Marco de Wit 26 maaliskuun, 2023
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Tähän kuvaan voisi vielä lisätä erittäin suurisuisen hyttysen eli Suomen.

 

1800-luvulla länsimaat juutalaisten oopiumikauppiaiden johdolla kirjaimellisesti silpoivat ja paloittelivat Kiinan. Ei ihme, että kiinalaiset suhtautuvat äärimmäisen epäluuloisesti kaikkiin länsimaihin.

 

Erityisesti Kiinaa ärsyttää USA ja sionistit, jotka ihan avoimesti tukevat kapinamaakunta Taiwania. Jotkut juutalaiset sionistit jopa puhuvat Kiinan paloittelusta!

 

Ei koskaan enää, sanoo Kiina!

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

34 thoughts on “Päivän kuva: Kiina

 1. Val­koi­sen ta­lon kan­sal­li­sen tur­val­li­suus­neu­vos­ton jä­sen John Kir­by yl­tyi se­lit­te­le­mään mik­si USA on edel­leen «Maa­il­man joh­ta­ja».
  –    US Of­fi­ci­als Re­al­ly, RE­AL­LY Want You To Know The US Is The World’s «Le­ader»
  –    https://archive.today/IoMcu

  Pe­pe Es­co­bar: Xi ja Pu­tin hau­ta­si­vat Pax Ame­ri­ca­nan Mos­ko­vas­sa

  fi.sott.net
  –    Huip­pu­ko­kous Mos­ko­vas­sa: Xi ja Pu­tin hau­ta­si­vat Pax Ame­ri­ca­nan

   1. Hän onkin ”AMERIKAN VIHOLLINEN”!!! Kuten KAIKKI mustat ja valkoisetkin LIBERAALI-KOMMUNISTI tuomarit ja syyttäjät saavat RUNSASKÄSISTÄ rahoitusta GEORGE SOROKSELTA! Kaikissa portaissa siten, että ”MUSTAT DONKKAAVAT TYKIMMIN!!!” Ja VALKOINEN kärsii VALKOISESTA NAHASTAAN!!!

 2. Puo­la­lai­nen ak­ti­vis­ti kri­ti­soi WHO:ta: Tuo­mit­tiin oi­keu­des­sa.
  –    Puo­la: Oi­keut­ta elä­mäl­le -ak­ti­vis­ti tuo­mit­tiin sak­koi­hin ra­por­tis­ta, jos­sa ho­mo­sek­su­aa­li­suus yh­dis­tet­tiin pe­do­fi­li­aan ja HIV:iin

  … Tuo­mio tu­li kun­ni­an­louk­kauk­ses­ta, jos­sa ei ole vas­ta­puol­ta.
  –    Sa­ma ti­lan­ne kuin Al­la­hin pil­kas­sa: sii­nä­kään ei oi­keu­teen tu­le ke­tään, jo­ta olisi pil­kat­tu.
  –    Val­tio vain kir­joit­taa lain, jon­ka pe­rus­teel­la syyt­tä­jä syyt­tää ole­mat­to­man vas­ta­puo­len puo­les­ta.

  Ky­se ei ole oi­keu­den ja­ka­mi­ses­ta vaan
  –    val­ti­on har­joit­ta­mas­ta ter­ro­ris­mis­ta omia kan­sa­lai­si­aan koh­taan.

  1. Orjille ei anneta puheoikeutta. Miksi äänestykset. Siksi, että orja pysyy hiljaa seuraavat neljä vuotta. Sehän antoi yksinoikeudella äänellä edustajalleen. Mutta entä kun ehdokas ei päässytkään eduskuntaan? Orjan ääni meni hukkaan. Jos ei ole ääntä, pitää olla hiljaa neljä vuotta. Entä kun orja ei saa edustajaa eläessään eduskuntaan? Orjaa ei kuulla, mikä onkin järjestelmän tarkoitus ja siksi se onkin olemassa. ORJAN ÄÄNELLÄ EI OLE MITÄÄN MERKITYSTÄ ORJAA EI OLE OLEMASSA.

   ORJA, KUINKA PALJON TUO MOTIVOI SINUA OLEMAAN MUKANA JÄRJESTELMÄÄ TUKEMASSA.

   HYPPÄÄ ULOS, ORJA! Varsinkin jos ei ole statusta eikä rahaa, se helpottaa irtautumista.

   Jeesuskin sanoi joutilaille seuraajilleen: ” katsokaa taivaan lintuja ja kedon kukkasia, eivät nekään töitä tee”.

   Hippi- ja rauhanliike takaisin. Kyllä kuuskytluvulla oli kivaa. Ei mitään stressiä mistään. Vastusti vain kapitalisteja, USA:ta ja Vietnamin sotaa, se riitti hyvään elämään.

 3. Uu­si ydi­na­se­val­tio: Val­ko­ve­nä­jä.
  –    Pu­tin: Rus­sia will pla­ce nuc­le­ar we­apons in Be­la­rus
  –    http://archive.today/S7wzn

  Pää­tös oli vas­taus Yh­dis­ty­neen ku­nin­gas­kun­nan pää­tök­sel­le toi­mit­taa Ki­ovaan köyh­dy­tet­tyä uraa­nia.
  –    Bi­den sa­noo köyh­dy­te­tys­tä uraa­nis­ta: köyh­dy­tet­ty uraa­ni on »ar­ki­päi­väi­nen am­mus­tyyp­pi», jo­ka on »ol­lut USA:n käy­tös­sä vuo­si­kym­me­niä».
  –    Täl­lä het­kel­lä Yh­dys­val­tain ydi­na­sei­ta on si­joi­tet­tu Bel­gi­aan, Sak­saan, Ita­li­aan, Hol­lan­tiin ja Turk­kiin.

  1. Arkipäiväinen ammustyyppi, kuulostaa mukavalta. Vähän kuin kevytmaito.

   Samaan tapaan kuin pfizerin rokotteet ovat jenkkilä-israel-eu-eliitin arkipäiväinen myrkkytyyppi, joka pistetään lopulta kyllä tavalla tai toisella kaikkiin ihmisiin. Paitsi tietenkään ei eliittiin eikä pieneen joukkoon eliitin lentopilotteja, yksityisarmeijoita, poliitikkoja ja terveydenhuollon ja poliisin johtoporrasta.

 4. Venäjän pitäisi ottaa käyttöön «ulkomailla olevien kansalaistensa suojelulaki» USA:n mallin mukaan.
  –    Russia should copy US ‘Hague Invasion Act’
  –   https://archive.vn/omyNw

  … Suo­mes­sa ole­via USA:n so­ti­lai­ta ei kos­ke Suo­men la­ki.
  –    Niin­pä esi­mer­kik­si rais­kaa­ja­so­ti­laan pa­hin mah­dol­li­nen ran­gais­tus on, et­tä hä­net uu­del­leen si­joi­te­taan So­ma­li­aan: rais­kaa siel­lä min­kä ker­ke­ät.

   1. He ovat maanpettureiden sisään päästämiä vihollisen joukkoja, jotka nyt miehittävät maatamme, sekä orjuuttavat ja riistävät kansaamme.

    Kyvyttömät amerikkalaiset ja britit eivät koskaan kykene elämään omillaan, vaan heille on aina ollut elinehto teettää lihava elintasonsa orjillaan ja riistetyillään.

  1. Juurikin näin. Amerikkalaiset ja brittiläiset sotilaat ovat tunnettuja huumekaupastaan, sekä miten he raiskaavat kohdemaissaan naisia, lapsia ja myös pikkupoikia.

  1. Suomen ”herrat” ovatkin kaikki automaattisia maanpettureita ja mädättäjiä, jotka ovat satoja vuosia yrittäneet mädättää oikeaa kansaamme.

  1. En tiedä. Ainakin siellä on aina joku linnunaivoinen johtajana sen jälkeen, kun John F. Kennedy ammuttiin. Tämän jälkeen CIA on johtanut maata ja korppikotka olisi maalle parempi symboli kuin kohtalaisen uljas valkopääkotka. Suomi on samanlainen rikollisten johtama maa eipä silti. Siksi täällä halutaan olla hyvää pataa USA:n kanssa.

   1. DIPLOMAATTINEN KOSKEMATTOMUUS. Selvittäkää mitä se tarkoittaa ja keitä se koskee. Huom! Ei taviksille, niille on tehty lait ja asetukset ihan määrämittaan.

    M1-läheteeä ei lääkäri voi kirjoittaa niille, joilla on diplomaattinen koskemattomuus, eikä poliisi voi kirjoittaa sakkoja. D-tunnuksen auton saa pysäköidä Minne tahansa.

 5. Marco teepäs pieni historiikki siitä ketkä olivat Kiinan viimeisimmän värivallankumouksen takana ja jotka tappoivat kymmeniä miljoonia kiinalaisia nälkään ja kuolemanleireille. Sama juttu Kamputseassa ja Neuvostoliitossa.

 6. Kertokaapas Laittomassa Lehdessä historian yksittäisistä yksittäistapauksina olleista ääri-ääri-äärijuutalalaisista terroristeista ja vallankumouksessa, joissa joillakin juutalaisilla on ollut suuri rooli. Ei koskaan enää!

 7. Marcokin alkaa pikku hiljaa myöntämään, että mafiaa johtavat eivät ole mitään ”älykkäitä”, vaan ainoastaan hyvin häikäilemättömiä, sairaita, rikollisia ja laiskoja orja -ja huumekauppiaiden jälkeläisiä, kuten myös hollantilaiset ovat.

 8. Hollantilaisethan olivat kovia myymään huumeita, sekä pitämään, että myymään orjia. Mm. Indonesiassa on edelleen avoimia yleisönähtävyyksiä ja esitelmiä siitä miten hollantilaiset pitivät ja riistivät paikallisia tuottamaan heille elintasoa, samalla kun he levittivät orjia ja huumeita pitkin maailmaa. Tämä on sitä vaiettua menneisyyttä, josta he, amerikkalaiset ja britit eivät halua puhua. Orjat ja riistetyt, sekä sairas rikollisuus ovat aina olleet se salaisuus millä esimerkiksi amerikkalaiset ja britit saivat lihavan elintasonsa. Orjat ja riistetyt tekivät lihavan elintason ja helpossa ympäristössä ei tarvinnut kuin syljeskellä kattoon.

 9. Riistetyt neekeriorjat ja muut orjat rakensivat Iso-Britannian ja Yhdysvallat. Tätä ennen heidän orjiaan olivat slaavit, joita he möivät yhden ryhmän hallitsemille Kiovan orjamarkkinoille, sekä slaavit rakensivat tuolloin heidän lihavan elintasonsa helpossa ympäristössään. Kukaan ei enää kerro siitä ketkä todellisuudessa rakensivat heidän lihavan elintasonsa, vaan he ovat ottaneet kaikki kehut ja kunnian itselleen. Because we are british and we are american ja sitä rataa. Kuinka itseään täynnä sinun pitää olla, että teet täysin sairaita asioita ja otat kaikki kehut ja kunnian valheellisesti itsellesi?

 10. Hah hah! Zyklon-Benin kimppuun hyökännyt on vasemmistolainen puolimatu! Mu..mu..mutta ne ”äärioikeistolaiset” on niitä pahoja! Nyyh! vasemmisto tekee vain hyvää!

  Itse asiassa Zyklon-Benin ja puolimatun välinen kahakka ei kuulu millään tavalla meille suomalaisille, koska kummankin osapuolen isällä ei ole esinahkaa!

  Olisiko aika kriminalisoida antifa?!!

 11. Amerikkalaisten ja brittiläisten vihollistemme levittämät huumeet ovat viimeisten kymmenien vuosien aikana levinneet myös pitkin Suomes ja omaa kotikaupunkiani. Huumeiden levitys ja ihmisten, sekä lapsien tuhoaminen näännyttämällä, huumeita levittämällä, terrorilla jne. ovat aina olleet se salaisuus millä nämä helpon ympäristön sairaat rikolliset ovat lisääntyneet hallitsemattomasti joka puolelle. Etelän helposta ympäristöstä heidän on ollut helppo levitä ankaraan pohjoiseen ja loismaisesti varastaa, ryöstää ja terrorisoida pohjoisia kansoja. Ensin he tuhoavat ihmisiä levittämällä alkoholia ja viimeiset sadat vuodet huumeitaan. Ja he ovat kaikesta avoimen ylpeitä, because MMMerica ja british. He eivät ole koskaan hävenneet orja -ja huumekauppaansa, sekä terrorismiaan, because MMMerica ja british.

 12. Jatkuva epäluulo satanistista länttä, sekä ”herroina” ja auktoriteetteina esiintyviä kohtaan on juuri se oikea tapa.

 13. Thaimaan laillistettua kannabiksen, nyt Naton sotilaat ovat alkaneet tuoda laittomasti huumeita myös Thaimaahan. Thaimaa on aina ollut brittiläisen ja amerikkalaisen huumekaupan keskusta, josta huumeita on yritetty viedä myös Kiinaan ja Hongkongiin.

  Naton ja sionistien huumealue tunnetaan Thaimaan, Laosin ja Kiinan välisenä ”Kultaisena Kolmiona”. Täältä heidän huumeensa ovat lähteneet ympäri maailmaa, kuten lähtivät Afganistanista Naton ja sionistien vallattua Afganistanin terrorioperaatioillaan.

  Huumeet ja alkoholi ovat aina olleet kyvyttömien amerikkalaisten ja brittien keino hajottaa yhteiskuntia ja tuhota kilpailua, koska he eivät koskaan kykene kilpailemaan ja sotimaan avoimesti.

 14. Miksi beni S. antautui kuvattavaksi edestä ja takaa eikä huutanut silloin tai kommentoinut jälkeenpäin tallinsa 2 henkilön avuttomuutta tilanteessa, jota itse witsi ei pelännyt eli keltaista kiinni olevaa kusipulloa eli jahavoo. Itsekin heti reagoisin, työntäisin kaverin hyökkääjän päälle, menisin kauemmas pitkällä putkella kuvaamaan, mielellään auton suojaan ja en soittaisi poliiseja kun voi tulla oikeusjuttu ja todistaja ei saa oikeutta, niinpä ajaisin päälle, soittaisin hautausurakoitsijan kilpailutuksen jälkeen. Videot myisin seven heavenille.

 15. Jo Presidentti J. K. Paasikivi HUUSI ja KIROILI huutaen naama PUNAISENA sodan jälkeen kun TYHMÄT SUULAAT suomalaispoliitikot päästelivät SUUSTAAN SAMMAKOITA Neuvostoliitosta lehdistöstä nyt puhumattakaan. REAALIPOLIITIKKO Paasikivi, joka sanoi ”Neuvostoliitolla olevan legitiimejä turvallisuus oikeuksia Suomen suhteen” ja ”Geopolitiikalle emmne voi mittän ja Neuvostoliitto tulee aina olemmaan Suomen rajanaapuri.”

  Eräällekin Ruotsalaisen Kansanpuolueen ministerille, joka luennoi ”kansaivälisistä laista” suhteessa asioiden hoitoon Neuvostoliiton kanssa. Paasikivi vastasi tälle: ”MINISTERI puhuu kyllä KAUNIISTI, mutta TÄYTTÄ PASKAA!!!” Myös Paasikiven seuraaja presidentti Kekkonen poltti hihansa useammin kuin kerran löysiä höpöttelevistä suomalaispoliitikoista, joista mieleenpainuvin oli ns: ”JUHANNUSPOMMI”, jonka kätilönä toimi Keskusta puolueen Johannes VIROLAINEN (1914-2000).

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*