Marco de Wit 22 maaliskuun, 2023
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Suomessa on hyvin helppoa joutua pakkohoitoon. Niinpä viranomaiset pistävät helposti toisinajattelijoita ja viranomaisiin kriittisesti suhtautuvia pakkohoitoon.

 

Onneksi Teemu Vehkala taistelee tätä lääkemafian törkeyttä ja viranomaismielivaltaa vastaan. Nyt hän haastattelee myrkkypiikkejä kritisoinutta Injektiopiikki-sivuston perustajaa.

 

 

 

 

Tutustu Injektiopiikki-sivustoon:

 

Kuvassa linkki sivustoon

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

30 thoughts on “Injektiopiikki-sivuston perustaja joutunut pakkohoitoon?

 1. Tuo Vehkalan profetia on ihan pielessä. Ilmestyskirja 12 toki puhuu auringolla vaatetetusta vaimosta joka on raskaana ja jolla on kuu jalkojensa alla. Kyse ei ole kuitenkaan Pohjantähdestä, joka vanhan kansan parissa ei ole mikään vaimo, vaan jumalan istuin. Ilmesyskirjan 12. luvun allegoria sen sijaan viittaa hyvin laajalti tunnettuun, planeetta Jupiterin kerran 1500 vuodessa maasta katsoen tekemään edestakaiseen liikehdintään Neitsyen tähdistössä 9 kuukauden ajan, joka maasta käsin tosiaan näyttää siltä, kuin Neitsyt olisi raskaana ja lopuksi 9 kk jälkeen synnyttäisi Jupiterin.
  Tämä harvinainen planetaarinen ilmiö alkoi viimeksi tammikuussa 2017 ja Jupiterin ”syntymä” näkyi taivaalla syys-lokakuussa 2017. Mm. Venäjän ortodoksikirkko pani sen merkille Johanneksen ilmestyksen mainitsemana merkkinä seitsemän vuoden pituisesta Pedon ajan alkamisesta ja historian lopusta. Moinen tietämys ei kuitenkaan estänyt Moskovan patriarkkaa hyppäämästä täysillä mukaan koronarokote- ja passihömpötykseen, joten turha sitä on taivaan tähtipölyjä tiirailla, jos ei tunnista nenän eteen kumarrettavaksi tuotuja pedon merkkiä ja pedon kuvaa.
  Olemme nyt Ilmestyskirjan luvuissa 6 (5. sinetti) ja 13-14. Kirjan luvut 5-6, joissa puhutaan Kartisan sineteistä, kuuluvat kronologisesti lukujen 12-13 väliin. Aikaa ilmestyksen toteutumiseen ja jumalan ilmoituksen täyttymiseen on rapiat 1,5 vuotta, joten älkää ottako mitään rokotteita, pcr-testejä ja valmistautukaa lähtemään Babylonista kun poistumiskehotus tulee, että ette tulosi sen synteihin osalliseksi.

 2. Vuonna 1977 World Psychiatric hyväksyi Havaijin julistuksen.

  Havaijin julistuksen keskeinen sanamuoto on se että psykiatri ei saa osallistua sellaisten ihmisten pakkohoitoon jotka eivät ole mielisairaita.

  Julistus on vasta reaktio diktatuurin jossa hallinto kriitikot suljettiin mielisairaaloihin!

  Julistuksesta huolimatta jotkut psykiatrit ”hoitavat” mielisairaaloissa terveitä ihmisiä pakko hoidossa edelleen?

  Rikos ihmisyyttä vastaan!

  Psykoottinen ihminen ei pysty keskustelemaan objektiivisesti asioista. Joten tässä ei psykoottisesta henkilöstä kyse.

  Psykoosi lääkkeiden sivuvaikutukset ovat usein hyvin vakavia ja jotkut psyyke lääkkeet jopa aiheuttavat psykooseja.

  Joten on hyvin vakavasta asiasta kyse. Pitkä aikaiset univaikeudet kannattaa kuitenkin aina ottaa vakavasti myös.

  Järkyttävää touhua miten ihmisiä, joilla on vakavaa lääke allergiaa käsitellään sairaanhoidossa?

  Ehdotatko ruoka allergiasta kärsivälle henkilölle ruokaa mille hän on allerginen ja mikä johtaa allergia shokkiin ja kuolemaan myös?

  Ihmishengellä ei näytä olevan mitään merkitystä enää?

  Elämme vakvasti sairaassa yhteiskunnassa missä ihmisoikeuksia ja perustus lakia rikotaan päivittäin.

 3. Älä käytä mielisairautta aseena tai keskustelutekniikana poliittisten vastustajien hiljentämiseen.

  Psykiatrisia diagnooseja ei saa käyttää väärin hyväksi, sanoo eräs viisas ylilääkäri.

  Olet jättänyt kaiken säädyllisyyden taaksesi silloin kun vähättelet henkilöä jonka kanssa olet eri mieltä asioista ja annat ymmärtää sen että toisinajattelija kärsii vakavasta mielisairaudesta.

  Älä koskaan aseta psykiatrisia diagnooseja toisinajattelijoille!

  Toimi sivistyneesti ja taistele sen sijaan väitteillä, ei dignooseilla.

  Mielisairauden käyttäminen poliittisena aseena on rikos ihmisyyttä vastaan.

  1960-luvulla kommunistinen hallinto alkoi käyttää psykiatriaa sorto tarkoituksiin systemaattisesti oppositiolaisia ​​vastaan hyväksi.

  Skitsofreniaa käytettiin laajalti diagnostisena aseena lukuisia toisinajattelijoita vastaan, jotka olivat usein suljettuna mielisairaaloihin määräämättömiksi ajoiksi ja kidutuksen kaltaisissa olosuhteissa.

  Monet seikat viittaavat siihen että psykiatriaa on alettu käyttään toisinajattelijoita vastaan uudelleen hyväksi.

  EU-parlamentille julkaistussa raportissa todetaan muun muassa, että kiristyvä poliittinen ilmapiiri on johtanut uhkauksiin ja vainoihin, joissa käytetään psykiatriaa aseena.

  Jotkut psykiatrit leimaavat siis hallinnon poliittisia vastustajia persoonallisuus häiriöisiksi ja oppositiopuolueet tuomitaan pakolliseen psykiatriseen hoitoon.

  Ihmettelen mihin lääkärin tai psykiatrin moraali ja myötätunto on kadonnut, jos hän on valmis tekeen vääriä diagnooseja ja sulkeen terveen henkilön mielisairaalaan pakkohoitoon ja pakko lääkitykseen.

  Se ei ole mielisairaus olla eri mieltä asioista missään vaiheessa. Järkyttävää ja ihmisarvoa alentavaa ja hyvin sairasta touhua!!!!

  1. Niinhän nuo yrittää, ensin lääkkeet sitten vaikutuksista pakkohoitoon. Saakohan siellä tai voiko enää kun piikittävät, äänestää. Ei kykene tai äänestää ihan suvakkina.

 4. Teemu Vehkala itsekin myrkytettiin laivaristeilyllä ja vietiin suoraan tahdonvastaiseen pakkohoitoon. Kovat on keinot lääketeollisuuden ja myrkkylääkärien MAFIALLA

  Tätä pakkohoitoa käytettiin jo Kekkosen aikana, mutta nyt muutaman vuoden aikana menetelmää on uudelleen herkistely.

  Muistakaa pitää kieli keskellä suuta, jos on pakko mennä lääkäriin. Monihan sinne ei kehtaa mennä minkään takia, kun julkiselle puolella ei asia etene..Sama lääkäri voi olla vastaanotolla julkisella ja yksityisellä. Julkisella vastaanotolla lääkäri sanoo, mene kotiin ja palataan ensi viikolla. Kun menet sitten pakosti yksityiselle, vastaanotolle, siellä on sama lääkäri, joka pistää iloisesti töpinäksi välittömästi.

  Ai niin, jos olet väärinajattelija, voit joutua suoraan lääkärin vastaanotolta pakkohoitoon. LÄÄKÄRILLÄ ON KOVEMMAT VALTUUDET KUIN POLIISILLA JA TUOMAREILLA. LÄÄKÄRIT OVAT NOIDEN YLÄPUOLELLA JA KAIKKIEN LAKIEN YLÄPUOLELLA.

  Lääkäri voi etänä antaa käskyn poliisille hakea kuka tahansa milloin ja mistä tahansa tahdonvastaiseen pakkohoitoon. Sujuvasti tyyppi saadaan ilman oikeuden päätöstä vangituksi. Tähän antaa valtuudet nykyiset lait ilman poikkeuslakia rauhan sikana. NÄMÄ LAIT ON LAATINUT PUOLUEMAFIA JA VIRKAKONEISTO, JOTKA KÄYVät SOTAA IHMISIÄ VASTAAN

  Lääkäri voi laittaa poliisin ja tuomarinkin pakkohoitoon tuosta vaan, jos siltä tuntuu. Pakkohoitoon tervepäinenkin voi joutua nopeasti, mutta oikeat hullut saavat juoksennella vspaasti ja esim. toimia myyränä puolueissa, yliopistoissa, hallinnossa ja mediassa sekä paistatella omilla muokatuilla kuvillaan somessa.

  Suomalaisilla yleensä on helvetin huono erilaisuuden sieto ja huumorintaju, lisäksi piiloviha lähimmäisiä kohtaan varsinkin niillä, jotka jollain ihme puliveivauksella tai sattumalta ovat joutuneet ja päässeet tehtäviin, joissa pääsee käyttämään valtaa suoraan muihin.

 5. Joku tässä haisee. Hän ihan vapaaehtoisesti meni sinne sairaalaan ja mainostaa videolla että ei hänellä mitään hätää ole, tykkää olla siellä. On hyvää ruokaa ja saa nukkua. Eli haluaa vapaaehtoisesti jäädä sinne. Mikäs pakkohoito se silloin on?

  Injektiopiikin jutut on tyypillisiä kontrolloidun opposition jorinoita, puolet totta ja toinen täyttä höpöhöpöä. Itseään kristukseksi kutsuminen siihen kirsikkana kakun päälle niin hullunleimahan siitä tulee. Väkisin tulee mieleen Qanon-vedätys jolla kaikki ns. toisinajattelijat niputettiin samaan jengiin ja siten saatettiin suuren yleisön silmissä naurunalaiseksi, vrt CIA:n lanseeraama ”salaliittoteoreetikko”. Tällä tempauksella vaihteeksi saatiin lisää epäuskottavuutta rokotuskriittisiä kohtaan.

  Australiassa esimerkiksi valtiovalta on listannut kolme suurinta sisäistä uhkaa;
  – Radikalisoituneet anti-vaxxerit
  – Vapauden puolesta marssivat mielenosoittajat
  – Radikalisoituvat nuoret (eli siis ne jotka kyseenalaistavat yleensä jotakin)

  Uskallan väittää että tämä on laskelmoitu vedätys. Onko Injektiopiikin kaveri tietoisesti mukana vaiko ei, siitä voidaan keskustella.

  1. Jotain outoa tässä kyllä on, joko sivuston pitäjä on paneutunut liikaa kirjoittamiseen ja asioiden tonkimiseen ja jonkinlainen vitamiinivaje ym väsymys johtanut loppuun palamiseen tai sitten tässä on jotain muuta. Todella monia hyviä juttuja on sivuilla mutta eliitti tietää ettei niitä iso osa kansaa kuitenkaan lue mutta rokotekriittisen mielisairaala reissua taas voidaan käyttää laajemminkin hyväksi ja sillä leimata koronarokotekriittisiä.

   Toisaalta taas jos asioita kunnolla alkaa tonkimaan ei käsitys toisen maailmansodan tapahtumista olisi ihan noin suppea miltä esim tuon jutun perusteella vaikuttaa.
   https://injektiopiikki.com/2022/01/04/tieda-historiasi-ala-anna-sen-toistaa-itseaan/

   1. Jep, tyyppi on kontrolloitua oppositiota jonka arkoitus on toimia juutalaisapologina ja suojelijana. Jokainen joka natsittelee paljastaa itsensä. Tuossa videossakin taas se natsi-kortti. Ja se artikkelisarja on varsinainen kliimaksi jossa vedetään viimeisessä osassa musta aurinko peliin; Tadaa, ja jälleen tastalla tietenkin natsit jotka tappavat meitä ja kontrolloivat juutalaisiakin lääkefirmoissa. Ja profetaalinen puhe ja kirjoitustyyli on tehty diskreditoimaan. Ja hänen lähteensä eli ”source” joka mainitaan on selvästi joku rapparipiiri joka ajaa Albert Piken suunnitelmaa. Sitä että massat saadaan ”heräämän” kun niitä on ensin tapettu ja vedetty metaforisesti urakalla turpaan niin sitten ne muka tekisivät lopun näista alemman tason kätyreistä ja sitten päästäisiin lusiferiaaniseen aikaan kun kristillisetkin suuntaukset on mädätetty ja sitä myöten siihenkin ihmiset pettyisivät kun oletetut hyvät paimenet ovat johtaneet heitä harhaan ja sitten löytäisivätkin oman jumaluutensa. Näin ollen Lucifer voittaisi katalyysin tuloksena jossa aito kritillisyys ja ateismi tuhoutuisivat.

 6. https://twitter.com/IPiikki?ref_src=twsrc%5Egoogle%7Ctwcamp%5Eserp%7Ctwgr%5Eauthor

  Tili joka on kaapattu ja modifioitu viranomaisten toimesta. Miliisien toimintatapa tuhota toisinajattelijoiden urat ja tehdä elämä mahdollisimman hankalaksi on tuttua huttua vuosien takaa mm. Ilja Janitskin MV-Lehti ja Vanhemmat.com sivusto jossa ruodittiin poliisien rikoksia saaden viranomaiset hermoraunion partaalle ja siitä suivaantuneena aloittivat lokakampanjan mediapoolin avustuksella kyseisiä saitteja vastaan(vanhemmat sivusto saatiin näytösoikeuden käynnillä ajettua alas tekaistuilla syytteillä ja huimilla vahingonkorvauksilla, mutta onneksi toinen selvisi rikollisten ulottumattomiin. Ja joku kehtaa vielä toitottaa siitä kuinka hyvin sananvapaus toimii Suomessa umpirik..ei kun umpirehellisten mielipidekyttääjien poliisivaltiossa.

 7. Luin jutun MV-lehdestä ja hulluhan tuo aivan selvästi on. Itse meni siis sairaalaan ja sanoi olevansa Jeesus.

   1. Ei kuvitellut, ei. Tosi jumala ja herra on hän joka ei asiasta pidä päämediaan ääntä, ELI MINÄ, SYYTÄ PALVOA, EN JUMALA TEILLE MUUTEN OLISI. Marcokin nöyrtyy kuin rippipoika ja pyytää isällistä armoa.

 8. Tämä oli minulle aivan ennen tuntematon sivusto. Siihen lyhyesti tutustumisen jälkeen ymmärrän kuinka huippuvaarallinen tämä mies on eliitillemme. Hänet varmasti tullaan pakkolääkitsemään toimintakyvyttömäksi.

 9. https://www.youtube.com/watch?v=JACWpai_NTk

  Näin Suomessa. Psykiatrit laittavat RASISTIT pakkohoitoon.

  Psykiatria on ”tiede”, joka kehittelee kaikenlaisia salaliittoteorioita ”yhteiskuntavastaisia” väärinajattelijoita vastaan.

  Eikös sinimustat, natottajat ja kenraalit pitäisi nyt laittaa pakkohoitoon? Entä Hullu-uho ja Marin? Entä täystuhohallitus ja muut vahingollista toimintaa tekevät?

  1. Anteeksi, olin nyt sahdeissa, mutta en enää, nyt on isolta kirkolta Tapio viinaa. Huomena tai yli huomenna lopetan enkä juo enää ikinä! Perkele kun olis käyny ennnakko äänestämässä, mutta en huomioinu.

 10. Puolueen kannattaakin tästä eteenpäin värvätä psykiatreja jäsenikseen ja sitten pikkuhiljaa poliittisia vastustajia laittaa pakkohoitoon. Noin pääsee vastustajista. Epärehellistä ja epäeettistä, mutta mitä siitä. Vastustajista eroon siististi ja hiljaa. Kukaan ei kysele ja perään huutele. Sitä paitsi, NE KYSELIJÄT ON NÄPPÄRÄÄ VAINOHARHOJEN TAKIA MÄÄRÄTÄ PAKKOHOITOON.

  Herra jee, nyt tulikin keksittyä politiikan ikiliikkuja. Mihin enää PUoLUE äänestäjiä tarvitsee?. Noin puolueesta tulee täysin äänestäjistä RIIPPUMATON VALLANKÄYTTÄJÄ.

  Onko tuota käytössä missään jo? Totalitaristisissa kommarijärjestelmissä oli. NYT SE ON SUOMESSA! Voi tsiisus mihin tätä maailmaa mihin se on viety.

 11. Olis kannattanut hoitaa raha-asiansa hieman mallikkaammin. Tuo rahojen tuhlaus ja verojen maksamattomuus leimaa ihmisen helposti ”maaniseksi” joka tarkoittaa että pakkohoitoa tulee. Niin kauan kun perustelet kaiken rahalla ja tiedät esim. asuntosi arvon ja olet käyttänyt rahaa järkevästi, niin kauan sinuun ei päästä kiinni.

 12. Haastattelun perusteella halusi itse sinne, meni itse paikalle yöllä selittämään juttujaan eikä ole esittänyt vastalauseita pitämiselleen siellä

 13. ON JOUTUNUT!!! Ennen NEUVOSTOLIITOSSA TOISINAJATTELIJAT suljettiin MIELISAIRAALOIHIN!!! NWO on PALJON PAHEMPI kuin NEUVOSTOLIITTO, mutta vm. ylittää AASIALAINEN RAAKUUS, koska KIINASSA ja POHJOIS-KOREASSA ihmisiä KÄSITELLÄÄN lähinnä HELVETTIÄ!!! SUOMESSA onb muutama vuosi sitten LÖYHENNETTY TUNTUVASTI niin SYYN kuin TIUKENNETUIN valtuuksin POLIISIEN ja ”LÄÄKÄRIEN” mahdollisuutta KÄYDÄ KIINNI ihmiseen ja VIEDÄ tämä PAKKOHOITOON!!!

  Lempäälässä oli eräs NAINEN pakkohoitoon määrättynä muistaakseni lehtikirjoituksensa takia, joka koski paikkakunnan korruptiota. JULKINEN PAINE sai aikaan VAPAUTUKSEN. Psykiatrisessa poliitisessa ”hoidossa” nimellä PSYKOOSI. Tarkoittaa niin KOVAA LÄÄKITYSTÄ niin, että OLET ”Tönkkösuolattu silakka!!!”

  KANNATTA kuunnella, jos kiinnosta ja ERITYISESTI LOPPUUN ASTI. Sen jälkeen JOKAINEN voi TEHDÄ HENKILÖKOHTAISET päätelmänsä! Täytyy aina MUISTAA, että vain HERKÄT TUNTEVAT REHELLISET JA KORKEA MORAALISET ihmiset MURTUVAT lopulta HENKISESTI! SOSIOPAATIT, PSYKOPAATIT, NARSAISTIT ja PATOLOGISET VALEHTELIJAT eivät koskaan kuin KORKEINTAAN sääliessään ITSEÄÄN kun joutuvat kiven sisään! AUERVAARA hirtti itsensä SELLISSÄÄN, koska ”HÄNEN ELÄMÄNSÄ” loppui vankilan muurien taakse. EI ainoankaan HUIJAAMANSA naisen takia TUNNONTUSKISSA edes NIIDEN, jotka suuren HÄPEÄN tunteen tuloksena TEKIVÄT ITSEMURHAN!!!

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*