Marco de Wit 25 maaliskuun, 2023
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Laiton Lehti on vuosien ajan yrittänyt saada Suomen vapaus- ja kansallismieliset järjestämään Suuren vaaliliiton, koska se on helpoin tapa saada vapausmielinen puolue eduskuntaan. Ikävä kyllä myyrät ovat tehneet kaikkensa tämän sinänsä helpon projektin sabotoimiseksi. Onneksi kuitenkin edes Ossi Tiihonen on yrittänyt luoda vaaliliittoa.

 

 

Ossi Tiihosen haastattelu: Pääseekö eduskuntaan ja pelastaako Suomen?

 

 

Vaaliliitosta ei kuitenkaan ole paljon hyötyä, jos kukaan ei saa tietää siitä. Tämän takia valtamedia on niin hiljaa myös Vapauden Liitosta. Niinpä ainoana mediana Laiton Lehti on vuosia yrittänyt toitottaa, että ainoa keino ohittaa valtamedian monopoli on vaalilehti. Nykyään sellaisen painattaminen ei paljoa maksa ja jakajana voisivat toimia vaaliehdokkaat.

 

Miten Suomi pelastetaan? Totuuslehtiset postiluukkuihin!

 

 

Osa Laittoman Lehden lukijoista kuitenkin pitää Vaalilehden jakamista liian vaikeana operaationa. Tässä yksi esimerkki:

 

Alex:

Miljoona lehteä postilaatikoihin/luukkuihin? Vaikka sinulla olisi tuhat henkeä jakamassa/tekemässä noita, se oli tuhat lehteä per henki. Kun olen vilkaissut näitä mitälie WWDWW KORONA PIIKKI HITLER MAFIA KASAARI NAZI KRISTALLI CONVOY FIXIT -tapahtumia, niin niissä on lähempänä 10 henkeä paikalla kuin 1000. Lähempänä 10 henkeä kuin edes 100 henkeä.

Siis noinkin moni on viitsinyt vaivautua paikalle. Kuinka moni niistä jaksaa alkaa työstämään 12 000 000 lehteä vuodessa? Tai mietitään nyt vain 12 miljoonan lehden jakamista, unohdetaan kaikki muu. Jos saisivat satakin superaktiivia kasaan (joka on jo aivan liian positiivinen arvio), niin se tarkoittaisi 10 000 lehden jakamista per sierainpari kuussa. (120 000 lehteä vuodessa.)

No, ei pidä ottaa kaikkea tällä sivustolla liian vakavasti. Onnea Ossille vaaleihin.

 

LL: Kiitos laskelmasta, mutta et selvästikään ole koskaan itse jakanut vaalimainoksia. Eniten neuvoja tulee juuri niiltä, jotka eivät itse koskaan suostu mitään tekemään. Unohdat siis pari asiaa:

 

1. Jakajien määrä

Eduskuntavaaleissa puolueilla tai vaaliliitolla on noin 200 ehdokasta, joilla jokaisella on oma tiiminsä eli ainakin pari kaveria. Kunnallisvaaleissa ehdokkaita on tietysti paljon enemmän. Eli jakajia on helposti satoja eli sanotaan nyt esim. 500 jakajaa. Eli käytännössä vähintäänkin ehdokas ja hänen puolisonsa ja paras kaveri.

 

2. Vaalilehtien jakaminen

Normaalia on, että yksittäinen vaalimainosten tai vaalehtien jakaja pystyy helposti jakamaan kuukaudessa noin 3000 – 5000 kappaletta.

 

3. Yhteismäärä

Laskutoimitus on siis helppo tehdä: 500 X 3000 = 1,5 miljoonaan postiluukuun vaalilehti kuukaudessa eli käytännössä enemmistöön suomalaisista perheistä.

 

4. Joustavuus

Pelivaraa on siis todella paljon eli jakamisen voi tehdä todella helpoksi niin, että jokainen 500 jakajasta jakaa vain 2000 kuukaudessa. Tällöin jaetaan se maaginen 1 miljoona kuukaudessa!

 

Nyt tietysti joku voisi sanoa, ettei puolueen tai vaaliliiton ehdokkailla ole edes kahden kaverin vaalitiimiä. Eli puoliso ja paras kaveri ovat niin laiskoja, etteivät suostu jakamaan mainoksia/vaalilehteä. Tähän kuitenkin voi sitten sanoa, että puolueen ja vaaliliiton pitää tietysti ottaa ehdokkaakseen vain sellaisia henkilöitä, joilla edes puoliso ja paras kaveri suostuvat mainoksia/vaalilehteä jakamaan.

 

Nollaehdokkaat

Oletetaan kuitenkin, että suuri osa puolueen tai vaaliliiton ehdokkaista ovat ns. nollaehdokkaita, jotka eivät suostu itsekään tekemään mitään. Näinhän on usein pienpuolueissa. Tällöinkin kuitenkin ainakin noin puolet ehdokkaista ja heidän puolisoistaan ja parhaista kavereistaan on aktiivisia. Eli joka tapauksessa saadaan eduskuntavaaleissa 250 jakajaa. Vaikka nämä olisivat patalaiskoja ihmisiä, niin kyllä he jaksavat 1000 mainosta/vaalilehteä jakaa kuukaudessa esim. viikonloppuisin eli VÄHINTÄÄNKIN vaaliliitto pystyisi jakamaan 250 000 mainosta/vaalilehteä kuukaudessa eli puolen vuoden vaaliaikana 1,5 miljoonaa vaalilehtistä.

 

Toisaalta jos nämä ehdokkaat ovat niin laiskoja, etteivät suostu jakamaan puolen vuoden aikana, niin taatusti suostuvat jakamaan juuri ennen vaaleja eli neljännesmiljoona mainosta/vaalilehteä saadaan taatusti jaettua. Suurin osa kannattaisi tietysti jakaa Uusimaa, Pirkanmaa, Varsinais-Suomi -kolmiossa. Tähän ehdokkaat olisivat varmasti motivoituneita, koska siellä heillä on muutenkin parhaat mahdollisuudet päästä läpi.

 

Vaalilehden sisältö

Ihan perusmatematiikallakin on selvää, että mikä tahansa suht täydet ehdokaslistat omaava puolue pystyy siis helposti jakamaan satoja tuhansia vaalilehtiä. Ei siis ole mitään järkevää syytä miksei valtamedian hyljeksimän puolueen kannattaisi jakaa omaa vaalilehteä varsinkin, kun niitä voi nykyään painattaa niin halvalla. Jos puolue on ihan rahaton, niin silti se kyllä pystyy vähintäänkin painattamaan esim. A4 kokoisia mainoksia, jotka voi taittaa neljä sivuiseksi vaalilehdeksi.

 

Vapaus- ja kansallismielisellä puolueella olisi helppoa tehdä vaalilehti sisällöltään asialliseksi, mutta silti kiinnostavaksi esim. kritisoimalla jauhojengiä, sotahulluutta, koronatyranniaa, persujen prideosastoa, polpoa, yms. Näin saataisiin varmaan myös julkaisuutta, kun ihmiset innoissaan lukisivat lehteä. Toki suvakit tekisivät valituksia lehdistä, mutta tämä vaan toisi lisää julkisuutta. Pian koko Suomi alkaisia puhumaan uudesta rohkeasta totuuksia kertovasta puolueesta.

 

Ei siis ole yhtään mitään syytä miksei kannattaisi jakaa vaalilehteä. Vai keksiikö joku kertolaskua osaava jonkun syyn luovuttaa tässäkin asiassa?

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

20 thoughts on “Myyrien valtakunta. Osa XVI: Miksi vapausmieliset puolueet eivät jaa vaalilehteä? Sabotaasia vai liian kallista?

 1. Ei niitä miljoonaa lehteä tarvita:
  –    20 prosentilla laskennallisesta maksityömäärästä voidaan kattaa 80 prosenttia kansasta.
  –    Ehdokkaat kyllä tietävät mille alueille kannattaa jakaa.
  –    On paljon lähiöitä, varsinkin Helsingissä, joiden äänet on jo myyty; sinne ei kannata jakaa.

 2. MISTÄ niitä vaalilehtisiä oikein saa jaettavaksi? Meinataanko niitä jakaa vasta vaalipäivän aamuna eli vasta sen jälkeen kun suuri(n?) osa kansasta on jo käynyt äänestämässä ennakkoon?

  1. Sinimustat jakoi. Miksi nyt tv:ssä vasta mainostaa ihmiset eniten, hehheh, onneksi paska puolueita suurin osa.

 3. Suomalaisten isänmaallisten älykkyys ei riitä tuottamaan sanomalehtiä. Kuka sinne kirjoittaisi artikkelit? Kuka tekisi ne niin että ne ovat laadukkaista ja uppoavat myös muuhun kansaan? Kuka jakaisi ne? Ja kuka olisi organisaatio johtaja? Ei löydy osaamista ja yheistyötä ei.

  1. Marco kirjoittaa jutut. Päivän Jenspa on joka päivä sivulla 3 ja sivulla 2 on aina ”jauhojengiä, sotahulluutta, koronatyranniaa, persujen prideosastoa, polpoa”, joten jengi näkee väkisinkin sen joka päivä! Nyt porukka tietää mitä ajatella ja mistä puhua. Sitten vielä kaiutinautot ajelemaan ympäri Homocityä? Ja kun päästään valtaan, niin kielletään kansaa olemasta eri mieltä! Säädetään lait niin, että kaikki ovat samaa mieltä. Hetkinen… Tämähän kuulostaa oudon tutulta.

   Mitä jo Homocityyn laitettaisiin yksi bussi johonkin vilkkaalle linjalle ajelemaan ja poimimaan jengiä kyytiin. Laitetaan maksulaitteet ja kaikki, mutta ne eivät oikeasti veloita mitään eli mitään lakia ei rikota. Jos kuskilla on linja-auton ajamiseen oikeuttava kortti, niin kaikki on O.K. Jengi tulee kyytiin ja siellä omassa bussissa saa soittaa kaiuttimista mitä tahansa. Eli tämä oli tuosta kaiutinautosta hieman paranneltu versio. Sinne bussiin voi vaikka hommata Tillasen laulamaan ihmisille päivän asioista! Tai sitten Marco ajaa ja spiikkaa totuuksia samalla mikrofoniin. Bussista saa toki hypätä pois milloin haluaa eli kyseessä ei ole kaappauskaan. (Paitsi vallankaappaus. Speed – Tyrannian kuoleman kyydissä!)

  2. Ikävä kyllä taidat olla oikeassa. Vaalilehden jakaminen näyttää olevan vaaleista toiseen täyhsin ylivoimaisen vaikea operaatio. Tosin epäilen jälleen sabotaasia, koska valtaeliitti tosissaan pelkää vaalilehteä.

   1. Eihän niitä lehtisiä edes tarvitsisi jakaa, jos ei jakajia ole. Niitä voi laittaa tarjolle sinne missä asiakkaita liikkuu esim. kauppakeskuksiin ja yleisötapahtumissa. SKP laittaa silityslaudan päälle kadunkulmaan omia lehtiään jakoon.

  3. Magneettimediahan yritti tätä. Jos kaikki jutut olisivat ”Arvi Pihkalan” kirjoittamia laatutekstejä, niin ei tavallista kansaa silti kiinnostaisi epämukava totuus. Ja kaikki huuhaa-jutut pitäisi jättää pois houkuttelemasta kristallihippejä ja muuta avaruusporukkaa. Eli ei mitään juttuja tyyliin ”Kun syöt inkivääriä joka päivä, niin kuuliskot eivät muutu käänteisnazzeiksi 5G-säteen alla!”

   1. Se ageda pitäisi upottaa kirjoituksiin juuri niin salakavalasti että lukija ei sitä huomaa. Liika kysely ja väittäminen haiskahtaa heti. Samoin jonkun agendan selvä ajaminen.

    Magneettimedia yritti tätä ja onnistuikin osittain. Levitys ja painatus onnistui. Artikkelit ja kuvat vaan olivat liian läpinäkyviä. Se pitää tehdä niin hyvin että lukija ei ymmärrä että häneen vaikutetaan.

    Mukaan pitää pistää paljon taulukoita ja tutkimuksia sekä Tilastokeskuksen raportteja. Ja niiden avulla kääntää asiat päälaelleen, kuitenkin niin että kaikki numeeriset arvot ovat totta. Joku matemaatikko olisi tällaisessa kohtaa poikaa. Ja haastatteluissa aina valkoisia ihmisiä joita onni on potkaissut tai joilla menee hyvin. Ja nimenoman yhteisöllisistä lähtökohdista.

  4. Taitaa vaan se punainen lanka ja ideologia puuttua. Ne jos on niin loppu on pelkkää teknistä toteuttamista.

   Menkää opiskelemaan poliittista viestintää vaikka Sirola-opistoon tai kysykää Taru Turuselta opetusta! Kyllä se siitä.

   Eli pitäisi olla tyyppi, jolla on yleisesikuntaupseerin ja poliittisen viestinnän tausta ja kykyä laatia iskeviä sloganeita sekä vetää ideologia arkijärkisesti kirjaksi.

 4. Pointti tuossa täysin viitteellisessä laskelmassa oli, ettei ihmisiä kiinnosta (ja ettei kannata ottaa kaikkea vakavasti). Noissa tapahtumissa, joissa Tiihoset ja muut ovat puhumassa, käy se max. 50 henkeä. Ei niillä vielä valitettavasti vallankumousta saada aikaiseksi. Ihmisiä pitäisi kiinnostaa, muttei kiinnosta. Pizza-kebap-paikkojen mainoslehtisillä taitaa olla suurempi vaikutus kansaan eli joku saattaa tilata pizzan, vaikkei varsinaisesti nälkä edes olisikaan.

  1. Miten Leveli-läskin ja -isonenän kampanjat ovat edistyneet? Vieläkö paksukainen meinasi haastaa homo-Pekan pressanvaaleissakin? Kuka pienistä menee läpi? Itse veikkaan Tuukkaa.

 5. Ongelma on aina sekin että listojen vahvistukset ja ehdokasnumerot saadaan vasta kuukautta ennen vaaleja ja monet varmaan haluaa jakaa ehdokasnumerollisia mainoksia.

 6. Sori linkistä. Keskusta on varsinainen pimeän puoluerahoituksen musta aukko. Valta on kansalla? Valta on lobbareilla, joita puolueet palvelevat ja kansa maksaa. Lait tehdään sen mukaan. Olemme siis valtion ja puoluerahoittajien orjia. lobbareillahttps://www.iltalehti.fi/politiikka/a/ac5012a6-9b70-4291-be5d-f0da7379d88e

 7. Amerikkalaiselle ja brittiläiselle vihollisellemme, sekä Israelin valtiolle on aina ollut hyvin tärkeää eri tavoin tuhota vaihtoehtomedia ja poliittiset oppositioliikkeet -ja ryhmät. Näin he ovat tehneet myös sotia vastustaville liikkeille ja ryhmille.

 8. A) Kallista B) EI aikaa C) EI kynäilijöitä D) VALTAMEDIA + KOMMUNISTIT + POLIISI nostavat ÄLÄMÖLÖN niijn, että KURA lentää! E) MEDIAPOOLI eli Stasi + HYBRIDIKESKUS + MARTTALIITTO sekä SPR Ym. muut ”EPÄPIOLIITTISET” tahot LRPPAAVAT Kanadan CASTRON äpärä Trudeuta julistaen ”DEMOKRATIAA”, jossa hän ITSE on PIIPUN OIKEALLA (oikeammin vasemmalla) PUOLELLA!!! Hyviin tapoihin kuuluu vielä KIROTA ja HEITTÄÄ suolaa vasemman olan yli PUTININ kiusaksi kun VENÄJÄLLÄ ei ole enää edes SUOLAA!!! Eli kananmunan päälle laitetaan vain ”rasvaisia juttuja”!!!

 9. Useissa vaalitapahtumissa lehdyköiden jakaminen on kielletty esim. kauppakeskuksen taholta; Pori puuvilla; kaikki sokokset; monien yhdistysten järjestämät vaalitapahtumat . Vain omalla pöydälle tuleville asiakkaille sai jakaa tietoa. Ja tiedoksi Satakunnan alueella on jaettu jo vuoden verran Tärkeä tiedote kansalaisille-lehdykkää kansan tietoisuuden lisäämiseksi . On ongelmana, että suurissa kerrostaloissa on ovikoodit, jotka on vain postijakajien tiedossa, eikä niitä anneta vaihtoehtopuolueiden jakajille; on siis käytettävä ostopalvelua !

  Edellä mainittuja keinoja siis käytetään vaihtoehtopuolueiden tiedonkulun estämiseen.

  Lisäksi moneen vaalipaneeliin EI päästetty edes ”väärän” puolueen aluevaltuuston jäsentä keskustelemaan .

  Tämä jo täyttää rikollisen vaalivaikuttamisen tunnusmerkistön . 2 vuoden aikana 10 000 lippus-lappusta on tulostettu Satakunnassa ja jaettu ympäri Suomen . Mutta monet ihmiset eivät ymmärrä kuinka tärkeää tämä tiedon jakaminen on Suomen tulevaisuuden kannalat.

  Vaikutusta lienee ollut; vaihtoehtopuolueet saaneet Satakunnassa nuorisovaaleissa suuria kannatuslukuja; niin suuria, että tietoa pelkäävät puolueet ovat ehdottaneet Satakunnan vaalipiirin pilkkomista ympärys-vaalipiirien kesken .

  Kun esimerkki tämän työn vaikuttavuudesta saadaan kaiken kansan tietoon alkaa myös muualla muutos tapahtua.

  Ja suuri kiitos heille, jotka vaivoja säästämättä ovat tietoa jakaneet suurelle joukolle kansaa. Me emme voi tietää paljonko näistä tiedotteista kansalaiset ovat itse ottaneet kopioita ja jakaneet niitä paperisina ja sähköisinä.

  Sensuurista päätellen joidenkin mielestä liikaa. Mutta mielestäni olemme jo tilanteessa, jossa kansa valtaa pitävien mielestä tietää jo liikaa. Tämän todistaa Injektiopiikin pitäjän pakkohoito-episodi .

  Meillä on kuitenkin jo paljon niitä, jotka eivät helposti hiljene. Teltalla eri paikkakunnilla on mukavasti käynyt väkeä; ja mukaansa ovat kuvien ja numeroiden lisäksi saaneet paljon hyödyllistä tietoa mm. 2017 tehdystä sähköisestä panttikirjajärjestelmästä, joka on mahdollistanut panttikirjahuijauksen pankeille. youtube 20.10. fixit Kimmo Leino .

  Sydän Satakunnan 23.3. 2023 päätoimittaja muuten hyväksyi lehteen, kun kerroin Suomen perustuslain 118§ 3 momentista … ensimmäinen päätoimittaja Suomessa suuresta konsernista uskalsi kertoa julkisesta Suomen kastijärjestelmästä … nostan hattua !

  Merkit ovat ilmassa; tietoa alkaa kansalle tulla enenevässä määrin salaiseksi jätetystä lainsäädäntötyöstä. Media joutuu nyt päättämään menettääkö lopunkin uskottavuutensa vai alkaako jakaa tietoa kansalle; ja se hetki hyvät Laittoman lehden lukijat on täällä nyt .

  Moni vielä miettii uskaltaako nousta tiedon jakamisen barrikadeille itsekin; terve tuloa joukkoon; aluksi vaikka salaisesti kuten moni nyt iltalenkillä kolistelee postilaatikkojen kansia anonyymisti ja ilman kiitosta työstään. Mutta se kiitos tulee omien lapsiemme pelastamisen kautta; ja se kiitos eniten lämmittää sydäntä maailmassa. Kiitos Teille jaksamisesta aikana, kun omakin usko on meinannut loppua ja tuntuu, ettei ole tehnyt tarpeeksi.

  Mutta ”salassa” tehty työ tulee valoon ja avaa monen silmät todellisuuteen ja parempaan Suomeen meidän lapsille.

  Ihmisten vieminen pakkohoitoon väärin perustein on merkki väärintekijöiden epätoivosta; viimeinen koitos totuuden piilottamiseksi, epätoivoinen sellainen !

  Oletteko huomanneet kuinka näitä epätoivoisia säälipisteiden kerääjiä; kansan ”hakkaamia” alkaa näkyä mediassa; toinen merkki epätoivosta lopun edellä.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*