄYRÄÄ aivofilmissä. Ole enää aikoihin antanut PASKAN vertaa arvoa koko TEATTERILLE, jossa KANSA ”miimaa” DEMOKRATIAA. Tätä on nähty NEUVOSTOLIITIOSSA, KIINASSA ja POHJOIS-KOREASSA ja niiden ”vaalileilleen” on täällä naureskeltu liki yhtä surkuhupaisan hyväntahtoisesti kuin PIKKU-VELJEN toilailuille!

  Mutta noille silloisille ”demokratian” mallikappaleille se oli TÄRKEÄÄ kuin ensimmäinen tupakan vetäminen henkeen ”aikuisille” koltiaisille. AINOA virkistävä poikkeus ja PAHEMPI kuin VAUVA VAHINKO pääsi tapahtumnaan TUULIMYLLYJEN ja KANAVIEN maassa HOLLANNISSA, jossa läntinen DEMOKRATIA pääsi livahtamaan läpi kuin PIERU Piispan tarkastuksella! Olen varma, että siellä kuullaan legendaarinen repla: ”TÄSTÄ PUHUTAAN VIELÄ!!!”

 14. https://oikeamedia.com/o1-196200

  Tapio Puolimatka 12.3.2023. Eduskuntavaalit ovat vaalit perheiden olemassaolosta.

  Jos vihreät ja vassarimarxistit saavat tuhottua translakien kautta perheinstituution, valtio määrittelee itsensä lasten vanhemmaksi. Sukupuolella, isällä ja äidillä, sukulaisuudella ei ole sitten mitään merkitystä. Jokainen on yksin valtiota ja hallinnon mielivaltaa vastaan.

  Tuo PORUKKA PITÄÄ PYSÄYTTÄ Ä NYT!

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*