Marco de Wit 23 maaliskuun, 2023
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Laiton Lehti käy kahden rintaman sotaa vapausmielisen vaaliliiton sabotoijia vastaan. Toisaalta ovat matuttavat sotahullut maanpetturit, jotka yrittävät saada ihmiset äänestämään valeoppositio persuja tai sinimustia. Toisaalta ovat Illuminaatti-tyypit, joiden yrittävät saada ihmisiä nukkumaan eli olemaan äänestämättä vaaleissa.

 

Usein nämä samat Illuminaatista jauhavat luovuttajat kieltäytyvät puhumasta juutalaisista tai edes sionisteista, koska nämä ovat kuulemma täysin viattomia Illuminatin tai liskoihmisten ollessa oikeasti niitä pahiksia. Suuri osa näistä Illuminati-tyypeistä siis usein nimenomaan yrittää estää vapausmielisiä organisoitumasta sionisteja ja heitä rahoittavaa FED/petrodollari-rahakonetta vastaan.

 

Lukija: Puoluepolitiikka hyödytöntä! Kaikki poliitikot Illuminatin ja Paavin johtamia näyttelijöitä??

 

 

Illuminaatti-petturit siis selittävät, ettei pidä äänestää lainkaan, koska kaikki poliitikot ovat totaalisen mätiä. Laiton Lehti vastaa kolmella tavalla:

 

1. Äänestä hyvistä

Aina kun on mahdollista pitää sekä kannustaa että äänestää rehellisiä poliittisia liikkeitä ja poliitikkoja, kuten Ron ja Rand Paulia pääsemään kongressiin/eduskuntaan ja myös pääsemään omassa puolueessaan johtavaan asemaan ja lopulta presidenttiehdokkaaksi.

 

Näin Ron Paul pääsi kolme kertaa presidenttiehdokkaaksi ja kolmannella kerralla oli lähellä päästä presidentiksi! Rand Paul puolestaan oli 2016 ennakkosuosikkina republikaanien esivaaleissa, mutta sitten ilmestyi karismaattisempi Trump ja loppu on historiaa.

 

Ei siis riitä, että taistelee vain suvakkeja vastaan sekä suoraan että paljastamalla valeoppositio, vaan lisäksi myös oma pesä pitää puhdistaa pettureista. Luovuttajat, petturit ja myyrät ovat suurempi uhka vapaudelle kuin itse satanistit.

 

2. Pakkotilanteessa äänestä pienempää pahaa

Jos esim. presidentinvaaleissa on kuitenkin vain kaksi huonoa vaihtoehtoa, niin silloin kannattaa äänestää pienempää pahaa. Näin ainakin hidastetaan suurpahisten suunnitelmia tyrannian, kulttuurimarxismin, maailmanvaltion, myrkkypyykkien ja rajoitetun ydinsodan synnyttämiseksi.

On ihan päivänselvää, että republikaanit ja varsinkin Trump on valtavasti pienempi paha kuin demokraatit ja Biden. Jos tätä ei ymmärrä, niin on täysin tietämätön tai liskoilluminaatista houraileva mielisairas sekopää. Valtaeliittiinkin kuuluvissa poliitikoissa on nimittäin suuria eroja suhtautumisessa sellaisiin kynnyskysymyksiin kuin sananvapauteen, kulttuurimarxismiin, aseenkantoon, aborttiin, sekessioon ja sotahulluuteen.

 

3. Kilpailuta pahispoliitikkoja

Poliittisissa väännöissä kannattaa luvata tukea sille pienemmälle pahikselle, joka suostuu vähentämään tyranniaa. Valtaeliitin sisällä on usein sisällissotia, jolloin häviöllä oleva usein alkaa vaatimaan valtion vallan rajoittamista. Näin se länsimainenkin vapaus kehittyi, kun eri poliittiset ryhmät taistelivat vallasta ja pyrkivät estämään toisen ryhmittymän vallan lisääntymistä perustuslailla, perusoikeuksien julistuksilla ja valamiehistöillä.

 

Polarisaation ansiosta tämä kilpailuttaminen toimii taas Amerikassa. Demokraatit nimittäin yrittävät julistaa sekä Trumpin että vapausrepublikaanit terroristeiksi. Lisäksi ääripolitisoitunut musta yleinen syyttäjä yrittää hyökätä Trumpin kimppuun keksityillä syytteillä yrittäen pidättää Trumpia.

 

Tietysti juutalaisjohtoiset republikaanimyyrät eli RINO/neoconit/uuskonservatiivit ovat tästä onnessaan, koska haluavat estää Trumpin pääsyn presidenttiehdokkaaksi. Onneksi kuitenkin Ron ja Rand Paulin johtamat libertaariset republikaanit ovat tulleet Trumpin avuksi. Rand Paul jopa vaatii, että yleinen syyttäjä pidätetään virkarikoksesta!

 

Juuri näin pitää toimia. Suoraa puhetta ja totaalinen vastahyökkäys. Mikään muu ei toimi satanistisia suvakkeja vastaan. Kumpa orjamaisessa Suomessakin tämä viimein ymmärrettäisiin.

 

 

Kuvassa linkki Breitbartiin

 

 

Tämä syyttäjän ja Trumpin välinen taistelu on nyt myös poikinut todellista hunajaa vapausliikkeelle. Osittain aidosti ja osittain Randin libertaari-republikaanien tuen saadakseen Trump on nyt vaatinut Totuuskomissiota. Eikä siinä kaikki. Hän lupaa puhdistaa koko valtiokoneiston politisoituneista poliiseista ja viranomaisista! Hän jopa lupaa alkaa tutkimaan lääkemafian korruptiota!!

 

Tietysti nämä ovat vain lupauksia, mutta näin ainakin saadaan nämä erittäin tärkeät asiat republikaanien vaaliohjelmiin. Tämän jälkeen Ron ja Rand Paulin libertaarirepublikaaneilla on sitten paljon helpompi myös toteuttaa ne käytännössä!!

 

Videoon on mahdollista saada suomenkielinen tekstitys.

 

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

42 thoughts on “Myyrien valtakunta. Osa XVII: Trump pidätetään? Vaatii Amerikkaan totuuskomissiota!

 1. Myös Suomessa tarvitaan totuuskomissio ( puolueeton ja julkinen ) tutkimaan Arkadianmäen rikollisuutta.

  Suomi on tahallaan viety pankki-vakuutus-sektorin täydelliseen hallintaan .

  Suomen hallituksen 2005 tilaama tutkimus: Media ja demokratia / kriittinen näkökulma: ”Ratkaisevassa roolissa tässä on YLE. ” ”Tärkeää on myös pienten, mutta merkittävien lehdistötukien käyttö”.

  YLE-veron suunnittelu aloitettiin heti tutkimuksen valmistumisen jälkeen ; tutkintajohde 1 YLE-vero ja lehdistötuet.

  Suomen hallitusten kokoaminen lahjonnalla ja kiristyksellä: Sanomat24 keskustelupalsta ”timpuri” … Kokoomukselle miljoonia RKP:lta ja vihreät mukaan, jotta on hiljaa lahjonnasta . Nyt YLE:llä RKP on mahtunut parhaiten eri hallituskokoonpanoihin; siis Lahjonut itselleen valtaa vaaleissa saatua enemmän.
  Tällä menetelmällä pelastanut ruotsinkielisen varuskunnan ja saanut pakkoruotsin säilymään. ( ministeri ”kadotti 100 000 ääntä saaneen Pois pakkoruotsi kansalaisaloitteen ); tutkintakohde 2 kiristys ja lahjonta hallitusneuvotteluissa.

  Iltalehti 19.2. 2013 ”Miljoonien rahavirrat puolueille.” ”Puolueille ei maksettu rahaa turhaan.” ”Rahalla on saatu omanlaista lainsäädäntöä”. Vakuutusyhtiöiden keskusliiton kautta miljoonien rahavirrat suurille puolueille; saantipuolella lainsäädännön määrääminen ; Tutkintakohde 3 kuinka lainsäädäntöä säädellään tällä lahjonnalla.

  EOA päätös 876/2/05 : Poliisilla ei ole oikeutta suorittaa esitutkintaa kansalaisen sille ilmoittamassa presidentin- ja ministerinvastuuasiassa. Suomen perustuslain 118 § 3 momentti: Kansalaisten kokemat ihmisoikeusloukkaukset … syyteoikeutta ei kuitenkaan ole; Tutkintakohde 3 Maanpetokset kansalaisiin kohdistetun rikollisuuden tutkinnan estämiseksi.

  Tulevaisuutta jo nyt : Lainsäädännön salaaminen kansalta pankkien petoksen tekemiseksi: 2017 sähköinen panttikirjajärjestelmä. ( 2,5 miljoonaa panttikirjaa sähköiseen muotoon Turun maanmittauslaitokselle ). Salaaminen johtuu siitä, että pankit ovat pitäneet panttikirjoja omissa nimissään lainan maksun jälkeenkin ja Euroopan keskuspankki antaa niille tällaista ”vapaata panttikirjaa” vastaan jopa 7 kertaisesti sisäänottolainaa.

  Pankkien kaatuessa EKP omistaa Suomen asuntovarallisuudesta suuren siivun !

  lisää salattuja lakeja: He 99 – 104 /2022 vp: Suomeen on luotava päivittäismaksamisen hätä-pankkijärjestelmä, koska kaikkien pankkien serverit ovat maan rajojen ulkopuolella. Tähän pankkien kaatamiseen siis on jo valmistauduttu Suomen hallituksessa; mutta ”unohdettu” kertoa asiasta kansalasille.

  Suomen nykyinen hallitus siis on pankkien KÄTYRI; tässä taas useita uusia julkisia tutkinnan kohteita.

  Näitä poliisi ei saa Eduskunnan oikeusasiamiehen käskyttäminä tutkia ( EOA 876/2/05 ). Eikä syyttäjä syyttää PL 118 § 3 momentti.

  Onko jo aika; en sano mihin, mutta kansa päättäköön !

  1. Lisäksi median ja lääkemafian hallintaan. Mukaan lukien M1-lähetteet lääkediilereillä. Jos ei lääke kelpaa, sinut määrätään pakkohoitoon. Siellä työnnetään pillerit suoraan nieluun putken kautta TAI piikkiä kannikkaan. Hieno totalitarismi.

   Kymmenet tuhannet suomalaisnuoret jo vapaaehtoisesti ”syrjäytyneet” eli haistattaneet pitkät systeemille. Irti kulutus- ja kilpailuyhteiskunnasta. Se on sekessiota.

 2. Suomen presisentinvaalien toinen kierros saattaa olla aivan järkyttävä, jos siellä on vastakkain joku Mika Aaltola ja Pekka Haavisto. Yritäppä siinä kirjaimellisesti valita ruton ja koleran väliltä

 3. Bhuaaaa!

  Mikäs Trumpin vaalislogan olikaan ennen hänen valintaa pressaksi?
  ”Drain the Swamp”. Hän lupasi puhdistaa Washingtonin lobbareista ja muusta korruptiosta, hävittää muut omaneduntavoittelijat. Miten se menikään? Big Pharma sai lottovoiton, ei varmaan yksikään pressa ennen Trumpia ole tukenut niin paljoa esim rokoteteollisuutta kuin Trump.

  Loppuviimeksi hän armahti ison joukon kriminaaleja – Julian Assange ei kuulunut armahdettujen joukkoon. Tämän armahdetun jengin rikosluettelosta löytyy mm. seuraavanlaisia tuomioita:

  – convicted of a financial crime
  – firearm violation
  – bank fraud
  – money laundering conspiracy
  – possessing a firearm as a previously convicted felon
  – drug conspiracy charge
  – long-running health care fraud scheme
  – money laundering conspiracy
  – drug offense
  – full pardon lobbyist for services fraud
  – conspiracy to import marijuana and to commit money laundering
  – conspiring to violate foreign lobbying laws (multibillion looting from Malaysia)
  – handgun on his private jet, was barred under federal law from possessing firearms
  – bribery
  – wire fraud and money laundering
  – drug trafficking
  – failing to pay payroll taxes, false statements on a bank loan application
  – hearthealty/ antibiotic and hormone-free mixed in commercial beef trim without telling their customers
  – weapons charges
  – kickbacks and bribes to steer city business to certain contractors
  – Trump son-in-law Jared Kushner´s friend for cyberstalking
  – stealing a trade secret on self-driving cars
  – defrauding Medicare patients
  – drug and firearm possession
  – convicted on conspiracy and tax evasion
  – extortion, bribery, insurance fraud, money laundering and racketeering in a public corruption case
  – recruited convicted American spy Jonathan Jay Pollard to collect U.S. military secrets for Israel. (supported by Israeli Prime Minister Benjamin Netanyahu)
  – – conspiracy to manufacture and distribute marijuana
  – using fire to commit a felony
  – tax fraud and false statements
  – doctored financial documents at the behest of a client who was perpetrating a Ponzi scheme
  – illegal offshore gambling business.
  – numerous armed bank robberies
  – drug charges
  – conspiracy to distribute and to possess cocaine
  – possession with intent to distribute methamphetamine
  – conspiring to commit insider trading
  – real estate investment fraud as well as money laundering
  – insurance fraud scheme
  – conspiracy to manufacture at least 16.7 kilograms of methamphetamine and possessing numerous firearms
  – drug offender
  – drug offense in a conspiracy case (Kim Kardashian West had been advocating for his release)
  – bribing employees from the University of Southern California’s athletics department to secure his daughter’s college place

  Tässä siis MUUTAMA esimerkki, loput armahdetut löytyy täältä
  https://www.nbcnews.com/politics/donald-trump/full-list-trump-s-last-minute-pardons-commuted-sentences-n1254806

  Trump on itse se SUO! Hänen lähipiirinsä on kyllästetty talous- ja huumerikollisilla. Marko kiljuu kurkku suorana että siionistit-sitä ja siionistit-tätä ja samalla promoaa umpisiionisti Trumpia. Kohtuu skitsofreeninen ajattelu. Marcon kandee varoa ettei joudu itsekin pian pakkohoitoon näiden harhaisten juttujensa vuoksi.

  Pari vanhaa sanontaa sopii Marcolle kuin nenänpäähän:

  ”Fool me once shame on you Fool me twice shame on me”

  ja

  “It’s Easier to Fool People Than It Is to Convince Them That They Have Been Fooled.” – Mark Twain

  Tosin olen tullut lopputulokseen että Marco on ehta-aito valeopposition paskanpuhuja, kuka lie tämän roskamedian maksaja loppupeleissä, olis mielenkiintoista tutkia millä rahoilla tätä kustannetaan. Hänen kaikki ratkaisunsa maailmantilanteen parantamiseksi sataa sataprosenttisesti globalistien laariin. KAIKKI.

  1. Ei kukaan ole väittänytkään, että Trump olisi puhdas pulmunen. Totta kai hän on Rockefellerien frontti. Laiton Lehti taitaa olla ainoa media, joka on tätä yksityiskohtaisesti todistellut ja yleensäkin valtaeliittia analysoinut.

   Trump on kuitenkin valtavasti pienempi paha kuin Biden ja demokraatit, jotka ovat täysin sionistien narussa yrittäen saada aikaan rajoitttua ydinsotaa varsinkin Ukrainaan ja Suomeen. Trump puolestaan vastustaa ydinsotaa ja pakkorokotuksia. Eli valtava ero Bideniin ja muihin äärisionisteihin. Sionisteissakin on nimittäin valtavia aste-eroja.

   Tärkeintä on kuitenkin, että republikaaneissa on Ron ja Rand Paul, jotka ovat niitä hyviksiä, jotka Trumpin kanssa liittoutumalla ovat saamassa republikaaneista rauhan kannattajia jopa niin paljon, ttä saattavat hajottaa naton ja jopa USA:n eli sallia Texasille itsenäisyys. Tämä varmistaisi moninapaisen maailman, jossa sionistit eivät enää hallitsisi.

   Vai onko sinulla joku toinen keino estää maailmansota ja myrkkypiikkien pakkorokottaminen?

   1. Siis hetkinen…Trump onkin paskiainen mutta hänen kanssaan on samassa puolueessa pari hyvää tyyppiä? Ron Paul on 87 vuotias vanha ukko jo eikä hän ole koskaan ollut lähelläkään päästä USA:n presidentiksi. Hänellä myös yhteyksiä salaseuroihin joten se siitä. Ja jos leikitään että hänen poikansa Rand Paul olisi joku rehellinen puhtoinen pulmunen niin hän on YKSI ihminen.

    Tässä sun perustelut äänestää umpisiionistia, kriminaalia ex-reality tv-tähteä Trumpia jonka valinta mystisesti pelastaa koko maailman? Kerro nyt vielä miten tämä pelastaminen KÄYTÄNNÖSSÄ tapahtuu?

    Ei vittu….oikeesti…?

    1. Olen jo selittänyt useamman kerran, mutta sivuutat kaikki argumentit. Sinun keskustelutyyli on se, että esität ehdottomia mielipiteitä pitäen niitä itsestäänselvän oikeina eli yrittämättä edes perustella niitä. Tämän takia sinua on epäilty trolliksi, joka yrittää estää vapausmielisten katuaktivismia, puoluetoimintaa ja varsinkin vaaliliittoa.

     Kiitos kuitenkin kommenteistasi, koska ne pakottavat selittämään asiat palikkatasolta lähtien. Lisäksi on ollut pakko kertoa enemmän Pauleista, koska sinäkään et heistä tunnut yhtään mitään tietävän. Siis Ron Paul oli edellisen pankkikriisin aikana lähellä päästä republikaanien presidenttiehdokkaaksi. Nähtävästi vain republikaanien vaalikoneet tämän estivät. (Vaalikoneilla voi manipuloida äänimääriä, kun tilanne on melko tasaväkinen.)

     Se, että 2012 Paul kuitenkin pääsi niin lähellä presidenttiehdokkuutta ja oli mielipidetiedustelujen mukaan hyvinkin voinut päästä presidentiksi kertoo siitä miten paljon valtaa libertaareilla on republikaanisessa puolueessa. Tämän vuoksi sionistiset uuskonservatiivit joutuvat käyttämään puolueessa äänestyskoneita ja yhdessä valtamedian ja polpon kanssa yrittävät kampittaa libertaareja.

     Lisäksi sionistit Paulien ja libertaarien pelossa pistivät rahakoneet valtavaan vauhtiin saaden viivytettyä romahdusta kymmenisen vuotta. Nyt kuitenkin pankkikriisi on taas alkamassa ja näin libertaareilla on jälleen mahdollisuus puhdistaa republikaanipuolue sionistipettureista varsinkin, kun Trump ja Paulit vaikuttavan nyt liittoutuneen. Parasta olisi, jos olisi tehty diili ja Trump on presidenttiehdokkaana ja sitten Ronin poika Rand Paul varapresidenttiehdokkaana tai olisi ainakin seuraavissa vaaleissa presidenttiehdokkaana.

     Yhtä tärkeää on tietysti puolueen libertaarisiivien vahvistaminen myös muissa vaaleissa. Tämän vuoksi Laiton Lehti on mainostanut mm. Marjorieta, joka on viime aikoina jopa puhunut lopullisen ratkaisun eli sekession puolesta. Se oikeasti voi tapahtua varsinkin Texasissa, jos pankkikriisi leviää!

     Tämä on sinulle jo selitetty useamman kerran, mutta sivuutat kaiken vetoamalla siihen, että Paulit ovat arvokonservatiiveja ja muka jossain salaseuroissa! Taidat olla joku vassari, joka ei halua kauheiden arvokonservatiivisten libertaarien organisoituvan. Ei ihme, että niin hysteerisesti vastustat myös Vapauden Liittoa ja jopa vapausmielisten vaaliliittoa.

     1. Sinä nyt syyllityt samaan mistä syyllistät nimimerkki nimetöntä. Sinänsä sinun tekstisi on linjassa sen kanssa, että olet johdonmukaisesti libertaarien airut Suomessa ryyditettynä ihmeellisillä salaliittoteorioilla ja erilaisilla suuruudenhulluilla unelmilla USAn hajoamisesta.

 4. Trump kuitenkin hehkutti ja kehui kuinka hän tulee saamaan myrkkypiikin jokaisen käteen pikavauhtia Operaatio Warpspeedillä, eli hän on itsekin sekaantunut suoraan samojen lääkeyhtiöiden ihmiskokeisiin ja kansanmurhiin. Hän vielä amerikkalaisten ja brittien tavoin kehui tällä.

  1. Pitää paikkaansa. Tästä huolimatta pienempi paha kuin demokraatit. Trump sentään yritti viimeiseen asti estää koronahysteriaa väittämällä kyseessä olevan vain flunssa-aalto, mutta hänen oli pakko muuttaa linjaansa, kun koko maailma ja valtamedia väittivät kyseessä olevan hirmuisen tappajaviruksen. Toiseksi Trump ei tuputtanut rokotteita lapsille. Itse asiassa hän sanoi suoraan, ettei lasten kannata ottaa koronarokotetta. Tästä LL teki aikanaan jutunkin. Kolmanneksi ja TÄRKEIMMÄKSI hän on aina ehdottomasti vastustanut pakkorokotuksia.

   1. Lopeta toi paskanpuhuminen. Suomessakaan ketään ei viety niska-perseotteella piikitettäväksi mutta annettiin ymmärtää että työpaikka lähtee, et matkusta, et tapaa sukulaisia, et saa osallitua yhteiskuntaan tyyliin mitenkään ilman passia.

    Trumpin kaudella USA:ssa tehtiin täysin tätä samaa. VAERS tietokanta on turvoksissa koronarokotteisiin kuolleista ja vammautuneista siitäkin huolimatta että vain ehkä jopa vain 1% tapauksista on sinne ilmoitettu. Ja silti EDELLEEN Trump mainostaa piikkejä ja pitää niitä yhteiskunnan parhaina keksintöinä. SIIS EDELLEEN! Onko hän maininnut kuolleista tai vammautuneista sanakaan? EI OLE

    Marco on patologinen valehtelija.

    1. Kukahan tässä valehtelee. Sinä suljet toistuvasti silmäsi helposti tarkastettavilta faktoilta. Trump nimenomaan vastustaa pakkorokotuksia eli siis, ettei saa viedä työpaikkaa, jos ei piikkiä suostu ottamaan. Hän nimenomaan kampanjoi sen puolesta, että koronatyrannian aikana erotettujen pitäisi saada välittömästi työpaikkansa takaisin.

     Laiton Lehti on eritätin paljon vastustanut KAIKKIA rokotteita. Tästä huolimatta emme ole niin sokeita ettemmekö huomaisi miten jotkut rokotefanaatikot, kuten Trump myöntävät rokotteilla olevan riskinsa varsinkin lasten kanssa ja ovat aina vastustaneet pakkorokotuksia eli myös työpaikan menettämisellä uhkailua.

     Amerikassa presidentillä on valtavan suuri valta monissa asioissa, joten on hyvin tärkeää kannattaa sellaista presidenttiehdokasta, joka ei kannata pakkorokotuksia. Ron ja Rand Paul olisivat parhaita, mutta jos tämä ei ole mahdollista niin sitten Trump varsinkin, kun Paulistit eli libertaarit painostavat häntä vastustamaan tiukasti pakkorokotuksia.

     Tosin sinun mielestäsi Paulitkin ovat pahiksia, koska ovat konservatiiveja. Et ole kuitenkin pyynnöistäni huolimatta suostunut selittämään miksi Paulit ja yleensäkin libertaarit arvokonservatiivit ovat sinun mielestä pahiksia.

     1. ”Amerikassa presidentillä on valtavan suuri valta monissa asioissa” – mutta hän ei voinut tällä suurella vallalla estää sitä että monet menettivät työpaikkansa koska kieltäytyivät ”vapaaehtoisista” rokotteista.

      Koita nyt päättää pikkuhiljaa mitä mielä sä olet mistäkin asiasta.

      Kerro itse millä mekanismilla puolikuollut Ron Paul ja hänen poikansa pelastavat maailman? Suomenhan pelastaa Ossi Tiihonen. :D

     2. Etkö tiedä, että massapiikitykset alkoivat vasta kun Trump oli jo hävinnyt 2020 presidentinvaalit? Pakottaminen piikkien ottamiseen alkoi Bidenin kaudella.

      Ron ja Rand Paulin johtamien libertaarien vallasta republikaanipuolueessa olen kertonut jo useamman kerran, mutta ignooraat kaiken, koska sinun mielestä he ovat kauheita arvokonservatiiveja.

    2. Miten niin annettiin ymmärtää, että työpaikka lähtee, et matkusta, et tapaa lapsia, et pääse hautajaisiin, et pääse häihin jne. (paitsi ei-kristittyjen häihin ja hautajaisiin) jne., kun näin oikeasti tehtiin.

 5. Eliitiksi ja ”älykkäiksi” itseään väittävät pitää eliminoida laillisin keinoin keskuudestamme. Vain näin oikea kansamme voidaan pelastaa, tai sitten tämä saasta rappioi oikeaa kansaamme yhä lisää ja tuhoaa sen.

  1. Neuvostoliitossa tuhottiin eliitti ja älykkäät sekä väärinajattelijat. Mikä on lopputulos, onko hyvä. Miehet alkoholisteja ja eliniänodote jotain 60-vee.

   1. Oli historiallisesti hyvä, että ”älykkäät” tapettiin. Venäjällä on nyt paljon terveempi kansa ja yhteiskunta. Vertaa länteen, missä sairaat ”älykkäät” ovat jo satoja vuosia mädättäneet ja tuhonneet oikeaa kansaa.

   2. Vähän sama kävi Suomelle. Täältäkin tapettiin luku- ja kirjoitustaitoiset aikoinaan. Ja ne olivat sentään selvinneet Nälkävuosista.

    No, ehkä Nimettömän tulee eliminoida minutkin koska pidän itseäni älykkäänä. En tunne olevani älykäs esim. Saksassa, mutta Suomessa kylläkin.

    1. Suomessa ”älykkäinä” esiintyvät yrittävät eliminoida meidän oikean tavallisen kansamme. Voit itse valita puolesi ja kumpaa kannatat.

 6. Marcolla on vain pilluminaatti mielessä ja ajankuva hukassa.
  Sinimustat lähtivät perustaen oman puolueen. Kaikki lähtijät olivat tietenkin äärinationalisteja, Marco. Ääri perussuomea, Marco. Älä ole niin Marco, Marco.

  1. Rauha, kiistelevät mulkut!
   Tämä rauhallinen mies on Äkäslompolo, joka kävi vitt… äänestämässä jonka jä

 7. Ihmiset ja kansat voivat alkaa parantua ja rakentaa tervettä elämää kun he vetävät letkut irti auktoriteettiuskostaan ja eivät enää seuraa ”eliitiksi” kutsuttua, joka on aina mädättänyt, tuhonnut ja riistänyt oikeaa kansaa. Ihmiset eivät oikeasti tarvitse tätä eliitiksi kutsuttua mätää saastaa ja nämä kyvyttömät mädättäjät ja tuhoajat pyrkivät tekemään itsestään tarpeellisen oloisia ja turhia välikäsiä. Ihmiset eivät oikeasti tarvitse ketään heistä. Älkää alistuko heille, nöyristelkö heille ja eläkö harhoissa, että te oikeasti tarvitsette ketään heistä.

  1. Juuri näin se menee. Henkilökohtainen irtisanoutuminen tästä sairaasta systeemistä on paremman tulevaisuuden lähtökohta.

 8. En ole koskaan trumpista pitänyt, mutta USA:n toiminta on kaikessa nykyään todella härskiä.
  Ja Suomi on siis luovuttamassa itsenäisyytensä rippeet ja maan USA:lle.
  Onnea vaan meille sitä todella tarvitaan.

  1. Harva poliitikko on samaan aikaan yhtä intohimoisesti fanitettu ja yhtä paljon vihattu kuin Trump. Kaikki hänen tekemiset ja sanomiset herättää aina mielenkiintoa.

  2. Amerikkalaisten ja brittiläisten eläinten toiminta on aina ollut täysin sairasta, rikollista ja sadistista. Et vain ole ennen tiennyt siitä. Marco historioitsijana tietää, että tämä ei ole brittiläisiltä ja amerikkalaisilta eläimiltä mitenkään uutta. He ovat aina olleet näin sadistisen sairaita ja rikollisia eläimiä.

 9. https://www.nytimes.com/2020/03/09/health/trump-vaccines.html

  Trump on aiemmin, siis aiemmin ennen takkinsa kääntämistä kertonut, että hän ei ole koskaan ottanut flunssapiikkejä ja on kertonut pitävänsä piikkejä autismin lähteenä. Hän kertoo kuinka aiemmin kenelläkään ei ollut autismia ja nyt se on oikea epidemia. Yhdysvalloissa on annettu noin 15 piikkiä pelkästään ensimmäisten 18 kuukauden aikana ja nyt piikkien määrää ollaan vain kasvattamassa hyvin nopeasti. Nyt levitetään jo valheita kuinka hirmuiset tappajavirukset tulevat ja tarvitset koko ajan lisää ja lisää piikkejä.

  1. Nimenomaan ENNEN takinkääntöä. Eli suomenettuna puheet ennen vaaleja ja vaalien jälkeen. Hepreaa Marcolle joka ei ole koskaan kuullutkaan että siitä että poliitikot juttelisivat pehmeitä ennen valintaa.

   Marcon mielestä samat paskanpuhujat muuttuvat hyviksiksi kunhan toistavat samat valheet tai hiemen editoidut sellaiset seuraavan vaalikampanjan yhteydessä.

   1. Tuossa aiemmin olen jo moneen kertaan selittänyt sinulle, että tärkeintä on republikaanipuolueen sisäinen tilanne eli se, että Paulien johtamat libertaarit PAINOSTAVAT Trumpia ja republikaanien johtoa pitämään kiinni vaalilupauksistaan. Tämän takia on hyvin tärkeä toimia myös ruohonjuuritasolla pyrkien saamaan libertaarit valtaan sekä kaduilla että puolueissa.

    Jostain syystä sinä tällaista aktivismia vastustat, joten olen pyytänyt sinulta selitystä. Et kuitenkaan suostu luovutusmenttaliteettiasi järkevästi perustelemaan. Osittain tämä on ymmärrettävää, koska et tunnu tietävän mitään libertaareista muuta kuin että Paulit ovat sinun mielestä kauheita arvokonservatiiveja.

 10. Kaikki imperialistiset amerikkalaiset ja kaikki brittiläiset ovat aina olleet todella sairaita, rikollisia ja sadistisia eläimiä, jotka eivät ole mitään ihmiseen verrattaviakaan. Aiemmin tämä oli täysin yleistä tietoa, mutta sotien jälkeen tämä helpossa ympäristössä hallitsemattomasti lisääntynyt loisiva saasta pystyi käsistä riistäytyneen lisääntymisensä ja valheellinen moraaliposeeraamisensa myötä muuttamaan ihmisten mielikuvia.

  Heidän mukaan heillä on aina ollut oikeus aseisiin, mutta heidän orjillaan ja uhreillaan ei ole oikeutta aseisiin, perusoikeuksia, oikeutta yksityisyyteen eikä mitään muuta. Heidän mukaan heillä on oikeus hyökätä muiden kimppuun, varastaa ja ryöstää muita, mutta muut ovat ties mitä terroristeja, pahoja, vihollisia jne., jos edes puolustautuvat ja tekevät jotain tai eivät alistu. Heidän mukaan heillä on oikeus puuttua kaikkien muiden vaaleihin, sisä -ja ulkopolitiikkaan, mutta muilla ei ole jne.

  Mitään sekessiota ei tule tapahtumaan, sillä nämä kyvyttömät saastat eivät ole koskaan kyenneet tulemaan toimeen omillaan, sillä he ovat orja -ja huumekauppiaiden kyvyttömiä, epärehellisiä, laiskoja, sairaita ja rikollisia jälkeläisiä. He tarvitsevat loisisäntiään ja heidän työtään eläkseen.

  He puhuvat aina kuinka amerikkalaisella ja brittiläisellä on oikeus ”ihmisoikeuksiin” ja Genevan sopimus sitä ja tätä, mutta heidän mukaan muilla ei ole mitään oikeuksia ja he ovat pelkkiä oikeudettomia saastoja.

  Älä koskaan pidä tätä sairasta, rikollista, sadistista ja itseään täynnä olevaa sekarotuista amerikkalaista ja brittiläistä saastaa yhtään minään.

 11. Marcokin unohtaa, että Trump ja amerikkalaiset eivät ole koskaan välittäneet varsinkaan muiden lapsista, muiden oikeuksista ja muiden aseista. He ovat aina myyneet orjia, huumeita, lapsiseksiorjia, sekaantuneet kaikkien muiden vaaleihin, massamurhanneet, terrorisoineet jne. ja ovat aina olleet tästä avoimen ylpeitä. Because Im american, hurraah! America, hurraah! Marco ei oikeasti ymmärrä miten sairaita eläimiä amerikkalaiset ja brittiläiset ovat olleet koko historiansa. Tämä on ollut aivan yleistä tietoa tuhansia vuosia.

 12. Joo o kyllä varmaan pitäis äänestää, oma ärtymys tähän paskaperseilyyn nyt vaan on niin loputtomassa tapissa, että en mene. Tää takkien kääntely ja valehtelu on loputonta ja tavallisten kansalaisten kiusaaminen rajatonta, että haluan nähdä kun sonta valuu alas, kaikki kaatuu ja piripaskiaiset ja jutkupankkiiritkin anelee, ne saatana anelee armoa!

 13. PÄÄTAKAPIRU on ”SAATANAN SYNAGOOGAN” George Soros!!! DEMOKRAATTI-KOMMUNISTIT ovat RUIKULLA Donald TRUMPIN takia. Sillä AMERIKOIDEN tuhoaminen KIVIJALKAAN pois MAAILMANKARTALTA NWO:n, SYVÄVALTION, KABBALAN, VAPAAMUURAREIDEN, SATANISTIEN, KORRUPTIO republikaanien, CIA:n, PENTAGONIN (DARPA), NATO:n, YK:n, WEF:n, BILDERBERG:n ja KOKONAISEN mädän ”EPÄPYHÄN KUUTINAISUUDEN” (666) EPÄJUMALUUDEN vyyhden voimalla.

  Donald Trump tuli poliittisten AMMATTIPOLIITIKKOJEN ulkopuolelta, siksi hänellä on siitä syystä YKSI lisävihollinen. Jotka ovat Republikaanien AMMATTIPOLIITIKOT (poislukien tästä RINOT), jotka tämä VITSI (Trump) sotki heidän pasmat tiellä jokaisen kunnianhimoisen poliitikon haluamaan virkaan eli YHDYSVALTAIN PRESIDENTIKSI. Floridan kuvernööri DeSANTIS on SELKÄÄNPUUKOTTAJA!

  RAND PAUL on itsessään HYVÄ tyyppi ja REHELLINEN, joka LAITTOI / LAITTAA Faucin koville KONGRESSIN kuulusteluissa ja PAUL on lisäksi ITSEKIN lääkäri ja perillä alan asioista! Siksipä oli HERKULLISTA katsoa kun hän HIILLOSTI Faucia, joka VALEHTELI KONGRESSILLE päin naamaa!!!

  DEMOKRAATIT pelaavat TRUMPin pussiin ellei jopa edellistä MURHATA, mikä on AMEERIKOISSA normaalia ”PÄIVÄNPOLIITTIIKKAA” siinä missä STALININ NEUVOSTOLIITOSSA, jossa oli paljon ”HUPSIS TOVERIA” (herroja). Jotka ”liukastuivat” BANAANIN KUOREEN, sillä ”TYÖLÄISTEN PARATIISISSA” oli kaikkea YLLIN KYLLIN!!! Etenkin KUOLEMAA!!!

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*