5 thoughts on “Jeesus-sarjakuva

  1. Miten jotkut miehet alistaa itseään naisen alapuolelle, naistakin naisemmaksi, jolle he nauravat, pilkkaavat. Silti, monet miehet siihen suostuu

  2. Tynkkysen kaveri tuo ”nainen”, joka kertoo satuja ja ”satuja”. Pääasiana mädätys, hyvä Tynkkynen, hyvin vedit kunnes sorruit. Otappa vielä nekku-poika ulkomailta adoptiona, niin avot, Purra antaa viimeistään sitte potkut! Perseelle, kun tykkäät perseillä ja ”perseillä”.

    1. Thai on usein transu, koska heidän uskontonsa. Jaa on ruotsalainen homogeeni. Hetero on normatiivi. Minä olen Herra ja Hidalgo!

  3. Onneksi Jumala poikineen on TAIVAASSA, sillä täällä MAAN PÄÄLÄ asiat ovat käyneet jo liian MONIMUTKAISIKSI! Mikähän sen ”ILMESTYSKIRJAN PEDON” sukupuoli mahtaa olla ja vielä TÄRMKEÄMPÄÄ. MIKÄ on ”pedon” suhde
    A. HITLERIIN ja J. STALINIIN? Vai onko ROOMAN PAAVI nyt uusin BESTIS?

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*