Marco de Wit 23 maaliskuun, 2023
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Laiton Lehti on vuosia toitottanut vaalimatematiikan tekevän uusien puolueiden nousun eduskuntaan lähes mahdottomaksi. Uusi puolue voi päästä eduskuntaan vain jos:

 

1. Suuri vaaliliitto

Ilman tätä ei ole mitään mahdollisuuksia, koska vaalimatematiikka tekee läpipääsyn muuten mahdottomaksi. Listojen on oltava täynnä hyviä ehdokkaita.

 

Vapausmielisen jytkyn resepti: Vaaliliitto + sitoutumattomat + (-RKP) + Tiihonen

 

 

2. Vaalilehti

Kerran kuukaudessa vaaliliiton vaalilehti miljoonaan talouteen. Jakaminen voidaan puolen vuoden ajan hoitaa vaaliehdokkaiden ja niiden vaalitiimien toimesta, koska vaalilehdessä voi olla ehdokkaiden mainoksia.

Vaalilehti on ainoa keino ohittaa valtamedian suunnaton monopolivalta. Samalla voidaan myös vastata mahdolliseen demonisaatioon, jota valtamedia kohdistaa kaikkiin suurpuolueiden realistisiin uhkaajiin.

 

Miten Suomi pelastetaan? Totuuslehtiset postiluukkuihin!

 

 

3. Julkkiksia

Vaaliehdokkaana on oltava useita julkkiksia, koska ihmiset nyt vaan mieluummin antavat julkkikselle äänensä kuin jollekin suurelle tuntemattomuudelle. Julkkikset tuovat vaaliliitolle tietyn peruspotin ääniä, jonka päälle on sitten hyvä rakentaa. Tony Halme aikanaan teki persuista suuren puolueen.

Erityisen tärkeää olisi, että myös puheenjohtaja olisi julkisuudessa tunnettu henkilö, jonka nimi tunnetaan kansan keskuudessa. Tosin ikävä kyllä Suomessa julkkikset ovat yleensä aina suurpuolueiden listoilla, koska tajuavat näin pääsevänsä helpommin läpi eduskuntaan.

 

4. Julkisuutta

Saatava ihmiset huomaamaan uusi puolue ja vaaliliitto monessa eri yhteydessä eli mielenosoituksilla, katutapahtumilla, mediakampanjalla ja varsinkin muita puolueita haastamalla. Käytännössä KAIKKI politiikkaan liittyvä julkisuus on hyvää julkisuutta. On äärimmäisen tärkeää saada ihmiset huomaamaan puolue ja keskustelemaan siitä. Teet mitä tahansa keskustelua herättävää politiikassa, niin aina saat vähintään noin kolmanneksen puolellesi, koska tämä on evoluutiopsykologinen laki.

Ikävä kyllä Suomessa julkisuuden hankkiminen on erittäin vaikeaa, koska ensinnäkin ihmiset eivät halua lähteä kaduille osoittamaan mieltään ja toiseksi puoluejohtajat ovat usein puupökkelöitä, joiden mielestä muiden puolueiden ja varsinkin viranomaisten haastaminen on epäystävällistä ja kansankiihotus on moraalitonta.

 

5. Persujen haastaminen

Suomessa on käytännössä mahdotonta herättää nukkuvia äänestäjiä, joten on napattava ääniä muilta puolueilta. Käytännössä vapaus- ja kansallismieliselle puolueelle on mahdollista saada ääniä vain persuilta. Moni niiden kannattaja on kauhistunut persujen takinkääntöjä, kuten suvakoitumista, koronatyranniaa ja himonatotusta. Niinpä olisi mahdollista saada ainakin satatuhatta persuja ennen äänestänyttä antamaan äänensä uudelle kansallismieliselle puolueelle.

Ikävä kyllä pienpuoluejohtajat kieltäytyvät haastamasta persuja. Esimerkiksi Tuukka Kuru ilmoitti, ettei saa ”huudella vieraisiin pöytiin”. Lisäksi moni pienpuoluejohtaja on tullut aluperin persuista eikä halua kritisoida vanhaa puoluettaan varsinkin, jos haaveilee jonain päivänä palaavansa sinne takaisin.

 

6. Uskottavuus

Ikävä kyllä tämä on vaaliliiton ohella tärkein ehto menestykselle. Uuden puolueen ja vaaliliiton pitää ehdottomasti vaikuttaa uskottavalta vaihtoehdolta, joka voi helposti saada useamman kansanedustajan. Muuten ihmiset pelkäävät äänensä menevän hukkaan eivätkä äänestä uutta puoluetta, vaikka siitä pitäisivätkin.

Tämän takia on esiinnyttävä suurieleisesti ja itsevarmasti. Luonnollisesti uskottavuuden saamisessa auttaisi hyvin paljon, jos myös edelliset viisi kohtaa olisivat kunnossa.

 

Beta venelogiikka

Vaalit ovat nyt niin lähellä, ettei Laiton Lehti halua analysoida miten Vapauden Liitto on onnistunut yllämainittujen kuuden ehdottoman ehdon toteuttamisessa. Katsotaan sitten vaalien jälkeen.

 

Sen kuitenkin voi sanoa, että Vapauden Liiton puheenjohtaja Ossi Tiihonen tuntuu nuo kuusi ehtoa tajuavan. Niin hyvin hän alla olevassa haastattelussa puhuu. Yllättäen hän myös hiukan uskaltaa haastaa persuja. Mainitsee jopa persujen vaalikonefarssin, mutta haastattelija ei uskaltanut alkaa asiasta keskustelemaan.

 

Tiihonen myös uskaltaa hiukan haastaa VKK:ta ja Turtiaista. Tämä on hyvin tärkeää, jotta vaaliliitosta kieltäytyvän VKK:n potentiaaliset äänestäjät tajuaisivat äänestää Vapauden Liittoa. Äänten hajaantuminen nimittäin estäisi vaalimenestyksen. Ikävä kyllä haastattelija ei VKK:n ja Vapauden Liiton suhteestakaan halunnut puhua.

 

Itse asiassa haastattelija näytti hyvin kokemattomalta. Tiihosen näkemykset ja varsinkin perustelut näyttivät tulevan hänelle suurena yllätyksenä. Haastattelija oli myös järkyttynyt siitä kuinka synkkänä Tiihonen näki Suomen tilanteen. Suomalaisille tyypilliseen tapaan haastattelijapoika ei näyttänyt edes järkyttyvän kuolleisuuden kasvusta ja sodan vaarasta. Kyllä he herrat hyvää tarkoittaa. Kaikki on aina vaan väärinkäsitystä tai viattomia vahinkoja. Ei kai nyt kukaan tahallaan tappaisi tai edes valehtelisi. Ei ainakaan professorit, lääkärit ja ministerit.

 

Haastattelun dynamiikka on malliesimerkki siitä kuinka toivottoman tehtävän edessä Tiihonen itsensä löytää. Haastattelijapoika on nimittäin erinomainen esimerkki suomalaisille tyypillisestä naiviudesta ja orjamaisuudesta. Viimeinen asia mikä tulee mieleen on tuomita esivalta pahana puhumattakaan, että tuohtuisi tai – herra varjelkoon – nousisi sitä vastaan!

 

Itse asiassa. Haastattelijapojan kaltaiset tyypit ovatkin Vapauden Liiton suurin vaara. Suomalaisia on nimittäin niin vaikea saada tuomitsemaan esivalta ja vaihtamaan vallanpitäjät. Eihän ne herrat mitään pahaa tarkoita. Kaikkihan me ollaan samassa veneessä.

 

Kyllä. Ollaan samassa veneessä ja upotaan sen kanssa, jos suomalaiset ei miehisty ja heivaa niitä herroja siitä veneestä ********.

 

Tiihosen mahdollisuudet

Tiihosella on kyllä mahdollisuudet päästä läpi Uudellamaalla. Laiton Lehti olisi toivonut Vapauden Liitolta enemmän aktiivisuutta ja näkyvyyttä, mutta ehkä heillä on vain ollut liian vähän aikaa varsinkin, kun VKK on systemaattisesti pyrkinyt estämään ja sabotoimaan vaaliliittoa.

 

Mielenkiintoista nähdä kuinka paljon Tiihonen saa ääniä. Ikävä kyllä hän ei ole onnistunut saamaan juuri mitään julkisuutta ja hänen luonteensa ja olemuksensa on hyvin kaukana värikkäästä haastajasta ja kansankiihottajasta. Toisaalta suomalaiset ovat siitä erikoinen kansa, että puskaradio toimii välillä todella hyvin. Ehkäpä Tiihosen äijämäisen maskuliininen ja rehellinen olemus vetoaa suomalaisiin ihmisiin ja puskaradio on alkanut mainostamaan häntä.

 

Nyt jos koskaan puskaradion pitäisi toimia, kun vihertyrannia orjuuttaa ihmisiä, suvakit leikkelevät lapsia, myrkkypiikit tappavat ihmisiä ja natottajat ovat viemässä Suomea sotaan. Kohta nähdään viekö puskaradio Tiihosen eduskuntaan. Jos niin käy, niin seuraavissa vaaleissa Vapauden Liitto voi oikeasti tulla Suomen suurimmaksi puolueeksi ja pelastaa Suomen!

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

63 thoughts on “Ossi Tiihosen haastattelu: Pääseekö eduskuntaan ja pelastaako Suomen?

 1. Kanavalla on ollut useita CIA:n agenteiksi tiedettyjä, sekä myös Supon resursseja, jolloin voi olla, että tällaiset farssihasstattelut ovat heiltä myös tahallisia.

  Tiedustelupalvelut ovat yrittäneet saada valtaansa sekä valtamedian, että sosiaalisen -ja vaihtoehtomedian, samalla tuhoten kaikki vastustajansa, jotta he saavat informaatiosodassa ilmaherruuden.

 2. Konservatiivisen kansallismielisen kannattaa äänestää mieluummin vaikka juuri Vapausen Liirtoa kuin persuja, kun persut voittaa muutenkin. Ei persuille ole lisä-äänillä vaalitulokseen ja edustajien määrään merkitystä

  Hyvinvointi js se ettei ikinä.ole elämässään .joutunut ponnistelemaan aiheuttaa juuri tuon kovan uskon herroihin ja siihen ”ettei meille voi mitään pahaa tapahtua” Tosiasia on päinvastoin: kaikki tahtovat meille vain sitä mikä on niille hyväksi.

  Lapsenuskoa vsllsnpitäjen hyvyyteen. Noiden pitäisi hypätä urasta ulos, niin näkisivät millaisessa helvetissä eletään oikeast TUO ASIA EROTTAA PIENPUOLUEIDEN JA VALTAPUOLUEIDEN ÄÄNESTÄJÄT. Sama asia on koronaan, Natoon ja mediaan uskomisesssa. Putkessa elävät vs. reaalimaailmassa elävät. Ensin ihmisen pitää herätä ennen kuin voi äänestää pienpuolueita.

 3. Kumpi oli ensin muna vai kana? niinpä niin VKK oli ensin. VKK ei ole estänyt tai sabotoinut. eiköhän kampittaja ole se joka yrittää haalia toiselta sähköpostein ja puhelinsoitoin jäseniä ja ehdokkaita itselleen. Mutta nyt ei ole aika käydä toisia vastaan, vaan taistella yhdessä maamme myyjiä ja itsenäisyyden luovuttajia vastaan. Äänet tosiaan pois persuilta, mutta myös demareilta ja kokoomukselta. nukkuviakin pitää herätellä.

 4. ”Suomessa on käytännössä mahdotonta herättää nukkuvia äänestäjiä, joten on napattava ääniä muilta puolueilta. Käytännössä vapaus- ja kansallismieliselle puolueelle on mahdollista saada ääniä vain persuilta. ”
  Tiedän että kukaan ei välitä Uudenmaan pohjoispuolisella olevasta osasta Suomea mutta väitän edelleen että ainakin täällä Oulun ja Lapin vaalipiireillä olisi PALJON ja HELPOSTI saatavilla ääniä Keskustalta joka on kaikin mahdollisin tavoin pettänyt maanviljelijät ja meidät muut syrjemmällä asuvat varsinkin tämän vuosituhannen puolella vaikka puolueen periaatteessa pitäisi olla meidän ”jumalan selän takana” asuvien puolella. Jopa ikänsä puoluetta joka ikinen kerta kaikissa mahdollisissa vaaleissa äänestäneet ovat todella tyytymättömiä puolueeseen ja sen nykyisen linjaan ja moni ”heränneempi” puolueen kannattaja kääntyikin jo edellisissä vaaleissa äänestämään Perussuomalaisia joka ”aitokansallismielisestä” kentästä poiketen sentään älysi mainostaa itseään vaihtoehdoksi Keskustalle täällä pohjoisempana asuville. Sitä miksi kansallismielisiä ei pohjoisempana asuvien äänet kiinnosta en pysty ymmärtämään silläkään perusteella että näillä leveyksillä asuvat eivät pahemmin välitä viherpiipertelystä, transpelleilystä, matujen hyysäämisestä, wokekulttuurista ja olemme myös tottuneeet katsomaan median uutisointia ”kun Helsingissä sataa koko Suomessa sataa” periaatteella eli toisin sanoen olisimme jo valmiiksi kaikista asiosta SAMAA MIELTÄ vapaus- ja kansallismielisten tahojen kanssa joten näiden tahojen ei kirjaimellisesti tarvitsi tehdä mitään muuta kuin muistuttaa ihmisiä olemassaolostaan ja tarjota itseään vaihtoehdoksi Keskustalle.

  Julkkisehdokkaista puheenollen väitän edelleen myös että Vapauden Liitto menetti mahdollisuuden helposti läpimenevään ehdokkaaseen sillä että he laittoivat Frederikin ehdolle Uudellemaalle eikä esimerkiksi tänne Oulun vaalipiirille joka olisi antanut KESKITETYN KOHTEEN protestiäänille joita olisi ollut todella helposti saatavilla ihmisiltä joita esim. polttoaineen hintojen nousu koskee eniten koko maassa.

  Meillä joskus oli Maalaisliitto niminen puolue joka jossain vaiheessa muutti nimensä Keskustaksi. Kyseinen puolue oli käsittääkseni aikoinaan maanviljelijöiden ja muiden syrjempänä asuvien puolustaja joka puolusti myös ihmisten oikeutta yksityisomistukseen. Meillä on vieläkin olemassa Keskusta niminen puolue mutta se ei välitä yhtään syrjempänä asuvien tilanteesta ja on myös ajamassa WEF:in 2030 agendaa joten on vain kysyttävä miksi ja ketä varten tämä kyseinen puolue oikein on olemassa? Pohjoisempana asuvat tietävät kyllä vastauksen kysymykseen; kepu- ja lestatiolaismafioita varten. Koska Suomen puoluekentässä nykyään on iso aukko maanviljelijöiden ja syrjempänä asuvien puolella olevalle puolueelle eikö tämä olisi täydellinen projekti jollekin kansallismieliselle taholle SEURAAVIA vaaleja varten, eikös Alankomaassakin ”farmaripuolue” menestynyt melko hyvin?

  1. Loistava analyysi. Pohjoinen strategia voisi todellakin toimia, jos olisi joku karismaattinen paljon julkisuutta saava henkilö ehdolla pohjoisessa. Ehdottomasti kannattaisi yrittää. Tosin tietysti kannattaisi kohdistaa mainontaa sekä persujen että keskustan vanhoihin äänestäjiin, koska molemmat vastustavat suvakoitumista.

   Kahtena suurena ongelmana etelästrategiaan verrattuna näkisin korkean äänikynnyksen sekä puolueuskollisuuden. Pohjoisessa lesta- ja muut ryhmät tekevät äänestäjät entistäkin puolueuskollisemmiksi. Toisaalta sekä persut että keskusta ovat menneet niin paljon vasemmalle, että ehkä voisivat herätä, jos hyvä karsimaattinen henkilö heitä herättelisi.

   1. Äänestysprosentti on paljon alempi Turku-Tampere- Helsinki vaikutusalueella ulkopuolella. Siellä äänestetään vain vanhoja puolueita. Jätetään äänestämättä, kun valtapuolueet ovat pettäneet äänestäjät eikä pienpuolueista kukaan pääse läpi, jos ei ole superjulkkis. Persujenkin nousu alkoi Helsingin lähiöistä ja TONI HALMEESTA v. 2003.

    Kunnon vaaliliitto ja TUNNETUT EHDOKKAAT Uudellamaalla. Vain sieltä uusi puolue voi nousta eduskuntaan

     1. Tony Halme ei myisi, Marcolle, ymmärrä jotta olet aivan siellä laidalla missä ei sun jutut näy.

   2. Työnnäs sun Ossis perseeEen, ei hyvää päivää, kyllä ze se se yksi mie mie mied mies voi pärräyttöjä, oärjätä, joo pärtäjä oärtääön VVO pärjätä öööl yyyy. EI VITTU VOI MARCO, YMMÄRRÄ JOS SÄ ETKUOLE PITÄÄKÖ ZUT T*****?!

  2. Persut SMP:n perillisenä on ajanu ja ajaa ehkä jossain määrin vieläkin maaseudun asiaa, mutta puhtaasti pienviljelöiden asiaa ajaa tuskin kukaan

   1. Ei aja maaseudun asiaa. Tuo on persujen puoluetoimiston aivopesua ja valhetta. Halla-aho sanoo, että maataloustuet pitää lakkauttaa. Purra on cityvihreä feministi. Joko nämä tosiasiat ovat unohtuneet ”unohdetulta kansalta”.?

    Perusilme merkitsee vain Ukraina ja Nato sekä piikkikiihko. Jos persut ovat hallituksessa ensi töikseen ne hyväksyvät EU:n pankkitukipaketit ja rajattoman ziirtolaistulvan sekä asevarustelumenojen valtavan kasvattamisen sekä leikkaukset köyhiltä.

   2. No kun pienviljely kuulostaa liikaa siltä kaiken pahan alulta ja juurelta, eli viherpiipertelyltä. Vain soijajogurtin ostaminen kaupasta erottaa pahan ja hyvän ihmisen maaseudulla.

    Mutta miksi luulet, että perusjuutalaiset ajavat kenenkään asiaa?

    1. Vitun juutalainen, ime ********* ****tanan, miksi täällä voin ukostaa sulle vihreää v***n piiperi!

 5. Muutama Vapauden liiton ehdokkaista sai aluevaaleissa aivan mielettömän määrän ääniä, vaikka eivät olleet tullu missään esille. Tällaiset ehdokkaat myös listan muiden ehdokkaiden avustuksella pystyisivät oikeasti viemään jopa paikan joltain kansanedustajalta.

   1. Nimenomaan. Marcot ovat osoittaneet kuinka helppoa eduskuntaan on päästä, jos on edes jonkinlainen kunnon listaa, ei. Marco läpipäästösika!?!!! Hyi, paskaperse marco. Tavataan, pääirti halaataan. Julkinen teloitus! Hehihhiiihaahhaseheheheerhheeeheheer!?

 6. Esimerkiksi liittoon kuuluva Pasi Viheraho sai nuorten vaaleissa kymmenenneksi eniten ääniä kaikista valtakunnan ehdokkaista. Hän on hyvin tunnettu.

  1. Pasi on rehellinen juntti, Marco taas on vääräsääri, joten äänestän Olli Immosta 145, koska tarvitsemme kovaa äärioikeutta, jotta meistä olisi johonkin. Sinimustia ei Pohjois-Pohjanmaalla voi, ja lähden isolle kirkolle 15 km päähän äänestämään. Ouluun 55 km. Samalla voi ostaa halvemmalla ja käydä viimeisen kerran putsaamassa Alkon.

 7. Jaaha. Vai että Tiihonen pelastaa Suomen.
  Leikitään että hän pääsisi läpi (ei pääse, mutta leikitään).
  Hänellä on siinä kohtaa yhtä paljon valtaa kuin Ano Turtiaisella.

  Tiihonen uskoo viruksiin ja Suomi on tulevien pandemioiden osalta luovuttanut päätäntävallan YK:lle. Seuraava feikkipandemia koputtelee jo ovella ja tietenkin Tiihonen uskoo siihenkin, pöljä kun on (tai siis maksettu).

  Kertokaa yksinkertaiselle millä mekanismilla TIIHONEN pelastaa Suomen? Hänkö erottaa Suomen YK:n ja EU:n sopimuksista?

  Tsiisus näitä yksisarvistarinoita. Aikuset ihmiset on älykkyydeltään lapsen tasolla, hyvä tästä tulee….

  1. Hyvä pointti. Olisi pitänyt jatkaa juttua, vaikka tästä on jo kirjoitettu aiemmin paljon. Kyse on siis siitä, että jos saat yhdenkin kansanedustajan, niin tämän jälkeen puolue on uskottava ja se pystyy saamaan jytkyn. Yksi esimerkki on persut, jotka Halmeen avulla nousivat yhdestä kansanedustajasta Suomen suurimmaksi puolueeksi 8 vuodessa. Saman pystyy tekemään vieläkin nopeammin, jos ensin saa yhden kansanedustajan ja sitten saa paljon kunnanvaltuutettuja ja sitten uudet eduskuntavaalit talouskriisin keskellä täysilä hyvillä listoilla ja vaalilehdellä.

   1. Hyvä kusetus, sama kuin äänestä nytten paskaa niin saat hyvät myöhemmin. Ei, ei, ei saa olla edes puolueessa paskaa, silloin on koko seura likainen. En usko valheella kun se kostautuu.

   2. Jos nyt edelleen leikitään että Tiihonen pääsisi läpi, hän olisi yksin seuraavat neljä vuotta. Sipilä sanoi vuosia sitten että populismin aika on ohi 2025, eli siis suomeksi sanottuna enää ei tarvitse edes leikkiä valeoppositiota koska systeemi on mädätetty totaalisesti. Seuraavat vaalit on 2027, maailman menoa kun nyt seuraa ilman vaaleanpunaisia laseja niin eletään jossain aivan toisen laisessa todellisuudessa. Digi-ID on lanseerattu, samoin digi-valuutta joka perustuu Blockchain teknologiaan ja ihmisiin injektoituun nanoteknologiaan, sosiaalinen pisteytys on otettu ja todennäköisesti myös UBI (Universal Basic Income). UN Agenda 2030:n toteutuminen on silloin kolmen vuoden päässä.

    Meinaat että Tiihonen luo tyhjästä uuden puolueen ja jopa Goldman Sachsin hallinnoima Tieto Oyj joka laskee äänet kalpenee Tiihosen jytkyn edessä? Siis tämä Tiihonen joka näyttää olevan oleellisista asioista täysin kuutamolla.

    Niinku aikuisten oikeestiko? Tässä meidän ”Last Card”? Hahah….

    1. No niin. Eli tuo on nähtävästi se lopullinen argumenttisi, jolla olet jo kuukausia perustellut kaiken toivottomuutta ja vastustanut kaikkea poliittista aktiivisuutta vaaliliitto mukaanlukien?

     Eli sinun argumenttisi on, että sinä ja Sipilä sanotte kaiken olevan ohi 2025?? Eli luovutetaan samantien kaiken poliittisen toiminnan kanssa ja varsinkin juuri ennen eduskuntavaaleja, koska totaalinen tyrannia iskee 2025??

     Voit tietysti uskoa tuohon, mutta ethän millään voi olla varma. Ei totaalista tyranniaa ole helppo luoda, jos ihmiset vastustavat. Lisäksi valtaeliitti tappelee usein keskenään.

     Kaiken lisäksi nyt on tulossa suuri talouskriisi, joka tulee varmasti lisäämään ihmisten tyytymättömyyttä ja kapinahenkeä. Vaalikoneet pystyvät vääristelemään vaalituloksia, mutta ei suurissa määrin. Jytkyä ei mikään vaalikone voi pysäyttää.

     Eli on täyttä hulluutta luovuttaa nyt. Et sinä voi tietää tulevaisuutta. On täysin vastuutonta ja suoraan sanottuna mielisairasta, että kuukaudesta toiseen haukut täällä kaikkia poliittisesti aktiivisia, jotka yrittävät Suomea pelastaa.

     Ymmärrän, jos näet kaiken toivottomana, mutta ei ole tervettä noin aggressiivisesti yrittää estää muita toimimasta vapauden puolesta.

     1. Marco, kuin haistat ilman? 145, 159.
      Oletko vihollismulkero, taidat olla, Saatanan Holland kastike sotku. Hyi, häpeä! Kehtaat vielä!

     2. Marco käyttää itse jatkuvasti ”valeopposition” käsitettä, ei siis ihme että joka ketjuun tunkee joku valopää kertomaan että kaikki on huijausta.

      Oma valintani on VL mutta en pidä samantekevänä kenestä tulee pääministeri. Eikö myös persuja voi pitää jutussa esiteltynä ”pienempänä pahana”. Sitä se mielestäni on mutta tärkeämpää olisi saada läpi edes yksi edustaja jolle rokotehaittoja saaneet eivät ole epähenkilöitä. – – –

      Vielä off topiccina, melkein kymmenellä vaalipäivällä on trivialisoiva vaikutus. Eikö kahdella pärjätty hyvin ja todellisille travellereille sitten poikkeusjärjestely.

     3. Toki persut ovat pienempi paha kuin kokoomus, joka pienempi paha kuin demarit, joka pienempi paha kuin vasemmistoliitto, jne. Ainoa ratkaisu on kuitenkin Vapauden Liitto. Jos esim. presidentinvaaleissa olisi vastakkain demari ja persu, niin silloin olisi pakko äänestää persua, mutta jos voi äänestää myös Vapauden Liittoa, niin toki sitä kannattaa äänestää. Vieläkin tärkeämpää on tukea Vaapuden Liittoa myös käytännössä esim. rahalla, osallistumalal katutapahtumiin tai lähtemällä ehdokkaaksi. Pienemmän pahan periaatetta pitää siis soveltaa enemmän Amerikassa, jossa on kaksipuoluejärjestelmä. Suomessa tilanne ei siis ole yhtä paha.

      Hyvä pointti sinulta, että tosiaankin äänestämisajan pitkittäminen passivoi. Lisäksi se helpottaa äänestämisen manipulointia. Tämän vuoksi äänestysaika onkin tehty niin pitkäaikaiseksi.

     4. Voi vittu ja Marcon persu, nyt on de wit housut kintuissa aivan sevo, haahahhaahhaa, Msrco, esim. ensin, voisit pitää turpasi kiinni ja toiseksi, kuunnella järjen ääntä, eli minua, onko se niin vaikeaa!? Marco, vaikka pidät joitain yksinkertaisina, olet itse, valitettavasti, aivan sekopää!

 8. Pienpuolueen pitäisi tähdätä siihen että heidän kärkiehdokkaansa pystyisi viemään vaalipiirissä paikan kaikkein heikoimmalta kansanedustajalta. Siitä oikeastaan on kyse koko eduskuntavaaleissa eli sellaisia vastaan pitäisi kilpailla kovaa heidän kotialueillaan ja kotikentällään varsinkin jos kyseessä on persu. Heikko persuedustaja voisi olla yllättävänkin helppoa tiputtaa pienpuolueen kirkkaimmalla tähdellä.

  1. Mutta sehän tarkoittaisi persun maalittamista!! Eli kritiikin henkilöimistä. Tuollaista Vapauden Liitto ei ikimaailmassa suostuisi tekemään. Persuthan saattisivat protestoida!

   1. Niin, ei saa hajottaa ääniä, vaan äänet pitää keskittää Persuille tai Persujen likaisten töiden osasto iskee.

   2. Ista, nakumalli (olipas kamalaa) avarassa kapakassa ravaa alamaksa piloilla. Muka natsi !” ” natsi kakalle suksi. Istut siis kusella, kakistan.” ”Neuloit toista, natsi otti oluen.” ”Vaikka mulla on rajut mielipiteet, niin en mä kyllä mikään natsi tai äärioikeistolainen ole.

   1. Kenen äänestämisestä ostan äänen, ajattelin Olli Immosta 145, saisin kymmenen ääntä, maksaa tosin 200 €, että kannattaako?

    1. Ratkaisu on äänipörssi. Jokainen voi tarjota ääntänsä vapailla markkinoilla eniten sopivalle tai eniten rahaa tarjoavalle. Äänestysprosentti nousee 95% tasolla. Pitää olla lohkoketjuäänestys sähköisesti. Ääniä ei voi laskea sitten cäärin.

     1. Nuo vitun homot tullutkaan yksi tuli ja äänesti jotain vihreää, vituksi meni, itse 145 immosta, ragat säästyi ja piti heiluttaa sitä juoppoa, että saatana yksi edes onnistunu oikeaan. Voiko eksyä 145 ja 159 äänistä, no voi, perkeleen juopot. Itse sentään vasn saatanan alkoholin käyttöjä hetken viel.

  1. Lollo, lähden tässä kohta puoliin äänestämään, niin mitähän äänestän? Ja mukana tulijat, ketähän äänestytän?

    1. Niin oon. Anteeksi, psitsi sulle Aimo homo! Mutta mulkku. Ei se mitään Marco on nolo paska! Saatana että ttaa. Vityn molöt! Ommärrettököty?! Eikö teillä ois muuta ripulia!? Siis tekemistä kuin nussia älälllääääää määääämmä tissiä ja lspsoset . Turpaa sais vetää

 9. Ossista en tiedä mutta ryhmittymä muni niin monen ääniä keräävän edustajan kohdalla että ei saa kovin suurta äänisaalista. Ossi ja muut pienpuolueet eivät vielä ole ymmärtäneet esim. sitä minkä Persut ymärsivät aikoinaan kun ottivat Toni Hameen riveihinsä. Kuinka monta Toni veti perässään Arkkadianmäelle? Ehdokkaita valitessa on kyse äänistä, ei persoonista.

  1. Mutta Siniset ylivoimaisena alipuolueista ja voi päästä ilman huijausta, mitä ei voi nykyään tehdä.

 10. Miljoona lehteä postilaatikoihin/luukkuihin? Vaikka sinulla olisi tuhat henkeä jakamassa/tekemässä noita, se oli tuhat lehteä per henki. Kun olen vilkaissut näitä mitälie WWDWW KORONA PIIKKI HITLER MAFIA KASAARI NAZI KRISTALLI CONVOY FIXIT -tapahtumia, niin niissä on lähempänä 10 henkeä paikalla kuin 1000. Lähempänä 10 henkeä kuin edes 100 henkeä. Siis noinkin moni on viitsinyt vaivautua paikalle. Kuinka moni niistä jaksaa alkaa työstämään 12 000 000 lehteä vuodessa? Tai mietitään nyt vain 12 miljoonan lehden jakamista, unohdetaan kaikki muu. Jos saisivat satakin superaktiivia kasaan (joka on jo aivan liian positiivinen arvio), niin se tarkoittaisi 10 000 lehden jakamista per sierainpari kuussa. (120 000 lehteä vuodessa.)

  No, ei pidä ottaa kaikkea tällä sivustolla liian vakavasti. Onnea Ossille vaaleihin.

  1. Hei Alex. Sinun laskelmat ovat ihan pielessä. Et nähtävästi ole koskaan jakanut vaalimainoksia.

   Muista, että eduskuntavaaleissa vaaliliitolla on parisataa ehdokasta ja näillä jokaisella oma vaalitiiminsä eli jakajia on automaattisesti satoja. Muista myös, että aktiiviset ehdokkaat jakavat helposti tuhansia vaalimainoksia yksinkin juuri ennen vaaleja.

   Miljoona vaalilehtistä postiluukuista on siis helppo homma eduskuntavaaleissa ehdokkaana olevalle porukalle varsinkin, kun lehdissä on tietysti heidän mainoksiaan. Lisäksi lehden väliin voi vielä laittaa oman henkilökohtaisen mainoksen.

   Mitä taas tulee lehteen, niin periaatteessa taitettu A4 riittää ja ne ovat nykyään hyvin halpoja eli raha ei olisi tässä esteenä.

   1. No, Marcohan tietää, kun Ollin ja Subun lipareita vein 19 km äärelle postilootiin. Turhaa oli kun ei Marsoa miellytä?

   2. 1000 ihmistä on joku 20 tai alle kerrostaloa, ehkä allekin, koska tietysti monissa asunnoissa on useampi lukeva henkilö!

 11. Valtamedian teettämät paikkaennustukset on täyttä roskaa ja manipulointia. Aluevaaleissa VKK:lle ja muille ei ennustettu yhtään paikkaa. Tommoset firmat on tehty vain ajamaan eduskuntapuolueiden ja vallitsevan systeemin asiaa.

 12. Marco kairaa reikää yhä syvemmällä. Marco on nyt Venäjää vastaan. Saa puolueesta lähteä omaan Venäjä vastustuksen vuoksi. Marco valetta täynnä: Persujen puolella, ei vaan lähtivät, onko se niin vaikea ymmärtää, olet nimetön rotta. Sinumustat lähti, Jyrkikin on viisaampi kuin sä. Yritätte vain vastustajaa, sitä parempaa, syöstä.

 13. Kyllä. Ollaan muka olevinaan samassa veneessä, vaikka Marco upottaa sen kans, jos Marco ei miehisty ja heivaa niitä siitä omia höpinöitä veneestä ********, on Suomi kuollut.

 14. Voisi ja voisi, ei, 159 Tynkkynen saa paljon homo jutun takia ja siinä vasta hyvä pukki lisäämään hyvää, kun on kaikkien eniten vastaan homotusta ym. Kuitenkin äänestän 145 Immosta, koska hän on vastarintaliikkeen kantava voima.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*