23 thoughts on “Päivän kuva: Venäjän Antifa

  1. KAIKKEIN suurimmat MYRKKYANNOKSET suunnattiit PUNAISIIN OSAVALTIOIHIN, joissa PIIKKI KUOLEMAT olivat SATAKERTAISIA verrattuna DEMOKRAATTI-KOMMUNISTIEN ”Turmellusten pesiin” (osavaltio). Edm. saivat ”köyhdytettyä” piikkiä ti sitten mentiin ”LIHALIMEN” voimalla! Ainahan kristillisyyteen kuuluu ”RAKASTAA VIHOLLISTAAN” enemmän kuin omaa SEKOPÄÄLAUMAANSA! AAMEN!

   1. Ja Immonen 145!
    Voi perskuta, sanoin noille juopoille että, kun eivät osanneet äänestääkään, että immonen sitten, voi ei, käy tuossa kauniin naisen luona, voi ei, oli tuo vanhempi sutjakampi, mutta nuori oli pumpun tsäkätkäjä uuh! Mmm, äänestys menossa vieläkin, vanhukset eivät ymmärrä! Mmmmmmmm

  1. HAH! Että ihan SHOKISSA!!! Vetävät hyvin vertoja SVEDU TINANAPEILLE. Sanonpa vain, että nuo LEIKKIPUISTOJEN ”liikennepoliisit” ovat KUSESSA!!! Mutta turha HUUTAA! Tavalliset lapset, nuoret, aikuiset ja VANHUKSET ovat vielä SUUREMMASSA! Vain HULLU-SANNAN lähettäminen Ouluun ”PUHUMAAN” Putinista voi PELASTAA Pohjoisen-Suomen!!!

 1. Tämä on tulevaisuus, mutta emme alistu sekä lännen amerikkalaisille ja brittiläisille satanisteille, että idän Venäjälle tai Israelin valtiolle.

  1. Janus Putkonen on kirjoittanut kuvauksen Kuinka käy jos Venäjä julistaa sodan Suomelle. Putinin pidättäminen tarkoittaa sodanjulistusta.

   VENÄJÄ VAATII EHDOTONTA ANTAUTUMISTA!
   Valtionjohto viedään Mozkovaan tuomioistuimen käsittelyyn. Miltä kuulostaa?

   Mihin unohtui muuten valtamedian toimittajien pidättäminen sekä poliitikkojen pidättäminen? Venäjä uhkailee vain viranomaisia, eikä niitä jotka koko sotkun kehittivät kansan vahingoksi eli poliitikot ja media. MeInaako Venäjä päästää nuo ilman seuraamuksia. SE EI KÄY!
   https://mvlehti.net/2023/03/23/suomen-valtiojohto-pidattaisi-presidentti-putinin-venaja-se-olisi-sodanjulistus-miten-suomelle-kavisi/

 2. Venäjällä on ”ILLEGAALEJA AINEKSIA” laina6takseni OLSEVIKKISTA JARGONIA!!! Myöhemmin Neuvostoaikoina ”epäjärjestystä” aiheuttivat ”HULIGAANIT”. Olipa kyse sitten ”AIKUISEN OIKEESTA” tai ”väärästä” poliittisesta mielipiteestä, josta EI tarvinnut paljoa RUMPUA LYÖDÄ!!! EI voi olla edes NOSTALGINEN kun TÄÄLLÄ on jo SAMANLAISTA!!!!

 3. Elämme mielenkiintoisia aikoja kun Antifa tukee ja rahoittaa Ukrainan fasisteja. Mintenkä näyttääkin, että Antifa tukee aina johdonmukaisesti satanismia ja rahajuutalaisia kaikissa niiden ilmenemismuodoissa, ja vastustaa johdonmukaisesto Saatanan vihollisia. Ismithän siinä jäävät lopulta jalkoihin toissijaisena rekvisiittana.
  Tämähän osaltaan selittäisi ruton kaltaiseksi pandemiaksi levinneen kansallismielisten ja fasististen liikkeiden suosion ”entisten” narkkarien, homojen, äärivasemmistolaisten ja vihersuvakkien parissa. Mikä tahansa väylä ja työkalu käy, kunhan se palvelee Antikristuksen ja Suur-Khazarian perustamisen tavoitetta.

 4. Oletko dewitt venäjän agentti itse, liikut putkosen kanssa pidät venäjää mahtavana paikkana. Olen kysynyt aikasemminkin tätä et ole vastannut?

  1. Kovat syytökset. Jokainen yli 50 miljoonan asukkaan maa on mahtava ja kaikki ihmiset liikkuvat, jos eivät makaa sairaalavuoteessa. Onko dewitt liikkunut putkosen kanssa? Välimatkaa kuitenkin kaiketi tuhansia kilometrejä. Näitä Venäjän agentteja tai dosetteja tai sukaatteja on tällaisilla määritelmillä hurja määrä. Eihän Venäjästä tarvitse edes pitää ollakseen sen puolella, sillä suomen ja lännen toiminta on niin pöyristyttävää paskaa, että mikä hyvänsä suhteellisen normaali maa on niihin verrattuna parempi.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*