9 thoughts on “Sarjakuva: Valkoinen etuoikeus

 1. Ehkä kirjastoissa on kirjoja valkoisesta etuoikeudesta.
  Aihe kiinnostaisi kovasti.
  Ehkä ne kirjat on salaoven takana?
  ..vai olisikohan valkoiset etuoikeudet
  kirjoitettu michelle obama-kirjaan
  kirjan lopusta alkuun, salamusteella?
  (tekstin voi saada ehkä näkyviin
  hiilitervalla pinnoitetuilla laseilla)

 2. Valkoisen ylivallan etuoikeuskortti. Kortti on tosin melko vanha, mutta uuden veroisessa kunnossa. Sitä ei ole käytetty kertaakaan.

  Syy myyntiin: siitä ei ole ollut mitään hyötyä minulle! Ei ilmaista yliopistoa, ei ilmaista ruokaa, ei ilmaista asuntoa, ei ilmaista mitään. Minun on pitänyt mennä töihin elämäni jokaisena päivänä maksaakseni huikeat summat veroja niille, jotka viettävät ilmaista elämää valtion kustannuksella.

  Maksu mieluummin käteisellä mutta olen valmis myös vaihtamaan korttini uhri-korttiin, joka on nykyään paljon laajemmin hyväksytty ja antaa lukemattomia etuja, jopa ilman, että korttia tarvitsee edes vilauttaa!

  Jos olet kiinnostunut ota yhteyttä matkapuhelimeeni, josta maksan joka kuukausi.

  Vain tosi-ostajille!

  1. Noin. Ketkä ne ovat OIKEASTI etuoikeutettuja, ketkä orjia? Suomalaiset ovat orjia omassa maassaan, jossa eivät omista muuta kuin lisääntyvää velkaa. Kiitos Marin ja kommarihallinto. Sen syytä on kaikki hulluus ja kurjuus.

   1. Osasko se Aimo äänestää, vai mikä peitto on pään päällä?! Homoko se vittua estää!! Eikö se riitä tuo synninpesä Marso the wiit, honoseksuaali. Sfdfrefgf****alkaaa saa**tana*_&&&__#$*********** kaikki ******ettekö älyä ***** että ********…olen jumala kuitenkin. Kiitos!

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*