Marco de Wit 24 maaliskuun, 2023
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Laittoman Lehden yksi lähteistä on evoluutiopsykologia. Niinpä on helppo nähdä miten suvakit ja kansallismieliset natottajat omaavat samanlaisen geneettisen betaluonteen. Molemmat nimittäin kieltäytyvät kohtaamasta todellisuutta. Molemmat haluavat elää unelmaa, jossa pieni Ukraina voittaa suuren Venäjän. Molemmat myös uskovat pakotteiden kaatavan Venäjän talouden. Molemmat haaveilevat Venäjän heikentymisestä, hajoamisesta ja vallan palautumisesta juutalaisoligarkkien käsiin.

 

Suvakeilla ja kansallismielisillä natottajilla on kuitenkin yksi yhteinen ongelma: Kiina. Venäjän vastaiset pakotteet eivät toimi, jos Kiina auttaa Venäjää. Niinpä natottajilla on valtava tarve vähätellä Kiinan ja Venäjän läheistä suhdetta. Harhoissaan hulluimmat natottajat jopa kuvittelevat Kiinan aikovan hyökätä Venäjälle!

 

 

 

Natottajat sulkevat kuitenkin silmänsä kahdelta geopolitiikan tosiasialta:

 

1. Imperiumit

Venäjä ja Kiina ovat molemmat imperiumeja siinä mielessä, että ovat valloittaeen useita alkuperäiskansoja. (Toki USA vielä enemmän.) Niinpä Venäjän ja Kiinan kansat eivät oikeasti ole rajanaapureita, vaan niiden välissä on Sinkiang, Mongolia ja Manchuria. Venäjä ja Kiina ovat siis jakaneet näiden kansojen alueet keskenään, vaikka sitten ovatkin antaneet Tynkä-Mongolian pysyä itsenäisenä.

Kiinalla ja Venäjällä ei siis ole mitään suurta hinkua valloittaa toistensa alueita, vaan päinvastoin yhteistyössä alistaa rajakansat. Jostain syystä monet eivät tätä tunnu tajuavan. Tässä yksi hysteerinen esimerkki.

 

 

 

2. Imperiumin hajoittaminen

Kaikki imperiumit haluavat aina hajoittaa toisensa. Nykyään suurin imperiumi on USA/Israel, joka haluaa HAJOTTAA Venäjän lisäksi myös Kiinan. Tämän takia länsi saartaa Venäjän lisäksi myös Kiinaa. Ensinnäkin lännellä on useita talouspakotteita myös Kiinaa vastaan. Toiseksi länsimaat yhdessä Japanin kanssa tukevat Kiinan perivihollista Taiwania. Näitä palikkatason faktoja Laiton Lehti yritti opettaa natottajille jo viime kesänä tällä jutulla.

 

Voittaako Venäjän ja Kiinan liitto U$rael-johtoisen länsiblokin?

 

 

Jutussa oli myös tämä palikkatason kartta.

 

 

 

Karttaa katsoessa on päivänselvää, että USA pystyisi tuhoamaan Kiinan, jos se jäisi yksin. Tuho voisi tulla kolmella tavalla:

 

1. Sotilaallinen hyökkäys

Kannattaa muistaa, että varsinkin Intian ja Vietnamin armeijat ovat todella voimakkaita ja sotineet Kiinan kanssa vain muutama vuosikymmen sitten. Jos hyökkäykseen lähtisi myös Japani, Taiwan ja Etelä-Korea yhdessä Venäjän ja USA:n kanssa, niin Kiinalla ei olisi mitään mahdollisuuksia. Paitsi tietysti ydinaseita käyttämällä.

 

2. Kauppasaarto

Tosin ydinaseista ei paljon apua ole, jos joutuu sekä sotilaalliseen saarrostukseen että totaaliseen kauppasaartoon. Tämä olisi Kiinalle erityisen suuri isku, koska sen talous on nimenomaan vientitalous. Vientitulojen loppuminen samalla, kun sotilasmenoja nostettaisiin veisi tietysti valtion konkurssiin.

 

3. Värivallankumous

Jos Kiina joutuisi sekä sotilaallisen että kauppasaarrostuksen kohteeksi, niin tällöin lännen olisi helpompi järjestää värivallankumous. Kannattaa muistaa, että sitä länsi on yrittänyt jo monta kertaa. Ensin 1800-luvulla Oopium-sodan aikana, sitten 30-luvulla sotalordien aikana, sitten 1980-luvulla Tianjamen aukiolla ja lopulta muutama vuosi sitten Hong Kongissa ja Sanghaissa oppiumikauppiaiden avustuksella.

 

Ooppiumikauppiaiden johtamat triadit ajamassa Hong Kongia kaaokseen

 

 

Kiina pelkää siis värivallankumousta aivan yhtä paljon kuin mitä Venäjäkin, koska noin 100 vuotta sitten länsi sai molemmat hajoitettua pieniin palasiin. Tämä lännen pelko sitoo Kiinan ja Venäjän yhä tiiviimmin yhteen, kun ne auttavat toisiaan lännen johtamia vallankaappauksia vastaan. Samalla tietysti sekä Putin että Xi saavat yhtä suuremman vallan. Molemmat ovat 70-vuotiaita, joten liitto tulee siis kestämään ainakin vielä vuosikymmenen. Sinä aikana luultavasti ehtii moninapainen maailma vakiintua varsinkin, kun saavat taustatukea myös 70-vuotiailta Intian Modilta ja Turkin Erdoganilta.

 

 

Kiina ja Venäjä luonnollisia liittolaisia

On siis päivänselvää, että Kiina tarvitsee Venäjän liittolaisekseen varsinkin kun näin se pystyy neutralisoimaan Venäjän liittolaiset Intian ja Vietnamin. On myös päivänselvää, että Kiina vihaa Taiwania tukevia USA:ta ja Japania. Sekä historia että geopolitiikka tekevät Venäjästä ja Kiinasta luonnollisia liittolaisia.

 

Viime aikoina Kiinan ja Venäjän liitto on tullut niin avoimeksi, etteivät edes hulluimmat natottajat sitä enää kehtaa kieltää.

 

 

Kiina varoittaa USA:ta ”katastrofaalisista seurauksista”! Uhkaa lähettää Venäjän avuksi aseita ja joukkoja?

 

 

Taiwanin kriisi

Venäjän ja USA:n liittoa on tiivistänyt entisestään se, että USA ihan hullun lailla provoo koko ajan Kiinaa tukemalla sen verivihollista/kapinamaakuntaa Taiwania erittäin näkyvästi. Tämä on tätä Amerikan naurettavaa suuruudenhulluutta eli isotella Venäjälle ja Kiinalle SAMAAN AIKAAN.

 

Jokainen geopolitiikkaa vähänkään ymmärtävä on vuoden aikana suu auki eli täysin pöyristyneenä katsonut lännen suunnatonta hubrista. Taiwanin fanittaminen jos mikä on Venäjän lapaan syöttämistä.

 

 

 

 

Myös EU ja varsinkin Saksa provoaa koko ajan Kiinaa.

 

 

 

Isotteleva kääpiö-Suomi

Piskuinen Suomikin on viime aikoina alkanut isottelemaan sekä Venäjälle että Kiinalle. Tietysti USA:n helmoista!

 

Paasikivi ja Kekkonen taatusti pyörivät haudoissaan vinhaa vauhtia!

 

Kuvassa linkki juttuun

 

 

Niinistöllä on myös otsaa isotella Kiinalle. Niinstö uhkaa Kiinaa jopa kauppasaarrolla. Tämä jos mikä on seinähulluutta. Toisaalta niinhän se on, että mitä pienmpi maa, niin sitä suuremmat puheet.

 

Kuvassa linkki juttuun

 

 

Xin Moskovan vierailu

Kyllästyttyään näihin jatkuviin lännen provokaatioihin Kiina päätti tehdä liittonsa Venäjän kanssa yhä avoimemmaksi vierailemalla Moskovassa. Samaan aikaan Kiinan verivihollinen Japani vieraili Ukrainassa. Vaikea kuvitella selvempää valtakuviota.

 

 

 

 

Jopa himonatottajat alkavat pitkin hampain myöntämään Kiinan ja Venäjän liiton olevan todella tiivis.

 

 

 

Maailma on nyt ihan julkisesti tulossa moninapaiseksi.

 

 

 

Jopa suomalainen media on nyt vihdoin joutunut myöntämään Venäjän ja Kiinan liiton. Se ei kuulemma kuitenkaan vahvista Venäjää, vaan päinvastoin! Katsoppas tätä otsikkoa, jossa osataan samaan aikaan vähätellä ja demonisoida.

 

Kuvassa linkki Uuteen Suomeen

 

 

Kiinan uusi moninapainen maailmanjärjestys

Kiina on nyt myös ottanut suuren roolin moninapaisen maailman luomisessa. Tästä USA ja Israel eivät tietysti pidä. Molemmat haluavat säilyttää ”sääntöperusteisen maailmanjärjestyksen”, jossa länsi määrää säännöt.

 

 

 

 

Viime viikkojen kaikista suurin uutinen on tietysti, että Kiina teki jotain uskomatonta. Sai toisiaan yli kaiken vihaavat Saudi Arabian ja Iranin pahimman vihanpidon loppumaan saamalla ne palauttamaan diplomaattiset suhteensa!! Tämäkin tulee entisestään voimistamaan moninapaista maailmaa.

 

 

 

On vaikea liioitella Kiinan riemuvoiton merkitystä. USA ja Israel saivat todella pahasti nenilleen. Tätä sanoo myös Kissinger.

 

Kuvassa linkki juttuun

 

 

Alla olevan videon kansikuva on kirjaimellisesti uuden maailman alku. Ja Kiina on siinä keskellä!!

 

 

 

 

Saudien ja Iranin liitto tulee myös helpottamaan Yemenin sisällissodan lopettamista. Tästäkään USA ja Israel eivät tykkää ollenkaan, koska Saudit ja Iran tulevat tietysti jakamaan Jemenin etupiireihinsä niin, ettei siellä amerikkalaisilla ja juutalaisilla ole enää mitään valtaa.

 

 

 

 

Osasyynä Saudien ja Venäjän tiivistyvään liittolaisuuteen on se, että USA:n juutalainen valtiovarainministeri Yellen on yrittänyt tehdä öljylle maksimihintajärjestelmää. Eli kansainvälistä öljyn hintasääntelyä! Saudit ja muut arabit eivät tietysti tule tällaista ikinä hyväksymään ja näin ovat päättäneet pitää portin auki Venäjän, Kiinan ja Iranin suuntaan, jotka hyväksyvät korkean öljyn hinnan.

 

Saudit ovat jopa menneet niin pitkälle, että auttavat Venäjää kiertämään öljypakotteita.

 

 

 

 

USA, Natomaat ja Israel ovat tietysti raivoissaan Venäjän, Kiinan ja Iranin vallan noususta, mutta ovat sitten yrittäneet vastaiskua parantamalla suhteitaan Intian kanssa. Tämä on kuitenkin epäonnistunut, koska lännessä eli varsinkin Kanadassa ja Britanniassa sikheillä on suuri ääniblokki. Niinpä sitten länsimaat ovat päättäneet katsoa sormien läpi, kun sikhit hyökkäilevät Intian suurlähetystöihin ja yrittävät hajottaa Intiaa luomalla oman Sikhstanin eli Khalistanin.

 

Taaskin länsi syöttää suoraan Venäjän ja Kiinan lapaan!

 

 

 

 

Loppujen lopuksi Etelä-Aasiassa on vain yksi merkittävä lännen liittolainen eli Pakistan. Siis varsinkin sen jälkeen, kun länsi sai kaadettua venäläismyönteisen Imran Khanin vallasta.

 

Imran Khan vs. Pressituutti

 

 

Venäjän ja Saudien voimistuva liitto on kuitenkin hyödyllinen siinäkin mielessä, että nyt saudit painostavat Pakistania viilentämään suhteitaan länteen.

 

 

 

 

Israelin ja USA:n pelikortit siis vähenevät entisestään. Kaiken lisäksi niiden sijaistaistelija Ukraina on häviämässä. Niinpä Israel on nyt päättänyt tulla sen apuun ihan konkreettisesti aseilla. Siis vaikka Venäjä tulee suuttumaan tästä entistä enemmän ja kostamaan Syyriassa.

 

 

 

 

Kaikista tärkeintä on siis tajuta, että Ukrainan sota on vain Syyrian sodan sivunäyttämö. Tämä on ihan päivänselvää, mutta monet natottajat ovat oikeasti niin tyhmiä, että luulevat Venäjän ja Israelin olevan liittolaisia!! Kaikki ovat niin tietämättömiä ja tyhmiä, etteivät tajua nukkemestarien eli sionistien valtaa. Niinpä Laiton Lehti selitti geopolitiikan perusasiat englannin kielellä.

 

Unz.com julkaisi pääsivullaan Laittoman Lehden World War Jew? -jutun! Joutui heti hyökkäyksen kohteeksi?

 

 

Geopoliittinen shakki siis kiihtyy. Yksi asia on kuitenkin varma: Isojen poikien pelissä piskuinen Suomi tulee aina häviämään. Niinpä Suomen ei pidä lähteä peliin mukaan, vaan pysyä puolueettomana!

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

22 thoughts on “Valtakartta. Osa III: Natottajat kauhuissaan Venäjän ja Kiinan liitosta. Niinistö seonnut?

 1. Laittoman Lehden toimitukselle on jo pitkään yritetty selittää, että Suomea ja läntisten maailmaa eivät hallitse ”älykkäät”, vaan oikeasti vammaiset idiootit, jotka eivät tiedä mistään mitään. Pikku hiljaa se on joutunut myöntämään tämän olevan totta. Suomen ja läntisen maailman johtoon eivät ole nousseet ”älykkäät”, vaan ainoastaan riittävän rikolliset, ahneet ja häikäilemättömät ihmiset. Jos vain olet niin häikäilemätön ja rikollinen ihminen, että ryöstät ja varastelet ihmisiltä taskut tyhjiksi, voit rikastua ja nousta valtaan. Siinä kaikki! Juuri näin amerikkalaiset ja britit ovat tehneet eläessään helpoissa ympäristöissään, yltäkylläisyyden keskellä ja kun orjat ja riistetyt ovat aina tehneet heidän työnsä!

  1. >   Suomea ja läntisten maailmaa eivät hallitse
   >   »älykkäät», vaan oikeasti vammaiset idiootit

   Verilinjan puhtauden säilyttäminen johtaa vääjäämättä suvun degeneroitumiseen.
   –    Älyn taso alenee.
   –    Lapset syntyvät epämuodostuneina.
   –    Jne.

  2. Niinistö nyt on niiiin tyhmä presidentti ettei mitään rajaa. Vaan eipä edelletäjiänsäkkään voi älykkäiksi kehua. Ei saarikangasta, haloskaa tai koivistoa. Kaikki yhtä tyhmiä. Toiset vielä rikollisempia kun toiset.

 2. Vammainen idiootti Sauli Niinistö räksyttelee ja neuvoo Venäjää katsomaan peiliin ja tämän tekevän virheitä. Hahaha. Mikä totaalinen vammainen idiootti, kuten kaikki muutkin Suomen ja läntisen maailman johtoon nousseet ovat. Tarvitsee vain olla tarpeeksi rikollinen, epärehellinen, häikäilemätön ja röyhkeä ihminen, niin saat valtaa ja rahaa. Siinä kaikki.

  1. Niinistö allekirjoitti tänään lait Natoon liittymisestä SEKÄ USAlle oikeuden käyttää Suomen aluetta ja ilmatilaa KUIN OMAANSA.

   TÄNÄÄN USAn tiedustelukone teki vakoilulennon Suomen ilmatilassa ensimmäisen kerran. Ei teille näistä valtamedia Kerro mitään.

 3. Niinistö on ollut jo syntymästään sekaisin. Haaveilee kai kuten 1930- luvulla Suur-Suomesta. Kiina ottaa Uralin itäpuolen ja Suomi länsiosan Uralille asti. Jep jep. Mutta sittenhän Suomi ja Kiina olisivat rajanaapureita.

 4. Yksi jo vuosia natokeskustelun foorumina olleista vääntö paikoista, on ollut suomi24:n Nato osio. Keskustelu siellä, silloin kun sitä, ehkä viisi vuotta sitten tuli enemmän seurattua, oli ja on yhä fanaattista ja siksi usein ala-arvoista leimaamista. Natotiltuille tuli kuitenkin usein mainittua Venäjän ja Kiinan lähenevästä yhteistyöstä, joka jo vuosia sitten oli nähtävissä, ja sen ottamisesta huomioon liittoutumisen järkevyydestä keskusteltaessa. Natotiltut olivat välittömästi kiihkeästi kiistämässä mistään sen kaltaisen mahdollisuuden toteutumisesta.

  Tämä oli tietenkin puolustusmekanismi, jossa epämiellyttvä asia työnnettiin syrjään häiritsemnästä, sillä jopa he sisällään ymmärsivät, että Venäjää vastaan ei kannata uhitella, jos Kiina asettuu Venäjän rinnalle länttä vastaan. Tämä vaihtoehto on myös tehokkaasti häivytetty suomalaisessa mediassa liittoutumiseen liittyvistä keskusteluista. No nyt ollaan sitten sen edessä, että tämäkin jo etukäteen natotiltuille kerrottu skenaario on realisoitunut. Venäjältä ei voimavarat tule nyt loppumaan. Olisikohan vielä se diplomatian kortti löydettävissä jossain…

 5. Salehan kehotti jo suomalaisia ammustehtaitakin valmistamaan entistä kovempaa ammuksia Ukrainalle. Länsiliittouman maat toimii siis aivan häpeilemättä ei vain Ukrainan asevarastoina vaan myös asetehtaina.

  1. Ukrainaan lähetettävät aseet jäävät matkalla Puolaan, jossa ne varastoidaan itärajalle Moskovaan suuntautuvaa hyökkäystä varten.

 6. Nyt suvakkien pitäisi alkaa vihaamaan kiinalaisia, mutta riittääkö enää puhti?

  Nynny-Niinistö taas voisi aloittaa vihapuheen Kiinan johtajasta, mutta kykeneekö Niinistö enää tähän ja missä on Niinistön kummityttö?!!

  Tässä on hauska kuva liittyen Kiinan ja Venäjän liittoon! https://t.me/UkraineHumanRightsAbuses/22572

  1. Missä todellisuudessa hetkinen ja de wit elävät, kun pitävät venäjää imperiumina ja suurvaltana. Jo 13 kuukautta tuo idän ”suurvalta” on yrittänyt valloittaa paljon pienempää Ukrainaa mutta on epäonnistunut surkeasti. Kuva, jossa putin kumartaa xitä kuvaa hyvin noiden kahden maan suhdetta. Putin anoo, xi sanoo. Missä on venäjän paraatimarssit? Ei Kiina halua venäjää täysillä tukea, jotain näennäistä apua se voi antaa. Ei Kiina halua menettää kauppasuhteitaan länteen, ne ovat moninverroin tärkeämmät Kiinalle kuin pienen venäjän kanssa kaupankäynti. Mitä venäjällä on tarjottavaa Kiinalle muutakuin halpaa kaasua ja öljyä ale-hintaan. Venäjä ei voi tarjota Kiinalle korkean teknologian kulutustuotteita, ei puhelimia, ei tietokoneita, ei mitään sellaista mitä lännellä on tarjottavana. Venäjälle käy kuin Neuvostoliitolle aikoinaan, talous romahtaa sotaponnistusten vuoksi, joihin venäjällä ei pitkään ole varaa.
   Ja Ukrainan rintamako on vain Syyrian sisällissodan sivunäyttämö? Millaista rautalangan väätelyä tuollainen väite vaatii. Aikamoisia kuperkeikkoja se de witiltä vaatii ja väitteet muuttuvat niin usein, että hetkisenkin pää menee pyörälle. Kas kun, ette ryhdy liputtamaan ja agitoimaan netanjahun puolesta. Hänhän yrittää tehdä israelissa samaa kuin putin venäjällä, orban unkarissa, erdogan turkissa ja xi kiinassa. Netanjahuhan on de witin ”evoluutiopsykologian” mukaan tosi alfamies, joka pane betamiehet kuriin ja yrittää rapauttaa demokratiaa kuten nuo hänen kaverinsa. Ai niin putin on betamies, kun kumartaa xitä, kumartaa niin syvään, että voisi nuolla xin kengät.

   1. Kävele akupoju itärajalta Tyynelle valtamerelle ja kerro sitten mikä Venäjä on. Ethän sinä jaksa kävellä edes Hangosta Utsjoelle.

   2. Rauhoitu aku! Et näytä olevan perillä maailmanpolitiikasta. Tällä hetkellä Uganda ja heidän johtajansa on parasta, mitä ihmiskunnalle on tarjolla.

    Ugandalla on erittäin ankara homolaki ja säälimätön pedofiililaki ja ennen kaikkea rohkea ja älykäs johtaja. Ugandan presidentti on meidän ruskea veljemme!

    Nyt suvakit ovat erittäin raivoissaan! Eläköön Uganda!

    1. ”Hetkinen!” on Marco De Wit. Kirjoittaa tismalleen samalla tavalla. Samoin ”Nimetön”. Herää kysymys että miksi päätoimittaja harjoittaa tälläistä toimintaa täällä kommentti-osastolla? Sehän käy itsensä kanssa keskustelua melkein joka jutun kommenteissa.

 7. Suomea johdetaan nyt EU:sta ja Natosta, koska Suomen hallinto ei edes halua enää toimia itsenäisesti, vaikka siihen jotain mahdollisuuksia voisi aina olla.

 8. https://mvlehti.net/2023/03/24/presidentti-niinisto-paatti-suomen-liittymisesta-natoon-usan-vakoilukone-aloitti-partioinnin-itarajalla/
  Naton vallankaappaus Suomessa on toteutettu loppuun presidentti Sauli Niinistön johdolla. Prosessi suoritettiin ilman kansanäänestystä ja monien mukaan perustuslain, valtiosäännöt, Naton säännöt ja kansainväliset sopimukset rikkoen. Eduskuntavaalien alla kiirehditty Nato-päätös esti vaalikeskustelut ja Niinistö allekirjoitti Nato-lait samana päivänä, 23.3.2023, kun Turkin parlamentin valiokunta ilmoitti suosittelevansa Suomen Nato-hakemuksen hyväksymistä ja USA:n vakoilukone aloitti partioinnin itärajalla.

  Sama juttu kävi aikoinaan kun”äänestimme” EU:n liittymisen puolesta. Kansalaisten silmäänkusemis-temppu.

  Tää ”Kummisetä” on täys FATAALI.

 9. Sano ei kaikille sodille nyt, joka ikinen päivä ja ikuisesti. Se on meidän yhteinen vastuumme! Aloitetaan suuri uusi historiallinen aikakausi ilman kärsimystä ja sotaa heti tänään, sillä huomenna se voi olla jo liian myöhäistä!

  Sodassa ei ole voittajia. On aika oppia virheistämme, jotka toistuvat yhä uudelleen ja uudelleen. Ne vain muuttavat suuntaa, mutta ne eivät koskaan lopu!

  Miksi jotkut vallan väärinkäyttäjät haluavat sotaa? Miksi he eivät siis opi omista tai historian virheistä mitään?

  Vallan väärinkäyttäjät eivät opi yhtään mitään siksi, että se on kansa joka joutuu eturintamalla maksamaan sodan verisen hinnan omalla hengellään ja terveydellään. Valta antaa vain käskyjä. He eivät aseta itseään vaaratilanteisiin.

  Ei ole olemassa sodan ”kunniamitaleja” myöskään, jotka voisivat korvata arvokkaan ihmiselämän! Kuinka moni ihminen on jo menettänyt henkensä sodan vuoksi. Eikö jo siis riitä?

  Sota ei ole data-peliä! Sano jo tänään kyllä ”​​rauhan mitaleille”, ilman sotaa maailman laajuisesti. Vain aito rakkaus ihmisyyttä kohtaan, vapaus, myötätunto ja suvaitsevaisuus voi pelastaa maailman. Ihmisellä ei ole kuin yksi elämä ja se ei mene uusintana. Katso siis minne tuhlaat kallista aikaasi maan päällä. Pysykää ihmiset vapaina!

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*