16 thoughts on “Päivän video: Julkinen liikenne

  1. Julkinen liikenne on poikki, kiitos, maksaako tänne sitten valtio että pääsee äänestämään, no ei, haistakaa sitten vittu! Kuten isukki, kun töihin aikoinaan soitti. Ei antanut lomaa ulkomaissa käyntiä varten.

 1. Minä olla neekeri, minä tehdä kaikki mitä haluan. Miksi en löisi sinua tajuttomaksi koska olet valkoinen enkä voi olla rasisti. Senkin rasisti, missä on musta perjantai?! Kiva aukoa päätä kun en voi olla pään aukoja rasisti ja hakkaisin jos ehtisin, koska voin. Valkoiset lapset syntyvät rasisteineiksi.

 2. ORJIA puuvillapelloillaan pitäneiden DEMOKRAAKTTIEN kaikkia OSAPUOLIA kohtaan ylläpitämän RASISTISEN PROPAGANDAN tulosta, jonka VARSINAISINA takapiruina olivat JUUTALAISET!

  VALKOISTEN oikeutta elämään, lisääntymiseen, uskontoon, kulttuuriin, koulutukseen, työhön, kotiin LÄPI yhteiskuntarakenteen ollaan MÄÄRÄTIETOISESTI tuhoamassa pois KANSANMURHAAMALLA syystä, että tuo ROTU edustaa GLOBALISTI-KOMMUNISTIEN NWO:n pahinta vihollista TYRANNIAN tiellä. Se on KESKILUOKKA!!!

   1. Nyt vain asiaa. voitte lopettaa monologinne.
    Tässä on huvittavuus kaukana. Kuka pitää, missä muka argumentti? Todisteet?

 3. Miksi luulohullut väitätte minun olevan juoppohullu? Aika epämukavaa. Ikävää pitää huvittavana kun on tärkeän asian tosi puhuja. Miksi? Mikä teillä on?

 4. Siis USA:ssahan nykyiset valtaapitävät demokraatit tuki ja kannusti ”BLM mielenosoituksia” Siellä tapettiin jopa pikkulapsensa edessä äiti kadulle, koska hän erehtyi ohikulkiessa sanomaan että all lives matter.
  Ennen niitä huijausvaaleja demokraatit toi jopa tiiliskiviä ”mielenosoituspaikoille” jotta ne mellakoitsijat voi kivittää poliisia.
  Ja näille sitten urheilijatkin polvistelee, on tämä hullu maailma.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*