Marco de Wit 27 maaliskuun, 2023
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

 

Venäjä on monta kertaa Ukrainaa suurempi, joten totta kai se jyrää Ukrainan.

 

Tuplamotti: Ukrainan rintama romahtamassa sekä Bakhmutissa että Avdiivkassa!

 

 

Venäjän voiton vielä varmistaa se, että sillä on suuren Kiinan tuki. Jopa pahuuden ydin eli U$rael on joutunut perääntymään Venäjän ja Kiinan liiton edessä.

 

Valtakartta. Osa III: U$rael perääntymässä Syyriasta häntä kinttujen välissä?

 

 

Suomalaiset kuitenkin kiistävät tosiasiat ja elävät unelmaa, jossa pieni Ukraina voittaa suuren Venäjän. Niinpä Laiton Lehti on jo vuoden ajan ihmetellyt Suomen valtamedian posketonta valehtelua. Suomalaiset toimittajat ovat oikeasti jälleen tehneet valehtelun maailmanennätyksen. Lännen ja jopa sotaa käyvän Ukrainankin uutiset ovat luotettavampia kuin Suomen mediat!

 

Ukrainan vastahyökkäys epäonnistui. Bakhmutin kaatuminen nyt varmaa! (Suomalaiset sotahullumpia kuin ukrainalaiset?)?

 

 

Tässä taas yksi farssitason esimerkki Iltalehdeltä, jossa pääosassa jälleen ukrainan-juutalaisen taustan omaava ISW ja yksi ”Tilannestudion asiantuntijaksi” nostettu vihreä varastomies. Eli sama tyyppi, joka aikanaan valheillaan soluttautui Rajat Kiinni -ryhmään yhdeksi ylläpitäjäksi ja poisti sen. Tämän saman myyräilevän varastomiehen valheita sitten persut ja sinimustat nykyään uskovat natokiimassaan!

 

 

Kuvassa linkki juttuun

 

 

 

Huvittavaa on myös, että jutussa käännetään Britannian puolustusministeriön tiedotteita väärin. Siis nämä Britannian tiedotteet ovat tietysti täynnä sotapropagandaa, mutta suomalaiset toimittajat lisäävät vielä muutaman valheen siihen päälle. Kaiken kukkuraksi Iltalehti todistaa itse omat otsikkonsakin valheelliseksi!

 

 

 

 

Ensinnäkin tuossa Iltalehden jutussa valehtelu alkaa heti otsikossa, jossa väitetään Venäjän hyökkäyksen Bakhmutissa seisahtuneen. Itse tekstissä kuitenkin käy ilmi, että hyökkäys onkin vain ”pysähtynyt suurelta osin”. Eli siis ei ole pysähtynyt. Itse asiassa päinvastoin. Köysi kiristyy koko ajan kiihtyvällä vauhdilla! Tämän muuten myöntää myös juutalainen ISW-instituutti. Eli nyt brittien ja Israelin tiedustelu ovat erimielisiä, mutta Suomen valtamedia tietysti uskoo farssimaisen politisoitunutta Britannian ulkoministeriötä.

 

Wagnerien eteneminen on niin päivänselvää, etteivät itseään pätevinä analyytikkoina pitävät juutalaiset sionistit sitä kehtaa kieltää. Wagnerit ovat nimittäin saaneet jopa vallattua suurimman osan Azom-terästehtaasta. Tämä on todella hämmästyttävä saavutus!

 

 

Wagnerit poseeraavat Azom-tehtaalla

 

 

 

 

 

Sitten yllä olevassa Iltalehden jutussa myös selitetään, että Venäjä on siirtänyt operatiivisen painopisteensä kohti Avdiivkaa ja Kreminna-Liman-Siversk rintamaa. Tämä sitten muka viittaisi ”puolustavammalle kannalle joutumista”. Hah, mikä törkeä vale!!

 

Kysehän on siitä, että Avdiivka on saarrettu Bakhmutin tavoin. Itse asiassa Avdiivka on vieläkin tärkeämpi avainkaupunki ja voi romahtaa jopa nopeammin kuin Bakhmut, jonne Ukraina on mediasyistä lähettänyt valtavasti vahvistuksia.

 

 

 

 

Ukrainalla on siis valtava ongelma. Ukrainalaiset joukot ovat lähellä joutua saarrostukseen KOLMESSA paikassa eli Iltalehden ohimennen mainitsemissa Bakhmutissa, Avdiivkassa ja Siverskissä. Ukrainan reservit eivät riitä pelastamaan niitä kaikkia kolmea, joten nyt pitää valita. Tällä hetkellä näyttää siltä, että eniten vahvistuksia lähetetään Bakhmutiin. Tosin se tuskin estää Bakhmutin romahdusta.

 

 

 

 

Huvittavinta tässä kaikessa on se, miten suomalaiset toimittajat ja varastomiehet kehtaavat valehdella korvansa päästään. Toki he vain tekevät työtä käskettyä, koska natohuumaa pitää vielä ylläpitää vaaleihin asti. Niinpä Avdiivkankin joutumista saarretuksi pimitetään ja vähätellään kaikin keinoin, vaikka länsimedia sentään kertoo Ukrainan tilanteen toivottomuudesta.

 

 

 

 

Jopa ukrainalaiset mediat ovat rehellisempiä kuin suomalaiset. Tässä hyvä esimerkki Ukrainan presidentiltä, joka kertoo sellaisesta pikkujutusta kuin ”Meillä ei ole ammuksia.”

 

 

 

Ei kuitenkaan hätää. Kyllä Ukraina pärjää ilman ammuksia. Eihän venäläisillä ole Suomen valtamedian mukaan muita aseita kuin lapioita!

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

20 thoughts on “Natottajat ja varastomies elävät unelmaansa: Kiistävät Venäjän etenemisen, vaikka Azom-tehdaskin vallattu!

 1. Iltasanomissa oli kolmen aikaan aamuyöstä, että Avdiivkaa aletaan evakuoimaan. En lukenut ko juttua, mutta kertoohan sekin jotain. Vähän kuin Irakin sodan aikana jenkkien tappioista uutisoitiin aamuyöstä, kun lukijoita oli vähiten. Aamusta nytkin pyörii taas propagandamylly täysillä ja venäläiset kuvataan panssarivaunuilla toisiinsa törmäilevinä tunareina.

 2. Varastotieteiden tohtori on saanut nyt rinnalleen kiintiönaisen studioon. Entistä vakuuttavampaa! Onkohan se alkuperäinen studiojuontaja lähtenyt Ukrainaan sotimaan kun ei ole kuukausiin näkynyt enää?

 3. Ei hätää sillä Suomen ammustehtaat painavat jo täydellä höyryllä lisää ammuksia tuolle kerjäläiselle.

 4. Turkki oikein kehui kuinka hienosti Suomi on madellut heidän edessään Ruotsiin verrattuna ja Helsingin polpo tiukasti tukahduttanut kaikki mielenosoitukset Erdoggania vastaan Turkin suurlähetystölle. Suomen poliitikot esittävät aina parastaan silloin kun siitä on kaikkein eniten haittaa ja isoin lasku meille suomalaisille. He keksivät jopa pyytää sähkölaskuavustuksiin lupaa EU:lta vaikka EU itse ei edes sellaista vaadi!

 5. Nyt suvakit ovat hyvin raivoissaan. Minun lempiaseeni TOS-1A on saanut uusia raketteja joiden kantomatka on nyt 10 km!https://t.me/CyberspecNews/26114

  Termobaarisen keskityksen jälkeen valenatseista on jäljellä vain paistetun lihan käry!

  Suvakit tarvitsevat nyt kriisiapua!

  1. Olipas pitkä kantama, eihän noilla tee mitään. Hetkinen taisi pöydän päässä taas nukahtaa ja uneksi hurmiossa valenatsien ja esinahattomien tappamisesta. Ja sitten hän heräsi ja huomasi, että tarvitsee psykoterapiaa, että pääsisi irti väkivaltaisista fantasioista. Kuinka monta kuukautta de wit on uneksinut bakhmutin romahtamisesta ja sitä vaan ei ole tapahtunut. Hän on nähnyt hetkisen tapaan unta. de wit perustaa ”arvionsa” virkaheiton kenraalin ja tuomitun seksirikollisen everstin, entisen, katkeransuolaisiin kommentteihin. No, vapaassa lännessä näinkin voi tehdä vaikka asettaako itsensä naurunalaiseksi. Samoin kuin dutton on tiedeyhteisön osoittama feikkitiedemies, jonka vakavalla naamalla esittämät teoriat mutanttiliskonaisista ovat vieneet häneltä kaiken auktoriteetin. de wit on myös suuri ”tiedemies” joka on keksinyt geeneillä ihan uusia tehtäviä ja hän on löytänyt alistumisgeenin, joka vaivaa suomalaisia. Minä luulen, että hetkinen ja de wit ovat uskossaan tuon geenin ohjaitavissa. Milloinkas se venäjä valloittaa ja voittaa koko sodan? de wit yrittää rakentaa uutta narratiivia venäjän ja Kiinan veljellisestä liitosta vaikka on ihan selvästä nähtävissä, että putin anoo polvillaan ja xi määrää pystypäin.

   1. Ne haluaa ryssien orjiksi, kaipaa isällistä otetta ja samaa kuin sanonut itsekin, m1 pakko lähetettä. He eivät hyväksy nykymaailmaa, koska se ei tyydytä diktaattori Marcoa kun ei vaan pääse eikä se loppuisi kun se on sairaus ja ruokkii vaan. Lisää bensaa ja kuolemia he haluavat kuvitellen pääsevänsä sitä kautta uuteen maailmaan. Äidillisiäkin ohjailuja kaipaavat, tunteita ja empatiaa, mutta heidän pitää ymmärtää hulluutensa, se on ensi askel kohti terveyttä ja se kun joukkokanne sulkee koko paskan, haahahahahhhaaaa!!

   2. TOS-1A on osoittautunut erinomaiseksi valenatsien käristysaseeksi!

    Tohtori Dutton on erinomainen tiedemies!

    Suvakkien raivoaminen ja ulina on parasta denazifikaation jälkeen!

    Ugandan presidentti on maailman paras presidentti!

   3. No länsimailta ei löydy tällaisia termobarisia rakettiaseita ollenkaan. Nämä on tarkoitettukin toimimaan lähellä rintamaa, koska ovat asennettu panssarivaunuun.

 6. Olen ihmetellyt alusta asti sitä miksi suomalaiset kiistävät totuuden. Sehän oli nimenomaan Zelensky joka halusi uraani-ammuksia ja pitkänkantaman ohjuksia ennen Donetskin ja Luhasnkin kansantavavaltojen vastahyökkäyksen aloittamista. Ja Zelensky on sen verran tyhmä/huumeissaan, että varmsti olisi käskenyt ne ampumaan. Onneksi sentään isommat valtiot pidättelivät tätä nukke-presidenttiä (sukka-presidentti) eivätkä niitä toimittaneet.

  No, tilanne on se mikä se on. Suomenkin marionetit ovat mukana tässä näytelmässä ja samassa psykoosissa Zelenskyn kanssa. Täysin väristynyt kuva realimaailmasta pistää huutelemaan suuremmalla suulla kuin olisi mahdollisuuksia. Ja tuhlaamaan suomalaisten yrittäjien tienaamia vero-euroja. En puhu politikkojen ja/tai julisen väestön tienaamista ver-euroista. Sillä nekin katetaan yrittäjien vero-euroilla.

 7. Avdijivkan kaupunkiin on annettu evakuointimääräys ja kaikki kaupungin yleishyödylliset palvelut katkaistaan ja lopetetaan. Evakuonti on kuitenkin vaikeaa koska kaupungista ulos johtavaa tietä tulitetaan ankarasti.

 8. Röyhkeä valehtelu Ukrainan tilanteesta johtunee suurelta osin vaalien läheisyydestä. Vaalit eivät saa muuttua Nato-vaaleiksi eikä suomalaisten erittäin naiivi usko lännen ”apuun” saa horjua. Ukrainalaisten vimmaista puolustautumista ei tarvitse aliarvioida, mutta maan poliittinen johto on liioitellusti laskenut kaiken länsiavun varaan, minkä saatavuus tositilanteessa ei ole kaksista.

  On epäiltävissä, että Ukrainan eliitti jotenkin muutenkin hyötyy lännestä tulevasta avusta ja ohjaa saaduista rahavaroista siivun hämärille tileille eli lännen apu on osa jo tähän asti mittavaa rahanpesua, josta korruptoituneet tahot myös lännessä ovat suuresti hyötyneet. Rauhanneuvottelut eivät saa näitä rahavirtoja katkaista. Vain muutama republikaanipoliitikko USA:ssa vaatii raha- ym. avustusvirtoihin läpinäkyvyyttä. Euroopassa ei kukaan.

 9. Mitäs ILTA PASKOJEN PELLE SIRKUKSESTA! Mutta kun Suomen POLIITTINEN JOHTO ja ARMEIJAN VASTAAVA larppaavat ADOLF HITLERIÄ Berliinissä v. 1945!!! Ja niin kuin TÄSSÄ EI olisi TARPEEKSI! Suomalaiset LAMPAAT syövät halulla sille VALMIIKSI PURESKELYUA P A L T U R I A ! ! ! Niin, että on paras olla aivan HILJAA kun ”PAPUKAIJAT” paasaavat RYSSÄVIHAANSA!!!

 10. Kiitos NATO, Kiitos Suomi, Kiitos Turkki, Kiitos Erdogan… Suomi on pian NATO-maa! Loppuu tämän ”valemedian” paasaus vihdoinkin jostain p*******n Sveitsin mallista!
  Toivottavasti tuleva Suomen hallitus tekee pian päätöksen siitä, että NATO perustaa välittömästi lentotukikohdan Suomeen, hylättyyn lentotukikohtaan Kauhavalle. Siitä käsin olisi mahtava operoida pitkin Venäjän rajaa ja samalla näyttää NATO-joukkojen ylivoimaa Venäjää vastaan!
  Suomi on erittäin tärkeä maa NATO:n kartalla ja siitä syystä on hienoa että Venäjä joutuu jatkossa olemaan varpaillaan NATO-maiden puristuksessa. Tällä NATO-päätöksellä laitetaan Venäjä niin ahtaalle, että sitä saavat mitä ansaitsevat!

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*