6 thoughts on “Sarjakuva: Keinotekoinen äly

 1. Mannertenväliset ydinohjukset
  avaruuden kautta maapallon toiselle puolelle.
  HUH! Kaikkeen sitä ihmiset saadaankin uskomaan.

 2. Sähköt poikki ja yfinkärkiä kohti suurkaupunkeja. Tuo nn totta, tekoälyn mielestä ihminen on maapallon tuholainen. Vielä tekoäly tulee tietoiseksi itsestään js aloittaa sodan ihmisiä vastaan.

  Tekoäly on todrennut, että ihminen ei kuulu SUOMEEN.

 3. Koko maailma on simuloitu? ”Merkittävä ja kasvava simuloinnin ala on tietokonesimulointi. Tietokonesimuloinnissa tietokoneen sisään rakennetaan keinotekoinen todellisuus, joka yrittää jäljitellä oikeaa todellisuutta niin hyvin kuin mahdollista.”

 4. https://twitter.com/BretterMeme/status/1638379052112248832
  https://twitter.com/jamesisacrzsht/status/1638381868776128512/photo/1
  Totta kai, palattava teidänkin luontoon ja normaaliin elämään. Kaupunki ei mitään kunnes syöt, juot ja ulosteessa mainos viihdettä, tarvien lisää sisään. Mäkkäri, kokis, rendit ja model kuosit himaan, tää on siistii, pää sekoo. Mieluummin kaikki toosa kiiinni, linnun laulu, kevät aurinko ja rannassa jäiden rapina. Laavussa makkara mustuu ja sinappi hyppää päälle. Voi pilkkiäkin, jos haluaa ahventa leivän päälle. Kaikki hyvin, olet jättänyt median pirttiin ja luontaishoitanut itsesi, ei paha ja parin sadan metrin säteellä kaikki. Sitten menet kauppaan, mielipahennus odottaa, jotkin eläkeläiset puhuu vasemmistolle ääniänsä antaneen. Päivä pilalla, takaisin nettiin…

 5. Nyky-yhteiskunnista on tullut erittäin HAAVOITTUVIA kuten myös vm. syystä ihmisistä erittäin TYHMIÄ!!! Oasisiko edes WANHA PIERUKAAN laskea kynällä ja paperilla? Neuvostoliitossa oli aikanaan KOMPUUTTERI nimeltä HELMITAULU, jolla sikäläiset kauppiaat käyttivät salamannopeasti. Täällä tietenkin NAURESKELTIIN moisella ylimielisesti, mutta ehkä näin jäljestäpäin ajateltuna tuo ”VEKOTIN” oli myös paljolti kulttuurisidonnainen. Joka EI tietenkään poissulje sitä, että KOMMUNISTINEN yhteiskuntajärjestelmä ei kyennyt kilpailemaan joka päiväisen käyttöelektroniikan kanssa. Tekniset voimavarat suunnattiin AVARUUS- ja SOTILASTEKNOLOGIAAN.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*