13 thoughts on “Päivän video: Moderni mies

    1. Misogynisti, joka ei näe naisissa mitään hyvää ja kuitenkin haaveilee heistä. Yön pimeinä tunteina käsi hakeutuu, niin minne? Kun ei mitään reagointia, niin tartutaan näppäimistöön ja suolletaan naisvihamielistä tekstiä, joka osoittaa vain mielen mataluutta.

      1. ”Me too!” syynä. Kyynisyyden ääripäät, jos ei miituuta olisi, ei olisi kunpaakaan, vaan normaali, sivistynyt kunnioitus kummallekin.

  1. Kyseessä on ENNEMINKIN seksuualisesta PERVERSIOSTA kuin MISTÄÄN muusta! SURKEIMPIA ovat ”miehet”, jotka eivät voi ELÄÄ ILMAN naista!!! Mutta on muistettava eräs TÄRKEÄ asia, että MIKSI nuoret meihet ovat TUOLLAISIA? Vastaus löytyy KOULULAITOKSESTA ja UMPISAIRAASTA yhteiskunnasta, jossa RIKOLLINEN FEMINISMI on MÄDÄTTÄNYT kaiken aivan samalla tavallza kuin TsingisKhan MURHASI kaikki tielle osuneet MIEHET mitä raaimmilla tavoilla (jos siihen oli aikaa ”kiertueella”) Tämä vain siksi, että tuo NEROPATTI ymmärsi PROPAGANDAN merkityksen, joka sai – vain eikä ketään muuta – MAINNEEN ratsastamaan MURHAJOUKKIOITTENSA edellä levittäen kauhua väistämättä tulevasta TUOMIOPÄIVÄSTÄ! Menisin ennemmin NIILINKROKOTIILEJÄ täynnä olevaan altaaseen MATELISIN kuvan RUTKUN edessä!!!

    1. Lapsi menee naiselle joka ei niin kiireellinen eli Markus-sedälle. Markus-setä voi rauhassa pitää iltasatutauon ja mennä iltapaskalle lukemaan haisevia lööppejä seven heavenista, Aimo sortunut Seveniin, ei jumatsuikka, nyt asento ja muista pitää rotia yllä.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*