10 thoughts on “Fobi-sarjakuva

  1. Siinä on nykyistä johtaja-ainesta. Transuille johtopaikat. MUTTA: tuohan on valkoinen! Ei käy, pitää olla musta tai vielä parempi; kaikkien rotujen sekoitus.

  2. https://www.partisaani.com/news/opposition/2023/03/23/perussuomalaisten-varapuheenjohtaja-tynkkynen-homoparit-tulevat-hankkimaan-lapsia/

    Siinä lisää siitä miksi ääriliberaaleja persuja EI KANNATA ÄÄNESTÄÄ. Nyt tässä on ongelma, kun vihervassarit äänestävät demareita, että Marin ja Kiuru saisivat jatkaa terrorismi kansaa vastaan.

    Kolme pääpirupuoluetta tasoissa gallupeissa. Vaalipiirien viimeiset paikat ratkaisevat mikä on suurin puolue.

    1. Tynkkynen on merkittävimpiä yksittäisiä syitä sille, että yhä useampi entinen perussuomalainen on päättänyt hylätä puolueen ja siirtyä Sinimustan liikkeen riveihin. Adjutantti sanoi, no oli sitten oikeassa kun äänestin Immosta. Tynkkynen on merkittävimpiä yksittäisiä syitä sille, että yhä useampi entinen perussuomalainen on päättänyt hylätä puolueen ja siirtyä Sinimustan liikkeen riveihin. Kun ei voinut sinistejä.

    1. Vaikka minulla on pienet rinnat, niin ei minulla silti käy mielessä vinkua jos jossain vaaditaan pituutta ja jopa enemmän kuppikokoa. Kasvonpiirteeni ovat ok ja olen välttänyt ruskettumista, että enpä ole mikään vinkuva rumilus ja läski. Onneksi maailma on pullollaan ammatteja, joissa ei vaadita pituutta tai isompia rintoja. Pysyttelen siellä kaupan alalla ihan rauhassa.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*