Marco de Wit 25 maaliskuun, 2023
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Laiton Lehti kannattaa realismia eli toteaa suuren Venäjän tulevan jyräämään paljon pienemmän Ukrainan, vaikka Nato lähettäisi sille kuinka paljon aseita tahansa.

 

Tuplamotti: Ukrainan rintama romahtamassa sekä Bakhmutissa että Avdiivkassa!

 

 

Laiton Lehti ei kuitenkaan väitä olevansa mikään sotatieteiden taitaja. Niinpä sen kaksi päälähdettä ovat Douglas Macgregor ja Scott Ritter.

 

Eversti Douglas Macgregor: Venäjä tulee jyräämään Ukrainan!

 

 

Ukrainan rintaman romahdus on nyt niin lähellä, että epätoivoissaan Britannia yrittää auttaa Ukrainaa lähettämällä sille uraanium-ammuksia. Tämän Venäjä tietysti uhkaa kostaa.

 

Mutta kuinka vaarallisia uraniumammukset ovat? Tuhoavatko ne maaperän säteilyllä? Lisäävätkö ne syövän määrää sodan jälkeen?

 

Macgregorin mukaan eivät. Tosin hänen asenteensa on helppo ymmärtää, koska hän itse käytti uraaniammuksia johtaessaan viime vuosikymmenten suurinta tankkihyökkäystä Irakin aikana!

 

Scott Ritter on kuitenkin täysin toista mieltä. Alla olevassa videossa hän selittää miten uraaniumammukset lisäsivät valtavasti syöpää ja muita vaarallisia sairauksia sekä Kosovon sodan että Irakin sodan jälkeen.

 

Videoon on mahdollista saada suomenkielinen tekstitys.

 

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

51 thoughts on “Nato provoaa jälleen: Britannia lähettää Ukrainaan uraaniammuksia. Venäjä lupaa kostaa!

  1. Eiköhän se olisi enemmänkin antautumisen ele lännen hegemonialle vetäytyä tässä tilanteessa. Mitä enemmän pommeja, sitä parempi rauha.

  2. Tässä on ideaa. Kosovokin palautettaisiin omistajilleen ja Suomikin peruisi Kosovon tunnustamisen. Ukraina ei Kosovoa tunnustanutkaan. Kummasti Suomelle sopi sotimalla otettu maa. USA vetäytyy Syyriasta ja Irakista. Israel poistuu Palestiinan alueilta jne. Sinänsä Wikipedia ei ole puolueeton lähde. Sitä ei pääse ylläpitämään kuin vain yhdestä suuntaa niin lähteenä se ei ainakaan aikaisemmin kelvannut esim. Yliopiston lopputöissä. Yleensäkin kannattaa argumentoida kokonaan osittain asiaa eikä hyökätä henkilöön.

  3. Aika sairasta Natolta alkaa uhkailemaan että jos ette vedä joukkojanne pois niin myrkytämme teidät ja Ukrainan maaperän. Tämä on tietysti USA:lle tyypillistä toimintaa jota se on harjoittanut läpi sen sotaisan historian joka puolela maapalloa ja sama jatkuu. Nato ajaa nyt väkisin maailman ydinsotaan.

  4. Sillä ei ole yhden paskan vertaa minä Ukraina pitää minäkin, kun heillä on jopa julkinen tappolista siviileistä ja muista ihmisistä, joita he väittävät ties miksikä. Ukraina on vain amerikkalaisten, brittiläisten, juutalaisen Rothchildin eliittisuvun ja Israelin valtion jatke.

  5. Olisi suuri rauhan ele, jos kaikki vain alistuisivat amerikkalaisille, brittiläisille ja Israelin valtiolle. Silloin kaikki olisi hyvin, että tarvitsisi massamurhata ja terrorisoida. Alistu, niin ei tarvitse tappaa, kiduttaa ja terrorisoida, ajattelee amerikkalainen ja brittiläinen, sekä Israelin valtio.

 1. Olisiko nyt Venäjän aika alkaa käyttää taktisia ydinaseita?

  Denazifikaation alussa presidentti Putin kertoi, että niitä käytetään tarpeen vaatiessa. Nyt se hetki lähenee. Ehdotan, että ydinkärjellä varustettu Kinzhal-ohjus ammutaan Lontooseen. Tämän jälkeen suvakit ovat hyvin raivoissaan!

  Myös FOAB pitää pudottaa vaikkapa Lviviin. Tämä saisi myös suvakit täydelliseen raivoon!

  Jos Venäjä jänistää, niin silloin presidentti Putin on täydellinen nynny ja hänet on syytä luovuttaa Haagiin vastaamaan syytteisiin nynnyilystä!

  1. Sinähän se sotahaukan olet ja olet venäjän rinnalla valmis aloittamaan sellaista mitä ei voi pysäyttää. Hetkinen näkee taas vain unta. Onneksi putinillakin on jotain järkeä päässä, mitä hetkiseltä taas puuttuu. Hetkisen trolli tämä on, huono sellainen.

   1. Ei väkivalta ole oikein, ei Lontoon iskuna eikä Ben Zyskowiczinä. Aku, oletko poliittisesti mihin suuntaan kallellaan?

 2. Väittäisin että se ensimmäinen kerta kun Ukrainan puolelta ammutaa uraaniammuksia Venäjän puolelle niin säteilyä on sen jälkeeen sekä Isossa Britaniassa että Amerikan yhdysvalloissa.

  Kuinkahan sotahulluiksi läntinen maailma on oikein mennyt? Ne on enemmän kuin sotapsykoosissa.

 3. Just joo. Keskeiseen ruuantuotantomaahan kannattaakin roiskia uraania ympäriinsä. Todella ympäristötietoista taas ja myrkynvihreää agendaa, jota tekopyhät länsimaat ajavat. Kertoo myös kasvavasta epätoivosta länsimaiden sekopäisten johtajien keskuudessa. Britit ovat näistä ylivertaisesti pahimpia jonnejoutavine imperiumi-muistelmineen ja -haaveineen. Oman imperiuminsa haamua ne yrittävät ylläpitää yhteisymmärryksessä USA:n kanssa ja sen asevoimien ja talousmahdin avulla. Saksan mulkerot on sotkettu tähän mukaan. Ja Suomi.

  1. Sairaita ja rikollisia amerikkalaisia ja brittejä ei oikeasti kiinnosta vittuakaan, eikä ole koskaan kiinnostanut.

 4. Laiton Lehti herjaa aina rasistisesti neekereitä, vaikka älykkäät neekerit ja älykkäät juutalaiset johtavat USA:ta ja Natoa. Nyt älykkäiden ja osaavien neekerien Nato-armeija on tulossa myös Suomeen.

 5. Amerikkalaiset ja brittiläiset satanistit naureskelevat 10-20 vuoden päästä: Totta vitussa me sodittiin Ukrainassa. Totta vitussa me tehtiin siellä ihmiskokeita ja kehitettiin bioaseita. Totta vitussa me toimitettiin köyhdytettyä uraania Ukrainaan ja totta vitussa siitä tulee valtavia terveysongelmia. -Mmmmmerica ja british!

  Näin he oikeasti ovat aina ajatelleet ja toimineet.

  1. Sen sijaan, että koskee Zyklon-Beniin ja altistuu, niin ennemmin kannattaisi kysyä asiallisesti häneltä ”missä esinahkasi on?” ja ”milloin lähdet Auschwitziin?”

   Tietenkin tämä pitäisi kuvata suorana nettiin, koska todennäköisesti Zyklon- Ben antaisi mielenkiintoisia vastauksia!

   1. Uskaltaisitko hetkinen haastatteluun, jossa kysyttäisiin, onko sinulla ollut isätön lapsuus, kun haet kokoajan esikuviksi diktaattoreita ja ihmisvihaajia?

    1. En ole mikään esinahaton kokoomuspelle, joten en anna haastatteluja!

     Keitäs nämä diktaattorit ja ihmisvihaajat ovat ja millä perustein?

     Haluan myös muistuttaa, että olet paatunut bidenisti, niin eikö hävetä?

     1. Diktaattorille ominaista on huono, negatiivinen isäsuhde ja siitä tullut viha ja näyttämisen halu.

   1. Nyt kun Mossadin ja Supon yhteinen false flag on paljastettu, artikkelia muutettiin hieman ilman erillistä huomiota kertomaan, että juutalaista Ben Zyskowitsia ”lyötiin kädellä”. No millä muullakaan? Mossadin ja Supon aiempi käsikirjoitus kuitenkin kuulosti liian typerältä, koska ei jäänyt mitään jälkiä.

 6. Aivan vastuutonta touhua..
  Ai mikä?
  No se, kun jotkut käyttää täällä jatkuvasti N-sanaa..

  1. Et kai vihjaa neekereiden olevan jotenkin negatiivinen, vahingollinen tai muuten haitallinen ilmiö? Oletko rasisti?

 7. Douglas Macgregor on moninkertainen etsitty rikollinen, joka ei tietenkään muiden amerikkalaisten ja brittien tapaan myönnä omia sotarikoksiaan! Heille tavoiteet pyhittävät keinot, eli he aina uskovat, että mikä tahansa keino pyhittää tavoitteet, jos niitä käyttämällä päästään heidän likaisiin tavoitteisiinsa. He vaikka raiskaavat väestön lapset ja myyvät heidät seksiorjiksi, jos tämä edistää heidän tavoitteitaan. Marcokin tietää tämän erittäin hyvin.

  1. Ja scott ritter on tuomittu seksirikollinen. Hyvät asiantuntijat de witillä, samaa luokkaa kuin dutton ja macdonalds, yhtä luotettavia kaikki.

 8. Yhdysvaltojen ja Iso-Britannian, sekä Israelin suurlähetystöt ovat vihollisen vieraan vallan tukikohtia, joista he aktiivisesti suorittavat kansanmurhaansa oikeaa valkoista Suomen kansaa kohtaan, sekä varastavat kansamme varallisuuden. Yhdysvaltojen suurlähetystöä laajennettiin vasta tarkoituksella, jotta he voivat tehdä vakoilutoimintaansa entistä tehokkaammin Suomen maaperällä. Nyt he ovat lisäksi perustaneet etäpesäkkeitä maahamme. Mm. Malmin lentokentän yhteydessä on Naton varasto, jonka kautta kulkee aseita, huumeita, lapsiseksiorjia, terroristeja jne. Lisäksi heillä on nyt ”lupa tappaa”-tukikohta, jolla on edelleen lupa perustaa uusia salaisia keskuksia Suomeen.

 9. Ainoa ratkaisu on laillinen sota ja lailliset diilit venäläisten kanssa, mutta niin, että emme alistu myöskään venäläisten orjiksi. Kaikki ”älykkäiksi”, ”akateemikoiksi” ja ”koulutetuiksi” itseään väittävät ovat automaattisia kansanpettureita, mädättäjiä ja pahimpia vihollisiamme, jotka tullaan laillisin keinoin puhdistamaan keskuudestamme, kuten myös kaikki imperialistiset amerikkalaiset, kaikki britit.

  Laiton Lehti on kovasti haukkunut miten ukrainalaiset ovat tehneet kaiken väärin, mutta katsokaapas kumman kansalla menee loppujen lopuksi paremmin ja kumman kansa tulee olemaan seuraavat 500 vuotta. Suomalaisista ja muista valkoisista ei ole mitään jäljellä 50 vuoden jälkeen ja syynä on myös se, että sallimme ”älykkäiksi” kutsuttujen imperialistien loisia ja riistää keskuudessamme.

 10. Marcolle on ollut todella noloa alkaa myöntämään, että jotkut Laittoman Lehden lukijat ovat koko ajan olleet täysin oikeassa siitä mitä rikollista ja sairasta saastaa imperialistiset amerikkalaiset ja brittiläiset ovat aina olleet ja hän on ollut väärässä. Pikku hiljaa hän sitten askel askeleelta myöntää olleensa täysin väärässä tästä rikollisesta, sadistisesta ja sairaasta saastasta. Kyse ei ole mistään pahasta eliitistä ja pahasta valtiosta, vaan he ovat kaikki geneettisesti täysin sairaita, viallisia ja rikollisia imperialistisia eläimiä.

 11. Off topic, mutta olikohan päivän hyökkäys Ben Zyskowicsia vastaan feikattu. Ainakin reaktiot Hesarin kommenttiosiossa ovat niin toivottuja: teon tuomitseminen, vihapuheen tuomitseminen ja demokratian puolustaminen. Mitä demokratian puolustaminen tällä hetkellä tarkkaan ottaen merkitsee: valedemokratian ja CIA:n manipuloiman ääntenlaskun puolustamista. Hyökkääjä mainitsi myös naton. Teko kilisee juuri natomielisten laariin ja on huonoa mainosta natokriittisille.

  Lisäksi minusta tuntuu, ettei Zyskowics ole suinkaan vihatuin kokoomuspoliitikko, edes juutalaisvastaisten leirissä. Hän on pikemminkin ollut eräänlainen puolueensa kriitikko, joskin tuo rooli lienee hänelle käsikirjoitettu. Vähän kuin Sebastian Tynkkyselle on huolella laadittu ”kansanmiehen” rooli punaisine flanellipaitoineen.

  Pelkään pahoin, että hyökkäys johtaa myös tiukentuvaan vihapuheen kitkemiseen, etenkin juutalaisvastaiset foorumit yritetään sulkea.

  Tässä mielessä kritisoisin myös vaihtoehtomediaa. Se on armottoman hidas reagoimaan ajankohtaisiin tapahtumiin. On aina ollut. Enkä tarkoita nyt LL:ää, LL julkaisee nipun juttuja ilmeisesti aina puolilta öin, eikä pyri olemaan varsinainen uutislehti.

  1. Voit olla varma siitä, että vaino ja sensuuriruuvi kiristyvät koko ajan, kunnes ne päättyvät täyteen avoimeen suomalaisten lahtaukseen ja näännytykseen hengiltä. Oikea historia ennustaa koko kuvion.

 12. Macgregor on myös tyypillisenä amerikkalaisena rikollisena kertonut, kuinka Vietnamin sodassa amerikkalaiset ajoivat tankilla pysähtymättä lastenkin päältä ja kuinka hän olisi itse ajanut myös, jos olisi pitänyt ajaa.

 13. ISO-BRITANNIA on JUUTALAISEN RAHAMAAILMAN ja GLOBALISMIN pesä, jolla on yhteyksiä NWO:n ja WEF:n sekä YK:n kaltaisiin EPÄKANSALLISIIN klikkeihin, jotka eivät NAKKAA PASKAAKAAN maailman tavallisten ihmisten elämästä. PUTIN ”hitler” on KURJA huono VITSI, jolla KOKO ILJETTÄVÄÄ NÄYTELMÄÄ perustellaan niille, jotka elävät MENNEESSÄ MAAILMASSA, jossa yksittäiset valtakunnat nousivat toisiaan vastaan kuten WWI:n ja WWII:n aikoina. Jolloin POLTTOAINEENA oli KANSALLISMIELIMNEN uho nöyryytysten jälkeen korjata ne vääryydet, jotka olivat PAKOTETUT kurkusta alas, sillä kuten sanonta sanoo: ”KOSTO ELÄÄ!!!”

  NYT ei aarista tapella eikä JÄRKEÄ palvota, koska AHNEUS, PAHUUS, KATALUUS, VÄÄRYYS ja silkka JUMALATTOMUUS ajavat LÄNNEN uppoavaa laivaa JÄÄVUORTA kohti. Jolla tuo LOISTOJENSA PÄIVÄT menettänyt MAAILMANVAL;TA aikoo viedä KOKO muun maailman MUKANAAN sille HELVETIN SYÖVEREISSÄ varattuun PAIKKAAN, jonka se ITSEKIN tietää olevan ODOTTAMASSA sitä! Sillä ”MAALLINEN KUNNIA ON KATOAVAISTA” ja sillä ”on ALKU ja LOPPU!!!”

  KÖYHDYTETYLLÄ URAANILLA ammutut laukaukset tulevat SAASTUTTAMAAN Ukrinsan REHEVÄT viljavainiot, joita Adolf Hitlerkin HIMOSI ainakin yhtä paljon kuin EEVAANSA!!!

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*