13 thoughts on “Päivän kuva: Neekeritkin

  1. Alexander Dugin: ”Moderni liberaali, globalistinen länsimainen sivilisaatio ei ole sama asia kuin länsimainen sivilisaatio laajassa merkityksessä. Toinen käsite merkitsee jotain aivan muuta: kieltämällä perinteiset arvot globalistit kuitenkin iskevät iskun sekä meihin että länteen. Me russofiilit olemme todellisen lännen kannattajia, emme halua kohdata russofobiaa, jota meihin kaadetaan vihalla länttä kohtaan, me rakastamme länsimaista kulttuuria, tiedämme sen, mutta se, mitä nykyaikainen liberaali eliitti pakottaa, on ei ole mitään yhteyttä syviin länsimaisiin, kreikkalais-roomalaisiin, keskiaikaisiin kristillisiin arvoihin eikä filosofiaan ja kulttuuriin yleensäkään”, hän päätti.”

   Naulan kantaan 🎯

  2. Länsi ajaa nykyisin sosialismia ei kapitalismia ja varsinkaan markkinoita…

   Mises Institute: ”Länsimaiden hallitukset ovat vuosikymmenten ajan käyttäneet yli 45 prosenttia bruttokansantuotteesta. 

   Rothbard varoitti meitä, että jokainen valtion omistama yhteisö on taloudessa laskennallisen kaaoksen saari. 

   Suomessa(!), Ranskassa, Saksassa, Itävallassa ja Belgiassa hallitus edustaa suurinta osaa taloudesta. 

   Yhdysvalloissa julkiset menot ovat lähes 40 prosenttia BKT:sta ja vuonna 2020 se oli lähes puolet BKT:sta.

   Siksi emme voi enää puhua hallituksen aiheuttamista laskennallisen kaaoksen saarista. Nykyään länsimaisten talouksien valta on kaaos, poikkeus on markkinahintojen jatkuva olemassaolo. 

   Ympäristö-, sosiaali- ja hallintoliikkeen (ESG) läsnäolo ja vaikutus yhdysvaltalaisissa yrityksissä ja erityisesti rahoitus- ja pääomamarkkinoilla mahdollistaa sosialistien valtavan vaikutuksen Yhdysvaltain talouteen, ja tavalliset ihmiset ovat avuttomia pysäyttämään sitä. 

   Monet talouden alat antavat sosialisteille mahdollisuuden saada poliittista valtaa, ja todellisten tavaroiden ja palvelujen tuotannosta on tullut toissijaista vasemmiston ideologian edistämiseen nähden.”

 1. Asekaupoilla rikkaaksi: Sаnnа Mаrin perusteli uusien Hornetien hankkimista F-16 koneiden tulolla käyttöikänsä päähän. Asia EI OLE näin.
  –    Koko totuus Horneteista

  … koneilla on lennetty niin vähän, että niillä on vielä kymmene vuotta käyttöikää.

  1. Tänä päivänä poliitikot ja armeija VALEHTELEVAT kaikki asiat PERSIELLEEN aivan kuten EUROSTA, jonka piti olla ERI ASIA, mutta se olikin ”ERI ASIA” niin, että PUNAVIHREITÄKIN ketutti kun fraasia käytettiin ILMAN lupaa! Kun on keskenkasvusten aikuisten ja ISOJEN POIKIEN leluista kyse. KUUMEESSA puhutaan SEKAVIA aivan kuten HOURIVA malariapotilas syystä, että päästätään ”leluja” hypistelemään. Tietenkin erottamattomana osana ILON RIITTIIN kuulu se, että ”NÄILLÄ” mennään VUOSIKYMMENIÄ ja vielä PUOLI VUOSIKYMMENTÄKIN lisää kun ruuvataan COMMODORE 64 kojelautaan ruuvinauloilla kiinni! Elämme rahakasta aikaa, sillä sitä voi kutsua nimellä VAPPU SATASTEN renesanssiksi! Mutta vain HARVA sen TIETÄÄ! Ja vieläpä kuoleekin ilman tietoa.

 2. Millainen on «lännen jälkeinen» maailmanjärjestys.
  –    Tutkimus ennakoi lännen ylivallan jälkeistä aikaa

  Keskustelu tästä aiheesta on monella taholla ryöpsähtänyt julkisuuteen.
  –    Esimerkiksi Saksan ex-presidentti esittää Nord-Stream putkien korjaamista varautumisena sodan jälkeiseen maailmaan. (Jos putkia ei korjata pikaisesti, ne menevät lopullisesti käyttökelvottomiksi.)
  –    Ehdotus on todella nerokas: Voittipa länsi tai Venäjä, SAKSAN tulevaisuus riippuu energiasta; enkä tässä tarkoita hevosenlannan polttamista maatalojen keittiöissä.

 3. Hieno mainoslause. Tuohan käy työpaikkailmoitukseen esim. Woltille ”Tule N töihin meille.” Julkisuus olisi valtavaa ja rasistit ryntäisivät käyttämään yrityksen tuotteita ja palveluja.

 4. Muistaakseni joskus viime vuosisadan ensimmäisellä puoliskolla LEHTIMIEHIÄ sanottiin ”NEEKEREIKSI”! Olikohan syynä PAINOMUSTE tai jotain sinne päin? NAURU pääsi taas aikamatkasta menneisyyteen, jolloin TUSKASTUA sai korkeintaan siitä kun käsi katkeaa irtipoikki! Ja, joka aikoi pysyä MIEHEN kirjoissa EI silloinkaan saanut kuin pitää huolta MIEHEVÄSTI vieressä kiljuvasta EMÄNNÄSTÄÄN ja vielä saada EMPAATTINEN siippa käsittämän viestin siitä, ETTEI tätä saa kertoa LAPSILLE!!! Nythän LAPSILLE kerrotaan aivan KAIKKI!

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*